Mirta Šurjak: Puno je seksizma prema ženama koje imaju fizičke atribute i pamet
Page 12 of 21
Page 12 of 21 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Re: Mirta Šurjak: Puno je seksizma prema ženama koje imaju fizičke atribute i pamet
pa skojevci su išli nedjeljom na paartijsje sastankemarcellus wrote:veber wrote:a, ni u mračnom komunizmu nije bio zabranjen rad nedjeljom.
u branimirovoj je uredno radila slavija.
jebala vas crkva i nedelja neradna.
bio je naravno zabranjen, iza subote u 2 nije radila ni trafika s cigaretama
nedjeljom tv nije emitirala do sedamdeset i neke
prvi mobitel sam kupio 99e ili 98osme, bananu iz matrixa.
u ta davna doba nije bilo ni interneta.
kada sam kupio prvi zvjezdasti auto nije imao tač, skrin. ekran bio veličine lcd-a na kolodvoru.
kada se moj prapradjed počeo bavit prodajom voća nije bilo interneta, dizelskih vozila, konje su uzgajali.
nova vremena, nove navike.
zašto žena u kinu mora radit, a žena u konzumu ne.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Mirta Šurjak: Puno je seksizma prema ženama koje imaju fizičke atribute i pamet
frendova imaš oko tri. ljude na koje se možeš oslonit.jasambrend wrote:Imam masu kretena s kojima imam zajedničke interese i idem na pivu... frendovi su ti koje možeš nabrojati na prste ruke, ako ih imaš i toliko...
2014-12-30
dijagram wrote:reci cu samo
darth_vader-
2014-04-17
prvo mi se učinilo da guziš ovcu. valjda osobne projekcije. onda skužio da smajli bumbajasambrend wrote:dijagram wrote:reci cu samo
2014-12-30
veber wrote:prvo mi se učinilo da guziš ovcu. valjda osobne projekcije. onda skužio da smajli bumbajasambrend wrote:dijagram wrote:reci cu samo
Nisi valjda još u karanteni?
Kako je susjeda?
darth_vader-
2014-04-17
dobro je. počela radit.jasambrend wrote:veber wrote:prvo mi se učinilo da guziš ovcu. valjda osobne projekcije. onda skužio da smajli bumbajasambrend wrote:dijagram wrote:reci cu samo
Nisi valjda još u karanteni?
Kako je susjeda?
bila na kavi prije par dana.
2014-12-30
Najvaznije je ostavit mogucnost izbora. A, da bi izbor postojao, moraju ducani radit.marcellus wrote:Maggie19 wrote:Najjjaci su mi oni koji se pozivaju kako "nekad nista nije nedjeljom radilo".veber wrote:a, ni u mračnom komunizmu nije bio zabranjen rad nedjeljom.
Nebuloze.
čuj, meni se ne radi nedjeljom. Ak se tebi radi, radi... al ja radije ne bi. I ne bi baš bio licemjer pa želio nekom drugom što ne želim sam sebi
Ja isto radim nedjeljom, u pravilu, ali od kuce.
marc se pokatoličio i smatra da je rad trgovina prepreka odlasku na misu.Maggie19 wrote:Najvaznije je ostavit mogucnost izbora. A, da bi izbor postojao, moraju ducani radit.marcellus wrote:Maggie19 wrote:Najjjaci su mi oni koji se pozivaju kako "nekad nista nije nedjeljom radilo".veber wrote:a, ni u mračnom komunizmu nije bio zabranjen rad nedjeljom.
Nebuloze.
čuj, meni se ne radi nedjeljom. Ak se tebi radi, radi... al ja radije ne bi. I ne bi baš bio licemjer pa želio nekom drugom što ne želim sam sebi
Ja isto radim nedjeljom, u pravilu, ali od kuce.
ono blagajnica konzuma je povlaštena u odnosu na blagajnicu kina.
2014-12-30
i koji kiki rade pumpe ili hoteli nedjeljom.
zašto je blagajnica konzuma ne radi, a blagajnica kina radi.
i koji kureac rade popovi nedjeljem kada mogu misu održat i ponedjeljkom?
2014-12-30
Haha,dobar..veber wrote:i koji kiki rade pumpe ili hoteli nedjeljom.
evo, ja se vratio s mise.Maggie19 wrote:Haha,dobar..veber wrote:i koji kiki rade pumpe ili hoteli nedjeljom.
auto parkirao u pripizdini, jer je bandić omogućio svima parkanje, a ne samo njima.
obukao sam na noge gej frendli rupičaste adidasice.
mokar sam bio do kože.
pa sam testirao zavući se ženskoj hladnih stopala u krevet.
reakcija je bila da mi je oca probudila, sterala me u pm.
javljam se iz dnevne sobe.
2014-12-30
mislim da mi ne gine u kvatriću još jedna romantična večera, osim ako me ne probudi u ranu zoru.
