Alen Islamović zbog imigranata ulazi u politiku
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Alen Islamović zbog imigranata ulazi u politiku
https://www.jutarnji.hr/spektakli/domace-zvijezde/alen-islamovic-zbog-migranata-ulazi-u-politiku-ruzno-je-to-reci-ali-unistavaju-se-vikendice-spaljuju-kuce-zelim-vratiti-slobodu-mom-rodnom-gradu/10347448/
Pa tako i triba. Politički se angažiraš , ljudi te znaju , bolje da ti dobiješ tu fotelju nego nečiji uhljeb.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Alen Islamović zbog imigranata ulazi u politiku
Samo trpaj.
https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/showbiz/bivsi-pjevac-bijelog-dugmeta-u-neocekivanoj-ulozi-migranti-nam-provaljuju-u-vikendice-i-pale-ih-istukli-su-mog-bubnjara-zato-ulazim-u-politiku-1023317
Još će ovi na njih krenit mitraljezima.
https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/showbiz/bivsi-pjevac-bijelog-dugmeta-u-neocekivanoj-ulozi-migranti-nam-provaljuju-u-vikendice-i-pale-ih-istukli-su-mog-bubnjara-zato-ulazim-u-politiku-1023317
Još će ovi na njih krenit mitraljezima.
2014-04-11
Islamović protiv Islamista
bravo!
bravo!
2014-04-16
Dogorilo im do noktiju. Ljudi se više ne bave ni poljoprivredom ni turizmom jer imigranti provaljuju u vikendice i pljačkaju oko da se prehrane. Čim padne noć lokalni se povlaće u kuće a imigranti zauzimaju grad. Okupirali i Unu jer tamo peru rublje.
Došli divljaci. Trpaj još.
2014-04-11
alene balijo
za maju sever i mene sada si tek ustasa
dijagram-
2015-08-09
ovvo nije dobar način razmišljanjaRayMabus wrote:Dogorilo im do noktiju. Ljudi se više ne bave ni poljoprivredom ni turizmom jer imigranti provaljuju u vikendice i pljačkaju oko da se prehrane. Čim padne noć lokalni se povlaće u kuće a imigranti zauzimaju grad. Okupirali i Unu jer tamo peru rublje.
treba se očistiti teren od takvih koji ne poštuju zakone čija kultura podržava nasilje
2014-04-16
Akcija rekacija solucija.mortal wrote:ovvo nije dobar način razmišljanjaRayMabus wrote:Dogorilo im do noktiju. Ljudi se više ne bave ni poljoprivredom ni turizmom jer imigranti provaljuju u vikendice i pljačkaju oko da se prehrane. Čim padne noć lokalni se povlaće u kuće a imigranti zauzimaju grad. Okupirali i Unu jer tamo peru rublje.
treba se očistiti teren od takvih koji ne poštuju zakone čija kultura podržava nasilje
Trpaj još pa nek soluciraju.
2014-04-11
Human watch right i mirovni centar u Zagrebu na aparatima.dijagram wrote:alene balijo
Trpaj još.
2014-04-11
vec sutra cemo prosvjedovati.RayMabus wrote:Human watch right i mirovni centar u Zagrebu na aparatima.dijagram wrote:alene balijo
Trpaj još.
smisljam parole na transparentima
dijagram-
2015-08-09
mogu oni doći i u Zagrebdijagram wrote:vec sutra cemo prosvjedovati.RayMabus wrote:Human watch right i mirovni centar u Zagrebu na aparatima.dijagram wrote:alene balijo
Trpaj još.
immortal-
2014-04-16
naravno da ce doci, maja i ja ih cekamo:)mortal wrote:mogu oni doći i u Zagrebdijagram wrote:vec sutra cemo prosvjedovati.RayMabus wrote:Human watch right i mirovni centar u Zagrebu na aparatima.dijagram wrote:alene balijo
Trpaj još.
dijagram-
2015-08-09
šta si ti maji pa s njom čekašdijagram wrote:naravno da ce doci, maja i ja ih cekamo:)mortal wrote:mogu oni doći i u Zagrebdijagram wrote:vec sutra cemo prosvjedovati.RayMabus wrote:Human watch right i mirovni centar u Zagrebu na aparatima.dijagram wrote:alene balijo
Trpaj još.
immortal-
2014-04-16
mi smo aktivisti, borimo se za prava migranatamortal wrote:šta si ti maji pa s njom čekašdijagram wrote:naravno da ce doci, maja i ja ih cekamo:)mortal wrote:mogu oni doći i u Zagrebdijagram wrote:vec sutra cemo prosvjedovati.RayMabus wrote:
Human watch right i mirovni centar u Zagrebu na aparatima.
Trpaj još.
dijagram-
2015-08-09
apsurdi i bolešćinedijagram wrote:mi smo aktivisti, borimo se za prava migranatamortal wrote:šta si ti maji pa s njom čekašdijagram wrote:naravno da ce doci, maja i ja ih cekamo:)mortal wrote:mogu oni doći i u Zagrebdijagram wrote:
vec sutra cemo prosvjedovati.
immortal-
2014-04-16
niste vi na tom stupnju, vi obicna ekipa to ne razumijete,zaostali stemortal wrote:apsurdi i bolešćinedijagram wrote:mi smo aktivisti, borimo se za prava migranatamortal wrote:šta si ti maji pa s njom čekašdijagram wrote:naravno da ce doci, maja i ja ih cekamo:)mortal wrote:
mogu oni doći i u Zagreb
maja i ja smo napredni:)
dijagram-
2015-08-09
Parole na transparentima ? Evo ti ja jedne :dijagram wrote:vec sutra cemo prosvjedovati.RayMabus wrote:Human watch right i mirovni centar u Zagrebu na aparatima.dijagram wrote:alene balijo
Trpaj još.
Majmuni welcome.
2014-04-11
bolje ovako:RayMabus wrote:Parole na transparentima ? Evo ti ja jedne :dijagram wrote:vec sutra cemo prosvjedovati.RayMabus wrote:Human watch right i mirovni centar u Zagrebu na aparatima.dijagram wrote:alene balijo
Trpaj još.
Majmuni welcome.
gospodo, niste dobrodosli
mrs u svoje pripizdine
dijagram-
2015-08-09
Bolje Majmuni welcome. Ne možete nitko optužit za rasizam jer si poželio nekome dobrodošlicu dakle imaš plemenite namjere.
To šta si ih nazvao pravim imenom i šta oni u osnovi jesu .....
To šta si ih nazvao pravim imenom i šta oni u osnovi jesu .....
2014-04-11
RayMabus wrote:
https://www.jutarnji.hr/spektakli/domace-zvijezde/alen-islamovic-zbog-migranata-ulazi-u-politiku-ruzno-je-to-reci-ali-unistavaju-se-vikendice-spaljuju-kuce-zelim-vratiti-slobodu-mom-rodnom-gradu/10347448/
Pa tako i triba. Politički se angažiraš , ljudi te znaju , bolje da ti dobiješ tu fotelju nego nečiji uhljeb.
Inače sadašnji načelnik je rekorder po stranačkim transferima
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Skandal u Budvi: Potukli se Alen Islamović i Tifa
» Raspudić ulazi u politiku
» Na tisuće imigranata ulazi na Balkan, Đevđelija pod opsadom, stampedo
» Finska potvrdila: Naoružavamo se zbog Rusije, u vojsku ulazi još 50,000 ljudi
» Nezaposlenost u Švedskoj raste zbog imigranata
» Raspudić ulazi u politiku
» Na tisuće imigranata ulazi na Balkan, Đevđelija pod opsadom, stampedo