Mirta Šurjak: Puno je seksizma prema ženama koje imaju fizičke atribute i pamet
Page 7 of 21
Page 7 of 21 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21
Re: Mirta Šurjak: Puno je seksizma prema ženama koje imaju fizičke atribute i pamet
Meni je Marc legendaran sa njegovim vidjenjem situacije..
Guest- Guest
Re: Mirta Šurjak: Puno je seksizma prema ženama koje imaju fizičke atribute i pamet
Mirta je ok djevojcica.
Samo se zeli zaljubiti u pravog tipa.
Ne znam sto to yoda ne obidje, kad je vec dolje.
Samo se zeli zaljubiti u pravog tipa.
Ne znam sto to yoda ne obidje, kad je vec dolje.
dijagram-
2015-08-09
il to il femnisticaLegendovich wrote:Decki bi da doma imaju Kurwu po ponasanju,pirlitanju i u seksu,dobru kuvaricu,cistilju,djevicanski odanu..Ol In van..venus wrote:Hektorović wrote:https://www.index.hr/magazin/clanak/mirta-surjak-puno-je-seksizma-prema-zenama-koje-imaju-fizicke-atribute-i-pamet/2184559.aspx
prije sat vremena
Hajde da dam jedan ženski komentar.
Pitanje je zapravo kakvu reakciju želi dobiti žena koja dođe u dopičnjaku, s napumpanim usnama, joker makeup face-om. Kakva je njena motivacija kad se ujutro sređuje, je li to sređivanje zbog nje, drugih, u ovom slučaju je nebitno. Činjenica je da želi biti sexy, potencirati atritube i dobiti reakciju okoline. Živimo u seksističkom svijetu u kojem i žene komentiraju muškarce, njihove tetovaže, izbočine na pripijenim hlačama. Ona želi pažnju, hoće bit "najlipša" i tu pažnju dobije. Početak i kraj.
Što se tiče muškaraca koji spominju svoja materijalna ostvarenja da bi primamili žene koje se vole pokazivati, rekla bih da si pašu. Muškarac koji ističe mercedes kao svoje životno postignuće treba biti s ženom koja misli da je mercedes životno postignuće. Ako takav muškarac prezire žene koje vole moć i materiju, on ima problem sam sa sobom, htio bi bit i yeben i pošten.
ovo drugo neupotrebljivo
ebenica wrote:kuratz mi se diže samo na mene.
Valja bit umjeren. Nije dobro bit ni prepametan ni prepotentan
Guest- Guest
mda..doslovno neupotrebljivo...Leviathan2 wrote:il to il femnisticaLegendovich wrote:Decki bi da doma imaju Kurwu po ponasanju,pirlitanju i u seksu,dobru kuvaricu,cistilju,djevicanski odanu..Ol In van..venus wrote:Hektorović wrote:https://www.index.hr/magazin/clanak/mirta-surjak-puno-je-seksizma-prema-zenama-koje-imaju-fizicke-atribute-i-pamet/2184559.aspx
prije sat vremena
Hajde da dam jedan ženski komentar.
Pitanje je zapravo kakvu reakciju želi dobiti žena koja dođe u dopičnjaku, s napumpanim usnama, joker makeup face-om. Kakva je njena motivacija kad se ujutro sređuje, je li to sređivanje zbog nje, drugih, u ovom slučaju je nebitno. Činjenica je da želi biti sexy, potencirati atritube i dobiti reakciju okoline. Živimo u seksističkom svijetu u kojem i žene komentiraju muškarce, njihove tetovaže, izbočine na pripijenim hlačama. Ona želi pažnju, hoće bit "najlipša" i tu pažnju dobije. Početak i kraj.
Što se tiče muškaraca koji spominju svoja materijalna ostvarenja da bi primamili žene koje se vole pokazivati, rekla bih da si pašu. Muškarac koji ističe mercedes kao svoje životno postignuće treba biti s ženom koja misli da je mercedes životno postignuće. Ako takav muškarac prezire žene koje vole moć i materiju, on ima problem sam sa sobom, htio bi bit i yeben i pošten.
ovo drugo neupotrebljivo
Guest- Guest
kuratz se diže samo na 3.14čke.venus wrote:ebenica wrote:kuratz mi se diže samo na mene.
Guest- Guest
ebenica wrote:kuratz se diže samo na 3.14čke.venus wrote:ebenica wrote:kuratz mi se diže samo na mene.
PI je u glavi, a ne među nogami.
Guest- Guest
kaj nije ipak dolje?venus wrote:ebenica wrote:kuratz se diže samo na 3.14čke.venus wrote:ebenica wrote:kuratz mi se diže samo na mene.
2014-12-30
pi je šefica.venus wrote:ebenica wrote:kuratz se diže samo na 3.14čke.venus wrote:ebenica wrote:kuratz mi se diže samo na mene.
