Milanovic:Mora se maknuti i spomenik sa cetnickim obiljezjima Vukasinu Soskocaninu
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Milanovic:Mora se maknuti i spomenik sa cetnickim obiljezjima Vukasinu Soskocaninu
O zastavama pricamo, ne mjestu rođenja...dzango wrote:Na spomeniku jeboteNoor wrote:Gdje piše išta o selu?dzango wrote:Zašto Srbi ne bi uzdignutog čela stajali pod svojom zastavom u svom selu?
Srpske zastave na srpskoj zemlji kaže on...ne kaže zastave u selu
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: Milanovic:Mora se maknuti i spomenik sa cetnickim obiljezjima Vukasinu Soskocaninu
dzango wrote:Pazi kurca, u kom to zakonu piše? Sad vam opet Srbi krivi zbog vaših ustaških spomenika pa vam Milanović opet spinuje sa Srbima, kako bi opet ispao ustaša kao onomad u šatoru.ljubo1212 wrote:svaki koji je digao pušku protiv hrvatske, ima biti glavu dolje, ruke na leđa
isto vrijedi i kad mu je spomenik u pitanju...o našem trošku može ga se izmjestiti u srbiju užu, pa nek se igraju delije...
zakon za četnike ne vrijedi, i šlus...
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Jebiga, vidite sa gazdama u EU smeju li Srbi imati spomenike ili ne. I onda donesite odgovarajuće zakone kao nekada u NDH. Ne ide ovako na prečac. Milanović vam zabrani ZDS a vi opet udarite po Srbima i hteli bi da im rušite spomenike jer vam ovaj brani da budete ustaše a ne smete ni da mu priserete.michaellcmacha wrote:pa u tom dijelu nismo ravnopravni... iz čisto pragmatičnog razloga četnici, početnici, pripadnici vojske jugoslavije i ostalo tog tipa nemogu imati ista prava kad su u pitanju grobne posvete... sasvim je dovoljno da smo kao ljudi kršćani dozvolili da imaju grob na tlu na kojem su klali i masakrirali hrvate...dzango wrote:Može ako se i svima ostalima na groblju ostavi samo ime i prezime i datumi, inače se radi o diskriminaciji.michaellcmacha wrote:nemoj sad ti da ga napadaš, kad ga je dodik javno pohvalio... jebe mi se za obilježja kako ovaj naš mulac zna da su hrvatski branitelji ustaše po defaultu tako i ja/mi znamo da je vukašin četnik... i da se ne ponavljam, neka mu groba ali posvetu treba skinuti i ostaviti samo ime i prezime i rođenje i smrt... točka nema dalje....dzango wrote:Ali nema nikakvih četničkih obeležja, kao što kaže Milanović, kojima se pravi opet pravi lažna ravnoteža sa spomenicima na kojima se nalazi ono ZDS. Još jedna laž i još jedno lažno izjednačavanje.michaellcmacha wrote:
ima posveta kojoj nije mjesto na grobu zločinca vukašina, grob nije sporan ni ime i godina rođenja i smrti... i gotovo ni slova više... višak može na spomeniku podignutom dotičnom u srbiji negdje, nikako ne na tlu hrvatske države...
on je go kurac... nitko ga ne zarezuje po tom pitanju... ali u doglednom vremenu ti spomenici će biti iskorigirani...dzango wrote:Pazi kurca, u kom to zakonu piše? Sad vam opet Srbi krivi zbog vaših ustaških spomenika pa vam Milanović opet spinuje sa Srbima, kako bi opet ispao ustaša kao onomad u šatoru.ljubo1212 wrote:svaki koji je digao pušku protiv hrvatske, ima biti glavu dolje, ruke na leđa
isto vrijedi i kad mu je spomenik u pitanju...o našem trošku može ga se izmjestiti u srbiju užu, pa nek se igraju delije...
