Teorija zavjere - Let na Mjesec
Page 10 of 23
Page 10 of 23 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23
Re: Teorija zavjere - Let na Mjesec
MA ovo je letjelo na Mjesec
Kako da ne
Fakat moras bit kompletan kreten pa ovo uzeti za ozbiljno
Kako da ne
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
zašto je to problem? eto po čemu bi to bio problem?
kaj nemaš hrskavicu u pola metraćune?Legendovich wrote:i ja imam teske i masivne kosti,pa ne znaci da sam rodjen i zivio na ..saturnu..
2014-12-30
sto si plitak??? ajebote sve moram crtati...Speare Shaker wrote:Legendovich wrote:u van Allenu nema GAMA radijacije..Speare Shaker wrote:Legendovich wrote:
ja ne kazem da su bili ili nisu bili na Muuunu,ali jasno sam postavio temu radijacije..ionizirajuce iz svemira i cesticne sa sunca,koja postaju brutalna nakon izlaska iz van allenovog pojasa...
Pa brutalna je i u samom pojasu, nesrećo. Posebno u samom pojasu. Druga je priča što sam pojas štiti Zemlju od pretjerane radijacije.
So fucking what? Pa nije to jedini opasni vid radijacije.
Imaš na wiki objašnjenje kako su Geigerovim brojačima na umjetnim satelitima ustanovili postojanje štetnih zračenja u samom pojasu.
dakle...Gama radijacija je tipcna za otvoreni svemir,to ti je ona opaka radijacija,poznata i iz njukovih bumbi..doslovno razara tijelo u najkracem mogucem periodu..
a POSLJEDICA GAMA RADIJACIJE NEMA NA TIJELIMA astronauta..zivi i čigrasti po povratku na zemlju,i tek nedavno krepo zadnji iz appolo programa..prilicno dug zivot za neke koji su bili danima izlozeni gama radijaciji otvorenog svemira..jel sad jasno?
Guest- Guest
feberu,previš se ti motaš oko moje Ćuneeee...jel to znakveber wrote:kaj nemaš hrskavicu u pola metraćune?Legendovich wrote:i ja imam teske i masivne kosti,pa ne znaci da sam rodjen i zivio na ..saturnu..
Guest- Guest
Ringo10 wrote:MA ovo je letjelo na Mjesec
Kako da ne
Kazu decki..da se modul rastereti suvisne tezine..
Guest- Guest
kada vidiš rusku letjelicu kojom je ostvaren prvi let.AssadNaPodmornici wrote:zašto je to problem? eto po čemu bi to bio problem?
sam sebi veliš svaka čast tko je ušao unutra.
ali koloumbo je otkrio ameriku u brodu manje jahte. bez motora, desilanatora, frižidera.
2014-12-30
feberu,jab prije u svemir u onome sto bi ti isprinto na svom printeru,nego u ovoj škatuljiveber wrote:kada vidiš rusku letjelicu kojom je ostvaren prvi let.AssadNaPodmornici wrote:zašto je to problem? eto po čemu bi to bio problem?
sam sebi veliš svaka čast tko je ušao unutra.
ali koloumbo je otkrio ameriku u brodu manje jahte. bez motora, desilanatora, frižidera.
Guest- Guest
bilo na dalekovidnici da je prosjek 12,7cmLegendovich wrote:feberu,previš se ti motaš oko moje Ćuneeee...jel to znakveber wrote:kaj nemaš hrskavicu u pola metraćune?Legendovich wrote:i ja imam teske i masivne kosti,pa ne znaci da sam rodjen i zivio na ..saturnu..
nemam sklonost prema debelim i starima. i još muškima.
2014-12-30
Legendovich wrote:Ringo10 wrote:MA ovo je letjelo na Mjesec
Kako da ne
jedan u australiji drugi u dojčland. ovako nepismeni i neuki kakvi jeste ja bi vam zabranio izlazak van iz rodnog sela.
Guest- Guest
koji ste vi asevi. to je modul koji je sletio na mjesec , nije to cijela jebena raketa.Legendovich wrote:Ringo10 wrote:MA ovo je letjelo na Mjesec
Kako da ne
https://en.wikipedia.org/wiki/Apollo_Lunar_Module
evo imate na wikipediji samo o tom modulu , imate čitati 3 sata samo da pročitate osnovne informacije, a dole u izvorima imate 50ak linkova, izvora, dokumenata i svega ostaloga na što se wiki poziva.
