Milanovic:Mora se maknuti i spomenik sa cetnickim obiljezjima Vukasinu Soskocaninu
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Milanovic:Mora se maknuti i spomenik sa cetnickim obiljezjima Vukasinu Soskocaninu
Znam. Isto je bilo i devedesetih. I tada su Srbi terani da potpisuju vernost Tuđmanu i ustaškom režimu.michaellcmacha wrote:za srbe koji nisuradili pizdarije u ndh i poštivali pravila nije bilo nikakvih problema... pogotovo nije bilo problema za srbe koji su se stavili u službu i onda a i pod zadnje...dzango wrote:Znam, za Srbe. Već viđeno. A Milanović ništa? Koje ste jajare.michaellcmacha wrote:u ndh nije vrijedilo za partizansku bandu i za četnike... za ostale je vrijedilo...dzango wrote:Ma znam. Već viđeno u NDH-a.ljubo1212 wrote:
zakon za četnike ne vrijedi, i šlus...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Milanovic:Mora se maknuti i spomenik sa cetnickim obiljezjima Vukasinu Soskocaninu
Ne smeta vam ni danas ali vas Milanović pritusnuo pa nemate kud. Lakše je udariti po onih par posto Srba nego priznati da ste pičke i da ne smete ništa Milanoviću kojeg ste sami izabrali.Noor wrote:pa dosta smo 25 godina te vaše natpise tolerirali...nosite si ih domadzango wrote:Znam, porušićete spomenike Srbima zato što vam Milanović brani ZDS.michaellcmacha wrote:nikakav problem nama ne bi bio riješiti tih 40tak kamenova... ali poanta je da to riješe institucije i riješiti će budi bez brige....dzango wrote:Jebiga, vidite sa gazdama u EU smeju li Srbi imati spomenike ili ne. I onda donesite odgovarajuće zakone kao nekada u NDH. Ne ide ovako na prečac. Milanović vam zabrani ZDS a vi opet udarite po Srbima i hteli bi da im rušite spomenike jer vam ovaj brani da budete ustaše a ne smete ni da mu priserete.michaellcmacha wrote:
pa u tom dijelu nismo ravnopravni... iz čisto pragmatičnog razloga četnici, početnici, pripadnici vojske jugoslavije i ostalo tog tipa nemogu imati ista prava kad su u pitanju grobne posvete... sasvim je dovoljno da smo kao ljudi kršćani dozvolili da imaju grob na tlu na kojem su klali i masakrirali hrvate...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
evo jednog među mnogim srpskim spomenicima na mirogoju koji je vaskrsnuo (nitko ga nije ni pinuo, kao ni židovski)dzango wrote:Zakonski se ruše spomenici manjinama kao u endehaziji a masa vlaži među nogama. Već viđeno.Noor wrote:I to jednom zauvijek. Zakonski, da džango bude zadovoljan.michaellcmacha wrote:nikakav problem nama ne bi bio riješiti tih 40tak kamenova... ali poanta je da to riješe institucije i riješiti će budi bez brige....dzango wrote:Jebiga, vidite sa gazdama u EU smeju li Srbi imati spomenike ili ne. I onda donesite odgovarajuće zakone kao nekada u NDH. Ne ide ovako na prečac. Milanović vam zabrani ZDS a vi opet udarite po Srbima i hteli bi da im rušite spomenike jer vam ovaj brani da budete ustaše a ne smete ni da mu priserete.michaellcmacha wrote:
pa u tom dijelu nismo ravnopravni... iz čisto pragmatičnog razloga četnici, početnici, pripadnici vojske jugoslavije i ostalo tog tipa nemogu imati ista prava kad su u pitanju grobne posvete... sasvim je dovoljno da smo kao ljudi kršćani dozvolili da imaju grob na tlu na kojem su klali i masakrirali hrvate...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Može kao što vidimo. Jebe vas uzduž i popreko a onda vas napujda na Srbe i izmisli četnička obeležja iako nikakvih četničkih obeležja nema. Vi ga naravno ne izneverite i skačete na zadnje noge na srpske grobove koji su tu decenijama. Da nije tužno, bilo bi smešno.michaellcmacha wrote:ne može on zabraniti ništa, niti on niti itko drugi... čak i kad bi nekim čudom kriminalizirali znak HOS-a i pozdrav ZDS to ne bi spriječilo ljude da koriste navedeno znakovlje i pozdravljaju sa ZDS...dzango wrote:Znam, porušićete spomenike Srbima zato što vam Milanović brani ZDS.michaellcmacha wrote:nikakav problem nama ne bi bio riješiti tih 40tak kamenova... ali poanta je da to riješe institucije i riješiti će budi bez brige....dzango wrote:Jebiga, vidite sa gazdama u EU smeju li Srbi imati spomenike ili ne. I onda donesite odgovarajuće zakone kao nekada u NDH. Ne ide ovako na prečac. Milanović vam zabrani ZDS a vi opet udarite po Srbima i hteli bi da im rušite spomenike jer vam ovaj brani da budete ustaše a ne smete ni da mu priserete.michaellcmacha wrote:
