Raspudić ulazi u politiku
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Raspudić ulazi u politiku
epikur37 wrote:Sljedeća vlada HDZ mnaravno, most i manjine :)
- Političko djelovanje Milorada Pupovca osuđujem jer mislim da je on trajno kompromitirao poziciju nacionalnih manjina u Saboru. Hrvatska je jedinstvena u Europi po tome što ima razmjerno udio manjina i broj zastupnika u Saboru, čak osam saborskih mjesta koji su garantirani za manjinske predstavnike po posebnim listama, rekao je.
Dodao je kako nije moguće da bude s njim u koaliciji, kao niti s HDZ-om.
- Andrej Kenwood Kenon neće moju ruku dobiti za premijera. Dakle, ovi koji su doveli do ovog stanja, koji su mi prelili kap, zasigurno moju ruku neće dobiti, rekao je Raspudić.
ae
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:epikur37 wrote:Sljedeća vlada HDZ mnaravno, most i manjine :)- Političko djelovanje Milorada Pupovca osuđujem jer mislim da je on trajno kompromitirao poziciju nacionalnih manjina u Saboru. Hrvatska je jedinstvena u Europi po tome što ima razmjerno udio manjina i broj zastupnika u Saboru, čak osam saborskih mjesta koji su garantirani za manjinske predstavnike po posebnim listama, rekao je.
Dodao je kako nije moguće da bude s njim u koaliciji, kao niti s HDZ-om.
- Andrej Kenwood Kenon neće moju ruku dobiti za premijera. Dakle, ovi koji su doveli do ovog stanja, koji su mi prelili kap, zasigurno moju ruku neće dobiti, rekao je Raspudić.
ae
Posve legitimno, nisam gledao emisiju.
Očito se vidi kao naovisni zastupnik i dio oporbe. Svojevrsni tribun, korektiv i glasni zastupnik.
Sve sam skloniji dati glas za njega.
permda...ipak...a pratimo dalje :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tko zna gdje si to cuoepikur37 wrote:dijagram wrote:ajde, priznaj da si razocaranepikur37 wrote:Sljedeća vlada HDZ mnaravno, most i manjine :)
fino je popljucao sve, plenkija, njonju,beru, zokija i pupija najvise:)
nisam ni sumnjao, nino je inteligentan covjek, Hrvat i katolik
Nino je ok....
ako budem dao glas kome a ne HDZ-u bit će to ninek...
a lipo je škartirao i zds desnicu oko škore ;)
doduše ni oni njega ne vole
lijepo rece, plenkiju neda glas za sastav vlade, pupi totalka out, a skoro, nista ne rece
znaci, skoru bi podrzao
oduvijek prepisuje od mene, tako je bilo i ovaj put:)
dijagram-
2015-08-09
HDZ će izgubit izbore. Sva ova ekipa koja se vratila iz Njemačke i Irske će glasati za...Škoru ili Most? Usprkos tome, HDZ će biti najveći pobjednik postizbornog razdoblja jer će ići u koaliciju sa Škorom (samo budala može glasati za Škoru, a unaprijed se zna da će ići u koaliciju sa HDZ-om), a ako kojim slučajem SDP i njegova koalicija osvoji vlast, HDZ-u će opet biti dobro jer neće morati rješavati sva ova sranja od propale ekonomije i raspale države, već će čekati da se vladajući pokliznu na koru od banane, da će završiti u zatvoru ne trebaju se bojati kad si je Kenwood Kenon ionako birao glavnu državnu odvjetnicu. Tako da...lova i laganini
Budimo realni, barem polovicu stanovništva ove zemlje bi trebalo poslati u zatvor, u ludnicu ili na groblje. Ali ništa od toga, bit će status quo do zadnje kune, jer većini birača ionako ne odgovaraju nikakve reforme, samo da im država isplaćuje nepostojeću lovu. EU fondovi i jeftino zaduživanje posljednja nada hrvatske političko-ekonomske misli. Pa dokle ide - ide.
Budimo realni, barem polovicu stanovništva ove zemlje bi trebalo poslati u zatvor, u ludnicu ili na groblje. Ali ništa od toga, bit će status quo do zadnje kune, jer većini birača ionako ne odgovaraju nikakve reforme, samo da im država isplaćuje nepostojeću lovu. EU fondovi i jeftino zaduživanje posljednja nada hrvatske političko-ekonomske misli. Pa dokle ide - ide.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
dijagram wrote:tko zna gdje si to cuoepikur37 wrote:dijagram wrote:ajde, priznaj da si razocaranepikur37 wrote:Sljedeća vlada HDZ mnaravno, most i manjine :)
Nino je ok....
lijepo rece, plenkiju neda glas za sastav vlade, pupi totalka out, a skoro, nista ne rece
znaci, skoru bi podrzao
pa vidjet ćemo..
meni su nino i most ok a škoro i pravašija nisu
radije ih vidim uz hdz nego uz pravaše
pustimo da vrijeme i politika kažu svoje :)
2015-08-06
Mostovci da podrže Plenkija,nakon što ih je već jednom onda su veći kreteni od onog ludog Pernara.
