Teorija zavjere - Let na Mjesec
Page 23 of 23
Page 23 of 23 • 1 ... 13 ... 21, 22, 23
Re: Teorija zavjere - Let na Mjesec
i efendija mesić, otkako je tito crko i posvadio vragove u paklu ni vrag više neće komunjare tek tako da uzimaRingo10 wrote:MAnolić će to doživjeti
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
RayMabus wrote:A vid rezolucije iz 69'e
Ovo slijetanje sa lunarnim modulom Apola 11 je najveća medijska prevara u povijesti čovječanstva il druga po redu , prva je ono kad je Isus uzlazio na nebo pa su vanzemaljci stvarali umjetne potrese.
Al u svakom slučaju i ova spada u sam vrh ; Apollo 11 slijetanje na Mjesec
ovo je išlo live from the Moon na zemaljski tv. jel ti znaš neki kurac? bilo koji kurac iz broadcasting tehnike ? jel znaš što je bandwidth? ma nebitno zaboravi.
Guest- Guest
moj Longi,napatio se Sveti preko svake mjere kroz zivot..ziva ironija,otkad sam u svabiji,mogu reci da zivim kao mali Bog..zasluzeno..!!! ..u odnosu sa curama moras biti briljantan takticar i strateg..cura mora dobiti svoje,ti svoje,i svak na svom ostati..nish pod isti krov,osim skuffati,jesti,zabaviti se,popiti kofi i svak na svoju stranu..RayMabus wrote:Tvoj život i trebaš uživat u njemu a ne da ti neka kenja s ditetom upadne kad imaš 20 godina pa cili život moraš rintat za nju i njene mušice.Legendovich wrote:phuuu..ja basg dovrsio zderanje pizze,Rujka umjesno razvaljala i nadjenula..obloko se Kolom,sad gledam sto slatko pojisti..osladim guzicu,pa malo prilegnem,cura ce nesh praviti za danas i sutra..kad se probudim,kavica,pa jeb,pa curu ispratiti doma..ja na xbox ili malo forum,pa zajebavati ekipu koja je bila ma Muuuunu...
Fino natalitet ćao bao i svi sretni.
jucer cura pocela malo pizditi,jer kaze da sam stalno ispred monitora..a ona "usamljena"..cro nadji si neku zabavu,hobi,kukičaj,spremaj zimnicu ili uci kako se to radi..radi zenske stvari,ne se mene dohvacati...JA rasporedjujem svoje vrijeme..
Guest- Guest
Ringo10 wrote:MAnolić će to doživjeti
ma ako zagusti za novim energentima,brzo ce to ne brini
Danas ide lansiranje SpaceX Space Crew sa ljudskom posadom, as dva astronauta.
Nakon oko 9 godina idu americki astronauti u americkoj raketi sa americkog tla.
Mnogo od ovoga ocekuju. Valjda ce sve proci dobro.
Neka im je sa srecom.
Neka im je sa srecom.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Elon Musk mi je Legenda..mlad sposoban inteligentan,i nekonvencionalan u svemu..zajebant na svoj nacin..
Guest- Guest
..pogonjeni ruskim raketnim motorom... ..tu nema da bude greskeRingo10 wrote:Danas ide lansiranje SpaceX Space Crew sa ljudskom posadom, as dva astronauta.
Neka im je sa srecom.
kakogod,puno srece zelim..
Guest- Guest
Page 23 of 23 • 1 ... 13 ... 21, 22, 23
Similar topics
» Teorija zavjere o mreži 5G i koroni
» NA RUBU ZNANOSTI (TEORIJA ZAVJERE)
» Još jedna teorija zavjere postala činjenica
» INDEX - Pernar sasvim opravdano optužuje Plenkovića za širenje teorija zavjere
» imamo hrpu teorija zavjere o tome kako nas "zaprašuju iz zraka", a onda istovremeno čitate komentare u kojima ljudi traže da vas – zaprašuju iz zraka Ponekad i isti oni koji pišu o zaprašivanju iz zraka!
» NA RUBU ZNANOSTI (TEORIJA ZAVJERE)
» Još jedna teorija zavjere postala činjenica
» INDEX - Pernar sasvim opravdano optužuje Plenkovića za širenje teorija zavjere
» imamo hrpu teorija zavjere o tome kako nas "zaprašuju iz zraka", a onda istovremeno čitate komentare u kojima ljudi traže da vas – zaprašuju iz zraka Ponekad i isti oni koji pišu o zaprašivanju iz zraka!
Page 23 of 23