ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Teorija zavjere - Let na Mjesec

Page 10 of 23 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23  Next

Go down

Teorija zavjere - Let na Mjesec - Page 10 Empty Re: Teorija zavjere - Let na Mjesec

Post by Ringo10 24/5/2020, 16:40

MA ovo je letjelo na Mjesec 

Teorija zavjere - Let na Mjesec - Page 10 AS11-40-5922

Kako da ne

Teorija zavjere - Let na Mjesec - Page 10 AS14-66-9254HR

Fakat moras bit kompletan kreten pa ovo uzeti za ozbiljno

Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Teorija zavjere - Let na Mjesec - Page 10 Empty Re: Teorija zavjere - Let na Mjesec

Post by AssadNaPodmornici 24/5/2020, 16:51

zašto je to problem? eto po čemu bi to bio problem?

2018-06-14

Back to top Go down

Post by veber 24/5/2020, 17:16

Legendovich wrote:i ja imam teske i masivne kosti,pa ne znaci da sam rodjen i zivio na ..saturnu.. :}
kaj nemaš hrskavicu u pola metraćune?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 24/5/2020, 17:18

Speare Shaker wrote:
Legendovich wrote:
Speare Shaker wrote:
Legendovich wrote:

ja ne kazem da su bili ili nisu bili na Muuunu,ali jasno sam postavio temu radijacije..ionizirajuce iz svemira i cesticne sa sunca,koja postaju brutalna nakon izlaska iz van allenovog pojasa...

Pa brutalna je i u samom pojasu, nesrećo. Posebno u samom pojasu. Druga je priča što sam pojas štiti Zemlju od pretjerane radijacije.
u van Allenu nema GAMA radijacije..

So fucking what? Pa nije to jedini opasni vid radijacije.
Imaš na wiki objašnjenje kako su Geigerovim brojačima na umjetnim satelitima ustanovili postojanje štetnih zračenja u samom pojasu.
sto si plitak??? ajebote sve moram crtati...

dakle...Gama radijacija je tipcna za otvoreni svemir,to ti je ona opaka radijacija,poznata i iz njukovih bumbi..doslovno razara tijelo u najkracem mogucem periodu..
a POSLJEDICA GAMA RADIJACIJE NEMA NA TIJELIMA astronauta..zivi i čigrasti po povratku na zemlju,i tek nedavno krepo zadnji iz appolo programa..prilicno dug zivot za neke koji su bili danima izlozeni gama radijaciji otvorenog svemira..jel sad jasno? :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/5/2020, 17:19

veber wrote:
Legendovich wrote:i ja imam teske i masivne kosti,pa ne znaci da sam rodjen i zivio na ..saturnu.. :}
feberu,previš se ti motaš oko moje Ćuneeee...jel to znak  :love :love :love
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/5/2020, 17:21

Ringo10 wrote:MA ovo je letjelo na Mjesec 

Kako da ne

Kazu decki..da se modul rastereti suvisne tezine.. :rasta :rasta :rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 24/5/2020, 17:21

AssadNaPodmornici wrote:zašto je to problem? eto po čemu bi to bio problem?
kada vidiš rusku letjelicu kojom je ostvaren prvi let.
sam sebi veliš svaka čast tko je ušao unutra.

ali koloumbo je otkrio ameriku u brodu manje jahte. bez motora, desilanatora, frižidera.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 24/5/2020, 17:21

negol jesu li Rusi bili na Muuuunu?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/5/2020, 17:22

veber wrote:
AssadNaPodmornici wrote:zašto je to problem? eto po čemu bi to bio problem?
kada vidiš rusku letjelicu kojom je ostvaren prvi let.
sam sebi veliš svaka čast tko je ušao unutra.

ali koloumbo je otkrio ameriku u brodu manje jahte. bez motora, desilanatora, frižidera.
feberu,jab prije u svemir u onome sto bi ti isprinto na svom printeru,nego u ovoj škatulji
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 24/5/2020, 17:27

