Mirta Šurjak: Puno je seksizma prema ženama koje imaju fizičke atribute i pamet
Page 6 of 21
Page 6 of 21 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21
Re: Mirta Šurjak: Puno je seksizma prema ženama koje imaju fizičke atribute i pamet
marcellus wrote:venus wrote:abraham wrote:Znam ali nije bas cest slucaj da je doktor nauka ozenjen nepismeno piljaricom, npr. Ljudi idu u brak i slicno sa osobama iz istog socijalnog okruzja. Muz ide na operu a zena na Cecu.ili obrnuto ili slicno.venus wrote:
Dr, Mr je dokaz da je netko bio uporan u školovanju i nije dokaz inteligencije, šarma, snalažljivosti, sposobnosti, vrijednosti...
Najžena ti je ona koja je preko pizde stjecala, fino i lagano, bacajući tipove u trans da im olakša materiju?? akrviti.
Najzena... Da, udla se dva puta i rijesila sve financijske probleme. Ostalo ne ide pricati ali je bila zena u pravom smislu rijeci. Znala je sto je i onda je valjda bolje da je to unovcila nego se jebavala sa skovcinima ili arapima i kmicama... Trebala se udati za nepismenog, siromasnog, bolesnog ...... Dajte se pustite bajki ...
Ljudi su programirani da ugađaju okruženju, a to ne znači da je to ispravno ni dugoročno dobro.
A ova tvoja lija, sorry, meni takva vrst lukavosti nije nimalo privlačna..
naravno da je dobro, jer ako si s nekim tko se kreće u posve drugim socioekonomskim krugovima, nećete se moć nigdje pojavit zajedno. Jednostavno će vas odjebat i njegova i njezina ekipa.
Hmm...ovo što pišeš je čudno. Ako si ti siguran da je to žena tvog života, koliko je tebi stalo što će sredina na to reći? Ovisiš li o njima?
Guest- Guest
Re: Mirta Šurjak: Puno je seksizma prema ženama koje imaju fizičke atribute i pamet
koga boli kurac kaj će sredina reći.venus wrote:marcellus wrote:venus wrote:abraham wrote:Znam ali nije bas cest slucaj da je doktor nauka ozenjen nepismeno piljaricom, npr. Ljudi idu u brak i slicno sa osobama iz istog socijalnog okruzja. Muz ide na operu a zena na Cecu.ili obrnuto ili slicno.venus wrote:
Dr, Mr je dokaz da je netko bio uporan u školovanju i nije dokaz inteligencije, šarma, snalažljivosti, sposobnosti, vrijednosti...
Najžena ti je ona koja je preko pizde stjecala, fino i lagano, bacajući tipove u trans da im olakša materiju?? akrviti.
Najzena... Da, udla se dva puta i rijesila sve financijske probleme. Ostalo ne ide pricati ali je bila zena u pravom smislu rijeci. Znala je sto je i onda je valjda bolje da je to unovcila nego se jebavala sa skovcinima ili arapima i kmicama... Trebala se udati za nepismenog, siromasnog, bolesnog ...... Dajte se pustite bajki ...
Ljudi su programirani da ugađaju okruženju, a to ne znači da je to ispravno ni dugoročno dobro.
naravno da je dobro, jer ako si s nekim tko se kreće u posve drugim socioekonomskim krugovima, nećete se moć nigdje pojavit zajedno. Jednostavno će vas odjebat i njegova i njezina ekipa.
Hmm...ovo što pišeš je čudno. Ako si ti siguran da je to žena tvog života, koliko je tebi stalo što će sredina na to reći? Ovisiš li o njima?
2014-12-30
Legendovich wrote:Ma skroz naskroz pogresno...marcellus wrote:
a čuj niko ne želi proć ko Boycie iz Mućki, kad je doveo ženu u Nag's head pa rekao, "Boys, this is my wife Marlene, you remember Marlene" a Del mu odgovori "All the boys remember Marlene".
SVE cure podjednako vole kurtza..cak ove eksponirane u drustvu,moraju ipak pripaziti na "kilometrazu"..anonimke nemaju ogranicenja..
