SERIE A 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 46
Page 18 of 46 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 32 ... 46
Re: SERIE A 19/20
Kakva golčina najvećeg svih vremena. Ovakav gol rosarijska nakaza nikada nije dala u životu, SIN ih ima na desetke...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Zašto si glup ka kurac, Bracala?
:D
Ćuti, ubiJA bih se da sam ,,pametan” ko ti...
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Kakva golčina najvećeg svih vremena. Ovakav gol rosarijska nakaza nikada nije dala u životu, SIN ih ima na desetke...
Juve može bit sretan šta ima najboljeg igrača lige...
Dybala je čudo, uvik povuče ekipu kad triba...
;)
Dybala je čudo, uvik povuče ekipu kad triba...
;)
Guest- Guest
Prosjek od gola...
Al je golcina samo takva kad se usporedi sa njegovim standardnim tap inovima i penalima...
;)
Al je golcina samo takva kad se usporedi sa njegovim standardnim tap inovima i penalima...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Prosjek od gola...
;)
Prosjek od gola, jer je tebi to bila svakodnevnica. Makar jedan ovakav gol po tekmi
Ovakvih golova bude bar 50 svako kolo u Europi...
Ponavljam, gol je ništa posebno...
;)
;)
Guest- Guest
Joj da je mali štakor iz Rosarija zabio ovakav gol. Siguran sam da bi isti komentar napisaofridrih_niche wrote:Ovakvih golova bude bar 50 svako kolo u Europi...
;)
scorpion wrote:Joj da je mali štakor iz Rosarija zabio ovakav gol. Siguran sam da bi isti komentar napisaofridrih_niche wrote:Ovakvih golova bude bar 50 svako kolo u Europi...
;)
Ne može ni dobaciti do gola iz te daljine...
Guest- Guest
Tako ti je kad igras u najvecem svjetskom klubu.
Savrsenstvo se samo od sebe gradi
To je Juve
Savrsenstvo se samo od sebe gradi
To je Juve
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Brat Brale wrote:scorpion wrote:Joj da je mali štakor iz Rosarija zabio ovakav gol. Siguran sam da bi isti komentar napisaofridrih_niche wrote:Ovakvih golova bude bar 50 svako kolo u Europi...
;)
Ne može ni dobaciti do gola sa te daljine...
Guest- Guest
Messi u zadnjih 5 sezona:
50 golova van 16 m
Pederko u zadnjih 5 sezona:
1 gol van 16 m
:^O
50 golova van 16 m
1 gol van 16 m
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Brat Brale wrote:scorpion wrote:Joj da je mali štakor iz Rosarija zabio ovakav gol. Siguran sam da bi isti komentar napisaofridrih_niche wrote:Ovakvih golova bude bar 50 svako kolo u Europi...
;)
Ne može ni dobaciti do gola sa te daljine...
Statistika izvor čergabalkan, autor čmarend i još par imbecila iz ustanovefridrih_niche wrote:Messi u zadnjih 5 sezona:
50 golova van 16 m
1 gol van 16 m
cigan zabije 1 slobodnjak i na 1 udarac izvan 16 m u 2 godine i onda pederčići na to trljaju pičkicu
End- Posts : 21177
2015-08-25
darth_vader likes this post
Jbt bracala postade navijac najveceg svjetskog kluba iz Torina
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
To je zbog dresova. Voli on crno bele linijeFRANK wrote:Jbt bracala postade navijac najveceg svjetskog kluba iz Torina
Njegov gadljivi armijski klubic je uzeo simbole najveceg svjetskog klubascorpion wrote:To je zbog dresova. Voli on crno bele linijeFRANK wrote:Jbt bracala postade navijac najveceg svjetskog kluba iz Torina
2015-09-13
Page 18 of 46 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 32 ... 46
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 46