Odgovor Sarajevu i demonstrantima dao je muftija Aziz Hasanović 2015:'Ne zaboravimo nikad Bleiburg,Srebrenicu,Vukovar i Jazovku'
Page 15 of 19
Page 15 of 19 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Re: Odgovor Sarajevu i demonstrantima dao je muftija Aziz Hasanović 2015:'Ne zaboravimo nikad Bleiburg,Srebrenicu,Vukovar i Jazovku'
Jebo te, evo ja se smijem pred kompjuterom ...michaellcmacha wrote:A KAD MENE DOVEDEŠ DA TI OPSUJEM MATER RAČUNAJ DA BI TE UBIO KO SLINAVOG ŠPANJOLSKOG PUŽA... STOKO JEDNA ŠTETOČINSKA...
Mi smo u Sarajevu nekad takve budale napaljivali da zabavljaju raju svojim budalastinama ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Odgovor Sarajevu i demonstrantima dao je muftija Aziz Hasanović 2015:'Ne zaboravimo nikad Bleiburg,Srebrenicu,Vukovar i Jazovku'
ti si u pički materinoj vidio sarajevo, ko i ja možda dva puta u životu... ko i šupak epikur tuzlu...Ringo10 wrote:Jebo te, evo ja se smijem pred kompjuterom ...michaellcmacha wrote:A KAD MENE DOVEDEŠ DA TI OPSUJEM MATER RAČUNAJ DA BI TE UBIO KO SLINAVOG ŠPANJOLSKOG PUŽA... STOKO JEDNA ŠTETOČINSKA...
Mi smo u Sarajevu nekad takve budale napaljivali da zabavljaju raju svojim budalastinama ...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
PA dobro ... kad ti kazesmichaellcmacha wrote:ti si u pički materinoj vidio sarajevo, ko i ja možda dva puta u životu... ko i šupak epikur tuzlu...Ringo10 wrote:Jebo te, evo ja se smijem pred kompjuterom ...michaellcmacha wrote:A KAD MENE DOVEDEŠ DA TI OPSUJEM MATER RAČUNAJ DA BI TE UBIO KO SLINAVOG ŠPANJOLSKOG PUŽA... STOKO JEDNA ŠTETOČINSKA...
A Epikur nek se sam izjasni
MA nije tebi lako ... znam
2015-09-24
zato je tebi lako... bosanskom hos-ovcu...Ringo10 wrote:PA dobro ... kad ti kazesmichaellcmacha wrote:ti si u pički materinoj vidio sarajevo, ko i ja možda dva puta u životu... ko i šupak epikur tuzlu...Ringo10 wrote:Jebo te, evo ja se smijem pred kompjuterom ...michaellcmacha wrote:A KAD MENE DOVEDEŠ DA TI OPSUJEM MATER RAČUNAJ DA BI TE UBIO KO SLINAVOG ŠPANJOLSKOG PUŽA... STOKO JEDNA ŠTETOČINSKA...
2015-08-08
Žao mi temichaellcmacha wrote:zato je tebi lako... bosanskom hos-ovcu...Ringo10 wrote:PA dobro ... kad ti kazesmichaellcmacha wrote:ti si u pički materinoj vidio sarajevo, ko i ja možda dva puta u životu... ko i šupak epikur tuzlu...Ringo10 wrote:Jebo te, evo ja se smijem pred kompjuterom ...michaellcmacha wrote:A KAD MENE DOVEDEŠ DA TI OPSUJEM MATER RAČUNAJ DA BI TE UBIO KO SLINAVOG ŠPANJOLSKOG PUŽA... STOKO JEDNA ŠTETOČINSKA...
Zamisli, biti debil i biti svjestan da si debil ... to je rijetkost i baš tebe zadesilo
Strašno
2015-09-24
meni tebe nije, lego bi ni svjestan ne bi bio što bi te snašlo...
2015-08-08
Slušaj, moram da idem, imam poslamichaellcmacha wrote:meni tebe nije, lego bi ni svjestan ne bi bio što bi te snašlo...