80is..doba prvih ljubavi ijebavanja....cure iz "konzervativnih" sredina sa partisca dusa do 15000 max,idu Ubosnu masivno se jebavati,nema kontrolora za biljezenje kilometraze,sajba se sve u 16...naravno te cure su doma, u svom mjestu nedodirljive,nece sa domacima da se hebu,jer..pa...cestite su,i traze Pravog za brak..tako se habaju jedno 5-10 godina,i onda odjedared se udaju za susjeda u trecoj ulici dalje,sve casne i nevine..
i najbolje od svega,nitko od domacih joj ne mogze odrediti kilometrazu...brojac osto negdje Ubosni..
To htjedoh reći. Samo žena zna pravu istinu, a ako je bila nestašna, ta bolje joj je da ćuti Jer ako mu ikad išta kaže, ta nesretna zamišljena scena nje kako je gazi četa đaka neće mu izić iz glave za života.
Guest- Guest
venus wrote:marcellus wrote:venus wrote:catabbath wrote:AssadNaPodmornici wrote:e da te slike su kružile splitom :D jel to ona? nisam išao kopati
A da, ima drobru sisu ali misli da nju natežu nogometaši i da ima već koju godinu pa joj vrijednost pada.
Da je bila garažirana, bi li imala višu vrijednost... ...o srcati.
a čuj niko ne želi proć ko Boycie iz Mućki, kad je doveo ženu u Nag's head pa rekao, "Boys, this is my wife Marlene, you remember Marlene" a Del mu odgovori "All the boys remember Marlene".
A nisu ni Boysi baš bili preveć probirljivi
ženke biraju, mužjaci osvajaju. Muškarac koji je imao malo žena je papak. Muškarac koji je imao žena je uspješan u osvajanju žena. Žena koja je imala puno muškaraca je jeftina i laka žena. To tak ide. Antropologija i te stvari. Zato je muškarcu uvreda kad mu kažeš da je peder, a ženi da je kurva. Niko neće vrijeđat frajera da je jebač ni ženu da je lezba.
Kako rekoh..strah u Deckiju..da netko nije vise,dublje i zesce zagazio u tu nevinu dubinu..venus wrote:Legendovich wrote:Ma skroz naskroz pogresno...marcellus wrote:
SVE cure podjednako vole kurtza..cak ove eksponirane u drustvu,moraju ipak pripaziti na "kilometrazu"..anonimke nemaju ogranicenja..
80is..doba prvih ljubavi ijebavanja....cure iz "konzervativnih" sredina sa partisca dusa do 15000 max,idu Ubosnu masivno se jebavati,nema kontrolora za biljezenje kilometraze,sajba se sve u 16...naravno te cure su doma, u svom mjestu nedodirljive,nece sa domacima da se hebu,jer..pa...cestite su,i traze Pravog za brak..tako se habaju jedno 5-10 godina,i onda odjedared se udaju za susjeda u trecoj ulici dalje,sve casne i nevine..
i najbolje od svega,nitko od domacih joj ne mogze odrediti kilometrazu...brojac osto negdje Ubosni..
To htjedoh reći. Samo žena zna pravu istinu, a ako je bila nestašna, ta bolje joj je da ćuti Jer ako mu ikad išta kaže, ta nesretna zamišljena scena nje kako je gazi četa đaka neće mu izić iz glave za života.
Guest- Guest
ono, ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ. Brava koju možeš otvorit sa svakim ključem je za kurac brava.
Legendovich wrote:Kako rekoh..strah u Deckiju..da netko nije vise,dublje i zesce zagazio u tu nevinu dubinu..venus wrote:Legendovich wrote:Ma skroz naskroz pogresno...marcellus wrote:
...istina.
Guest- Guest
a istina jeste da je,trebamo odmah rascistiti po tom pitanju,i bolje se sa tim pomiriti i vise o tome ne razmisljati,nego dati najbolje od sebea..
Guest- Guest
Legendovich wrote:a istina jeste da je,trebamo odmah rascistiti po tom pitanju,i bolje se sa tim pomiriti i vise o tome ne razmisljati,nego dati najbolje od sebea..
