Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Baš ste pravi dalmatinski forumski idioti ... Jebote, vi se normalnim stvarima čudite k'o pura dreku ... Je inače je u svijetu nogometa jako čudno i velika je to rijetkost da klub vrati SVOG igrača sa posudbe ... Tovarski idioti ... Ajd' se vi brinite oko svoje prćije od kluba i mrš sa ove svete teme ...
Zeko-
2015-08-26
klub im pred raspadom, a tovari kukaju na temi dinama
koja sramota pljuc
koja sramota pljuc
End- Posts : 21177
2015-08-25
možeš vratiti igrača s posudbe u bilo kojem trenutku ako napraviš takav ugovor, ali ne smije biti stariji od 21. godine i onda nije bitno ako ga nisi registrirao na početku sezone
2015-08-25
Sereš po običaju.End wrote:klub im pred raspadom, a tovari kukaju na temi dinama
koja sramota pljuc
Danima nisam ništa na ovoj temi pisao,a vi se ne skidate s teme o Hajduku dok o incestu i nemoralu Dinamo-Lokomotiva šutite.
Guest- Guest
ne trkeljaj tovare i ne laži ko srbin
informiraj se prije nego počneš pisati idiotarije
informiraj se prije nego počneš pisati idiotarije
2015-08-25
Nije pitanje dali zakonski možeš.End wrote:možeš vratiti igrača s posudbe u bilo kojem trenutku ako napraviš takav ugovor, ali ne smije biti stariji od 21. godine i onda nije bitno ako ga nisi registrirao na početku sezone
Kad igrač ide negdje na posudbu uobičajeno se gleda da se zadovolje sve tri strane (klub koji posuđuje, igrač i klub gdje igrač ide na posudbu). Obično su te posudbe minimalno 6 mjeseci, uobičajeno godinu dana tj. jedna sezona. Tu su posudbe takve da Dinamo radi što, kako i kad hoće. A naglasit ćemo još jednom da se radi o dva kluba koji su istom rangu natjecanja.
Dinamo je tu prvo poslao igrača na posudbu pa ga nakon 2 mjeseca povukao nazad čisto radi svojih interesa (nije uspio dovesti neke igrače pa mu treba da uđe i širi kadar), a Lokomotivu se ništa ni ne pita. Njih nije ni briga jer njima i jest svrha postojanja biti u službi Dinama.
Guest- Guest
Kako si glasan kad vićeš: Lopovi, lopovi kad je Barca u pitanju (čak kad upute jedan udarac u okvir protiv Getafe-a) tako sad tu braniš lopovluk, kriminal i nemoral. Obraz ko opanak.
Guest- Guest
da, naravno da možeš zakonski kakve gluposti pišeš, samo se to u praksi rijetko kad događa u realnom svijetu jer nema potrebe za tim pošto klubovi šalju na posube igrače kojih se uglavnom žele riješiti ili su ti baš višak...
a dinamo je očito imao potrebu jer su osakaćeni i nema ništa loše u tome.
staviš opciju u ugovor can be recalled i možeš igrača vratiti kad tebi paše. nisi ti kriv ako ovaj drugi klub pristane na takve uvjete.
meni se na FM-u ozlijedio mbappe u bayernu i samo sam usred sezone povukao igrača s posube iz hannovera koji je bio mlađi od 21 i mogao je igrati sva natjecanja iako ga nisam registrirao na početku sezone!
i uvijek kad igram FM stavljam opciju u ugovor da mogu vratiti igrača s posudbe kad ja to hoću.
često ih vraćam kad se ozlijede na nekoliko mjeseci tako da moj staff onda brže sanira ozljedu.
staviš opciju u ugovor can be recalled i možeš igrača vratiti kad tebi paše. nisi ti kriv ako ovaj drugi klub pristane na takve uvjete.
meni se na FM-u ozlijedio mbappe u bayernu i samo sam usred sezone povukao igrača s posube iz hannovera koji je bio mlađi od 21 i mogao je igrati sva natjecanja iako ga nisam registrirao na početku sezone!
i uvijek kad igram FM stavljam opciju u ugovor da mogu vratiti igrača s posudbe kad ja to hoću.
često ih vraćam kad se ozlijede na nekoliko mjeseci tako da moj staff onda brže sanira ozljedu.
