Milanovic:Mora se maknuti i spomenik sa cetnickim obiljezjima Vukasinu Soskocaninu
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Milanovic:Mora se maknuti i spomenik sa cetnickim obiljezjima Vukasinu Soskocaninu
pa ne mreš sjediti na dva stolca... ali nije bilo nikakve prisile... bilo je nešto mobiliziranih koji su bili nevoljko i njih se skidalo i slalo na radnu obvezu... abilo je i onih koji su bili dragovoljci, a bilo je i onih koji su bili mobilizirani i ostali drage volje...dzango wrote:Znam. Isto je bilo i devedesetih. I tada su Srbi terani da potpisuju vernost Tuđmanu i ustaškom režimu.michaellcmacha wrote:za srbe koji nisuradili pizdarije u ndh i poštivali pravila nije bilo nikakvih problema... pogotovo nije bilo problema za srbe koji su se stavili u službu i onda a i pod zadnje...dzango wrote:Znam, za Srbe. Već viđeno. A Milanović ništa? Koje ste jajare.michaellcmacha wrote:u ndh nije vrijedilo za partizansku bandu i za četnike... za ostale je vrijedilo...dzango wrote:
Ma znam. Već viđeno u NDH-a.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: Milanovic:Mora se maknuti i spomenik sa cetnickim obiljezjima Vukasinu Soskocaninu
Niti će Pupovac sići sa vlasti, niti će Milanović otići u penziju. Jednostavno nemate bolje političare.michaellcmacha wrote:i to će se riješiti, ako Bog da već slijedeći izbori će pokazati da za pupovca i šupke oko njega više nema mjesta u državnoj vlasti... a trebalo bi vidjeti i da se dotičnog umirovi da ne šteti hrvatsku mladost...dzango wrote:Znam da im smeta. Smeta i Milanoviću kada je ustaša i kada vas pujda na Srbe. Sve po potrebi. I onda na kraju opet nije kriv Milanović već Srbin Pupovac. Dobro vas ovaj dresirao.Noor wrote:Smeta čak i ovima u vladi, al je gamad prodala pupavki veru za večeru... pa žmiredzango wrote:Ne smeta vam ni danas ali vas Milanović pritusnuo pa nemate kud. Lakše je udariti po onih par posto Srba nego priznati da ste pičke i da ne smete ništa Milanoviću kojeg ste sami izabrali.Noor wrote:
pa dosta smo 25 godina te vaše natpise tolerirali...nosite si ih doma
A ko je i ko nije pička, vidjeli smo devedesetih, jel
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Maggie19 wrote:Ne smijem komentirati, sad je predsjednik.;-)
S guštom ih izvrjeđam u paru, svaki put kad naletim da se svađaju dvije pobjegulje, a Njonjo im još sviću drži...
darth_vader-
2014-04-17
pupovca da se umirovi da ne zagađuje hrvatske studente.... nek predaje u nekoj srpskoj školi ima neka u zagrebu...dzango wrote:Niti će Pupovac sići sa vlasti, niti će Milanović otići u penziju. Jednostavno nemate bolje političare.michaellcmacha wrote:i to će se riješiti, ako Bog da već slijedeći izbori će pokazati da za pupovca i šupke oko njega više nema mjesta u državnoj vlasti... a trebalo bi vidjeti i da se dotičnog umirovi da ne šteti hrvatsku mladost...dzango wrote:Znam da im smeta. Smeta i Milanoviću kada je ustaša i kada vas pujda na Srbe. Sve po potrebi. I onda na kraju opet nije kriv Milanović već Srbin Pupovac. Dobro vas ovaj dresirao.Noor wrote:Smeta čak i ovima u vladi, al je gamad prodala pupavki veru za večeru... pa žmiredzango wrote:
Ne smeta vam ni danas ali vas Milanović pritusnuo pa nemate kud. Lakše je udariti po onih par posto Srba nego priznati da ste pičke i da ne smete ništa Milanoviću kojeg ste sami izabrali.
