ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Teorija zavjere - Let na Mjesec

Page 16 of 23 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23  Next

Go down

Teorija zavjere - Let na Mjesec - Page 16 Empty Re: Teorija zavjere - Let na Mjesec

Post by Guest 24/5/2020, 21:27

Dobro, ti si dokazano lud pa se tvoja blebetanja ne računaju za ozbiljno.

Guest
Guest

Back to top Go down

Teorija zavjere - Let na Mjesec - Page 16 Empty Re: Teorija zavjere - Let na Mjesec

Post by Guest 24/5/2020, 21:28

I da, kako misliš da je moguće zapaliti vatru na Mjesecu?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/5/2020, 21:29

AssadNaPodmornici wrote:
RayMabus wrote:
AssadNaPodmornici wrote:da usput može se vidjeti USA zastava  na mjesecu i gle čuda slikana je iz orbite

https://astrobob.areavoices.com/2012/07/28/can-you-see-the-american-flag-on-the-moon-yes/
Apollo 12 , 16 i 17.

Od Apolla 11 nigdje ni traga ni glasa zastavi.

The only flag we probably won’t ever see is the first one, planted there by Neil Armstrong and Buzz Aldrin on July 20, 1969. Aldrin reported it was blown over by rocket exhaust as the astronauts left the moon to return to the orbiting command module.

Pa eto spalili je. Upali pogon pa ona odletila negdje po njihovoj priči.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 24/5/2020, 21:30

RayMabus wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
RayMabus wrote:
AssadNaPodmornici wrote:da usput može se vidjeti USA zastava  na mjesecu i gle čuda slikana je iz orbite

https://astrobob.areavoices.com/2012/07/28/can-you-see-the-american-flag-on-the-moon-yes/
Apollo 12 , 16 i 17.

The only flag we probably won’t ever see is the first one, planted there by Neil Armstrong and Buzz Aldrin on July 20, 1969. Aldrin reported it was blown over by rocket exhaust as the astronauts left the moon to return to the orbiting command module.

Pa onda je nisu spalili nego je odletjela. To je sasvim moguće.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/5/2020, 21:33

Lažu i muljaju koliko su dugi i široki. Sva trojica , Aldrin , Amstrong i Colins.

Apollo 11 se nikad nije spustio na Mjesec. Sve je to režija za Apollo 12 koji je prvo pravo spuštanje i da su poginili američka vlada i Nasa bi se pravdali da je ono prvo bilo uspješno.

Jedino šta je točno je da su bili bliže površini Mjeseca od Apola 10 jer su morali dodatno testirat modul , pokretljivost , upravljivost i to je sve šta su njih trojica radili tamo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/5/2020, 21:34

Speare Shaker wrote:
RayMabus wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
RayMabus wrote:

Apollo 12 , 16 i 17.

Ma da , baš zgodno. Rješili se dokaza. Oni su lažljivci.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 24/5/2020, 21:35

RayMabus wrote:
Speare Shaker wrote:
RayMabus wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
RayMabus wrote:
Apollo 12 , 16 i 17.

Ma da , baš zgodno. Rješili se dokaza. Oni su lažljivci.

Kakvih dokaza? Ljudi jednostavno nisu računali na to da će biti dovoljno ludih koji će njihovu prisutnost na Mjesecu dovoditi u pitanje usprkos prijenosu u živo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/5/2020, 21:45

Prijenos uživo. Podvalili lažno slijetanje cijeloj planeti.

Nađi zastavu.

Teorija zavjere - Let na Mjesec - Page 16 F970b048e0a137074b49a447eef5ee4f
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/5/2020, 21:47

Fino teleskop , satelitska kamera i pretraži svaki milimetar površine oko mjesta navodnog slijetanja Apolla 11.

Ako je ne možeš nać imaš problem da dokažeš da si tu bio.

Kraj rasprave.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 24/5/2020, 21:48

daj baci neku fotku. ono general s pet zvjezdica i nema fotke.
danas svi imamo mob s pet kamera i 836GB valjda imaš neku fotku?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 24/5/2020, 21:50

RayMabus wrote:
Ako je ne možeš nać imaš problem da dokažeš da si tu bio.

Kraj rasprave.

Nemam problem, jer sam to gledao u tv prijenosu u živo.
Koje rasprave? Rasprave nije niti bilo, jer sa luđacima i budalama nikakva racionalna i smislena rasprava nije niti moguća i nema smisla.