Smeta čak i ovima u vladi, al je gamad prodala pupavki veru za večeru... pa žmiredzango wrote:Ne smeta vam ni danas ali vas Milanović pritusnuo pa nemate kud. Lakše je udariti po onih par posto Srba nego priznati da ste pičke i da ne smete ništa Milanoviću kojeg ste sami izabrali.Noor wrote:pa dosta smo 25 godina te vaše natpise tolerirali...nosite si ih domadzango wrote:Znam, porušićete spomenike Srbima zato što vam Milanović brani ZDS.michaellcmacha wrote:nikakav problem nama ne bi bio riješiti tih 40tak kamenova... ali poanta je da to riješe institucije i riješiti će budi bez brige....dzango wrote:
Jebiga, vidite sa gazdama u EU smeju li Srbi imati spomenike ili ne. I onda donesite odgovarajuće zakone kao nekada u NDH. Ne ide ovako na prečac. Milanović vam zabrani ZDS a vi opet udarite po Srbima i hteli bi da im rušite spomenike jer vam ovaj brani da budete ustaše a ne smete ni da mu priserete.
A ko je i ko nije pička, vidjeli smo devedesetih, jel
Pa eto...al dzango sam izjednačava srpstvo i četništvomichaellcmacha wrote:evo jednog među mnogim srpskim spomenicima na mirogoju koji je vaskrsnuo (nitko ga nije ni pinuo, kao ni židovski)dzango wrote:Zakonski se ruše spomenici manjinama kao u endehaziji a masa vlaži među nogama. Već viđeno.Noor wrote:I to jednom zauvijek. Zakonski, da džango bude zadovoljan.michaellcmacha wrote:nikakav problem nama ne bi bio riješiti tih 40tak kamenova... ali poanta je da to riješe institucije i riješiti će budi bez brige....dzango wrote:
Jebiga, vidite sa gazdama u EU smeju li Srbi imati spomenike ili ne. I onda donesite odgovarajuće zakone kao nekada u NDH. Ne ide ovako na prečac. Milanović vam zabrani ZDS a vi opet udarite po Srbima i hteli bi da im rušite spomenike jer vam ovaj brani da budete ustaše a ne smete ni da mu priserete.
Ovaj majmun me spizdio na ignore, nek neko nabaci koji navilak sjena da tele nahrani kako treba, barem je sijena ovdje uvijek bilo dovoljno
nije tužno ali je smiješno, koji si bezlik... srpski grobovi nikom ne smetaju, tkđ ne smetaju ni od četnika i oni su morali u zemlju... ali nema svrhe, smisla ni zdravog razuma na hrvatskoj zemlji pisati posvete srpskoj slavnoj vojsci i borcima koji su bili sve samo ne slavni...dzango wrote:Može kao što vidimo. Jebe vas uzduž i popreko a onda vas napujda na Srbe i izmisli četnička obeležja iako nikakvih četničkih obeležja nema. Vi ga naravno ne izneverite i skačete na zadnje noge na srpske grobove koji su tu decenijama. Da nije tužno, bilo bi smešno.michaellcmacha wrote:ne može on zabraniti ništa, niti on niti itko drugi... čak i kad bi nekim čudom kriminalizirali znak HOS-a i pozdrav ZDS to ne bi spriječilo ljude da koriste navedeno znakovlje i pozdravljaju sa ZDS...dzango wrote:Znam, porušićete spomenike Srbima zato što vam Milanović brani ZDS.michaellcmacha wrote:nikakav problem nama ne bi bio riješiti tih 40tak kamenova... ali poanta je da to riješe institucije i riješiti će budi bez brige....dzango wrote:
2015-08-08
Ne samo devedesetih no ajmo reći da od devedesetih više nisu mogli kontrolirati informacije kao što su to činili od ww2 na ovamo.Noor wrote:Smeta čak i ovima u vladi, al je gamad prodala pupavki veru za večeru... pa žmiredzango wrote:Ne smeta vam ni danas ali vas Milanović pritusnuo pa nemate kud. Lakše je udariti po onih par posto Srba nego priznati da ste pičke i da ne smete ništa Milanoviću kojeg ste sami izabrali.Noor wrote:pa dosta smo 25 godina te vaše natpise tolerirali...nosite si ih domadzango wrote:Znam, porušićete spomenike Srbima zato što vam Milanović brani ZDS.michaellcmacha wrote:
nikakav problem nama ne bi bio riješiti tih 40tak kamenova... ali poanta je da to riješe institucije i riješiti će budi bez brige....