2015-08-08
Ne znam ni ja. Možda Milanović opet uvede kada mu bude trebalo.danni1 wrote:Pa normalno.dzango wrote:Znam. Isto je bilo i devedesetih. I tada su Srbi terani da potpisuju vernost Tuđmanu i ustaškom režimu.michaellcmacha wrote:za srbe koji nisuradili pizdarije u ndh i poštivali pravila nije bilo nikakvih problema... pogotovo nije bilo problema za srbe koji su se stavili u službu i onda a i pod zadnje...dzango wrote:Znam, za Srbe. Već viđeno. A Milanović ništa? Koje ste jajare.michaellcmacha wrote:
u ndh nije vrijedilo za partizansku bandu i za četnike... za ostale je vrijedilo...
Potpiši ili odjebi.
Ne znam zašto to više ne traže od tih opančara koji su tu ostali.
Idiot, razumes?! Idiot. Brzopleto arogantno blebetalo, neko mu je ukazao da je zasro s ZDSom, pa se naglo sjetio vaših četnika.dzango wrote:On dobro radi svoj posao. Prvo vam je zabranio ZDS a onda vas napujdao na Srbe i njihove spomenike koji su tu decenijama govoreći da su na njima četnička obeležja iako četničkih obeležja nema. Ujedno je dobio poene u Briselu zbog borbe protiv fašima na unutrašnjem planu a i nove birače jer se bori protiv Srba koji su "najveći" problem. Čovek zna kako i kada da pritiska koje dugmiće i to dobro radi.Noor wrote:ma on je egotriperski idiotdzango wrote:Znam da im smeta. Smeta i Milanoviću kada je ustaša i kada vas pujda na Srbe. Sve po potrebi. I onda na kraju opet nije kriv Milanović već Srbin Pupovac. Dobro vas ovaj dresirao.Noor wrote:Smeta čak i ovima u vladi, al je gamad prodala pupavki veru za večeru... pa žmiredzango wrote:
Ne smeta vam ni danas ali vas Milanović pritusnuo pa nemate kud. Lakše je udariti po onih par posto Srba nego priznati da ste pičke i da ne smete ništa Milanoviću kojeg ste sami izabrali.
Ti četnici imaju svoje spomenike odavno, ali nije ih se sjetilo đubre kad je bio premijer.
A zašto? Pa realno, imao je drugih briga, a sad se osjeca zapostavljeno jer se nema kako eksponirati, pa izmislja pizdarije o ZDS, da bi potpalio pred izbore
Normalno da su vam opet krivi Pupovac i mrtvi Šoškoćanin a ne Milanović . Nisu vam Pupovac i Šoškoćanin branili ZDS i da budete ustaše već Milanović.michaellcmacha wrote:pupovca da se umirovi da ne zagađuje hrvatske studente.... nek predaje u nekoj srpskoj školi ima neka u zagrebu...dzango wrote:Niti će Pupovac sići sa vlasti, niti će Milanović otići u penziju. Jednostavno nemate bolje političare.michaellcmacha wrote:i to će se riješiti, ako Bog da već slijedeći izbori će pokazati da za pupovca i šupke oko njega više nema mjesta u državnoj vlasti... a trebalo bi vidjeti i da se dotičnog umirovi da ne šteti hrvatsku mladost...dzango wrote:Znam da im smeta. Smeta i Milanoviću kada je ustaša i kada vas pujda na Srbe. Sve po potrebi. I onda na kraju opet nije kriv Milanović već Srbin Pupovac. Dobro vas ovaj dresirao.Noor wrote:
Smeta čak i ovima u vladi, al je gamad prodala pupavki veru za večeru... pa žmire
