Raspudić razgovara sa Škorom i Mostom oko svog ulaska u politiku
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Raspudić razgovara sa Škorom i Mostom oko svog ulaska u politiku
Nino Raspudić razgovara sa Škorom i Mostom oko svog ulaska u politiku
Politički tajnik i saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja otkrio je da se ovih dana vode intenzivni pregovori između Mosta i Domovinskog pokreta Miroslava Škore.
“Ovdje se radi o pregovorima dvije političke opcije koje su treća i četvrta snaga u Hrvatskoj, ako je vjerovati anketama. Naravno da ti razgovori traju nešto dulje, jer se trebaju definirati ciljevi političkog saveza, rekao je Grmoja dodajući da uvijek imaju opciju ići samostalno. “Ako dođe do dogovora, to će biti zato što smo procijenili da je to u ovom trenutku bolje”, ističe.
Rekao je kako sa Škorom razgovaraju o programu, ali i o ljudima. “Sve što ja imam i sve što imaju ljudi iz Mosta, to je obraz. Obraz nikad nećemo izgubiti. Mogli smo slušati premijera i izaći zapaliti cigaretu, ali mi se borimo protiv korupcije u društvu”, rekao je. Ističe kako će javnost ubrzo izvijestiti o načinu izlaska na izbore i kako će idući tjedan biti sve jasnije.
Teleskop iz dobro upućenih izvora, doznaje da i Nino Raspudić, poznati sveučilišni profesor i kolumnist Večernjeg lista, pregovora s Petrovom i sa Škorom oko svog političkog angažmana. O njemu se ozbiljno razmišlja kao nositelju u drugoj izbornoj jedinici u kojoj živi dosta Hercegovaca. Naš izvor tvrdi da se razgovori odvijaju jako dobro, ali da je još uvijek prerano govoriti o konačnom dogovoru. Došlo j je i do napretka u pregovorima između Škore i Suverenista, a potpora Ruže Tomašić nikada nije bila upitna.
Kako sada stvari stoje, pod Škorin kišobran dolazi i Zlatko Hasanbegović, ali i utjecajni katolički intelektualac i aktivist Stjepo Bartulica. Željka Markić je također podržala osnivanje širokog desnog bloka, ali ona neće biti aktivno uključena u političke procese. Škoro pregovara i sa Zelenom listom Željka Matića i Burom Hrvoja Burića te s nekim utjecajnim lokalnim političarima.
Dobri poznavatelji prilika u Škorinom taboru ističu da je šefu Domovinskog pokreta bitno postići dogovor koji bi imao sinergijski učinak, a to znači da Škoro treba “voditi glavnu riječ”, ali da istodobno mora pokazati širinu i zadovoljiti apetite svojih potencijalnih saveznika.
Dnevnik.ba
Politički tajnik i saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja otkrio je da se ovih dana vode intenzivni pregovori između Mosta i Domovinskog pokreta Miroslava Škore.
“Ovdje se radi o pregovorima dvije političke opcije koje su treća i četvrta snaga u Hrvatskoj, ako je vjerovati anketama. Naravno da ti razgovori traju nešto dulje, jer se trebaju definirati ciljevi političkog saveza, rekao je Grmoja dodajući da uvijek imaju opciju ići samostalno. “Ako dođe do dogovora, to će biti zato što smo procijenili da je to u ovom trenutku bolje”, ističe.
Rekao je kako sa Škorom razgovaraju o programu, ali i o ljudima. “Sve što ja imam i sve što imaju ljudi iz Mosta, to je obraz. Obraz nikad nećemo izgubiti. Mogli smo slušati premijera i izaći zapaliti cigaretu, ali mi se borimo protiv korupcije u društvu”, rekao je. Ističe kako će javnost ubrzo izvijestiti o načinu izlaska na izbore i kako će idući tjedan biti sve jasnije.
Teleskop iz dobro upućenih izvora, doznaje da i Nino Raspudić, poznati sveučilišni profesor i kolumnist Večernjeg lista, pregovora s Petrovom i sa Škorom oko svog političkog angažmana. O njemu se ozbiljno razmišlja kao nositelju u drugoj izbornoj jedinici u kojoj živi dosta Hercegovaca. Naš izvor tvrdi da se razgovori odvijaju jako dobro, ali da je još uvijek prerano govoriti o konačnom dogovoru. Došlo j je i do napretka u pregovorima između Škore i Suverenista, a potpora Ruže Tomašić nikada nije bila upitna.
Kako sada stvari stoje, pod Škorin kišobran dolazi i Zlatko Hasanbegović, ali i utjecajni katolički intelektualac i aktivist Stjepo Bartulica. Željka Markić je također podržala osnivanje širokog desnog bloka, ali ona neće biti aktivno uključena u političke procese. Škoro pregovara i sa Zelenom listom Željka Matića i Burom Hrvoja Burića te s nekim utjecajnim lokalnim političarima.