JA ti ne mogu sprovoditi terapiju jer nisam stručan u tom domenu
Ali mogu ti preporučiti dobrog psihijatra
Ima jedan u Haagu, Dr Radovan Dabić... on bi te lijepo liječio
Ali sad nisam siguran može li psihijatar tretirati urođeni debilizam
Ali vrijedi probati... ne možeš jadan ništa izgubit
Znaš šta, evo izvini pretjerao sam oprosti ... jer nije tvoja krivnja što si rođen ko debil
2015-09-24
evo kad proguglate šupci... pa se javitemichaellcmacha wrote:tu sam ja ipak malo potkovaniji od tebe i radić ne bi bio ustaša ali bi bio vođa nezavisne države hrvatske i sasvim sigurno u službi onih u kojih je slzužio i pavelić, a posljedično bi se obračunavao sa srpskim elementom vjerojatno i puno žešće nego pavelić jer su njemu srbi napravili puno većeg zla nego paveliću... i kad bi malo bolje bio upućen upravo se hss sa svojom hrvatskom seljačkom i građanskom zaštitom stavio na raspolaganje kvaterniku radi uspostave vlasti uz pomoć jedine oružane formaciije u tom trenutku... a nekad bliski suradnici pokojnog Radića poput Zvonka Kovačevića, Janka Tortića, Lovre Sušića, Josipa Berkovića, Stjepana Hefera su se odmah stavili u službu ndh , prvenstveno kvaternika koji se u njih uzdao i kojem su se oni odmah bez razmišljanja odazvali... ti naravno ne znaš da je hss imao također žestoku desnu struju koja je istina bila u manjini ali to je uvijek sa desnim blokom ali su bili itekako žestoki i voljni neke stvari lomiti preko koljena... i garantirano bi Radić imao svoj obol u tomu koliko god to vama ljevičarima ne išlo pod kapu... samo da ti pojasnim tko je tko stjepan hefer je bio radićev odvjetnik, janka tortića je Radić postavio za glavnog tajnika hss 1927 u jeku borbe sa srpskim hegemonima, josip berković je bio najugledniji dalmatinski hss-ovac od iznimnog povjerenja stjepana radića, a zvonko kovačević je bio zapovjednik paravojne stranačke postrojbe hss-a koja se zvala kako sam gore naveo... epikure to ti je dio o hss-u o kojem ti nemaš pojma, a to su bili ljudi koji su ustrojili odnosno presudno sudjelovali u ustroju ndh redarstvenih snaga...epikur37 wrote:radić i hssovci su imali sudbinu mačeka...
između dva toatlitarizma...jednog poraženog i drugog novouspostavljenog...odlučili su biti sa strane i ukinuti se...
jedina časna odluka...
Radić nikad ne bi bio ustaša koliko god da miha druka za to...
niti je maček htio biti komunist koliko god bi ebenici bilo drago
HSS je zadnja zdrava nacionalna politika do HDZ-a 90-ih.
2015-08-08
i ovo da vam ne promakne... jadnima i bidnimamichaellcmacha wrote:epikure komadu umišljene teletine ovo je odgovor Stjepana Radića sudbenom stolu u zagrebu nakon što je pritvoren i priveden jer nije ubijen u atentatu za koji ti ni ne znaš da se dogodio 21.03.1920 u mom gradu a neki od nas siščana uključujući i moju malenkost smo itekako udobro upućeni u arhivske autentične činjenice a ne kao vi u komunjarske krivotvorine i ciljano osmišljene dezinformacije...
"(...) da se ne osjeća krivim i da se neće braniti, nego da će pokazati svoju političku djelatnost i pokazati da optužnica ne uvažava promjene u političkim odnosima i shvaćanjima, nego je "dijete magjarske sudbene političke persekucije (progonstva) i srbskoga krivičnog zakona" i po tome je "očit dokaz... balkanizacije". Ona se mogla dogoditi zato što u Kraljevstvu SHS "nema narod nikakva prava" i što u toj državi "svaki policajni činovnik može narodnog zastupnika prijaviti, da je govorio protiv otečestva i Vladara, proglasiti ga huškačem i dati zatvoriti. U toj državi nema danas nikakva prava niti narodni izabranik, ako je odlučni protivnik centralističke kraljevske vlade u Beogradu. To je država strahote".(Citat iz "Slobodnog doma", 15 srpnja 1920.)"[40]
tulipančino neuka srbski krivični zakon, balkanizacija i država strahote to su riječi stjepana radića nakon nepune dvije godine velikosrpske strahovlade i terora... i tada je Stjepan Radić, tebi za informaciju osuđen na 2 godine teške robije u vidu tamnice i prisilnog rada u kombinaciji plus prisilni post... naravno da ne bi bio ustaša... bio bi gori od bilo kojeg ustaše...