2014-12-30
marcellus wrote:venus wrote:marcellus wrote:jasambrend wrote:Ekipe su i inače za pičkice... sigurniji su u grupi dok ih neka šatro alfa vodi...
gle ak nemaš frendova onda vjerojatno s tobom nešto baš nije u redu...
Frendovi su samo oni koje možeš nazvat usred noći ako si u nevolji. Koliko imaš takvih...
sereš
...
Guest- Guest
venus wrote:marcellus wrote:venus wrote:marcellus wrote:jasambrend wrote:Ekipe su i inače za pičkice... sigurniji su u grupi dok ih neka šatro alfa vodi...
Frendovi su samo oni koje možeš nazvat usred noći ako si u nevolji. Koliko imaš takvih...
sereš
...
Prestrašno, zar ne.
Guest- Guest
veber wrote:
Brani im vjera.
Guest- Guest
veber wrote:evo, ja se vratio s mise.Maggie19 wrote:Haha,dobar..veber wrote:i koji kiki rade pumpe ili hoteli nedjeljom.
auto parkirao u pripizdini, jer je bandić omogućio svima parkanje, a ne samo njima.
obukao sam na noge gej frendli rupičaste adidasice.
mokar sam bio do kože.
pa sam testirao zavući se ženskoj hladnih stopala u krevet.
reakcija je bila da mi je oca probudila, sterala me u pm.
javljam se iz dnevne sobe.
Da, tak ti treba kad ne znaš sa ženama.
Da si se istušir'o, posvetio osobitu pažnju mirisu i toplini vlastitih nogu i zubiju, čist i mirisan tiho ušao u krevet, ne bi pis'o na forumu u 5..
Vrlo vjer da bi imao kvalitetan zornjak. Ovako ti testiraj koliko hoćeš
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:venus wrote:marcellus wrote:venus wrote:marcellus wrote:
sereš
...
Prestrašno, zar ne.
Pa fkt, na takav odgovor najbolje se grohotom nasmijat.
Forumskoj "ikoni" sam moguće u plesu stala na kurje oko.
Guest- Guest
ful je jednostavno i odnosi se na profesije, ako si trgovac i ne radi ti se nedjeljom imaš izbor radit u dućanu i bit nedjeljom doma. isto i blagajnica u kinu.veber wrote:i koji kiki rade pumpe ili hoteli nedjeljom.
isto i doktor kojem se ne dežura može radit u domu zdravlja i bit nedjeljom doma. isti kuratz su i panduri i vojska i vatrogasci i svi, svi imaju dežurstva.
jedino su trgovci od svih profesija bili prisiljeni radit nedjeljom ili ostat doma i krepat od gladi.
ko te iebe retardiranog kupuj si stvari subotom.
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:veber wrote:
Brani im vjera.
koliko je meni poznato mise su svaki dan.
nije da je nedjelja neradni dan da bi ljudi išli taj dan u ckrvu, jer je nedjelja neradna od prije kršćanstva, otkad su rimljani s 10-dnevnog prešli na 7-dnevni ciklus, nego ljudi nedjeljom idu u ckrvu jer je neradna. Jer mogu otić taj dan.
Potpuno je idiotski tjerat ljude da rade nedjeljom da ne bi slučajno neko otišo na misu
pumpe nedjeljom u italiji, austriji itd. ne rade, samo automatske.
ono nema ljudi, vani su pumpe uglavnom takve - za radnog vremena radi i dućanić, popodne, noću i vikendom obično imaš samo automat za natankat, gurni lovu ili karticu i toči
ono nema ljudi, vani su pumpe uglavnom takve - za radnog vremena radi i dućanić, popodne, noću i vikendom obično imaš samo automat za natankat, gurni lovu ili karticu i toči
ma ima tu nijansidijagram wrote:Moš ti nazvati stotine frendova, al onaj koji se javi, ustane, dodje pomoci itdvenus wrote:marcellus wrote:jasambrend wrote:Ekipe su i inače za pičkice... sigurniji su u grupi dok ih neka šatro alfa vodi...
Tek taj je pravi frend:)
ustace I onaj koji ti nije prijatelj a zna da mu mozes trebat
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 12 of 21 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21
Similar topics
» Otkriveno puno više psihopata među ženama
» U svijetu 90% stanovništva ima predrasude prema ženama
» Suljo ne prestaje sa provokacijama prema Zokiju:Da poljubim vasa stopala kuda idete?Ne pada mi na pamet
» Forbes: Demokrate i Hillary imaju puno dublje i lukrativnije veze sa Rusijom od Trumpa
» 35% Njemica koje su rodile u 2015. imaju djecu s imigrantima
» U svijetu 90% stanovništva ima predrasude prema ženama
» Suljo ne prestaje sa provokacijama prema Zokiju:Da poljubim vasa stopala kuda idete?Ne pada mi na pamet
» Forbes: Demokrate i Hillary imaju puno dublje i lukrativnije veze sa Rusijom od Trumpa
» 35% Njemica koje su rodile u 2015. imaju djecu s imigrantima
Page 12 of 21