nije da se nije počelo talasati, ovakvu vlast kao u srbiji stvarno teško da možeš nekome poželjetitre wrote:Ne želim nikome zlo no ovi su tolike pizdarije napravili na cijelom balkanu a i puno šire da je prosto nevjerojatno da još uvijek postoje, vrč će pući kad tad a onda će biti govana nadaleko i naširoko a najgore za srbadiju je da će oni izjesti sami sebe do koske.michaellcmacha wrote:nema u hrvatskoj pedlja srpske zemlje... to smo im objasnili... ima nešto hrvatske zemlje pod srbijanskom kontrolom ali i to će se riješiti, jednom nekada...tre wrote:A pogotovo ne na srpskoj zemljimichaellcmacha wrote:nije tužno ali je smiješno, koji si bezlik... srpski grobovi nikom ne smetaju, tkđ ne smetaju ni od četnika i oni su morali u zemlju... ali nema svrhe, smisla ni zdravog razuma na hrvatskoj zemlji pisati posvete srpskoj slavnoj vojsci i borcima koji su bili sve samo ne slavni...dzango wrote:
Može kao što vidimo. Jebe vas uzduž i popreko a onda vas napujda na Srbe i izmisli četnička obeležja iako nikakvih četničkih obeležja nema. Vi ga naravno ne izneverite i skačete na zadnje noge na srpske grobove koji su tu decenijama. Da nije tužno, bilo bi smešno.
https://kamenjar.com/sludena-srbija/
I sve mu to uspeva. Sa jedne strane Brisel srećan, sa druge se već spremaju da iskopaju Šoškoćanina a jedino Milanović na dobitku.Noor wrote:Idiot, razumes?! Idiot. Brzopleto arogantno blebetalo, neko mu je ukazao da je zasro s ZDSom, pa se naglo sjetio vaših četnika.dzango wrote:On dobro radi svoj posao. Prvo vam je zabranio ZDS a onda vas napujdao na Srbe i njihove spomenike koji su tu decenijama govoreći da su na njima četnička obeležja iako četničkih obeležja nema. Ujedno je dobio poene u Briselu zbog borbe protiv fašima na unutrašnjem planu a i nove birače jer se bori protiv Srba koji su "najveći" problem. Čovek zna kako i kada da pritiska koje dugmiće i to dobro radi.Noor wrote:ma on je egotriperski idiotdzango wrote:Znam da im smeta. Smeta i Milanoviću kada je ustaša i kada vas pujda na Srbe. Sve po potrebi. I onda na kraju opet nije kriv Milanović već Srbin Pupovac. Dobro vas ovaj dresirao.Noor wrote:
Smeta čak i ovima u vladi, al je gamad prodala pupavki veru za večeru... pa žmire
Ti četnici imaju svoje spomenike odavno, ali nije ih se sjetilo đubre kad je bio premijer.
A zašto? Pa realno, imao je drugih briga, a sad se osjeca zapostavljeno jer se nema kako eksponirati, pa izmislja pizdarije o ZDS, da bi potpalio pred izbore
2014-04-19
Eto kad dodjem u borovo selo nece mi tribati milanovic ni onaj plenkovic.dzango wrote:I sve mu to uspeva. Sa jedne strane Brisel srećan, sa druge se već spremaju da iskopaju Šoškoćanina a jedino Milanović na dobitku.Noor wrote:Idiot, razumes?! Idiot. Brzopleto arogantno blebetalo, neko mu je ukazao da je zasro s ZDSom, pa se naglo sjetio vaših četnika.dzango wrote:On dobro radi svoj posao. Prvo vam je zabranio ZDS a onda vas napujdao na Srbe i njihove spomenike koji su tu decenijama govoreći da su na njima četnička obeležja iako četničkih obeležja nema. Ujedno je dobio poene u Briselu zbog borbe protiv fašima na unutrašnjem planu a i nove birače jer se bori protiv Srba koji su "najveći" problem. Čovek zna kako i kada da pritiska koje dugmiće i to dobro radi.Noor wrote:ma on je egotriperski idiotdzango wrote:
Znam da im smeta. Smeta i Milanoviću kada je ustaša i kada vas pujda na Srbe. Sve po potrebi. I onda na kraju opet nije kriv Milanović već Srbin Pupovac. Dobro vas ovaj dresirao.
