SERIE A 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 46
Page 16 of 46 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 31 ... 46
Re: SERIE A 19/20
zadnja momčad sa mudima je bila žozeov inter i jasno odma je torinska prostitutka bačena na koljena
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Čestitke 2.najvećem TAL klubu na osvojenom prvenstvu!
Dobar posao Juvea doveli igrača koji je može igrati narednih 10g na vrhunskoj razini
Opet crveni za protivnika zla iz torina. Gasite više ovaj cirkus od lige
Guest- Guest
Znaci, nema utakmice za Juve bez crvenog i penala za protivnika...
A Pederko ne postoji na terenu bez penala...
Žalosno...
;)
A Pederko ne postoji na terenu bez penala...
Žalosno...
;)
Guest- Guest
Hakimi u šmekerskom interu-gotova stvar.
Isto sam ga i ja na manageru doveo u inter i time otpočeo dominaciju.
Isto sam ga i ja na manageru doveo u inter i time otpočeo dominaciju.
Guest- Guest
Top kupovina Intera...
Momak spada u top 3 beka svita...
;)
P.s.: kakav crveni i penal za Juve hahahaha mene je sram :^O
Momak spada u top 3 beka svita...
;)
P.s.: kakav crveni i penal za Juve hahahaha mene je sram :^O
Guest- Guest
sve po starom, đubretarima crveni, pederčiću penal, double combo lopovluk idemo dalje
End- Posts : 21177
2015-08-25
Užas od penala, Pederko se počea bacat po ure prije...
A crveni karton je užas na kvadrat hahahaha...
:D
A crveni karton je užas na kvadrat hahahaha...
Guest- Guest
Crveni karton čist ko suza. Zadnji igrač ruši protivnika koji ide 1 na 1 sa golmanom. Znači nema nikakve dileme oko crvenog. Penal tako-tako, šta se sve sudi kao penal danas, ovo je još super.
Bilo kako bilo, Juventus je daleko najbolji u Italiji, ostalo su kmečanja.
Bilo kako bilo, Juventus je daleko najbolji u Italiji, ostalo su kmečanja.
Ne znam šta ti nije jasno? Zadnji igrač kad pravi prekršaj, to je izravni crveni karton. Pogotovo u ovoj situaciji gdje je igrač u naletu i izlazi 1 na 1 sa golmanom i vjerojatno gol za Juventus. Svaki kvalitetan sudac će za ono dat crveni karton.fridrih_niche wrote:Nogu mu je iščupa, ono su bar dva crvena...
:^O
Jel Šimunić trebao dobit crveni za prekršaj nad Sulejmanijem?
Lik se spetlja ka zadnji igrač i slučajno srusija Juventusovog igrača...
Stoji da je zadnji igrač i da se za to daje crveni...
Al ovo je tragedija od crvenog, jer da je obrnuto, Juventus ne bi nikad dobija crveni za ovo...
Stoji da je zadnji igrač i da se za to daje crveni...
Al ovo je tragedija od crvenog, jer da je obrnuto, Juventus ne bi nikad dobija crveni za ovo...
Guest- Guest
E o tome se može pričat i to bi onda bilo čisto navlačenje za Juventus.fridrih_niche wrote:Al ovo je tragedija od crvenog, jer da je obrnuto, Juventus ne bi nikad dobija crveni za ovo...
Ronaldo iznenadio skupocjenom i drečavom kombinacijom, saigrači ga ismijali
Juventusov napadač Cristiano Ronaldo obukao je drečavu kombinaciju košulje i šorca u gotovo svim zamislivim bojama zbog čega je izazvao nekoliko zanimljivih reakcija kolega iz svijeta nogometa.
"Počinjemo vikend s dobrim vibracijama i dobrim stilom", napisao je Ronaldo uz fotografiju u 1.375 eura vrijednom kompletu.
Naime, košulja košta 720, šorc oko 655 eura, a havajska kombinacija poznate marke izazvala je reakciju Leonarda Bonuccija, Claudija Marchisija, Medhija Benatije, Juana Cuadrada i brojnih drugih.
"Nevjerovatno", napisao je saigrač iz Juventusa Bonucci, dok Benatija prokomentarisao "Daj' brate, dobar stil, ne znam baš".
Inače, Ronaldo ima razloga za zadovoljstvo budući da je u posljednjih pet dana postigao po jedan gol u dva meča (protiv Leccea i Bologne).
Priliku za nastavak ove serije Ronaldo će imati već u utorak kada će Juventus gostovati Genovi.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/ronaldo-iznenadio-skupocjenom-i-drecavom-kombinacijom-saigraci-ga-ismijali/200627056
Juventusov napadač Cristiano Ronaldo obukao je drečavu kombinaciju košulje i šorca u gotovo svim zamislivim bojama zbog čega je izazvao nekoliko zanimljivih reakcija kolega iz svijeta nogometa.
"Počinjemo vikend s dobrim vibracijama i dobrim stilom", napisao je Ronaldo uz fotografiju u 1.375 eura vrijednom kompletu.
Naime, košulja košta 720, šorc oko 655 eura, a havajska kombinacija poznate marke izazvala je reakciju Leonarda Bonuccija, Claudija Marchisija, Medhija Benatije, Juana Cuadrada i brojnih drugih.
"Nevjerovatno", napisao je saigrač iz Juventusa Bonucci, dok Benatija prokomentarisao "Daj' brate, dobar stil, ne znam baš".
Inače, Ronaldo ima razloga za zadovoljstvo budući da je u posljednjih pet dana postigao po jedan gol u dva meča (protiv Leccea i Bologne).
Priliku za nastavak ove serije Ronaldo će imati već u utorak kada će Juventus gostovati Genovi.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/ronaldo-iznenadio-skupocjenom-i-drecavom-kombinacijom-saigraci-ga-ismijali/200627056
EstebanEnrique-
2014-04-16
sta reci ...zanimljiv stajling
EstebanEnrique-
2014-04-16
EstebanEnrique wrote:
Page 16 of 46 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 31 ... 46
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 46