Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Pa naravno da je njemu koji godinama drka na Messi-a i onog ćelavca jedna Mirta bez veze.fridrih_niche wrote:Mirta u <3
Pederu, okani se Mirte!
:8)
Guest- Guest
Navijači Dinama bi trebali zbrajati bodove i titule, a ne milijune od transfera od kojeg će dobar dio završiti u džepovima braće kriminalaca i njihovih uguza.sitting_bull wrote:https://www.index.hr/sport/clanak/gvardiol-je-novi-igrac-leipziga-evo-detalja-transfera/2217447.aspx
c, jebote!
50 juranovića u jednom transferu!!!
Roland Deschain wrote:Navijači Dinama bi trebali zbrajati bodove i titule, a ne milijune od transfera od kojeg će dobar dio završiti u džepovima braće kriminalaca i njihovih uguza.sitting_bull wrote:https://www.index.hr/sport/clanak/gvardiol-je-novi-igrac-leipziga-evo-detalja-transfera/2217447.aspx
c, jebote!
Guest- Guest
titule sam zbrajao dok nismo postigli 11 u nizu, a bodove sam prestao zbrajati kad je razlika u odnosu na pratitelje prešla broj od 300 bodova!Roland Deschain wrote:Navijači Dinama bi trebali zbrajati bodove i titule, a ne milijune od transfera od kojeg će dobar dio završiti u džepovima braće kriminalaca i njihovih uguza.sitting_bull wrote:https://www.index.hr/sport/clanak/gvardiol-je-novi-igrac-leipziga-evo-detalja-transfera/2217447.aspx
c, jebote!
milijuni od transfera osiguravaju financijsku stabilnost dinama, a demantiraju katastrofične i kataklizmičke projekcije piskarala iz dabogda sve izgubili ekipe.
sreća pa su transferi bogati pa uz sve navodne krađe dinamo mirno jezdi u nove sportske pobjede, iliti ne može nitko iz dinama toliko ukrasti koliko dinamo može zaraditi.
50 juranovića je solidan transfer.
sitting_bull-
2015-09-28
Gasi ovu odvratnu temu o odvratnom klubu za koji samo talog sa dna društva može navijat...
Briši ovdj lopovluk od teme!
Briši ovo govno!
<3
Briši ovo govno!
<3
Guest- Guest
nagutaj se ustajale sperme, idiote sektaški!fridrih_niche wrote:Puši kurac, Svetina tatticaru!
:bball:
sitting_bull-
2015-09-28
Puši kitu, sektašu.fridrih_niche wrote:Gasi ovu odvratnu temu o odvratnom klubu za koji samo talog sa dna društva može navijat...
Briši ovo govno!
<3
Ali jogurtasi ne kuze da bi dinamo bio jos bolji da n3ma gospodara muha i njegova brata kvazi trenera//sportskog direktora
Guest- Guest
pretpostavljam da bi bolji bio klub koji ne može proći gziru united
End- Posts : 21177
2015-08-25
Aha znaci da je gajduk namjerno losiji od fiume ,legi i dinama 1.5fridrih_niche wrote:Ne bi bija bolji, ako bi mora pošteno...
Dapače...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Mirta + ja = <3
Giovanni Rosso, Avenue Mall u Nedilju.. :)
darth_vader-
2014-04-17
Već smo mi imali okršaj...jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Mirta + ja = <3
Giovanni Rosso, Avenue Mall u Nedilju.. :)
Sportski centar Gripe, vanjsko igralište, nedilja, 17 h, 2001. ...
:^O
Guest- Guest
To je čini mi se i Vojvoda opjeva već... :)
darth_vader-
2014-04-17
Zanimljiva ova tema. Priča se o najvećem klubu-HAJDUKU iz Splita, Mirti i okršaju Giovanni-a i niche-a.
Guest- Guest
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 32 of 50