Last edited by Speare Shaker on 24/5/2020, 21:50; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 24/5/2020, 21:50

Legendovich wrote:
AssadNaPodmornici wrote:inače nije taj "modul" tako krh

evo čitam na wiki
Teorija zavjere - Let na Mjesec - Page 16 1024px-Apollo_lander%2C_Franklin_Institute_-_DSC06612

težak je 15tona, ima volumen 6m3 , visok 4m širok 3 m, za dvije osobe i istrumente, i gorivo da se može vratiti nazad na letjelicu koja je iznad gore lebdila

imate na wikipediji doslovno nacrte i sve moguće detalje. možete ga doslovno doma napraviti

msiliš da danas u svijetu postoji više desetaka nacija koje imaju dovoljno stručnjaka .. da recimo iranci , turci, kinezi, vjetnamci, sjeverno i južno korejci, njemci, i ostali ne mogu vidjeti sve ove nacrte i i gluposti, i dokaze , msiliš da iranci ili turci ili druge ili čak kina, jedva bi dočekali da mogu "posrati" amerikance i kazati im da su ovo sve "gluposti".

ali ringo i svetac najpametniji, vas dva koji niste u životu vidjeli diferencijalni račun, pametniji od milijuna iranskih, ruskih, kineskih, njemačkih, turskih, japanskih, njemačkih, francuskih, talijanskih, britanskih, vijetnamskih, sj.korejskih, j.korejskih, tajvanskih i ostalih stručnjaka i znanstvenika.
evo,Rusi nisu bili na mjesecu..posteno priznali da su teskoce bile prevelike..to je ekipa,ne ko ovi drkadzije iz nASA-e,koji moraju posto poto prodati nesto da prezive..govorimo o 1960tima,ne danasnjem nivou tehnologije koji opet ima velike tehnoloske probleme u osiguravanju sigurnog puta kroz otvoreni svemir..

yoda,ne budi autistican..da je itko putovao na Muuuun,bauljao tamo malo turisticki,i vratio se na zemlju,preostao bi mu koji dan zivota,jerbi bio previse ozracen gama radijacijom..guglaj malo..GAMA RADIATION..neizbjeznom u otvorenom svemiru :starac
NEŠTO sam negdje pročitao ali davno, da su proboj gama zraka spriječili sa zlatnim premazom svih površina iznutra ili u nekom podsloju kako u letjelicama tako i zaštitna sredstva astronauta izuzev vizira... gama zrake ne prolaze kroz zlato, tj mislim da ih zlato apsorbira... tako nekako... ne tvrdim, ali mislim da je zlato u pitanju...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by abraham 24/5/2020, 21:51

Ne bih se mijesao ali kakova je razlika Apollo 11 ili 12 ili 13. Zavjera je da se nisu nigdar spustili. Sada koji broj je nebitno. Pitanje je jesu li se spustili ili nisu. Toliko od mene.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/5/2020, 21:54

veber wrote:daj baci neku fotku. ono general s pet zvjezdica i nema fotke.
Točno. 

Ja tvrdim nešto i nemam dokaz za to i logično da me se proglasi ludim ili barem neuravnoteženim.

Šta ova trojica imaju kao dokaz da su se spustili na Mjesec ?

Snimke iz NASA studija di glume satima to pred kamerama.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/5/2020, 21:58

abraham wrote:Ne bih se mijesao ali kakova je razlika Apollo 11 ili 12 ili 13. Zavjera je da se nisu nigdar spustili. Sada koji broj je nebitno. Pitanje je jesu li se spustili ili nisu. Toliko od mene.
Razlika je u tome šta ljudi stvarno misle da je američka vlada i NASA išla na rizik sa tim lunarnim modulom a prvi put ga koriste u Apolu 10 i okreća im se oko svoje osi i da če sad oni odma ić na slijetanje nakon toga a neće testirat i neće se osigurat pričom da su sletili a u biti će.sletit tek sa Apolo 12 koji sad zna više i nije pod pritiskom ako poginu da će past američka vlada a program biti ukinut a Rusi se smijat i dominirat.

Razlika je u tome šta su ljudi glupi.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by abraham 24/5/2020, 22:00

Kolega, teorija zavjere je da ljudi nisu nikada sletjeli na mjesec. Nebitno 11,12 ili 25.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by abraham 24/5/2020, 22:03

Pitanje je jeli Slavisa Zungul jebo Olivia Newton John. Ne da li je bio petak ili ponedjeljak, vec uopce....To su te teorije zavjere....