2015-08-08
komunist? pa ja nikome ne bih htio da bude komunist, niti adezeovac niti esdepeovac pa čak niti taj časni radićev haesesovac.epikur37 wrote:radić i hssovci su imali sudbinu mačeka...
između dva toatlitarizma...jednog poraženog i drugog novouspostavljenog...odlučili su biti sa strane i ukinuti se...
jedina časna odluka...
Radić nikad ne bi bio ustaša koliko god da miha druka za to...
niti je maček htio biti komunist koliko god bi ebenici bilo drago
HSS je zadnja zdrava nacionalna politika do HDZ-a 90-ih.
političari su govna, svaki bez izuzetka.
ja sam napisao da bi radić bio partizan i bio bi partizan kao i masa ljudi koji nikad nisu bili komunisti niti dio bilo kakve politike.
radi vas debila opsjednutih tim sranjima da se vama vlada pa vam trebaju govna da vas vode kroz život smo tu di jesmo.
ja sam apolitičan i nikad u životu nisam i neću izać na izbore ali to ne znači da nemam svoje vrijednosti i da ne znam u nekoj situaciji postupit po svojoj savjesti
i može se pavelić pozivati na stvaranje nezavisne države koliko hoće meni stvaranje države na takav način nije ispravno, cilj ne opravdava sredstvo.
Guest- Guest
ne..to je rekao u jasenovcu narodni heroj i titov najblizi suradnik stevo krajacicmichaellcmacha wrote:što bi beljak rekao nedovoljno...Sora wrote:kad je već riječ o genocidu KOLIKO SU HRVATA UBILE USTAŠE ?
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Pa Stevo popizdio na stalne srpske sovinisticke kenjaze...vuksadinare wrote:ne..to je rekao u jasenovcu narodni heroj i titov najblizi suradnik stevo krajacicmichaellcmacha wrote:što bi beljak rekao nedovoljno...Sora wrote:kad je već riječ o genocidu KOLIKO SU HRVATA UBILE USTAŠE ?
Kako i ne bi....
2015-09-24
dakle stalno su kenjali...i onda netko kaze juga je mogla opstati?...kako?..kad su ovi kako je vrijeme odmicalo sve vise mitomnili sve deblje brojke podebljavali i klevetali hrvatski narod ali i druge u prvom redu albanski..pa su dosli slovenci na red....nije bilo jednostavno sanse za opstanak te drzave...mogla je funkcionirati koliko toliko dok je ziv bio tito ali i to se prisilno cinilo...kad je tile odapeo nije bilo godine u osamdesetima gdje nije bilo nekih međunacionalnih pizdarija najvise na kosovu..ali u drugoj polovici osamdesetih sve je bilo izrazenije u međunacionalnim tenzijama hrvati i slovenci vs srbi tj srbija...ja se sjecam iz tog perioda da nije bilo beogradskih dnevnih listova ili nedjeljnika gdje nesto nisu kenjali o jasenovcu,ndh-a i slicno...red pljuvacine po hrvatima red po albancima red po janezima...Ringo10 wrote:Pa Stevo popizdio na stalne srpske sovinisticke kenjaze...vuksadinare wrote:ne..to je rekao u jasenovcu narodni heroj i titov najblizi suradnik stevo krajacicmichaellcmacha wrote:što bi beljak rekao nedovoljno...Sora wrote:kad je već riječ o genocidu KOLIKO SU HRVATA UBILE USTAŠE ?
Kako i ne bi....
2015-09-08
...sjecam se neviđene tada medijske propagande beogradskih tiskovina 1987 godine da zagreb ne dobije univerzijadu...nego novi sad....pa su cak stavljali primjedbe da tadasnje hrvatske novine i tv prenaglaseno u natjecanju za dobijanje domacinstva univerzijade nagasavaju da je zagreb glavni grad sr hrvatske...pzi munjola na sto su oni primjedbe stavljali iz beograda..pa zagreb je bio glavni grad sr hrvatske ta nije bio paraćin...