Ma kakvo raščišćavanje...svatko ima svoju prošlost. I teraj
Guest- Guest
Nema tu nikakove lukavosti. Jednostavno je zena takova. Predator. Uzme sto hoce od zivota. Alfa zenka ili tako sto.venus wrote:abraham wrote:Znam ali nije bas cest slucaj da je doktor nauka ozenjen nepismeno piljaricom, npr. Ljudi idu u brak i slicno sa osobama iz istog socijalnog okruzja. Muz ide na operu a zena na Cecu.ili obrnuto ili slicno.venus wrote:
Okruzenje??? Jednostavno dugorocno ne drzi vodu ako imate razlicite intelektualne razine, razlicite interese i sl. Netko proucava Nitzche-a a partner Zikinu dinastiju da pojednostavim. Nakon "zaljubljenosti" i zadovoljovanja seksualnih apetita dolazi do nadgradnje. Nije vezano za temu ali primjera radi, osobno ne bih otisao na jebeno pice sa 92% forumasa. Jednostavno nemamo nista zajednickog i bolje ne gubiti vrijeme. Posto se necemo seksati, ajd zdravooooooo
2014-04-14
cure kao idecki u svojim mladjim danima vole eksperimentirati,pa i sa ekstremnim alatima kod partnera,pa se ide probavanje dokle je moguce...a uvijek ce postojati bolji,kuratiji,zesci i izdrzljiviji lik..
Guest- Guest
ak frajer stavi sliku kurca u seks oglase i napiše da jebe po kućama niko se neće javit da je baš apolon. Ak žena stavi sliku pičke i napiše da joj je do jebačine javit će joj se 1.000 ljudi da je baš ružna i stara.
dakle, nije baš isto. Žena uvijek može jebat kolko hoće frajera. Frajer ne može jebat kolko hoće žena. Zato su kurve u pravilu žene. Žigoli služe uglavnom starim babama.
dakle, nije baš isto. Žena uvijek može jebat kolko hoće frajera. Frajer ne može jebat kolko hoće žena. Zato su kurve u pravilu žene. Žigoli služe uglavnom starim babama.
Last edited by marcellus on Fri 22 May - 18:53; edited 1 time in total
nisi shvatila..mislim da se decki moraju pomiriti da su cure probale i veceg i tvrdjeg i debljeg i duzeg i gurnule ga sebi dublje,nego sto ce oni poslije...(uffff,sad me buju razgulili..)venus wrote:Legendovich wrote:a istina jeste da je,trebamo odmah rascistiti po tom pitanju,i bolje se sa tim pomiriti i vise o tome ne razmisljati,nego dati najbolje od sebea..
Guest- Guest
Legendovich wrote:nisi shvatila..mislim da se decki moraju pomiriti da su cure probale i veceg i tvrdjeg i debljeg i duzeg i gurnule ga sebi dublje,nego sto ce oni poslije...(uffff,sad me buju razgulili..)venus wrote:Legendovich wrote:a istina jeste da je,trebamo odmah rascistiti po tom pitanju,i bolje se sa tim pomiriti i vise o tome ne razmisljati,nego dati najbolje od sebea..
Shvatila sam i rekla sam da svako ima pravo na svoju prošlost kakva god ona bila...
Guest- Guest
znači rujka primila većeg?Legendovich wrote:nisi shvatila..mislim da se decki moraju pomiriti da su cure probale i veceg i tvrdjeg i debljeg i duzeg i gurnule ga sebi dublje,nego sto ce oni poslije...(uffff,sad me buju razgulili..)venus wrote:Legendovich wrote:a istina jeste da je,trebamo odmah rascistiti po tom pitanju,i bolje se sa tim pomiriti i vise o tome ne razmisljati,nego dati najbolje od sebea..
kako je to moguće?
kaj nemaš ti najvećeg?
2014-12-30
ajmo inverznom logikom..marcellus wrote:ak frajer stavi sliku kurca u seks oglase i napiše da jebe po kućama niko se neće javit da je baš apolon. Ak žena stavi sliku pičke i napiše da joj je do jebačine javit će joj se 1.000 ljudi da je baš ružna i stara.