Postavit 10 kila trotila i dici smece u zrak i ajd ca
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ne treba ga iskopati, nek gnoji i dalje tu, samo uklonite posvetu kojoj nije mjesto tamo.dzango wrote:I sve mu to uspeva. Sa jedne strane Brisel srećan, sa druge se već spremaju da iskopaju Šoškoćanina a jedino Milanović na dobitku.Noor wrote:Idiot, razumes?! Idiot. Brzopleto arogantno blebetalo, neko mu je ukazao da je zasro s ZDSom, pa se naglo sjetio vaših četnika.dzango wrote:On dobro radi svoj posao. Prvo vam je zabranio ZDS a onda vas napujdao na Srbe i njihove spomenike koji su tu decenijama govoreći da su na njima četnička obeležja iako četničkih obeležja nema. Ujedno je dobio poene u Briselu zbog borbe protiv fašima na unutrašnjem planu a i nove birače jer se bori protiv Srba koji su "najveći" problem. Čovek zna kako i kada da pritiska koje dugmiće i to dobro radi.Noor wrote:ma on je egotriperski idiotdzango wrote:
Znam da im smeta. Smeta i Milanoviću kada je ustaša i kada vas pujda na Srbe. Sve po potrebi. I onda na kraju opet nije kriv Milanović već Srbin Pupovac. Dobro vas ovaj dresirao.
NE TREBAJU ONI NIŠTA UKLANJATI... imamo mi klesara koji to znaju riješiti, otklesati višak...Noor wrote:Ne treba ga iskopati, nek gnoji i dalje tu, samo uklonite posvetu kojoj nije mjesto tamo.dzango wrote:I sve mu to uspeva. Sa jedne strane Brisel srećan, sa druge se već spremaju da iskopaju Šoškoćanina a jedino Milanović na dobitku.Noor wrote:Idiot, razumes?! Idiot. Brzopleto arogantno blebetalo, neko mu je ukazao da je zasro s ZDSom, pa se naglo sjetio vaših četnika.dzango wrote:On dobro radi svoj posao. Prvo vam je zabranio ZDS a onda vas napujdao na Srbe i njihove spomenike koji su tu decenijama govoreći da su na njima četnička obeležja iako četničkih obeležja nema. Ujedno je dobio poene u Briselu zbog borbe protiv fašima na unutrašnjem planu a i nove birače jer se bori protiv Srba koji su "najveći" problem. Čovek zna kako i kada da pritiska koje dugmiće i to dobro radi.Noor wrote:
ma on je egotriperski idiot
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Dragan Velikić, jedan od najboljih srpskih pisaca, sažima, u razgovoru od 7. svibnja, za direktno.rs srpske probleme – gledano iz Srbije.
“Ovo poniženje pameti i poštenja, kakvo Srbija nikada u istoriji nije doživela, može samo da nastavi da metastazira, dok pacijent najzad ne umre, zajedno sa bolešću, Koliko će agonija još trajati – to niko ne može da predvidi. Kada tri decenije imate negativnu selekciju kadrova, ne računajući pokušaj uspostavljanja pravne države u vreme Zorana Đinđića, onda ne treba da čudi što smo tu gde jesmo, nastavljajući da tonemo svakoga dana u svakom pogledu – i moralno, i materijalno… Ovo i nije država, ovo više nije ni simulacija države, ovo je mafijaško leglo koje trenutno drži sve konce upravljanja sistemom u svojim rukama…
Tako je noorka neka djubre gnjoji i dalje u hrvatskoj zemlji.