2015-08-08
Ma znam. Već viđeno u NDH-a.ljubo1212 wrote:dzango wrote:Pazi kurca, u kom to zakonu piše? Sad vam opet Srbi krivi zbog vaših ustaških spomenika pa vam Milanović opet spinuje sa Srbima, kako bi opet ispao ustaša kao onomad u šatoru.ljubo1212 wrote:svaki koji je digao pušku protiv hrvatske, ima biti glavu dolje, ruke na leđa
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
lepi, što je to milanović zabranio?
ne jebe ga nitko ni za suvu šljivu, ali ovo za četnika, će rado da mu ispunimo
ne jebe ga nitko ni za suvu šljivu, ali ovo za četnika, će rado da mu ispunimo
2015-08-02
dzango wrote:Ma znam. Već viđeno u NDH-a.ljubo1212 wrote:dzango wrote:Pazi kurca, u kom to zakonu piše? Sad vam opet Srbi krivi zbog vaših ustaških spomenika pa vam Milanović opet spinuje sa Srbima, kako bi opet ispao ustaša kao onomad u šatoru.ljubo1212 wrote:svaki koji je digao pušku protiv hrvatske, ima biti glavu dolje, ruke na leđa
a nije, tamo vas se češljalo sve po zakonu, ono je malo rasnom, al jebiga, nije da niste zaslužili
2015-08-02
nikakav problem nama ne bi bio riješiti tih 40tak kamenova... ali poanta je da to riješe institucije i riješiti će budi bez brige....dzango wrote:Jebiga, vidite sa gazdama u EU smeju li Srbi imati spomenike ili ne. I onda donesite odgovarajuće zakone kao nekada u NDH. Ne ide ovako na prečac. Milanović vam zabrani ZDS a vi opet udarite po Srbima i hteli bi da im rušite spomenike jer vam ovaj brani da budete ustaše a ne smete ni da mu priserete.michaellcmacha wrote:pa u tom dijelu nismo ravnopravni... iz čisto pragmatičnog razloga četnici, početnici, pripadnici vojske jugoslavije i ostalo tog tipa nemogu imati ista prava kad su u pitanju grobne posvete... sasvim je dovoljno da smo kao ljudi kršćani dozvolili da imaju grob na tlu na kojem su klali i masakrirali hrvate...dzango wrote:Može ako se i svima ostalima na groblju ostavi samo ime i prezime i datumi, inače se radi o diskriminaciji.michaellcmacha wrote:nemoj sad ti da ga napadaš, kad ga je dodik javno pohvalio... jebe mi se za obilježja kako ovaj naš mulac zna da su hrvatski branitelji ustaše po defaultu tako i ja/mi znamo da je vukašin četnik... i da se ne ponavljam, neka mu groba ali posvetu treba skinuti i ostaviti samo ime i prezime i rođenje i smrt... točka nema dalje....dzango wrote:
Ali nema nikakvih četničkih obeležja, kao što kaže Milanović, kojima se pravi opet pravi lažna ravnoteža sa spomenicima na kojima se nalazi ono ZDS. Još jedna laž i još jedno lažno izjednačavanje.
2015-08-08
u ndh nije vrijedilo za partizansku bandu i za četnike... za ostale je vrijedilo...dzango wrote:Ma znam. Već viđeno u NDH-a.ljubo1212 wrote:dzango wrote:Pazi kurca, u kom to zakonu piše? Sad vam opet Srbi krivi zbog vaših ustaških spomenika pa vam Milanović opet spinuje sa Srbima, kako bi opet ispao ustaša kao onomad u šatoru.ljubo1212 wrote:svaki koji je digao pušku protiv hrvatske, ima biti glavu dolje, ruke na leđa
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Znam, poznati ste po performansima na grobljima. Sve je već viđeno. On je go kurac i ne vadi a vi odmah udri po Srbima kako bi lečili frustraciju. Ne jebu vas Srbi i odavno umrli Šoškoćanin, već Milanović.michaellcmacha wrote:on je go kurac... nitko ga ne zarezuje po tom pitanju... ali u doglednom vremenu ti spomenici će biti iskorigirani...dzango wrote:Pazi kurca, u kom to zakonu piše? Sad vam opet Srbi krivi zbog vaših ustaških spomenika pa vam Milanović opet spinuje sa Srbima, kako bi opet ispao ustaša kao onomad u šatoru.ljubo1212 wrote:svaki koji je digao pušku protiv hrvatske, ima biti glavu dolje, ruke na leđa
