SERIE A 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 46
Page 29 of 46 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 37 ... 46
Re: SERIE A 19/20
Kmečanje u duetu i pušenje ispod stola na relaciji Dubrovnik - Zagorje. Godina je 2020., danas je četvrtak. Šta još ima novo?
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
End wrote:slobodno zaokruzimo na top 100.fridrih_niche wrote:Zbog penala je jedva u top 50...jasambrend wrote:End wrote:pederko teško da je trenutno u top 20 igrača svijeta...
Top 50 i to debelo nategnuto...
Bez njih ne postoji...
;)
Guest- Guest
Pa čak ste i u pravu. Ronaldo jest u top 100, i u top 50, i u top 20, i u top 5, i u top 1. Niste toliko ni glupi
Dobro, na stranu zajebancija, ali budimo realni. Juventus je zadnjih 6-7 godina space shuttle zs ostale talijanske klubove. Otkad je Milan propao, nemaju prave konkurencije. Tu i tamo im netko zaprijeti, ali bez snage za nešto više. Je da im suci više pomažu nego ostalima, ali to nije presudno.
Samo pravi Milan je konkurencija Juventusu...
To nije ništa novo...
Nadan se da pod Ragnickom dolaze bolji dani za najbolji klub svijeta...
;)
To nije ništa novo...
Nadan se da pod Ragnickom dolaze bolji dani za najbolji klub svijeta...
;)
Guest- Guest
Po kojoj logici su Vodja i Ante pederi.fridrih_niche wrote:Znaci, tri najveća idola mladog mostarskog pastuha su gayevi...Roland Deschain wrote:Ili zbog Antišefridrih_niche wrote:Evo ga, posta je i navijač Juventusa...
Nećemo se zavaravat, to druka za njih samo zbog svog gay idola koji se šlepa na račun Dybale...
I Hitler i Ante i Penaldo...
:^O
Nisu navijaci milana a bogami ni gayduka
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Svaka čast tominjoRoland Deschain wrote:Dobro, na stranu zajebancija, ali budimo realni. Juventus je zadnjih 6-7 godina space shuttle zs ostale talijanske klubove. Otkad je Milan propao, nemaju prave konkurencije. Tu i tamo im netko zaprijeti, ali bez snage za nešto više. Je da im suci više pomažu nego ostalima, ali to nije presudno.
Post realnog i objektivnog gledanja na stvari. A ne kao niče, jedino što zna jest kmečanje i optuživanje nekog da je lopov bez ikakvog temelja. Zajeban je taj bol duše
Boli me kurac za Juventus Ja prvi bi volio da nisu osvojili, pun mi ih je kurac u Italiji. Ali jednostavno nemaju kvalitetnog konkurenta u Seriji A i tu je kraj priče.Brat Brale wrote:Škorpijo, da skratim priču-jebali te ante i đubrentus...
fridrih_niche wrote:Ja sam iskompleksirana pedercina
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Boze koji bolesnikFRANK wrote:fridrih_niche wrote:Ja sam iskompleksirana pedercina
<3
2015-09-13
FRANK wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:Ja sam iskompleksirana pedercina
scorpion wrote:FRANK wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:Cristiano je iskompleksirana pedercina
Guest- Guest
scorpion wrote:FRANK wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:Ja sam iskompleksirana pedercina
2015-09-13
Ma nemaš frke.. ima dosta tablica i statistike koja te jako demantira. Ali za to se treba znati matematika.Brat Brale wrote:nema sekiracije borko, dok se krade juve će ,,osvajati'' trofeje u italiji, iako se sva ,,snaga'' vidi kada se izađe u evropu, tamo za njih nema roaminga...
strikan borko- Posts : 145
2015-09-01
FRANK wrote:scorpion wrote:FRANK wrote:FRANK wrote:fridrih_niche wrote:Cristiano i Hitler su iskompleksirane pedercine
Guest- Guest
Dobro srpce je poznato kao gluperda pa mu matematika neznaci nistastrikan borko wrote:Ma nemaš frke.. ima dosta tablica i statistike koja te jako demantira. Ali za to se treba znati matematika.Brat Brale wrote:nema sekiracije borko, dok se krade juve će ,,osvajati'' trofeje u italiji, iako se sva ,,snaga'' vidi kada se izađe u evropu, tamo za njih nema roaminga...
2015-09-13
fridrih_niche wrote:FRANK wrote:scorpion wrote:FRANK wrote:FRANK wrote:
2015-09-13
Atalanta prosula bodove naravno, iako su vodili 0:1. Ajde niče, reci kako Juventus krade u Seriji A. Nema veze što su im konkurenti jazavci (jer će sutra i Inter prosut bodove), lakše uperit prst u suce
Page 29 of 46 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 37 ... 46
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 46