Dobri poznavatelji prilika u Škorinom taboru ističu da je šefu Domovinskog pokreta bitno postići dogovor koji bi imao sinergijski učinak, a to znači da Škoro treba “voditi glavnu riječ”, ali da istodobno mora pokazati širinu i zadovoljiti apetite svojih potencijalnih saveznika.
Dnevnik.ba
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Raspudić razgovara sa Škorom i Mostom oko svog ulaska u politiku
sva bagra iz desničarske kloake
Mislim kako bi Nini napravio grešku da uđe u politiku.
Realno niti jedna od ovih opcija nema dugoročnu perspektivu, a on je ipak znatno efektniji kao javni intelektualac.
Što će mu uopće mjesto u Saboru?
Realno niti jedna od ovih opcija nema dugoročnu perspektivu, a on je ipak znatno efektniji kao javni intelektualac.
2018-04-10
Bio bi mu to glup potez...ne vidim ga među pravaškom desnicom, nema tamo što raditi.
No malo mu sujeta radi nije isključeno da pokuša politiku već je očijukao s tom idejom.
No malo mu sujeta radi nije isključeno da pokuša politiku već je očijukao s tom idejom.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mučno mi je od svih tih opcija.Ako hdz dobije mandat za sastavljanje vlade ovi će biti poslušniji od sada hns-a i bandića,prije im samo zlatna ribica treba ispuniti nekoliko želja i to je to,za dva mjeseca će zaboraviti tko su i što su.
vili40-
2015-08-02
epikur37 wrote:Bio bi mu to glup potez...ne vidim ga među pravaškom desnicom, nema tamo što raditi.
E pa to, ali bila bi to greška koja bi ga izlizala poprilično brzo.
Ne vidim kako bi sa Hasom mogao ostati na istoj liniji osim nekog animoziteta spram Plenkija.
2018-04-10
Hektorović wrote:Mislim kako bi Nini napravio grešku da uđe u politiku.
Nino je intelektualac, Nino nije političar
Na predsjednickim je ostao kao neutralan glede Skore.
Nije mi jasno sad ovakav interes.
Nije mi jasno sad ovakav interes.
dijagram-
2015-08-09
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Bio bi mu to glup potez...ne vidim ga među pravaškom desnicom, nema tamo što raditi.
Ne vidim kako bi sa Hasom mogao ostati na istoj liniji osim nekog animoziteta spram Plenkija.
Nikako...zato pravaščad reba ostaviti da se sami gombaju. U stvari ni Mostu tu nije mjesto..
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
marcellus wrote:Hektorović wrote:Mislim kako bi Nini napravio grešku da uđe u politiku.
Nino je intelektualac, Nino nije političar
Prekapacitiran za Hrvatsku politiku. U biti politiku uopće.
Javnim djelovanjem može oblikovat zeitgeist, no bez ulaska u močvaru zvanu stranačka politika.
2018-04-10
hahahahhaaa koji bi to bućkuriš bio plenky,njonjo,hasan i most...aupičkumaterinu...epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Bio bi mu to glup potez...ne vidim ga među pravaškom desnicom, nema tamo što raditi.
Nikako...zato pravaščad reba ostaviti da se sami gombaju. U stvari ni Mostu tu nije mjesto..
vili40-
2015-08-02
epikur37 wrote:
Most hvata panika. Ako dobiju samostalno 1-2 mjesta u saboru mogu biti presretni.
2018-04-10
HDZ treba jednostavno dezintegrirati. Zatrti im sjeme.
darth_vader-
2014-04-17
tesko..Korov je uvijek najzilaviji..
Guest- Guest
Nino skupi muda i jasno se distanciraj od kradeze ološa... Šteta što su glupi ljudi koji glasaju za HDZ/SDP tumor, većina...
darth_vader-
2014-04-17
Legendovich wrote:tesko..Korov je uvijek najzilaviji..
Naravno da je nemoguća misija. Zato i jesmo Burkina Faso...
darth_vader-
2014-04-17
a imate medju najljepsim drzavama na svijetu..samo treba raditi i posten biti...zivjeli bi kao mali bogovijasambrend wrote:Legendovich wrote:tesko..Korov je uvijek najzilaviji..
Naravno da je nemoguća misija. Zato i jesmo Burkina Faso...
Guest- Guest
dinamo lokomotiva
HDZ skoro
HDZ skoro
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
islamist hasan
Allah Akbar
Allah Akbar
Last edited by AssadNaPodmornici on 6/5/2020, 21:00; edited 1 time in total