Znam, za Srbe. Već viđeno. A Milanović ništa? Koje ste jajare.michaellcmacha wrote:u ndh nije vrijedilo za partizansku bandu i za četnike... za ostale je vrijedilo...dzango wrote:Ma znam. Već viđeno u NDH-a.ljubo1212 wrote:dzango wrote:Pazi kurca, u kom to zakonu piše? Sad vam opet Srbi krivi zbog vaših ustaških spomenika pa vam Milanović opet spinuje sa Srbima, kako bi opet ispao ustaša kao onomad u šatoru.ljubo1212 wrote:svaki koji je digao pušku protiv hrvatske, ima biti glavu dolje, ruke na leđa
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pa on bi mogao imati kraći mandat po svemu sudeći...dzango wrote:Znam, poznati ste po performansima na grobljima. Sve je već viđeno. On je go kurac i ne vadi a vi odmah udri po Srbima kako bi lečili frustraciju. Ne jebu vas Srbi i odavno umrli Šoškoćanin, već Milanović.michaellcmacha wrote:on je go kurac... nitko ga ne zarezuje po tom pitanju... ali u doglednom vremenu ti spomenici će biti iskorigirani...dzango wrote:Pazi kurca, u kom to zakonu piše? Sad vam opet Srbi krivi zbog vaših ustaških spomenika pa vam Milanović opet spinuje sa Srbima, kako bi opet ispao ustaša kao onomad u šatoru.ljubo1212 wrote:svaki koji je digao pušku protiv hrvatske, ima biti glavu dolje, ruke na leđa
2015-08-08
I to jednom zauvijek. Zakonski, da džango bude zadovoljan.michaellcmacha wrote:nikakav problem nama ne bi bio riješiti tih 40tak kamenova... ali poanta je da to riješe institucije i riješiti će budi bez brige....dzango wrote:Jebiga, vidite sa gazdama u EU smeju li Srbi imati spomenike ili ne. I onda donesite odgovarajuće zakone kao nekada u NDH. Ne ide ovako na prečac. Milanović vam zabrani ZDS a vi opet udarite po Srbima i hteli bi da im rušite spomenike jer vam ovaj brani da budete ustaše a ne smete ni da mu priserete.michaellcmacha wrote:pa u tom dijelu nismo ravnopravni... iz čisto pragmatičnog razloga četnici, početnici, pripadnici vojske jugoslavije i ostalo tog tipa nemogu imati ista prava kad su u pitanju grobne posvete... sasvim je dovoljno da smo kao ljudi kršćani dozvolili da imaju grob na tlu na kojem su klali i masakrirali hrvate...dzango wrote:Može ako se i svima ostalima na groblju ostavi samo ime i prezime i datumi, inače se radi o diskriminaciji.michaellcmacha wrote:
nemoj sad ti da ga napadaš, kad ga je dodik javno pohvalio... jebe mi se za obilježja kako ovaj naš mulac zna da su hrvatski branitelji ustaše po defaultu tako i ja/mi znamo da je vukašin četnik... i da se ne ponavljam, neka mu groba ali posvetu treba skinuti i ostaviti samo ime i prezime i rođenje i smrt... točka nema dalje....
Znam, porušićete spomenike Srbima zato što vam Milanović brani ZDS.michaellcmacha wrote:nikakav problem nama ne bi bio riješiti tih 40tak kamenova... ali poanta je da to riješe institucije i riješiti će budi bez brige....dzango wrote:Jebiga, vidite sa gazdama u EU smeju li Srbi imati spomenike ili ne. I onda donesite odgovarajuće zakone kao nekada u NDH. Ne ide ovako na prečac. Milanović vam zabrani ZDS a vi opet udarite po Srbima i hteli bi da im rušite spomenike jer vam ovaj brani da budete ustaše a ne smete ni da mu priserete.michaellcmacha wrote:pa u tom dijelu nismo ravnopravni... iz čisto pragmatičnog razloga četnici, početnici, pripadnici vojske jugoslavije i ostalo tog tipa nemogu imati ista prava kad su u pitanju grobne posvete... sasvim je dovoljno da smo kao ljudi kršćani dozvolili da imaju grob na tlu na kojem su klali i masakrirali hrvate...dzango wrote:Može ako se i svima ostalima na groblju ostavi samo ime i prezime i datumi, inače se radi o diskriminaciji.michaellcmacha wrote:
nemoj sad ti da ga napadaš, kad ga je dodik javno pohvalio... jebe mi se za obilježja kako ovaj naš mulac zna da su hrvatski branitelji ustaše po defaultu tako i ja/mi znamo da je vukašin četnik... i da se ne ponavljam, neka mu groba ali posvetu treba skinuti i ostaviti samo ime i prezime i rođenje i smrt... točka nema dalje....