Guest- Guest
venus wrote:marcellus wrote:venus wrote:abraham wrote:Znam ali nije bas cest slucaj da je doktor nauka ozenjen nepismeno piljaricom, npr. Ljudi idu u brak i slicno sa osobama iz istog socijalnog okruzja. Muz ide na operu a zena na Cecu.ili obrnuto ili slicno.venus wrote:
Dr, Mr je dokaz da je netko bio uporan u školovanju i nije dokaz inteligencije, šarma, snalažljivosti, sposobnosti, vrijednosti...
Najžena ti je ona koja je preko pizde stjecala, fino i lagano, bacajući tipove u trans da im olakša materiju?? akrviti.
Najzena... Da, udla se dva puta i rijesila sve financijske probleme. Ostalo ne ide pricati ali je bila zena u pravom smislu rijeci. Znala je sto je i onda je valjda bolje da je to unovcila nego se jebavala sa skovcinima ili arapima i kmicama... Trebala se udati za nepismenog, siromasnog, bolesnog ...... Dajte se pustite bajki ...
Ljudi su programirani da ugađaju okruženju, a to ne znači da je to ispravno ni dugoročno dobro.
A ova tvoja lija, sorry, meni takva vrst lukavosti nije nimalo privlačna..
naravno da je dobro, jer ako si s nekim tko se kreće u posve drugim socioekonomskim krugovima, nećete se moć nigdje pojavit zajedno. Jednostavno će vas odjebat i njegova i njezina ekipa.
Hmm...ovo što pišeš je čudno. Ako si ti siguran da je to žena tvog života, koliko je tebi stalo što će sredina na to reći? Ovisiš li o njima?
svatko ovisi o sredini u kojoj se kreće.
ono, ak nemate frendova, društvenih veza, poznanstava, nemate se di zajedno pojavit, di ste realno? U kurcu oboje. Ona je recimo iz primitivne ruralne cajka sredine, oblači se onako kako se tamo oblači, tolko je obrazovana i tako razgovara, govori. Stari joj je vlasnik provincijske birtije. Frajer jer recimo iz obitelji sveučilišnih profesora, mama arhitektica tata doktor primarijus, ljubitelj klasike, kreću se među višom srednjom klasom, elitom.
Ona nema kapaciteta prestrojit se i nije inkulturirana u njegovu sredinu, pred njegovim frendovima ona je seljančura. Neće ga više nikad nitko nigdje pozvat od njegove ekipe sa studija medicine, jer je ne žele među sobom. Jebiga realno to je tak. Stršala bi ko kurac u sladoledu i ne bi mogla pratiti razgovore jer ne bi kužila o kojem se kurcu uopće priča, a svojim načinom odijevanja, razgovora i razmišljanja bi skandalizirala ostatak ljudi. Vrlo brzo ne bi više bio pozvan ni on nigdje, ekskomunicirali bi ga, na poslu bi ga kolege isto stavili u drugi plan, mogućnost napredovanja nula. Jer napreduju oni koji se druže, koji su dio ekipe, oni koji nisu ne.
Obratno, još gore, on ne kuži pravila igre koja vladaju kod njezine ekipe, kod njezine familije, jednostavno mu je sve to vanzemaljski.
zato takvi brakovi u pravilu imaju jako velike šanse za raspad u roku par godina. Nitko ne može sam.
može to bit žena tvog života, samo ubrzo više ni on ni ona vjerojatno neće imat život. Neke stvari jednostavno ne idu u praksi.
Nemam vremena za tvoja sranja...venus wrote:T. wrote:Za mirtu je to općepoznata činjenica...venus wrote:T. wrote:Moguće ali mirta je sve samo ne normalno vožena...venus wrote:
Zar nije bolje da je normalno vožena nego u garaži
Hm...i ti si isto candle holder što ti znaš koliko je neka žena vožena, bokte.
Ne govorimo o 'nekoj ženi' nego o mirti šurjak i za nju znam jbg. bilo tebi pravo ili krivo...
Uostalom jedino ti na ovoj temi tvrdiš suprotno, odnosno ne tvrdiš ništa nego braniš žensku ali dosta neuvjerljivo i neuspješno...
Što bi je ja branila? Dapače, napisala sam da ako tako želi izgledat da se nema što žalit.
A za njenu kilometražu tvrdim da ni ti ni bilo ko ne zna pravu istinu, osim nje same. Tračevi nisu fakat. Aj sad ti.
Odoh gdi. lakirat nokte...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
uopce,kako se racuna kilometraza kod ženija???
Guest- Guest
koliko vrti puta u satu ,sjedeci gori??..
