SERIE A 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 46
Page 28 of 46 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 37 ... 46
Re: SERIE A 19/20
Mislim da sam sve rekao. Juventus s ovim trenerom je 5 kola prije kraja spreman prosuti ovu prednost.
Igra užasna, nema taktike nikakve, bekove igraju priučena krila, ovaj se na klupi znoji ko svinja u onoj rabljenoj majici.. Jednostavno, to liči na kurac.
Igra užasna, nema taktike nikakve, bekove igraju priučena krila, ovaj se na klupi znoji ko svinja u onoj rabljenoj majici.. Jednostavno, to liči na kurac.
strikan borko- Posts : 145
2015-09-01
End wrote:pederko teško da je trenutno u top 20 igrača svijeta...
Top 50 i to debelo nategnuto...
darth_vader-
2014-04-17
scorpion dislikes this post
Prosuli bi bodove da nisu nezasluženo uzeli 2 boda Atalanti...strikan borko wrote:Mislim da sam sve rekao. Juventus s ovim trenerom je 5 kola prije kraja spreman prosuti ovu prednost.
Ovako ipak ne virujen...
5 kola, 7 bodova prednosti, to će bit dovoljno...
;)
Guest- Guest
Zbog penala je jedva u top 50...jasambrend wrote:End wrote:pederko teško da je trenutno u top 20 igrača svijeta...
Bez njih ne postoji...
;)
Guest- Guest
Daj sam objasni pojam nezasluženo? Prema prikazanom, trebalo je biti 5-2 za Atalantu. 2 jedanaesterca su čista ko suza.fridrih_niche wrote:Prosuli bi bodove da nisu nezasluženo uzeli 2 boda Atalanti...strikan borko wrote:Mislim da sam sve rekao. Juventus s ovim trenerom je 5 kola prije kraja spreman prosuti ovu prednost.
Ovako ipak ne virujen...
;)
Ako je nezasluženo zato što je Atalanta promašivala, onda su to malo izvitopereni kriteriji.
2015-09-01
Ima jedan pravi za njih. Majstor za razbijanje psihičke blokade, još je i igra tamo...strikan borko wrote:Mislim da sam sve rekao. Juventus s ovim trenerom je 5 kola prije kraja spreman prosuti ovu prednost.
Guest- Guest
Nezasluženo - nisu zaslužili uzet bodove Atalanti...strikan borko wrote:Daj sam objasni pojam nezasluženo? Prema prikazanom, trebalo je biti 5-2 za Atalantu. 2 jedanaesterca su čista ko suza.fridrih_niche wrote:Prosuli bi bodove da nisu nezasluženo uzeli 2 boda Atalanti...strikan borko wrote:Mislim da sam sve rekao. Juventus s ovim trenerom je 5 kola prije kraja spreman prosuti ovu prednost.
Ovako ipak ne virujen...
;)
Ako je nezasluženo zato što je Atalanta promašivala, onda su to malo izvitopereni kriteriji.
Ne govorim o penalima ili promašenim šansama, nego o činjenici da Juve nije ništa zaslužija dobit tu utakmicu...
;)
Guest- Guest
Ko je šta zaslužio je najmanje bitno. A ovo što niče priča je čista bol duše i veze sa realnošću nema. Mene boli kurac za Juventus i prvi bi volio da oni ne osvoje, ali ove priče me nerviraju. To što je Atalanta bila bolja u toj utakmici je posebna priča, a to što nisu znali iskoristit to što su bolji i uzet sva tri boda je njihov i samo njihov problem. Juventus ih nije pokrao da pričamo o zaslugama, nego su oni sami sebi krivi i to je to.
To da Juventus krade su priče za malu i bolesnu djecu. Činjenica je da u Italiji nema niti jedan kvalitetan klub da ugrozi Juventus u borbi za naslov i to je sve
To da Juventus krade su priče za malu i bolesnu djecu. Činjenica je da u Italiji nema niti jedan kvalitetan klub da ugrozi Juventus u borbi za naslov i to je sve
Pa da, tu smo se složili. Nije ove sezone zaslužio 30 bodova od ukupnog broja koje je skupio.. Jad i bijeda. Baš kao i uprava.fridrih_niche wrote:;)strikan borko wrote:fridrih_niche wrote:strikan borko wrote: nego o činjenici da Juve nije ništa zaslužija dobit tu utakmicu...