Gnječ wrote:Legendovich wrote:Ringo10 wrote:MA ovo je letjelo na Mjesec
Kako da ne
jedan u australiji drugi u dojčland. ovako nepismeni i neuki kakvi jeste ja bi vam zabranio izlazak van iz rodnog sela.
I to dokaz da su bili na Muuuunu..???
Pa naravno da u muzeje nece slati autenticne primjerke,nego,hajd..ipak malo od solidnijih materijala..
Guest- Guest
Klinka neće učit, dere se i histerizira, žena sve radi obrnuto, svi ludi, moraš šutjet inače još gore, svađa i ludovanje.
Nisu bezveze govorili naši stari: "Rakija je iz raja izašla."
crvenkasti-
2014-04-17
dopizdilo ti zenu jebati pod muss?crvenkasti wrote:Klinka neće učit, dere se i histerizira, žena sve radi obrnuto, svi ludi, moraš šutjet inače još gore, svađa i ludovanje.
Guest- Guest
inače nije taj "modul" tako krh
evo čitam na wiki
težak je 15tona, ima volumen 6m3 , visok 4m širok 3 m, za dvije osobe i istrumente, i gorivo da se može vratiti nazad na letjelicu koja je iznad gore lebdila
imate na wikipediji doslovno nacrte i sve moguće detalje. možete ga doslovno doma napraviti
msiliš da danas u svijetu postoji više desetaka nacija koje imaju dovoljno stručnjaka .. da recimo iranci , turci, kinezi, vjetnamci, sjeverno i južno korejci, njemci, i ostali ne mogu vidjeti sve ove nacrte i i gluposti, i dokaze , msiliš da iranci ili turci ili druge ili čak kina, jedva bi dočekali da mogu "posrati" amerikance i kazati im da su ovo sve "gluposti".
ali ringo i svetac najpametniji, vas dva koji niste u životu vidjeli diferencijalni račun, pametniji od milijuna iranskih, ruskih, kineskih, njemačkih, turskih, japanskih, njemačkih, francuskih, talijanskih, britanskih, vijetnamskih, sj.korejskih, j.korejskih, tajvanskih i ostalih stručnjaka i znanstvenika.
evo čitam na wiki
težak je 15tona, ima volumen 6m3 , visok 4m širok 3 m, za dvije osobe i istrumente, i gorivo da se može vratiti nazad na letjelicu koja je iznad gore lebdila
imate na wikipediji doslovno nacrte i sve moguće detalje. možete ga doslovno doma napraviti
msiliš da danas u svijetu postoji više desetaka nacija koje imaju dovoljno stručnjaka .. da recimo iranci , turci, kinezi, vjetnamci, sjeverno i južno korejci, njemci, i ostali ne mogu vidjeti sve ove nacrte i i gluposti, i dokaze , msiliš da iranci ili turci ili druge ili čak kina, jedva bi dočekali da mogu "posrati" amerikance i kazati im da su ovo sve "gluposti".
ali ringo i svetac najpametniji, vas dva koji niste u životu vidjeli diferencijalni račun, pametniji od milijuna iranskih, ruskih, kineskih, njemačkih, turskih, japanskih, njemačkih, francuskih, talijanskih, britanskih, vijetnamskih, sj.korejskih, j.korejskih, tajvanskih i ostalih stručnjaka i znanstvenika.
evo,Rusi nisu bili na mjesecu..posteno priznali da su teskoce bile prevelike..to je ekipa,ne ko ovi drkadzije iz nASA-e,koji moraju posto poto prodati nesto da prezive..govorimo o 1960tima,ne danasnjem nivou tehnologije koji opet ima velike tehnoloske probleme u osiguravanju sigurnog puta kroz otvoreni svemir..AssadNaPodmornici wrote:inače nije taj "modul" tako krh
evo čitam na wiki
yoda,ne budi autistican..da je itko putovao na Muuuun,bauljao tamo malo turisticki,i vratio se na zemlju,preostao bi mu koji dan zivota,jerbi bio previse ozracen gama radijacijom..guglaj malo..GAMA RADIATION..neizbjeznom u otvorenom svemiru
Guest- Guest
ekipa ne vjeruje da postoji amerika. dio tih vjeruju da je zemlja ravna ploča.Legendovich wrote:Gnječ wrote:Legendovich wrote:Ringo10 wrote:MA ovo je letjelo na Mjesec
Kako da ne
Pa naravno da u muzeje nece slati autenticne primjerke,nego,hajd..ipak malo od solidnijih materijala..