A dusa neka u paklu gori
A dusa neka u paklu gori
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Do sad si imao više od 9000 dana, ili ti 25 godina, da to uradiš i nisi uradio. Sada si rešio jer te je Milanović napujdao na mrtvog čoveka kao običnog džukca. Već viđeno i ništa novo.FRANK wrote:Eto kad dodjem u borovo selo nece mi tribati milanovic ni onaj plenkovic.dzango wrote:I sve mu to uspeva. Sa jedne strane Brisel srećan, sa druge se već spremaju da iskopaju Šoškoćanina a jedino Milanović na dobitku.Noor wrote:Idiot, razumes?! Idiot. Brzopleto arogantno blebetalo, neko mu je ukazao da je zasro s ZDSom, pa se naglo sjetio vaših četnika.dzango wrote:On dobro radi svoj posao. Prvo vam je zabranio ZDS a onda vas napujdao na Srbe i njihove spomenike koji su tu decenijama govoreći da su na njima četnička obeležja iako četničkih obeležja nema. Ujedno je dobio poene u Briselu zbog borbe protiv fašima na unutrašnjem planu a i nove birače jer se bori protiv Srba koji su "najveći" problem. Čovek zna kako i kada da pritiska koje dugmiće i to dobro radi.Noor wrote:
Kako su i oni otklesali tu u Glogovnici blizu mene...damichaellcmacha wrote:NE TREBAJU ONI NIŠTA UKLANJATI... imamo mi klesara koji to znaju riješiti, otklesati višak...Noor wrote:Ne treba ga iskopati, nek gnoji i dalje tu, samo uklonite posvetu kojoj nije mjesto tamo.dzango wrote:I sve mu to uspeva. Sa jedne strane Brisel srećan, sa druge se već spremaju da iskopaju Šoškoćanina a jedino Milanović na dobitku.Noor wrote:Idiot, razumes?! Idiot. Brzopleto arogantno blebetalo, neko mu je ukazao da je zasro s ZDSom, pa se naglo sjetio vaših četnika.dzango wrote:
On dobro radi svoj posao. Prvo vam je zabranio ZDS a onda vas napujdao na Srbe i njihove spomenike koji su tu decenijama govoreći da su na njima četnička obeležja iako četničkih obeležja nema. Ujedno je dobio poene u Briselu zbog borbe protiv fašima na unutrašnjem planu a i nove birače jer se bori protiv Srba koji su "najveći" problem. Čovek zna kako i kada da pritiska koje dugmiće i to dobro radi.
U zemlji koja je imala vrlo dugu i vrlo sumornu povijest pod Turcima, i koja nije imala nikakve književnosti, ni arhitekture (osim turske!), postoji stalna potreba da se sve skupa nadoknadi – i to nasilno. “Ako nemaš – ukradi, ako te uhvate – laži!” Ili se sjeti Jasenovca! “Smrt činjenicama, sloboda Srbima!”
Kako nije mesto a stoji 25 godina? Sve dok Milanović nije rekao suprotno? Iako nikakvih četničkih obeležja u stvari nema. Kako ne treba iskopati kada su se na temi već javili dobrovoljci da ga iskopaju?Noor wrote:Ne treba ga iskopati, nek gnoji i dalje tu, samo uklonite posvetu kojoj nije mjesto tamo.dzango wrote:I sve mu to uspeva. Sa jedne strane Brisel srećan, sa druge se već spremaju da iskopaju Šoškoćanina a jedino Milanović na dobitku.Noor wrote:Idiot, razumes?! Idiot. Brzopleto arogantno blebetalo, neko mu je ukazao da je zasro s ZDSom, pa se naglo sjetio vaših četnika.dzango wrote:On dobro radi svoj posao. Prvo vam je zabranio ZDS a onda vas napujdao na Srbe i njihove spomenike koji su tu decenijama govoreći da su na njima četnička obeležja iako četničkih obeležja nema. Ujedno je dobio poene u Briselu zbog borbe protiv fašima na unutrašnjem planu a i nove birače jer se bori protiv Srba koji su "najveći" problem. Čovek zna kako i kada da pritiska koje dugmiće i to dobro radi.Noor wrote:
I onda oni drugi otklesaju onima prvima i šta onda?Noor wrote:Kako su i oni otklesali tu u Glogovnici blizu mene...damichaellcmacha wrote:NE TREBAJU ONI NIŠTA UKLANJATI... imamo mi klesara koji to znaju riješiti, otklesati višak...Noor wrote:Ne treba ga iskopati, nek gnoji i dalje tu, samo uklonite posvetu kojoj nije mjesto tamo.dzango wrote:I sve mu to uspeva. Sa jedne strane Brisel srećan, sa druge se već spremaju da iskopaju Šoškoćanina a jedino Milanović na dobitku.Noor wrote:
Idiot, razumes?! Idiot. Brzopleto arogantno blebetalo, neko mu je ukazao da je zasro s ZDSom, pa se naglo sjetio vaših četnika.
