SERIE A 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 46
Page 33 of 46 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 39 ... 46
Re: SERIE A 19/20
Kmecanje na najjacefridrih_niche wrote:Al kakav se penal svira za Juve hahahahahahaha...
I kakav tap in hahahahaha...
:^O
Al ozbiljno, lik ne postoji na terenu ako nema penala ili mu Dybala ne servira zicer na prazan gol...
:D
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
dobar opis njegove kompletne karijere... u prvom redu lopovluk i simulacije, a onda nogometno neznanje i brukanje.fridrih_niche wrote:Al kakav se penal svira za Juve hahahahahahaha...
I kakav tap in hahahahaha...
:^O
Al ozbiljno, lik ne postoji na terenu ako nema penala ili mu Dybala ne servira zicer na prazan gol...
bez tap inova sto mu drugi odrade 99% gola i penala peder ne bi postojao to je jasno.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ja da navijan za Juve, sanja bi dan da ova gay primadona napusti moj klub...
Lik je nebitan i uzima zasluge drugih...
Jebate, Dybala igra ka Messi, sam vuče Juve i niko ga ne spominje...
Ja bi puka na njegovom mistu...
Guest- Guest
Ti da navijaš za juve piškio bi od sreće što najveći svoh vremena igra za to govno od kluba...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ja da navijan za Juve, sanja bi dan da ova gay primadona napusti moj klub...
Najbolji sam naravno
Bolji i od stakora iz rosaria
Guest- Guest
Najveći svih vrimena je i igra za Hajduka...Brat Brale wrote:Ti da navijaš za juve piškio bi od sreće što najveći svoh vremena igra za to govno od kluba...
Bajdo u <3
Guest- Guest
A Dybala je odličan ovu sezonu, mora se priznat...
Volija bi ga vidit u Hajduka...
<3
Volija bi ga vidit u Hajduka...
<3
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
Milan je uz Atalantu trenutno najbolja ekipa u Serie A. Vrijeme je za povratak na pozicije koje najveći talijanski klub zaslužuje.
Most non-penalty goals in the t5 leagues:scorpion wrote:
hehe Penaldo
19/20: Lewa (29)
18/19: Messi (32)
17/18: Messi (32)
16/17: Messi (31)
15/16: Suárez(37)
14/15: Messi /Ronaldo (38)
13/14: Suárez (31)
12/13: Messi (42)
11/12: Messi (40)
10/11: Ronaldo (32)
09/10: Messi (33)
budaletino pederska usutkaj se kurcem
End- Posts : 21177
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
Bog te jeba nemogu spavat ovde je 50 stupnjeva
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Nije end ubio nikoga.fridrih_niche wrote:End ubija Scorpiju statistikom...
Messi ubija pedercinu godinama.mene bi bila sramota igrati nogomet i glumiti i lagati da sam najbolji a na svitu imas jednog genijalnog rosarijskog akrapa
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:fridrih_niche wrote:mene bi bila sramota igrati nogomet i glumiti i lagati da sam najbolji a na svitu imas jednog genijalnog rosarijskog akrapa
Jebat ga, Pederko nema srama...
;)
Guest- Guest
Stvarno ... covik bi reka da je karijeru pocea u hajdukafridrih_niche wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:mene bi bila sramota igrati nogomet i glumiti i lagati da sam najbolji a na svitu imas jednog genijalnog rosarijskog akrapa
Jebat ga, Pederko nema srama...
;)
2015-09-13
Boban je imocanin. Nediraj ga.fridrih_niche wrote:Ka Boban, Modrić i slični?
Ja vec drugi dimin. Samo cistak
2015-09-13
Page 33 of 46 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 39 ... 46
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 46