recimo ti si kreten pa ne vjeruješ da je moguće proračunat nekaj bez računala.
malo ako se vratimo u prošlost crkva je spalila giordana bruna, kkoji je tebi napravio nezamislivu akciju i proračunao orbite.
da imaš malo znanja iz matematike mogao bi izračunat kretanja tijela.
i moduli ne postoje u muzejima jer su ostali na mjesecu.
2014-12-30
eto na..sad bi si dizo cijenu...veber wrote:bilo na dalekovidnici da je prosjek 12,7cmLegendovich wrote:feberu,previš se ti motaš oko moje Ćuneeee...jel to znakveber wrote:kaj nemaš hrskavicu u pola metraćune?Legendovich wrote:i ja imam teske i masivne kosti,pa ne znaci da sam rodjen i zivio na ..saturnu..
nemam sklonost prema debelim i starima. i još muškima.
Guest- Guest
šta ču googlati, issuati, čim 2-3 ozbiljne države svijeta koje imaju kakvu takvu industriju i znanost kažu da ameri nisu bili na mjesecu , onda ću početi sumnjati.
do sada niti jedna država svijeta, a hrpa njih su "neprijatelji amerike" nije negirala to. dakle niti rusija, niti sj.kreoja, niti iran, niti turska, niti kina, i druge, sve su to zemlje koje imaju milijune stručnjaka i znanstvenika, i nitko nije to napravio.
a vjerovat ću tebi i ringu i onome asu sa zidića
do sada niti jedna država svijeta, a hrpa njih su "neprijatelji amerike" nije negirala to. dakle niti rusija, niti sj.kreoja, niti iran, niti turska, niti kina, i druge, sve su to zemlje koje imaju milijune stručnjaka i znanstvenika, i nitko nije to napravio.
a vjerovat ću tebi i ringu i onome asu sa zidića
glup si..Morty je umnija od tebe..nemam sa podkapacitiranima sto raspravljati..veber wrote:ekipa ne vjeruje da postoji amerika. dio tih vjeruju da je zemlja ravna ploča.Legendovich wrote:Gnječ wrote:Legendovich wrote:Ringo10 wrote:MA ovo je letjelo na Mjesec
Kako da ne
recimo ti si kreten pa ne vjeruješ da je moguće proračunat nekaj bez računala.
malo ako se vratimo u prošlost crkva je spalila giordana bruna, kkoji je tebi napravio nezamislivu akciju i proračunao orbite.
da imaš malo znanja iz matematike mogao bi izračunat kretanja tijela.
i moduli ne postoje u muzejima jer su ostali na mjesecu.
Guest- Guest
Page 10 of 23 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23
Similar topics
» Teorija zavjere o mreži 5G i koroni
» NA RUBU ZNANOSTI (TEORIJA ZAVJERE)
» Još jedna teorija zavjere postala činjenica
» INDEX - Pernar sasvim opravdano optužuje Plenkovića za širenje teorija zavjere
» imamo hrpu teorija zavjere o tome kako nas "zaprašuju iz zraka", a onda istovremeno čitate komentare u kojima ljudi traže da vas – zaprašuju iz zraka Ponekad i isti oni koji pišu o zaprašivanju iz zraka!
» NA RUBU ZNANOSTI (TEORIJA ZAVJERE)
» Još jedna teorija zavjere postala činjenica
» INDEX - Pernar sasvim opravdano optužuje Plenkovića za širenje teorija zavjere
» imamo hrpu teorija zavjere o tome kako nas "zaprašuju iz zraka", a onda istovremeno čitate komentare u kojima ljudi traže da vas – zaprašuju iz zraka Ponekad i isti oni koji pišu o zaprašivanju iz zraka!
Page 10 of 23