ma tko ga jebe... nek si vukašina i ekipu stavi pod prozor... može i u primaću sobu...tre wrote:Ovaj majmun me spizdio na ignore, nek neko nabaci koji navilak sjena da tele nahrani kako treba, barem je sijena ovdje uvijek bilo dovoljno
2015-08-08
A pogotovo ne na srpskoj zemljimichaellcmacha wrote:nije tužno ali je smiješno, koji si bezlik... srpski grobovi nikom ne smetaju, tkđ ne smetaju ni od četnika i oni su morali u zemlju... ali nema svrhe, smisla ni zdravog razuma na hrvatskoj zemlji pisati posvete srpskoj slavnoj vojsci i borcima koji su bili sve samo ne slavni...dzango wrote:Može kao što vidimo. Jebe vas uzduž i popreko a onda vas napujda na Srbe i izmisli četnička obeležja iako nikakvih četničkih obeležja nema. Vi ga naravno ne izneverite i skačete na zadnje noge na srpske grobove koji su tu decenijama. Da nije tužno, bilo bi smešno.michaellcmacha wrote:ne može on zabraniti ništa, niti on niti itko drugi... čak i kad bi nekim čudom kriminalizirali znak HOS-a i pozdrav ZDS to ne bi spriječilo ljude da koriste navedeno znakovlje i pozdravljaju sa ZDS...dzango wrote:Znam, porušićete spomenike Srbima zato što vam Milanović brani ZDS.michaellcmacha wrote:
nikakav problem nama ne bi bio riješiti tih 40tak kamenova... ali poanta je da to riješe institucije i riješiti će budi bez brige....
nema u hrvatskoj pedlja srpske zemlje... to smo im objasnili... ima nešto hrvatske zemlje pod srbijanskom kontrolom ali i to će se riješiti, jednom nekada...tre wrote:A pogotovo ne na srpskoj zemljimichaellcmacha wrote:nije tužno ali je smiješno, koji si bezlik... srpski grobovi nikom ne smetaju, tkđ ne smetaju ni od četnika i oni su morali u zemlju... ali nema svrhe, smisla ni zdravog razuma na hrvatskoj zemlji pisati posvete srpskoj slavnoj vojsci i borcima koji su bili sve samo ne slavni...dzango wrote:Može kao što vidimo. Jebe vas uzduž i popreko a onda vas napujda na Srbe i izmisli četnička obeležja iako nikakvih četničkih obeležja nema. Vi ga naravno ne izneverite i skačete na zadnje noge na srpske grobove koji su tu decenijama. Da nije tužno, bilo bi smešno.michaellcmacha wrote:ne može on zabraniti ništa, niti on niti itko drugi... čak i kad bi nekim čudom kriminalizirali znak HOS-a i pozdrav ZDS to ne bi spriječilo ljude da koriste navedeno znakovlje i pozdravljaju sa ZDS...dzango wrote:
Znam, porušićete spomenike Srbima zato što vam Milanović brani ZDS.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ma nek rade s njima što hoće, mogu ga i za svetca proglasiti, ne bi im bilo prvi put da im koljač postane uzor.michaellcmacha wrote:ma tko ga jebe... nek si vukašina i ekipu stavi pod prozor... može i u primaću sobu...tre wrote:Ovaj majmun me spizdio na ignore, nek neko nabaci koji navilak sjena da tele nahrani kako treba, barem je sijena ovdje uvijek bilo dovoljno