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by veber 24/5/2020, 22:09

michaellcmacha wrote:
Legendovich wrote:

evo čitam na wiki
Teorija zavjere - Let na Mjesec - Page 16 1024px-Apollo_lander%2C_Franklin_Institute_-_DSC06612

težak je 15tona, ima volumen 6m3 , visok 4m širok 3 m, za dvije osobe i istrumente, i gorivo da se može vratiti nazad na letjelicu koja je iznad gore lebdila

imate na wikipediji doslovno nacrte i sve moguće detalje. možete ga doslovno doma napraviti

msiliš da danas u svijetu postoji više desetaka nacija koje imaju dovoljno stručnjaka .. da recimo iranci , turci, kinezi, vjetnamci, sjeverno i južno korejci, njemci, i ostali ne mogu vidjeti sve ove nacrte i i gluposti, i dokaze , msiliš da iranci ili turci ili druge ili čak kina, jedva bi dočekali da mogu "posrati" amerikance i kazati im da su ovo sve "gluposti".

ali ringo i svetac najpametniji, vas dva koji niste u životu vidjeli diferencijalni račun, pametniji od milijuna iranskih, ruskih, kineskih, njemačkih, turskih, japanskih, njemačkih, francuskih, talijanskih, britanskih, vijetnamskih, sj.korejskih, j.korejskih, tajvanskih i ostalih stručnjaka i znanstvenika.
evo,Rusi nisu bili na mjesecu..posteno priznali da su teskoce bile prevelike..to je ekipa,ne ko ovi drkadzije iz nASA-e,koji moraju posto poto prodati nesto da prezive..govorimo o 1960tima,ne danasnjem nivou tehnologije koji opet ima velike tehnoloske probleme u osiguravanju sigurnog puta kroz otvoreni svemir..

yoda,ne budi autistican..da je itko putovao na Muuuun,bauljao tamo malo turisticki,i vratio se na zemlju,preostao bi mu koji dan zivota,jerbi bio previse ozracen gama radijacijom..guglaj malo..GAMA RADIATION..neizbjeznom u otvorenom svemiru :starac
NEŠTO sam negdje pročitao ali davno, da su proboj gama zraka spriječili sa zlatnim premazom svih površina iznutra ili u nekom podsloju kako u letjelicama tako i zaštitna sredstva astronauta izuzev vizira... gama zrake ne prolaze kroz zlato, tj mislim da ih zlato apsorbira... tako nekako... ne tvrdim, ali mislim da je zlato u pitanju...
nisi krivo pročitao i sjećanje te služi.
ali nije bilo zlato nego eloksirana aluminijska folija. eloksacija ima ih 8 boja u eloksaciji, ako mene ne vara sjećanje prerade aluminija. najobičnijom su folijom zamotali. kolega svetoje bulazni po običaju. 
ono pitanje kako su takvim malim compom uspjeli doći do mjeseca i kako su proračunali.
mislim da je aristotel bio mežu prvima u proračunu.
bez compa i pametnih telefona.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 24/5/2020, 22:12

RayMabus wrote:
veber wrote:daj baci neku fotku. ono general s pet zvjezdica i nema fotke.
Točno. 

Ja tvrdim nešto i nemam dokaz za to i logično da me se proglasi ludim ili barem neuravnoteženim.

Šta ova trojica imaju kao dokaz da su se spustili na Mjesec ?

Snimke iz NASA studija di glume satima to pred kamerama.
ja tvrdim da me moja mačka milo gleda.
nemam dokaze.
ali sam ju fotkao pa onda nije teorem.
i kolubo se malo zajebao.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 24/5/2020, 22:15

veber wrote:
michaellcmacha wrote:
Legendovich wrote:

evo čitam na wiki

nisi krivo pročitao i sjećanje te služi.
ali nije bilo zlato nego eloksirana aluminijska folija. eloksacija ima ih 8 boja u eloksaciji, ako mene ne vara sjećanje prerade aluminija. najobičnijom su folijom zamotali. kolega svetoje bulazni po običaju. 
ono pitanje kako su takvim malim compom uspjeli doći do mjeseca i kako su proračunali.
mislim da je aristotel bio mežu prvima u proračunu.
bez compa i pametnih telefona.
Nish Feberu,bash sam gledao na netu,kao i obicno TESKI metali zaustavljaju gamma radijaciju..olovo,zlato..u ovom slucaju zlato,ali opet ovisno koja je prosjecna radijacija u svemuru,debljina mora biti veca ili manja..kombinira se to sa nekim epoksidnim smolama,ali nisam isao citati u detalje..nish aluminij,to je kao magla za gamma zracenje..preloti kroz njega samo tako..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/5/2020, 22:18

abraham wrote:Kolega, teorija zavjere je da ljudi nisu nikada sletjeli na mjesec. Nebitno 11,12 ili 25.
Problem je šta sve teorije zavjere imaju malo istine a ovdje je to ova i onda se ljudi još nadovežu sa svojim idejama i na kraju ispadne da nisu nikad ni bili.

Sve teorije zavjere imaju uporište u nećemu. Poput male pukotine koja se s vremenom širi pa postane teorija zavjere. Da nema te male pukotine a to je ovdje lažno slijetanje na Mjesec Apolla 11 nikad ne bi iz te male pukotine nastala teorija da nikad nisu bili na Mjesecu.

Kad otkriješ izvor sve prestaje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 16 of 23 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23  Next

Back to top

- Similar topics