Imas svaki dan svecki stol(onaj sa hranom i picem)..i svaki dan mosh jesti i piti kolikogod hoces...u pocetku ces se prezderavati,kasnije tek tu i tamo koji zalogaju gricnuti,probirat ces bash ono sto ti pase...(to su zene)
muski..vjecito obican stol,ponekad i sirotinjski,,a kad se naleti na svecki,bude prica sa magaretom i dva stoga sijena..trci vam trci tamo,pojeo bi sve,ali ne moze...
Sad tko je kurva u sustini...ti koji bi sve sto ti se oku svidi,ili cura,koja ima sve na raspolaganju,pa niti mora zuriti,niti letiti,nego birkati..
Guest- Guest
naravno da ne..a nevinost je izgubila u gang bangu...i sto sad..??..veber wrote:znači rujka primila većeg?Legendovich wrote:nisi shvatila..mislim da se decki moraju pomiriti da su cure probale i veceg i tvrdjeg i debljeg i duzeg i gurnule ga sebi dublje,nego sto ce oni poslije...(uffff,sad me buju razgulili..)venus wrote:Legendovich wrote:a istina jeste da je,trebamo odmah rascistiti po tom pitanju,i bolje se sa tim pomiriti i vise o tome ne razmisljati,nego dati najbolje od sebea..
kako je to moguće?
kaj nemaš ti najvećeg?
Guest- Guest
veber wrote:znači rujka primila većeg?Legendovich wrote:nisi shvatila..mislim da se decki moraju pomiriti da su cure probale i veceg i tvrdjeg i debljeg i duzeg i gurnule ga sebi dublje,nego sto ce oni poslije...(uffff,sad me buju razgulili..)venus wrote:Legendovich wrote:a istina jeste da je,trebamo odmah rascistiti po tom pitanju,i bolje se sa tim pomiriti i vise o tome ne razmisljati,nego dati najbolje od sebea..
kako je to moguće?
kaj nemaš ti najvećeg?
Zapamti veberu da žene uvijek idu na bolje..
Guest- Guest
yebote,dish mu to reci...venus wrote:veber wrote:znači rujka primila većeg?Legendovich wrote:nisi shvatila..mislim da se decki moraju pomiriti da su cure probale i veceg i tvrdjeg i debljeg i duzeg i gurnule ga sebi dublje,nego sto ce oni poslije...(uffff,sad me buju razgulili..)venus wrote:Legendovich wrote:a istina jeste da je,trebamo odmah rascistiti po tom pitanju,i bolje se sa tim pomiriti i vise o tome ne razmisljati,nego dati najbolje od sebea..
kako je to moguće?
kaj nemaš ti najvećeg?
Guest- Guest
znamvenus wrote:veber wrote:znači rujka primila većeg?Legendovich wrote:nisi shvatila..mislim da se decki moraju pomiriti da su cure probale i veceg i tvrdjeg i debljeg i duzeg i gurnule ga sebi dublje,nego sto ce oni poslije...(uffff,sad me buju razgulili..)venus wrote:Legendovich wrote:a istina jeste da je,trebamo odmah rascistiti po tom pitanju,i bolje se sa tim pomiriti i vise o tome ne razmisljati,nego dati najbolje od sebea..
kako je to moguće?
kaj nemaš ti najvećeg?
2014-12-30
Meni je Marc legendaran sa njegovim vidjenjem situacije..
Guest- Guest
Page 6 of 21 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 21
Similar topics
» Otkriveno puno više psihopata među ženama
» U svijetu 90% stanovništva ima predrasude prema ženama
» Suljo ne prestaje sa provokacijama prema Zokiju:Da poljubim vasa stopala kuda idete?Ne pada mi na pamet
» Forbes: Demokrate i Hillary imaju puno dublje i lukrativnije veze sa Rusijom od Trumpa
» 35% Njemica koje su rodile u 2015. imaju djecu s imigrantima
» U svijetu 90% stanovništva ima predrasude prema ženama
» Suljo ne prestaje sa provokacijama prema Zokiju:Da poljubim vasa stopala kuda idete?Ne pada mi na pamet
» Forbes: Demokrate i Hillary imaju puno dublje i lukrativnije veze sa Rusijom od Trumpa
» 35% Njemica koje su rodile u 2015. imaju djecu s imigrantima
Page 6 of 21