2015-09-08
jesi li mu kontr argumentima odgovorio? Jesi ali po bosanski uvredama, drugačije ne ide očitoRingo10 wrote:Slušaj, moram da idem, imam poslamichaellcmacha wrote:meni tebe nije, lego bi ni svjestan ne bi bio što bi te snašlo...
JA ti ne mogu sprovoditi terapiju jer nisam stručan u tom domenu
Ali mogu ti preporučiti dobrog psihijatra
Ima jedan u Haagu, Dr Radovan Dabić... on bi te lijepo liječio
Ali sad nisam siguran može li psihijatar tretirati urođeni debilizam
Ali vrijedi probati... ne možeš jadan ništa izgubit
Znaš šta, evo izvini pretjerao sam oprosti ... jer nije tvoja krivnja što si rođen ko debil
ebenica wrote:
to ne znači da nemam svoje vrijednosti i da ne znam u nekoj situaciji postupit po svojoj savjesti
i može se pavelić pozivati na stvaranje nezavisne države koliko hoće meni stvaranje države na takav način nije ispravno, cilj ne opravdava sredstvo.
I Hitler je postupao po svojoj savjesti.
Pavelić također.
Savjest je zapravo ne samo relativna nego često i posve, slobodno se može reći, profana stvar.
Svaki čovjek ima neku svoju savjest sukladnu "vrijednostima" koje su mu pri srcu.
I točno je kako cilj uvijek ne opravdava sredstva, ali to ne vrijedi samo u slučaju formiranja NDH na čelu sa instaliranim ustaškim režimom i isto tako instaliranim poglavnikom na čelu te države nego primjerice i u slučaju postupaka koji su se provodili radi očuvanja Jugoslavije i tekovina narodnooslobodilačke borbe i socijalističke revolucije, posebno nakon završetka rata.
Guest- Guest
veber wrote:ti ziher kao i marc imaš mišljenje da je franjo u doba bleiburga bio s ankicom na placu i kasnije je malo bio u šetnji.Speare Shaker wrote:ebenica wrote:
kakvo hrvatsko pitanje? o čemu ti trabunjaš bokte iebo? jel su samo članovi hsp-a, ustaške mladeži ili ustaša hrvati?
Pravo hrvatskog nacionalnog korpusa na svoju samostalnu državu van Jugoslavije. To je neriješeno pitanje pokopalo kako prvu tako u konačnici i drugu odnosno zadnju Jugoslaviju.
Barem o tome postoji nekakav konsenzus među hrvatskim povjesničarima, premda se iznimki uvijek može naći.
Hoćeš reći da su samostalnu hrvatsku državu htjeli samo ustaše?
Jesu li svi oni koji su na referendumu 19. svibnja 1991. glasali za opciju samostalnosti Hrvatske uz mogućnost konfederalnih veza sa jugoslavenskim državama bili ustaše?
Svih njih nešto preko 94%?
ili je s titom dunavnom jedrio.
ili je tito naredio, a vranjo baš cekere u špajzu stavljao.
u biti franjo se u doba bleiburga oženio s ankicom u beogradu, baš taj vikend, pred par stotina ljudi...
Sve si u pravu...svega se sjecamvuksadinare wrote:dakle stalno su kenjali...i onda netko kaze juga je mogla opstati?...kako?..kad su ovi kako je vrijeme odmicalo sve vise mitomnili sve deblje brojke podebljavali i klevetali hrvatski narod ali i druge u prvom redu albanski..pa su dosli slovenci na red....nije bilo jednostavno sanse za opstanak te drzave...mogla je funkcionirati koliko toliko dok je ziv bio tito ali i to se prisilno cinilo...kad je tile odapeo nije bilo godine u osamdesetima gdje nije bilo nekih međunacionalnih pizdarija najvise na kosovu..ali u drugoj polovici osamdesetih sve je bilo izrazenije u međunacionalnim tenzijama hrvati i slovenci vs srbi tj srbija...ja se sjecam iz tog perioda da nije bilo beogradskih dnevnih listova ili nedjeljnika gdje nesto nisu kenjali o jasenovcu,ndh-a i slicno...red pljuvacine po hrvatima red po albancima red po janezima...Ringo10 wrote:Pa Stevo popizdio na stalne srpske sovinisticke kenjaze...vuksadinare wrote:ne..to je rekao u jasenovcu narodni heroj i titov najblizi suradnik stevo krajacicmichaellcmacha wrote:što bi beljak rekao nedovoljno...Sora wrote:kad je već riječ o genocidu KOLIKO SU HRVATA UBILE USTAŠE ?