Legendovich wrote:
veber wrote:
bilo na dalekovidnici da je prosjek 12,7cm
nemam sklonost prema debelim i starima. i još muškima.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 24/5/2020, 17:33

Legendovich wrote:

Kako da ne

jedan u australiji drugi u dojčland. ovako nepismeni i neuki kakvi jeste ja bi vam zabranio izlazak van iz rodnog sela.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 24/5/2020, 17:36

Legendovich wrote:

Kako da ne

koji ste vi asevi. to je modul koji je sletio na mjesec , nije to cijela jebena raketa.

https://en.wikipedia.org/wiki/Apollo_Lunar_Module

evo imate na wikipediji samo o tom modulu , imate čitati 3 sata samo da pročitate osnovne informacije, a dole u izvorima imate 50ak linkova, izvora, dokumenata i svega ostaloga na što se wiki poziva.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Guest 24/5/2020, 17:36

Gnječ wrote:
Legendovich wrote:

Kako da ne

jedan u australiji drugi u dojčland. ovako nepismeni i neuki kakvi jeste ja bi vam zabranio izlazak van iz rodnog sela.

I to dokaz da su bili na Muuuunu..???

Pa naravno da u muzeje nece slati autenticne primjerke,nego,hajd..ipak malo od solidnijih materijala.. :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 24/5/2020, 17:37

Klinka neće učit, dere se i histerizira, žena sve radi obrnuto, svi ludi, moraš šutjet inače još gore, svađa i ludovanje.

Nisu bezveze govorili naši stari: "Rakija je iz raja izašla."
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 24/5/2020, 17:39

crvenkasti wrote:Klinka neće učit, dere se i histerizira, žena sve radi obrnuto, svi ludi, moraš šutjet inače još gore, svađa i ludovanje.

Nisu bezveze govorili naši stari: "Rakija je iz raja izašla."
dopizdilo ti zenu jebati pod muss?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 24/5/2020, 17:40

inače nije taj "modul" tako krh

evo čitam na wiki
Teorija zavjere - Let na Mjesec - Page 10 1024px-Apollo_lander%2C_Franklin_Institute_-_DSC06612

težak je 15tona, ima volumen 6m3 , visok 4m širok 3 m, za dvije osobe i istrumente, i gorivo da se može vratiti nazad na letjelicu koja je iznad gore lebdila

imate na wikipediji doslovno nacrte i sve moguće detalje. možete ga doslovno doma napraviti

msiliš da danas u svijetu postoji više desetaka nacija koje imaju dovoljno stručnjaka .. da recimo iranci , turci, kinezi, vjetnamci, sjeverno i južno korejci, njemci, i ostali ne mogu vidjeti sve ove nacrte i i gluposti, i dokaze , msiliš da iranci ili turci ili druge ili čak kina, jedva bi dočekali da mogu "posrati" amerikance i kazati im da su ovo sve "gluposti".

ali ringo i svetac najpametniji, vas dva koji niste u životu vidjeli diferencijalni račun, pametniji od milijuna iranskih, ruskih, kineskih, njemačkih, turskih, japanskih, njemačkih, francuskih, talijanskih, britanskih, vijetnamskih, sj.korejskih, j.korejskih, tajvanskih i ostalih stručnjaka i znanstvenika.

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Guest 24/5/2020, 17:46

AssadNaPodmornici wrote:inače nije taj "modul" tako krh

evo čitam na wiki
Teorija zavjere - Let na Mjesec - Page 10 1024px-Apollo_lander%2C_Franklin_Institute_-_DSC06612

težak je 15tona, ima volumen 6m3 , visok 4m širok 3 m, za dvije osobe i istrumente, i gorivo da se može vratiti nazad na letjelicu koja je iznad gore lebdila

imate na wikipediji doslovno nacrte i sve moguće detalje. možete ga doslovno doma napraviti

msiliš da danas u svijetu postoji više desetaka nacija koje imaju dovoljno stručnjaka .. da recimo iranci , turci, kinezi, vjetnamci, sjeverno i južno korejci, njemci, i ostali ne mogu vidjeti sve ove nacrte i i gluposti, i dokaze , msiliš da iranci ili turci ili druge ili čak kina, jedva bi dočekali da mogu "posrati" amerikance i kazati im da su ovo sve "gluposti".