za srbe koji nisuradili pizdarije u ndh i poštivali pravila nije bilo nikakvih problema... pogotovo nije bilo problema za srbe koji su se stavili u službu i onda a i pod zadnje...dzango wrote:Znam, za Srbe. Već viđeno. A Milanović ništa? Koje ste jajare.michaellcmacha wrote:u ndh nije vrijedilo za partizansku bandu i za četnike... za ostale je vrijedilo...dzango wrote:Ma znam. Već viđeno u NDH-a.ljubo1212 wrote:dzango wrote:
Pazi kurca, u kom to zakonu piše? Sad vam opet Srbi krivi zbog vaših ustaških spomenika pa vam Milanović opet spinuje sa Srbima, kako bi opet ispao ustaša kao onomad u šatoru.
2015-08-08
Pa srbi u Hrvatskoj su prevagnuli u njegovu korist jebo vas on i vi njega da vas jebo.dzango wrote:Znam, za Srbe. Već viđeno. A Milanović ništa? Koje ste jajare.michaellcmacha wrote:u ndh nije vrijedilo za partizansku bandu i za četnike... za ostale je vrijedilo...dzango wrote:Ma znam. Već viđeno u NDH-a.ljubo1212 wrote:dzango wrote:
Pazi kurca, u kom to zakonu piše? Sad vam opet Srbi krivi zbog vaših ustaških spomenika pa vam Milanović opet spinuje sa Srbima, kako bi opet ispao ustaša kao onomad u šatoru.
Zakonski se ruše spomenici manjinama kao u endehaziji a masa vlaži među nogama. Već viđeno.Noor wrote:I to jednom zauvijek. Zakonski, da džango bude zadovoljan.michaellcmacha wrote:nikakav problem nama ne bi bio riješiti tih 40tak kamenova... ali poanta je da to riješe institucije i riješiti će budi bez brige....dzango wrote:Jebiga, vidite sa gazdama u EU smeju li Srbi imati spomenike ili ne. I onda donesite odgovarajuće zakone kao nekada u NDH. Ne ide ovako na prečac. Milanović vam zabrani ZDS a vi opet udarite po Srbima i hteli bi da im rušite spomenike jer vam ovaj brani da budete ustaše a ne smete ni da mu priserete.michaellcmacha wrote:pa u tom dijelu nismo ravnopravni... iz čisto pragmatičnog razloga četnici, početnici, pripadnici vojske jugoslavije i ostalo tog tipa nemogu imati ista prava kad su u pitanju grobne posvete... sasvim je dovoljno da smo kao ljudi kršćani dozvolili da imaju grob na tlu na kojem su klali i masakrirali hrvate...dzango wrote:
Može ako se i svima ostalima na groblju ostavi samo ime i prezime i datumi, inače se radi o diskriminaciji.
pa dosta smo 25 godina te vaše natpise tolerirali...nosite si ih domadzango wrote:Znam, porušićete spomenike Srbima zato što vam Milanović brani ZDS.michaellcmacha wrote:nikakav problem nama ne bi bio riješiti tih 40tak kamenova... ali poanta je da to riješe institucije i riješiti će budi bez brige....dzango wrote:Jebiga, vidite sa gazdama u EU smeju li Srbi imati spomenike ili ne. I onda donesite odgovarajuće zakone kao nekada u NDH. Ne ide ovako na prečac. Milanović vam zabrani ZDS a vi opet udarite po Srbima i hteli bi da im rušite spomenike jer vam ovaj brani da budete ustaše a ne smete ni da mu priserete.michaellcmacha wrote:pa u tom dijelu nismo ravnopravni... iz čisto pragmatičnog razloga četnici, početnici, pripadnici vojske jugoslavije i ostalo tog tipa nemogu imati ista prava kad su u pitanju grobne posvete... sasvim je dovoljno da smo kao ljudi kršćani dozvolili da imaju grob na tlu na kojem su klali i masakrirali hrvate...dzango wrote:
Može ako se i svima ostalima na groblju ostavi samo ime i prezime i datumi, inače se radi o diskriminaciji.