Kako i ne bi....
Posebno nakon smrti Tita, Srbi i njihova retorika i propaganda postajali su nesnosni
Ali kad je Svinjoglavi prihajao na vlast u Srbiji, to je postalo jednostavno nemoguce trpit
Da, Jugoslavija nije mogla opstat i nikad nece moci
Srbi pojedinacno mogu biti sasvim OK, mozes se s njima druzit pa i prijateljevat, gostoprimljivi su i duhoviti
Ali generalno, suzivot s njima kao sa narodom, nemoguca je misija.
I tu je najveci problem njihova nacionalisticka i vrlo sovinisticki nastrojena takozvana intelektualna elita, rasirena mitomanska indoktriniranost i posebno njihova vrlo militantna Crkva koja sa mnogo cime moze imat veze ali sa krscanskim naukom bas nikakve.
Last edited by Ringo10 on 21/5/2020, 10:31; edited 2 times in total
2015-09-24
To ono kao u Kumu. Dok su Korleonovi na krštenju, ekipa napolju odrađuje ceo posao.marcellus wrote:veber wrote:ti ziher kao i marc imaš mišljenje da je franjo u doba bleiburga bio s ankicom na placu i kasnije je malo bio u šetnji.Speare Shaker wrote:ebenica wrote:
kakvo hrvatsko pitanje? o čemu ti trabunjaš bokte iebo? jel su samo članovi hsp-a, ustaške mladeži ili ustaša hrvati?
Pravo hrvatskog nacionalnog korpusa na svoju samostalnu državu van Jugoslavije. To je neriješeno pitanje pokopalo kako prvu tako u konačnici i drugu odnosno zadnju Jugoslaviju.
Barem o tome postoji nekakav konsenzus među hrvatskim povjesničarima, premda se iznimki uvijek može naći.
Jesu li svi oni koji su na referendumu 19. svibnja 1991. glasali za opciju samostalnosti Hrvatske uz mogućnost konfederalnih veza sa jugoslavenskim državama bili ustaše?
u biti franjo se u doba bleiburga oženio s ankicom u beogradu, baš taj vikend, pred par stotina ljudi...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
a tito mu poslao cvijeće.marcellus wrote:veber wrote:ti ziher kao i marc imaš mišljenje da je franjo u doba bleiburga bio s ankicom na placu i kasnije je malo bio u šetnji.Speare Shaker wrote:ebenica wrote:
ja sam bio voditelj proizvodnje i subotom i nedjeljom nisam znao kaj se dešava u firmi. samo sam znao s motorom naletiti. inače vikendom nisam imao pojma kaj se dela.
(tuđman ne da je znao, tuđman je po zapovjednoj liniji davao naredbe o tamanjenju neprijateljskih vojnika i civila)
2014-12-30
veber wrote:
(tuđman ne da je znao, tuđman je po zapovjednoj liniji davao naredbe o tamanjenju neprijateljskih vojnika i civila)
I dalje ne vidim nikakve dokaze crno na bijelo tipa za ovu tvoju tvrdnju. Teško da ću ih i vidjeti, ako se do sada nisi potrudio pronaći ih.
Guest- Guest
Page 15 of 19 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Similar topics
» Muftija Hasanović : U Njemačkoj imate 2000 imama koji ne znaju njemački
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» HDZ nikad, al baš nikad neće ukinuti članstvo u HGK
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Ljuta Koli:Suljo na koljenima si me molio.Nikad vise srpski tenk u Vukovaru nikad si razumio
» HDZ nikad, al baš nikad neće ukinuti članstvo u HGK
Page 15 of 19