2014-04-19
Predaleko samdzango wrote:Do sad si imao više od 9000 dana, ili ti 25 godina, da to uradiš i nisi uradio. Sada si rešio jer te je Milanović napujdao na mrtvog čoveka kao običnog džukca. Već viđeno i ništa novo.FRANK wrote:Eto kad dodjem u borovo selo nece mi tribati milanovic ni onaj plenkovic.dzango wrote:I sve mu to uspeva. Sa jedne strane Brisel srećan, sa druge se već spremaju da iskopaju Šoškoćanina a jedino Milanović na dobitku.Noor wrote:Idiot, razumes?! Idiot. Brzopleto arogantno blebetalo, neko mu je ukazao da je zasro s ZDSom, pa se naglo sjetio vaših četnika.dzango wrote:
On dobro radi svoj posao. Prvo vam je zabranio ZDS a onda vas napujdao na Srbe i njihove spomenike koji su tu decenijama govoreći da su na njima četnička obeležja iako četničkih obeležja nema. Ujedno je dobio poene u Briselu zbog borbe protiv fašima na unutrašnjem planu a i nove birače jer se bori protiv Srba koji su "najveći" problem. Čovek zna kako i kada da pritiska koje dugmiće i to dobro radi.
2015-09-13
Institut za srpski jezik osnovala je Srpska akademija nauka (danas SANU) 1947. godine zbog realizacije projekta izrade velikog “Rečnika srpskohrvatskog književnog i narodnog jezika”. To ludilo od rječnika nepostojeće države i nepostojećeg jezika uključivalo je “sve srpske zemlje” pa tako i “srpski Dubrovnik, srpsku Dalmaciju, srpsku Bosnu, srpsku Hercegovinu, srpsku Slavoniju i srpsku Liku”, dakle sve što je napisano na hrvatskom i srpskom jeziku! Prva knjiga izašla je iz tiska 1959., 2015. godine je došao do slova P s ukupno 19 tomova, a 2018. godine izašao je 20-ti tom. Ako ikada bude završen taj suludi projekt trebao bi imati 35-40 tomova. Naravno, to je najveći rječnik nepostojećeg jezika u svemiru! Ili barem u “regijonu”!
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Zoki trazi rusenje spomenika Vukasinu Soskocaninu
» Pupovac: Milanović se mora ispričati
» HNS uguzi bi i sa HDZ-om ali premijer mora biti Milanović sa MOST-om nikakva koalicija u obzir ne dolazi
» Milanović i Merkel razgovarali 45 minuta: Izbjeglički problem mora se riješiti na vanjskim granicama EU
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Pupovac: Milanović se mora ispričati
» HNS uguzi bi i sa HDZ-om ali premijer mora biti Milanović sa MOST-om nikakva koalicija u obzir ne dolazi
» Milanović i Merkel razgovarali 45 minuta: Izbjeglički problem mora se riješiti na vanjskim granicama EU
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
Page 5 of 7