Kmeeek!dzango wrote:Zakonski se ruše spomenici manjinama kao u endehaziji a masa vlaži među nogama. Već viđeno.Noor wrote:I to jednom zauvijek. Zakonski, da džango bude zadovoljan.michaellcmacha wrote:nikakav problem nama ne bi bio riješiti tih 40tak kamenova... ali poanta je da to riješe institucije i riješiti će budi bez brige....dzango wrote:Jebiga, vidite sa gazdama u EU smeju li Srbi imati spomenike ili ne. I onda donesite odgovarajuće zakone kao nekada u NDH. Ne ide ovako na prečac. Milanović vam zabrani ZDS a vi opet udarite po Srbima i hteli bi da im rušite spomenike jer vam ovaj brani da budete ustaše a ne smete ni da mu priserete.michaellcmacha wrote:
pa u tom dijelu nismo ravnopravni... iz čisto pragmatičnog razloga četnici, početnici, pripadnici vojske jugoslavije i ostalo tog tipa nemogu imati ista prava kad su u pitanju grobne posvete... sasvim je dovoljno da smo kao ljudi kršćani dozvolili da imaju grob na tlu na kojem su klali i masakrirali hrvate...
ne može on zabraniti ništa, niti on niti itko drugi... čak i kad bi nekim čudom kriminalizirali znak HOS-a i pozdrav ZDS to ne bi spriječilo ljude da koriste navedeno znakovlje i pozdravljaju sa ZDS...dzango wrote:Znam, porušićete spomenike Srbima zato što vam Milanović brani ZDS.michaellcmacha wrote:nikakav problem nama ne bi bio riješiti tih 40tak kamenova... ali poanta je da to riješe institucije i riješiti će budi bez brige....dzango wrote:Jebiga, vidite sa gazdama u EU smeju li Srbi imati spomenike ili ne. I onda donesite odgovarajuće zakone kao nekada u NDH. Ne ide ovako na prečac. Milanović vam zabrani ZDS a vi opet udarite po Srbima i hteli bi da im rušite spomenike jer vam ovaj brani da budete ustaše a ne smete ni da mu priserete.michaellcmacha wrote:pa u tom dijelu nismo ravnopravni... iz čisto pragmatičnog razloga četnici, početnici, pripadnici vojske jugoslavije i ostalo tog tipa nemogu imati ista prava kad su u pitanju grobne posvete... sasvim je dovoljno da smo kao ljudi kršćani dozvolili da imaju grob na tlu na kojem su klali i masakrirali hrvate...dzango wrote:
2015-08-08
Znam. Isto je bilo i devedesetih. I tada su Srbi terani da potpisuju vernost Tuđmanu i ustaškom režimu.michaellcmacha wrote:za srbe koji nisuradili pizdarije u ndh i poštivali pravila nije bilo nikakvih problema... pogotovo nije bilo problema za srbe koji su se stavili u službu i onda a i pod zadnje...dzango wrote:Znam, za Srbe. Već viđeno. A Milanović ništa? Koje ste jajare.michaellcmacha wrote:u ndh nije vrijedilo za partizansku bandu i za četnike... za ostale je vrijedilo...dzango wrote:Ma znam. Već viđeno u NDH-a.ljubo1212 wrote:
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Zoki trazi rusenje spomenika Vukasinu Soskocaninu
» Pupovac: Milanović se mora ispričati
» HNS uguzi bi i sa HDZ-om ali premijer mora biti Milanović sa MOST-om nikakva koalicija u obzir ne dolazi
» Milanović i Merkel razgovarali 45 minuta: Izbjeglički problem mora se riješiti na vanjskim granicama EU
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Pupovac: Milanović se mora ispričati
» HNS uguzi bi i sa HDZ-om ali premijer mora biti Milanović sa MOST-om nikakva koalicija u obzir ne dolazi
» Milanović i Merkel razgovarali 45 minuta: Izbjeglički problem mora se riješiti na vanjskim granicama EU
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
Page 3 of 7