Guest- Guest
pojebeš i odeš.marcellus wrote:može to bit žena tvog života, samo ubrzo više ni on ni ona vjerojatno neće imat život. Neke stvari jednostavno ne idu u praksi.
2014-12-30
ono, ne možeš se pojavit na opernbalu sa ženskom koja je bila u reality showu tipa "farma", ima tetovaže i napumpane sise i ćube. Ne moš se vjerojatno s njom pojavit ni na jednom pojilištu svoje ekipe, ljudi od kojih egzistencijalno ovisiš. I kaj onda?
Socijalne veze su važne za svačiji život. A krivo se udat ili oženit je najbolji način da ostaneš bez njih. Danas to niko neće priznat, ali ništa se nije promijenilo niti će se u dogledno vrijeme promijenit.
Socijalne veze su važne za svačiji život. A krivo se udat ili oženit je najbolji način da ostaneš bez njih. Danas to niko neće priznat, ali ništa se nije promijenilo niti će se u dogledno vrijeme promijenit.
ai nemoj te pedere zvat ekipom. zovite se kak hoćete samo nemoite ekipa. grupica vam bolje paše.marcellus wrote:ono, ne možeš se pojavit na opernbalu sa ženskom koja je bila u reality showu tipa "farma", ima tetovaže i napumpane sise i ćube. Ne moš se vjerojatno s njom pojavit ni na jednom pojilištu svoje ekipe.
Guest- Guest
moja mala se želi istetovirat.marcellus wrote:ono, ne možeš se pojavit na opernbalu sa ženskom koja je bila u reality showu tipa "farma", ima tetovaže i napumpane sise i ćube. Ne moš se vjerojatno s njom pojavit ni na jednom pojilištu svoje ekipe, ljudi od kojih egzistencijalno ovisiš. I kaj onda?
ja sam joj nacrtao predloške.
dogovorili se da će staviti brisljive.
da je prije 30g bilo dozvoljeno tetoviranje i davanje krvi dans bi bio kao yakuza.
mada mislim nakon stotog davanjakrvi istetovirat orla na leđima.
2014-12-30
veber wrote:moja mala se želi istetovirat.marcellus wrote:ono, ne možeš se pojavit na opernbalu sa ženskom koja je bila u reality showu tipa "farma", ima tetovaže i napumpane sise i ćube. Ne moš se vjerojatno s njom pojavit ni na jednom pojilištu svoje ekipe, ljudi od kojih egzistencijalno ovisiš. I kaj onda?
ja sam joj nacrtao predloške.
dogovorili se da će staviti brisljive.
da je prije 30g bilo dozvoljeno tetoviranje i davanje krvi dans bi bio kao yakuza.
mada mislim nakon stotog davanjakrvi istetovirat orla na leđima.
Da, i tetovaže. Ak ih imaš neće te nikad ozbiljno gledat u boljim krugovima. U biti neće te gledat, točka. Da ne govorim da u ni jednoj boljoj firmi ne možeš radit ak imaš vidljive tetovaže, to je obično uvjet.
ebenica wrote:ai nemoj te pedere zvat ekipom. zovite se kak hoćete samo nemoite ekipa. grupica vam bolje paše.marcellus wrote:ono, ne možeš se pojavit na opernbalu sa ženskom koja je bila u reality showu tipa "farma", ima tetovaže i napumpane sise i ćube. Ne moš se vjerojatno s njom pojavit ni na jednom pojilištu svoje ekipe.
ti pederi su doktori, odvjetnici, novinari, pukovnici, pisci, profesori. A neki od njih su bili u svoje vrijeme, ko i tim, boysi. Moj odvjetnik recimo. Samo je napredovao od onda u životu. Ne znači da te vjerojatno svejedno ne bi mogo složit. Ko i ostali, uostalom, niko od tih mojih s kojima se viđam nije baš od onih koji se nikad nisu pošteno potukli. Ali više se ne bave uličnim stvarima. A ti si ostao nogometni navijač. Kužiš?
Similar topics
» Otkriveno puno više psihopata među ženama
» U svijetu 90% stanovništva ima predrasude prema ženama
» Suljo ne prestaje sa provokacijama prema Zokiju:Da poljubim vasa stopala kuda idete?Ne pada mi na pamet
» Forbes: Demokrate i Hillary imaju puno dublje i lukrativnije veze sa Rusijom od Trumpa
» 35% Njemica koje su rodile u 2015. imaju djecu s imigrantima
» U svijetu 90% stanovništva ima predrasude prema ženama
» Suljo ne prestaje sa provokacijama prema Zokiju:Da poljubim vasa stopala kuda idete?Ne pada mi na pamet
» Forbes: Demokrate i Hillary imaju puno dublje i lukrativnije veze sa Rusijom od Trumpa
» 35% Njemica koje su rodile u 2015. imaju djecu s imigrantima
Page 7 of 21