ali ringo i svetac najpametniji, vas dva koji niste u životu vidjeli diferencijalni račun, pametniji od milijuna iranskih, ruskih, kineskih, njemačkih, turskih, japanskih, njemačkih, francuskih, talijanskih, britanskih, vijetnamskih, sj.korejskih, j.korejskih, tajvanskih i ostalih stručnjaka i znanstvenika.
evo,Rusi nisu bili na mjesecu..posteno priznali da su teskoce bile prevelike..to je ekipa,ne ko ovi drkadzije iz nASA-e,koji moraju posto poto prodati nesto da prezive..govorimo o 1960tima,ne danasnjem nivou tehnologije koji opet ima velike tehnoloske probleme u osiguravanju sigurnog puta kroz otvoreni svemir..

yoda,ne budi autistican..da je itko putovao na Muuuun,bauljao tamo malo turisticki,i vratio se na zemlju,preostao bi mu koji dan zivota,jerbi bio previse ozracen gama radijacijom..guglaj malo..GAMA RADIATION..neizbjeznom u otvorenom svemiru :starac
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 24/5/2020, 17:47

Legendovich wrote:
Gnječ wrote:
Legendovich wrote:

Kako da ne

Pa naravno da u muzeje nece slati autenticne primjerke,nego,hajd..ipak malo od solidnijih materijala.. :clown
ekipa ne vjeruje da postoji amerika. dio tih vjeruju da je zemlja ravna ploča.
recimo ti si kreten pa ne vjeruješ da je moguće proračunat nekaj bez računala.
malo ako se vratimo u prošlost crkva je spalila giordana bruna, kkoji je tebi napravio nezamislivu akciju i proračunao orbite.
da imaš malo znanja iz matematike mogao bi izračunat kretanja tijela.

i moduli ne postoje u muzejima jer su ostali na mjesecu.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 24/5/2020, 17:48

veber wrote:
Legendovich wrote:
veber wrote:
bilo na dalekovidnici da je prosjek 12,7cm
nemam sklonost prema debelim i starima. i još muškima.
eto na..sad bi si dizo cijenu... :rasta :rasta :rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 24/5/2020, 17:48

šta ču googlati, issuati, čim 2-3 ozbiljne države svijeta koje imaju kakvu takvu industriju i znanost kažu da ameri nisu bili na mjesecu , onda ću početi sumnjati.
do sada niti jedna država svijeta, a hrpa njih su "neprijatelji amerike" nije negirala to. dakle niti rusija, niti sj.kreoja, niti iran, niti turska, niti kina, i druge, sve su to zemlje koje imaju milijune stručnjaka i znanstvenika, i nitko nije to napravio.

a vjerovat ću tebi i ringu i onome asu sa zidića

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Guest 24/5/2020, 17:49

veber wrote:
Legendovich wrote:
Gnječ wrote:
Legendovich wrote:

Kako da ne

ekipa ne vjeruje da postoji amerika. dio tih vjeruju da je zemlja ravna ploča.
recimo ti si kreten pa ne vjeruješ da je moguće proračunat nekaj bez računala.
malo ako se vratimo u prošlost crkva je spalila giordana bruna, kkoji je tebi napravio nezamislivu akciju i proračunao orbite.
da imaš malo znanja iz matematike mogao bi izračunat kretanja tijela.

i moduli ne postoje u muzejima jer su ostali na mjesecu.
glup si..Morty je umnija od tebe..nemam sa podkapacitiranima sto raspravljati.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 23 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23  Next

Back to top

- Similar topics