Raspudić ulazi u politiku
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Raspudić ulazi u politiku
Dobra stvar je što se Raspudić napokon razotkrio,pretpostavljam kako će u budućnosti bit pušten niz vodu i kao novinar a pogotovu političar.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
dijagram wrote:nema linka na temu
Gledaj Nu2
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
:)Hektorović wrote:dijagram wrote:nema linka na temu
Gledaj Nu2
dijagram-
2015-08-09
https://www.vecernji.hr/vijesti/raspudic-spekulira-se-idem-li-na-izbore-da-ulazim-u-politiku-1404749
skoro otme HDZ a MOST otme skori
bero veselo tapse nozicama
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Posebno ako ovaj put Mostovci,dignu ručice za Beru.debotoijusto wrote:skoro otme HDZ a MOST otme skori
2015-07-23
סמאל wrote:Posebno ako ovaj put Mostovci,dignu ručice za Beru.debotoijusto wrote:skoro otme HDZ a MOST otme skori
mislim da nece biti potrebe
2014-04-12
Misliš,neće uopće proć u sabor,ili Bero će bit dovoljno jak i bez mostovih ručica ?debotoijusto wrote:סמאל wrote:Posebno ako ovaj put Mostovci,dignu ručice za Beru.debotoijusto wrote:skoro otme HDZ a MOST otme skori
2015-07-23
ne jebe plenkija, ne jebe adezenjare, ne jebe zokija
sa skorom, ha, to je vec nesto drugo:)
bit ce osvjezenje u barustini, skupa s selakicom
sa skorom, ha, to je vec nesto drugo:)
bit ce osvjezenje u barustini, skupa s selakicom
dijagram-
2015-08-09
Prosto jednostavno,kao što debo kaže,Škoro uzima HDZ-u,a Most Škori,no zanemaruje se kako oni uzimaju krajnje desno biračko tijelo od HDZ-a,dok ovakav HDZ ima više šanse uzeti glasove u centru,gdje HDZ pod Karamarkom nije imao šanse,jer je percepcija tog HDZ-a bila kao,,skretanje radikalno,krajnje desno''.
2015-07-23
סמאל wrote:Misliš,neće uopće proć u sabor,ili Bero će bit dovoljno jak i bez mostovih ručica ?debotoijusto wrote:סמאל wrote:Posebno ako ovaj put Mostovci,dignu ručice za Beru.debotoijusto wrote:skoro otme HDZ a MOST otme skori
mislim da SDP+sateliti osvoje vlast , nino nije lik za suradnju s SDP a dobro dosao glas sabora
do prije neki dan sam bio vjerovanja da HDZ+sateliti+skoro preuzmu kormilo no nako zadnjih akvizicija misli 19st. nista od takvog razvoja dogadjaja
2014-04-12
Nisam baš siguran niti da će HDZ+privjesci,niti SDP+privjesci,biti u stanju komotno sastavit saborsku većinu.debotoijusto wrote:סמאל wrote:Misliš,neće uopće proć u sabor,ili Bero će bit dovoljno jak i bez mostovih ručica ?debotoijusto wrote:סמאל wrote:Posebno ako ovaj put Mostovci,dignu ručice za Beru.debotoijusto wrote:skoro otme HDZ a MOST otme skori
mislim da SDP+sateliti osvoje vlast , nino nije lik za suradnju s SDP a dobro dosao glas sabora
do prije neki dan sam bio vjerovanja da HDZ+sateliti+skoro preuzmu kormilo no nako zadnjih akvizicija misli 19st. nista od takvog razvoja dogadjaja
Da smo razvijena demokracija koja njeguje političku kulturu a ne vulgarizam,u ovakvom trenutku izgledne dugotrajne krize,najbolje riješenje bila bi velika koalicija HDZ&SDP,gdje bi otkantali sve te mali priljepke,koji će masno napalatit svoju potporu.
U svakom slučaju,tko god bude u poziciji formiranja vlasti,morat će debelo platit i zadovoljit ambicije svojih satelita a platit će ih na štetu svih nas.
2015-07-23
Sljedeća vlada HDZ mnaravno, most i manjine :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ajde, priznaj da si razocaranepikur37 wrote:Sljedeća vlada HDZ mnaravno, most i manjine :)
fino je popljucao sve, plenkija, njonju,beru, zokija i pupija najvise:)
nisam ni sumnjao, nino je inteligentan covjek, Hrvat i katolik
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:ajde, priznaj da si razocaranepikur37 wrote:Sljedeća vlada HDZ mnaravno, most i manjine :)
fino je popljucao sve, plenkija, njonju,beru, zokija i pupija najvise:)
nisam ni sumnjao, nino je inteligentan covjek, Hrvat i katolik
Nino je ok....
ako budem dao glas kome a ne HDZ-u bit će to ninek...
a lipo je škartirao i zds desnicu oko škore ;)
doduše ni oni njega ne vole
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Sljedeća vlada HDZ mnaravno, most i manjine :)
- Političko djelovanje Milorada Pupovca osuđujem jer mislim da je on trajno kompromitirao poziciju nacionalnih manjina u Saboru. Hrvatska je jedinstvena u Europi po tome što ima razmjerno udio manjina i broj zastupnika u Saboru, čak osam saborskih mjesta koji su garantirani za manjinske predstavnike po posebnim listama, rekao je.
Dodao je kako nije moguće da bude s njim u koaliciji, kao niti s HDZ-om.
- Andrej Kenwood Kenon neće moju ruku dobiti za premijera. Dakle, ovi koji su doveli do ovog stanja, koji su mi prelili kap, zasigurno moju ruku neće dobiti, rekao je Raspudić.
ae
2014-04-12
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Alen Islamović zbog imigranata ulazi u politiku
» Raspudić razgovara sa Škorom i Mostom oko svog ulaska u politiku
» Hrvatska ulazi u Schengen
» EU ulazi u totalni rat s Moskvom
» Iran ulazi u Euroazijsku Uniju
» Raspudić razgovara sa Škorom i Mostom oko svog ulaska u politiku
» Hrvatska ulazi u Schengen