Znam da im smeta. Smeta i Milanoviću kada je ustaša i kada vas pujda na Srbe. Sve po potrebi. I onda na kraju opet nije kriv Milanović već Srbin Pupovac. Dobro vas ovaj dresirao.Noor wrote:Smeta čak i ovima u vladi, al je gamad prodala pupavki veru za večeru... pa žmiredzango wrote:Ne smeta vam ni danas ali vas Milanović pritusnuo pa nemate kud. Lakše je udariti po onih par posto Srba nego priznati da ste pičke i da ne smete ništa Milanoviću kojeg ste sami izabrali.Noor wrote:pa dosta smo 25 godina te vaše natpise tolerirali...nosite si ih domadzango wrote:Znam, porušićete spomenike Srbima zato što vam Milanović brani ZDS.michaellcmacha wrote:
Pa bas to, ako vec smatra da spomenik i zastave trebaju biti na srpskoj zemlji, što to i ne napravemichaellcmacha wrote:ma tko ga jebe... nek si vukašina i ekipu stavi pod prozor... može i u primaću sobu...tre wrote:Ovaj majmun me spizdio na ignore, nek neko nabaci koji navilak sjena da tele nahrani kako treba, barem je sijena ovdje uvijek bilo dovoljno
Ili neka posvetu maknu, pa neka trune i u hrvatskoj zemlji, jedno govno više manje
ma on je egotriperski idiotdzango wrote:Znam da im smeta. Smeta i Milanoviću kada je ustaša i kada vas pujda na Srbe. Sve po potrebi. I onda na kraju opet nije kriv Milanović već Srbin Pupovac. Dobro vas ovaj dresirao.Noor wrote:Smeta čak i ovima u vladi, al je gamad prodala pupavki veru za večeru... pa žmiredzango wrote:Ne smeta vam ni danas ali vas Milanović pritusnuo pa nemate kud. Lakše je udariti po onih par posto Srba nego priznati da ste pičke i da ne smete ništa Milanoviću kojeg ste sami izabrali.Noor wrote:pa dosta smo 25 godina te vaše natpise tolerirali...nosite si ih domadzango wrote:
i to će se riješiti, ako Bog da već slijedeći izbori će pokazati da za pupovca i šupke oko njega više nema mjesta u državnoj vlasti... a trebalo bi vidjeti i da se dotičnog umirovi da ne šteti hrvatsku mladost...dzango wrote:Znam da im smeta. Smeta i Milanoviću kada je ustaša i kada vas pujda na Srbe. Sve po potrebi. I onda na kraju opet nije kriv Milanović već Srbin Pupovac. Dobro vas ovaj dresirao.Noor wrote:Smeta čak i ovima u vladi, al je gamad prodala pupavki veru za večeru... pa žmiredzango wrote:Ne smeta vam ni danas ali vas Milanović pritusnuo pa nemate kud. Lakše je udariti po onih par posto Srba nego priznati da ste pičke i da ne smete ništa Milanoviću kojeg ste sami izabrali.Noor wrote:pa dosta smo 25 godina te vaše natpise tolerirali...nosite si ih domadzango wrote:
2015-08-08
Pa normalno.dzango wrote:Znam. Isto je bilo i devedesetih. I tada su Srbi terani da potpisuju vernost Tuđmanu i ustaškom režimu.michaellcmacha wrote:za srbe koji nisuradili pizdarije u ndh i poštivali pravila nije bilo nikakvih problema... pogotovo nije bilo problema za srbe koji su se stavili u službu i onda a i pod zadnje...dzango wrote:Znam, za Srbe. Već viđeno. A Milanović ništa? Koje ste jajare.michaellcmacha wrote:u ndh nije vrijedilo za partizansku bandu i za četnike... za ostale je vrijedilo...dzango wrote:
Ma znam. Već viđeno u NDH-a.
Potpiši ili odjebi.
Ne znam zašto to više ne traže od tih opančara koji su tu ostali.