No mora im se priznat,ova akvizicija s Raspudićom bila je pun pogodak.Kao što će Škoro otkinut dosta HDZovih glasova u Slavoniji,isto tako će Most s Raspudićima otkinut dosta glasova Herceg-Bosanaca od HDZ-a.
No s obzirom da Raspudići pikiraju na zagrebačke izborne jedinice,ti glasovi će vjerojatno bit glasovi koji inaće glasuju za Bandića a ne HDZ.
No mora im se priznat,ova akvizicija s Raspudićom bila je pun pogodak.Kao što će Škoro otkinut dosta HDZovih glasova u Slavoniji,isto tako će Most s Raspudićima otkinut dosta glasova Herceg-Bosanaca od HDZ-a.
No s obzirom da Raspudići pikiraju na zagrebačke izborne jedinice,ti glasovi će vjerojatno bit glasovi koji inaće glasuju za Bandića a ne HDZ.
Last edited by סמאל on Sun 24 May - 15:48; edited 1 time in total
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
znaci nisi gledao ali pravasiju sanjas:)epikur37 wrote:dijagram wrote:tko zna gdje si to cuoepikur37 wrote:dijagram wrote:ajde, priznaj da si razocaranepikur37 wrote:Sljedeća vlada HDZ mnaravno, most i manjine :)
Nino je ok....
znaci, skoru bi podrzao
pa vidjet ćemo..
nije on ni spomenuo pravasiju, jer iste i nema na sceni
skoru je spomenuo kao nekog s kim je pregovarao
ostavio ga kao potencijalnog suradnika sutra dok je danasnju scenu redom napljuvao(izuzev mosta)
antife sdpeja i adezeja uz pupija na aparatima:)
dijagram-
2015-08-09
Niti će Most niti Škoro dobiti mandat....
Dakle mandat ide HDZ-u ili SDP-u i to je jedina stvar koja je bitna na kraju.
Tko dobije mandat otvara javni natječaj za stvaranje saborske većine a to se uvijek istrguje.
Tko dobije mandat otvara javni natječaj za stvaranje saborske većine a to se uvijek istrguje.
2015-08-06
dijagram wrote:znaci nisi gledao ali pravasiju sanjas:)epikur37 wrote:dijagram wrote:tko zna gdje si to cuoepikur37 wrote:dijagram wrote:
ajde, priznaj da si razocaran
Nino je ok....
znaci, skoru bi podrzao
pa vidjet ćemo..
nije on ni spomenuo pravasiju, jer iste i nema na sceni
skoru je spomenuo kao nekog s kim je pregovarao
ostavio ga kao potencijalnog suradnika sutra dok je danasnju scenu redom napljuvao(izuzev mosta)
antife sdpeja i adezeja uz pupija na aparatima:)
sve 5...da je htio s pravašijom išao bi na njihovu listu to je sasvim dovoljno
2015-08-06
Pa to bi bilo to,s tim jedino iznenađenje koje se može dogodit,da treća opcija prebaci 15 mandata kao Most na prošlim izborima,te da mogu malo čvršće držat za jaja mandatara.epikur37 wrote:Niti će Most niti Škoro dobiti mandat....
S druge strane,ne sumnjam niti malo u HDZ-ovu sposobnost posljeizbornog manevriranja i trgovanja.
2015-07-23
Da, vjerojatno. Nino ce biti oprba u svakom slucaju.epikur37 wrote:Niti će Most niti Škoro dobiti mandat....
Plenki ce s pravasijom tebi za inat:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Da, vjerojatno. Nino ce biti oprba u svakom slucaju.epikur37 wrote:Niti će Most niti Škoro dobiti mandat....
Dakle mandat ide HDZ-u ili SDpoo uP-u i to je jedina stvar koja je bitna na kraju.
mi ti mozemo ishendlati...ukinut cemo jos dvije ulice j.b. tita, vratiti pokrovitelstvo za bleiburg I par poo uta vunuti ZDS....I vi ste ko bbice a nase vase rukuce ;)
2015-08-06
Škoro će oportunistički pustit pravašiju uz vodu i prigrlit Plenkovića. Pravašiju to puno ne tangira jer će svih 2,5 pravaša koliko ih ima dogurati do saborskog mandata. A Bože moj, koji ste vi Hlebinci...
2015-08-09
Onaj Zekanović, nedrk Ilčić i Hasanbegović: tri pravaška mušketira na Škorinoj sisi - dok ne prođu izbori. Rastanak Škore od pravaša i pravaša od Škore ni jednima ni drugima neće teško pasti. Škoro ipak najvolije Plenkovića. Tupavi Slavonci.
