SERIE A 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 46
Page 39 of 46 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 42 ... 46
Re: SERIE A 19/20
Paul Scholes je veličinaEnd wrote:dok neki drugi igrac izdrzi cijelu karijeru na najvecem levelu u najvecem klubu svih vremena onda mozemo pricati
scorpion wrote:Paul Scholes je veličinaEnd wrote:dok neki drugi igrac izdrzi cijelu karijeru na najvecem levelu u najvecem klubu svih vremena onda mozemo pricati
Guest- Guest
gazi immobile, pederko guta prasinu, a vjerojatno i pokoji kurac za utjehu
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:gazi immobile, pederko guta prasinu, a vjerojatno i pokoji kurac za utjehu
Guest- Guest
Pada mi sad nešto drugo na pamet...
To su jučer ujutro napisali da neće igrat, prije utakmice Lazija...
Možda su se nadali da Ciro neće igrat isto pa da ga Pederko pokuša prestić hahahahahaha...
:^O
Možda su se nadali da Ciro neće igrat isto pa da ga Pederko pokuša prestić hahahahahaha...
Guest- Guest
cijeli klub podreden jednom malenom pedercicu, odvratna situacija
ali moze se reci da nije igrao posto bez penala ne postoji...
dobro su ga odmorili, treba velika fizicka sprema da se izvede taj 1 udarac s bijele tocke, zbog toga dolazi 4 h prije svih ostalih na treninge haha
ali moze se reci da nije igrao posto bez penala ne postoji...
dobro su ga odmorili, treba velika fizicka sprema da se izvede taj 1 udarac s bijele tocke, zbog toga dolazi 4 h prije svih ostalih na treninge haha
2015-08-25
60th minute, Ronaldo with the worst rating of all 24 players ...
wow koje iznenadenje
wow koje iznenadenje
2015-08-25
al ce biti penala u zadnjoj tekmi, prognoziram 2 komada specijalno za pederkanafridrih_niche wrote:Pada mi sad nešto drugo na pamet...
romu su uvijek znali dobro oguliti
2015-08-25
ibra izgleda ostaje u milanu....
https://www.index.hr/sport/clanak/gazzetta-ibrahimovic-odlucio-gdje-ce-igrati-sljedece-sezone/2201956.aspx
https://www.index.hr/sport/clanak/gazzetta-ibrahimovic-odlucio-gdje-ce-igrati-sljedece-sezone/2201956.aspx
EstebanEnrique-
2014-04-16
dugo nisam bio. sramotafridrih_niche wrote:Top...End wrote:pijan sam ko balta
(Y)
Guest- Guest
da je igrao u Juventusu, dobio bi titulu grande paul scholes. takav momakscorpion wrote:Paul Scholes je veličinaEnd wrote:dok neki drugi igrac izdrzi cijelu karijeru na najvecem levelu u najvecem klubu svih vremena onda mozemo pricati
Guest- Guest
Samo Juventus i neprezaljeni Vodjakarlitovnačin wrote:bože. samo Juventus se piše velikim slovom. zar mora tak
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 39 of 46 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 42 ... 46
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 46