2015-09-01
Moran priznat da mi je drago vidit da je Juve užasan, a da se Milan diže...
:D
Još sa Ragnickom kad dodje i dovode Szoboszlai i ekipu, to će bit bomba...
;)
:D
Još sa Ragnickom kad dodje i dovode Szoboszlai i ekipu, to će bit bomba...
;)
Guest- Guest
Diže se Milan, a Juventus igra loše. Samo što će na kraju Juventus bit prvak, a Milan će jedva do Europske lige. A sljedeće sezone opet sve isto
Evo ga, posta je i navijač Juventusa...
Nećemo se zavaravat, to druka za njih samo zbog svog gay idola koji se šlepa na račun Dybale...
Nećemo se zavaravat, to druka za njih samo zbog svog gay idola koji se šlepa na račun Dybale...
Guest- Guest
Ili zbog Antišefridrih_niche wrote:Evo ga, posta je i navijač Juventusa...
Svi klubovi Serie A su zaista zaista miljama iznad Juventusa - prema ustrojstvu, prema kadru, prema poslovanju i financijama.
Ovo je slaba sezona, Juventus igra užasno i svejedno utrka jedva da je neizvjesna. Ne vjerujem da će uprava napraviti sličnu grešku kao što je napravila sa Sarrijem. Uvjeren sam da će dobiti otkaz na kraju sezone a potajno se nadam da će se to dogoditi nakon kiksa s felacijom.
Ovo je slaba sezona, Juventus igra užasno i svejedno utrka jedva da je neizvjesna. Ne vjerujem da će uprava napraviti sličnu grešku kao što je napravila sa Sarrijem. Uvjeren sam da će dobiti otkaz na kraju sezone a potajno se nadam da će se to dogoditi nakon kiksa s felacijom.
2015-09-01
nema sekiracije borko, dok se krade juve će ,,osvajati'' trofeje u italiji, iako se sva ,,snaga'' vidi kada se izađe u evropu, tamo za njih nema roaminga...
Guest- Guest
Nisam ja masturbator ko ti, pa da navijam za neki klub zbog jednog igrača. Ronaldo jest najbolji igrač na svijetu, ali me boli kurčina za Juventus. Činjenica je da je Juventus televizor u boji za raspali Milan, to vidi i baba koja u životu nije pogledala nogomtnu utakmicu.fridrih_niche wrote:Evo ga, posta je i navijač Juventusa...
P.S gay je tvoj idol a ne moj, ja uopće ne volim rosarijskog homoseksualca
Bracala nemoj bit glup ko niče, to ti ne valja. Lazio je prosuo 11 bodova u zadnja 4 kola (imali su naslov u rukama). Inter prosipa 5 bodova protiv Verone i Bologne u zadnja 3 kola. Atalanta ne zna završit posao protiv Juventusa (jer su se usrali), i onda je neko kriv što Juventus rutinski osvaja ligu. Juventus kakav god da je, u Seriji A je svijet za sebe.Brat Brale wrote:nema sekiracije borko, dok se krade juve će ,,osvajati'' trofeje u italiji, iako se sva ,,snaga'' vidi kada se izađe u evropu, tamo za njih nema roaminga...
Jedno je kad ne voliš neki klub, a sasvim nešto drugo je kad ne gledaš realno na stanje stvari kao mentalna sirotinja poput ničea
Znaci, tri najveća idola mladog mostarskog pastuha su gayevi...Roland Deschain wrote:Ili zbog Antišefridrih_niche wrote:Evo ga, posta je i navijač Juventusa...
I Hitler i Ante i Penaldo...
:^O
Guest- Guest
slobodno zaokruzimo na top 100.fridrih_niche wrote:Zbog penala je jedva u top 50...jasambrend wrote:End wrote:pederko teško da je trenutno u top 20 igrača svijeta...
Bez njih ne postoji...
;)
End- Posts : 21177
2015-08-25
Kmečanje u duetu i pušenje ispod stola na relaciji Dubrovnik - Zagorje. Godina je 2020., danas je četvrtak. Šta još ima novo?
Page 28 of 46 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 37 ... 46
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 46