Last edited by End on 21/10/2020, 13:06; edited 1 time in total
2015-08-25
End wrote:da, naravno da možeš zakonski kakve gluposti pišeš, samo se to u praksi rijetko kad događa u realnom svijetu jer nema potrebe za tim pošto klubovi šalju na posube igrače kojih se uglavnom žele riješiti.
Ako je igrač stariji i želiš ga se riješiti, onda ga šalješ na posudbu. Ne i mladog igrača kojeg šalješ na posudbu da skupi minutažu i iskustvo.
Ovo nije FM, nego stvaran svijet. Igrače posuđuju drugim klubovima HNL-a Rijeka, Osijek, Hajduk, ali daj mi jedan primjer gdje se ti igrači mogu vratiti nakon mjesec, dva dana? Ne mogu, jer klubovi gdje posuđuješ te igrače ne bi pristali na takvo nešto jer nisu ludi. Posudbe su minimalno 6 mjeseci točnije polusezona, uobičajeno sezona.
Guest- Guest
End wrote:glup si tebi nema pomoći, ko te jebe
Rasturija si s argumentima.
Aj još malo o FM...
Guest- Guest
nek ti niche onda objasni na tovarskom. preglup si
da cuze ima npr. 25 godina onda ga ne bi bilo smisla vraćati jer ne bi mogao igrati nijedno natjecanje i trebalo bi čekati prijelazni rok. ovako U21 ne moraš niti registrirati na početku sezone.
pogledaj pod kojim okolnostima njega dinamo vraća, zato jer im treba majmune! jer nisu nikoga uspjeli dovesti.
pa neće valjda barca iz las palmasa usred sezone zvati pedrija natrag kad imaju 10 igrača na toj poziciji, a on još zelen...
da cuze ima npr. 25 godina onda ga ne bi bilo smisla vraćati jer ne bi mogao igrati nijedno natjecanje i trebalo bi čekati prijelazni rok. ovako U21 ne moraš niti registrirati na početku sezone.
pogledaj pod kojim okolnostima njega dinamo vraća, zato jer im treba majmune! jer nisu nikoga uspjeli dovesti.
pa neće valjda barca iz las palmasa usred sezone zvati pedrija natrag kad imaju 10 igrača na toj poziciji, a on još zelen...
2015-08-25
ti si takav kreten u svemu je tebi teorija zavjere, u najnormalnijim stvarima, fakat si glup ko kurac
2015-08-25
Glupana li dalmatinskog ... Posudbe su onoliko dugo kako klubovi to napišu u ugovor, a ne minimalno 6 mjeseci ili polusezona, a uobičajeno cijela sezona, kak' ti tu, po običaju, trkeljaš bez veze i smisla ... Ako ne napišu u ugovor rok trajanja posudbe, klub koji je posudio igrača može ga vratiti kad god hoće, a u Hrvatskoj vrijedi propis da to može biti samo u vrijeme dok traje prelazni rok ... Dinamo je Čužea vratio posljednjeg dana prelaznog roka i uopće ne znam gdje ste tu našli problem? Da ga nije vratio sada, mogao bi ga vratiti najranije tek u zimskom prelaznom roku ... Al' bitno je da dalmatinski forumski idiot trkelja ...
Zeko-
2015-08-26
Najbolji san igrač FM-a svih vrimena...End wrote:niche ko da nikad nije igrao FM
<3
Guest- Guest
End wrote:nek ti niche onda objasni na tovarskom. preglup si
Ti cijelo vrijeme nisi u stanju pročitati što ti ja pišem.
Poanta je da drugi klubovi (a to nije Lokomotiva) neće pristati na takvu vrstu posudbe da ti klub može vratiti igrača nazad nakon samo 2 mjeseca, nego se, naglašavam, potpisuju posudbe na polusezonu rjeđe i sezonu češće jer ovaj gori primjer nije u interesu kluba koji posuđuje.
Guest- Guest
Gordijski čvor triba prisic...
Igrača možeš vratit kad god oćeš, ako si to stavija ka stavku u ugovor...
;)
Igrača možeš vratit kad god oćeš, ako si to stavija ka stavku u ugovor...
;)
Guest- Guest
Par tjedana nisam pisao tu, za razliku od tebe koji si svakodnevno na Hajdukovoj temi.
Bitno je da sam na ignore, ali ne možeš ti bez mene. Ze-ge mamićeva izdkrotina. Popi dvi zidarske što ti je poslao zdravko, ako ne pomogne zovi dilera iz ze-ge kvarta.
Guest- Guest
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 36 of 50