2015-08-09
bit ce kmecanja kad vam hasu uvale za kakvog ministra il sto gore:)epikur37 wrote:dijagram wrote:Da, vjerojatno. Nino ce biti oprba u svakom slucaju.epikur37 wrote:Niti će Most niti Škoro dobiti mandat....
Dakle mandat ide HDZ-u ili SDpoo uP-u i to je jedina stvar koja je bitna na kraju.
mi ti mozemo ishendlati...ukinut cemo jos dvije ulice j.b. tita, vratiti pokrovitelstvo za bleiburg I par poo uta vunuti ZDS....I vi ste ko bbice a nase vase rukuce ;)
i s ninom se slazem gotovo potpuno
daklem, nema tu nikakve pravasije, skorinu ekipu uz most je ostavio na miru
ostalu ekipu nije postedio
bit ce gadan upravo za plenkija i njegove pripuze
dijagram-
2015-08-09
skoro sad cupa kosu i cipelari savjetnika sto mu zbori da se ne pojavi kod stankovica
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pa kao oporba ocekuje se da napada vlast...
a mozda hdz bude opet s manjincima pa vama zacera pupija :D
2015-08-06
nista novo,to vec imamo 4 godineepikur37 wrote:Pa kao oporba ocekuje se da napada vlast...
zato mu hrvati i jebu mater
dijagram-
2015-08-09
Škoro je HDZ-ov mačak u vreći. Alternativna opcija HDZ-a da napakosti Plenkoviću. Obiteljske HDZ-ove trzavice će ionako nakon izbora pomiriti slast za vlast. To će biti vatromet domoljubljadebotoijusto wrote:skoro sad cupa kosu i cipelari savjetnika sto mu zbori da se ne pojavi kod stankovica
2015-08-09
dijagram wrote:nista novo,to vec imamo 4 godineepikur37 wrote:Pa kao oporba ocekuje se da napada vlast...
zato mu hrvati i jebu mater
nda b I jedva cekaju hasanceta...bumo videli :)
2015-08-06
Mislim da HDZ,kao ni SDP,ni u kakvom scenariju ne mogu prebacit 55 saborskih zastupnika + 8 manjinaca = 63,znači treba im minimalno još 15 zastupnika za,,nahvatat'' a niti Most,niti Škoro,nemogu niti u najidealnijim okolnostima prebacit 10 zastupnika,čak sam mišljenja kako mogu bit sretni ako svaki od njih dobiju po 5 zastupnika.
Znači,HDZ-u osim manjinaca,potrebni su i Škoro i Most + pitaj boga još tko a SDP-ov manevarski prostor još je skučeniji a postizborni potencijal još mršaviji.
SDP i ako bude relativni pobjednik poradi veće konkurencije koju HDZ ima u vidu Škore i Mosta,mislim kako ipak neće moći formirat vlast a i ako uspiju,ako ih je iznevjerio njihov vjerni dugogodišnji saveznik HNS,što mogu očekivat od onih koji su desno orijentirani.
Most ako bi imao nekakav veći broj zastupnika,što sumnjam,teško će tak lako ući u koaliciju s bilo kim,posebno s HDZom,jer tko se jednom opeče,puše i na hladno a Kenwood Kenon ih je već jednom izigrao.
Najbolje i najjednostavnije riješenje,velika koalicija HDZ&SDP.
Znači,HDZ-u osim manjinaca,potrebni su i Škoro i Most + pitaj boga još tko a SDP-ov manevarski prostor još je skučeniji a postizborni potencijal još mršaviji.
SDP i ako bude relativni pobjednik poradi veće konkurencije koju HDZ ima u vidu Škore i Mosta,mislim kako ipak neće moći formirat vlast a i ako uspiju,ako ih je iznevjerio njihov vjerni dugogodišnji saveznik HNS,što mogu očekivat od onih koji su desno orijentirani.
Most ako bi imao nekakav veći broj zastupnika,što sumnjam,teško će tak lako ući u koaliciju s bilo kim,posebno s HDZom,jer tko se jednom opeče,puše i na hladno a Kenwood Kenon ih je već jednom izigrao.
Najbolje i najjednostavnije riješenje,velika koalicija HDZ&SDP.
2015-07-23
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Alen Islamović zbog imigranata ulazi u politiku
» Raspudić razgovara sa Škorom i Mostom oko svog ulaska u politiku
» Hrvatska ulazi u Schengen
» EU ulazi u totalni rat s Moskvom
» Iran ulazi u Euroazijsku Uniju
» Raspudić razgovara sa Škorom i Mostom oko svog ulaska u politiku
» Hrvatska ulazi u Schengen
» EU ulazi u totalni rat s Moskvom