Ne želim nikome zlo no ovi su tolike pizdarije napravili na cijelom balkanu a i puno šire da je prosto nevjerojatno da još uvijek postoje, vrč će pući kad tad a onda će biti govana nadaleko i naširoko a najgore za srbadiju je da će oni izjesti sami sebe do koske.michaellcmacha wrote:nema u hrvatskoj pedlja srpske zemlje... to smo im objasnili... ima nešto hrvatske zemlje pod srbijanskom kontrolom ali i to će se riješiti, jednom nekada...tre wrote:A pogotovo ne na srpskoj zemljimichaellcmacha wrote:nije tužno ali je smiješno, koji si bezlik... srpski grobovi nikom ne smetaju, tkđ ne smetaju ni od četnika i oni su morali u zemlju... ali nema svrhe, smisla ni zdravog razuma na hrvatskoj zemlji pisati posvete srpskoj slavnoj vojsci i borcima koji su bili sve samo ne slavni...dzango wrote:Može kao što vidimo. Jebe vas uzduž i popreko a onda vas napujda na Srbe i izmisli četnička obeležja iako nikakvih četničkih obeležja nema. Vi ga naravno ne izneverite i skačete na zadnje noge na srpske grobove koji su tu decenijama. Da nije tužno, bilo bi smešno.michaellcmacha wrote:
ne može on zabraniti ništa, niti on niti itko drugi... čak i kad bi nekim čudom kriminalizirali znak HOS-a i pozdrav ZDS to ne bi spriječilo ljude da koriste navedeno znakovlje i pozdravljaju sa ZDS...
On dobro radi svoj posao. Prvo vam je zabranio ZDS a onda vas napujdao na Srbe i njihove spomenike koji su tu decenijama govoreći da su na njima četnička obeležja iako četničkih obeležja nema. Ujedno je dobio poene u Briselu zbog borbe protiv fašima na unutrašnjem planu a i nove birače jer se bori protiv Srba koji su "najveći" problem. Čovek zna kako i kada da pritiska koje dugmiće i to dobro radi.Noor wrote:ma on je egotriperski idiotdzango wrote:Znam da im smeta. Smeta i Milanoviću kada je ustaša i kada vas pujda na Srbe. Sve po potrebi. I onda na kraju opet nije kriv Milanović već Srbin Pupovac. Dobro vas ovaj dresirao.Noor wrote:Smeta čak i ovima u vladi, al je gamad prodala pupavki veru za večeru... pa žmiredzango wrote:Ne smeta vam ni danas ali vas Milanović pritusnuo pa nemate kud. Lakše je udariti po onih par posto Srba nego priznati da ste pičke i da ne smete ništa Milanoviću kojeg ste sami izabrali.Noor wrote:
pa dosta smo 25 godina te vaše natpise tolerirali...nosite si ih doma
pa ne mreš sjediti na dva stolca... ali nije bilo nikakve prisile... bilo je nešto mobiliziranih koji su bili nevoljko i njih se skidalo i slalo na radnu obvezu... abilo je i onih koji su bili dragovoljci, a bilo je i onih koji su bili mobilizirani i ostali drage volje...dzango wrote:Znam. Isto je bilo i devedesetih. I tada su Srbi terani da potpisuju vernost Tuđmanu i ustaškom režimu.michaellcmacha wrote:za srbe koji nisuradili pizdarije u ndh i poštivali pravila nije bilo nikakvih problema... pogotovo nije bilo problema za srbe koji su se stavili u službu i onda a i pod zadnje...dzango wrote:Znam, za Srbe. Već viđeno. A Milanović ništa? Koje ste jajare.michaellcmacha wrote:u ndh nije vrijedilo za partizansku bandu i za četnike... za ostale je vrijedilo...dzango wrote:
Ma znam. Već viđeno u NDH-a.
2015-08-08
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Zoki trazi rusenje spomenika Vukasinu Soskocaninu
» Pupovac: Milanović se mora ispričati
» HNS uguzi bi i sa HDZ-om ali premijer mora biti Milanović sa MOST-om nikakva koalicija u obzir ne dolazi
» Milanović i Merkel razgovarali 45 minuta: Izbjeglički problem mora se riješiti na vanjskim granicama EU
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
» Pupovac: Milanović se mora ispričati
» HNS uguzi bi i sa HDZ-om ali premijer mora biti Milanović sa MOST-om nikakva koalicija u obzir ne dolazi
» Milanović i Merkel razgovarali 45 minuta: Izbjeglički problem mora se riješiti na vanjskim granicama EU
» Vojin Mijatović: Milanović je luđak! Komšić: Milanović je gori od Vučića!
Page 4 of 7