Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Dybala wrote:https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/emocije-kipe-u-meni-pa-postoji-li-i-jedan-potez-koji-mozemo-povuci-a-da-ga-mrzitelji-ne-obezvrijede-15030056?fbclid=IwAR1MDDO7sVGrrNUpxpMbp5ynde3HS-iW8S46XhSEhh5S3dW_aAjbNrcd-xM
Pitam se koliko je platio glasilu komunista da objave njegove bljuvotine
Guest- Guest
Sauron:
“ Je li dječak od 18 godina, Bartol Franjić, proizvod Dinamove škole, odigrao maestralno protiv najboljeg hrvatskog igrača u ovom trenutku — Nikole Vlašića?”
Zekan umire u mukama da je Tatta proglasija ‘atleticara’ za najboljeg igrača Hrvatske...
:^O
“ Je li dječak od 18 godina, Bartol Franjić, proizvod Dinamove škole, odigrao maestralno protiv najboljeg hrvatskog igrača u ovom trenutku — Nikole Vlašića?”
Zekan umire u mukama da je Tatta proglasija ‘atleticara’ za najboljeg igrača Hrvatske...
Guest- Guest
Ni kurca ne razumiješ ... On ovime diže rejting Franjiću ...
Zeko-
2015-08-26
Ovo za vlasica...
Negacija negacije negacija
Kada upotrijebis toliko lazi da onaj kome porucujes nesto vise nije siguran sto je istina
Zdravko inception mamic
Negacija negacije negacija
Kada upotrijebis toliko lazi da onaj kome porucujes nesto vise nije siguran sto je istina
Zdravko inception mamic
Guest- Guest
Najjače mi ovo kako je Zoran dao 100.000 u zakladu. A to što je maznuo 100.000.000 Dinamu nema veze. Lako tako biti humanitarac.
Roland Deschain wrote:Najjače mi ovo kako je Zoran dao 100.000 u zakladu. A to što je maznuo 100.000.000 Dinamu nema veze. Lako tako biti humanitarac.
Guest- Guest
Ozbiljno ti velim ... Ovom njegovom izjavom Franjić odmah vrijedi bar milju eura više ... Još par takvih izjava i mali je spreman za transfer od preko 10 milja eura ... Ni kurca ne razumiješ ...fridrih_niche wrote:Puši kurac, Zekane!
I Tatta pisa po tebi!
Zeko-
2015-08-26
Eo dinamo ce sa najgorim strucnim stozerom pokazati hajduku kako se lomi istra sto blista
Guest- Guest
Dybala wrote:Eo dinamo ce sa najgorim strucnim stozerom pokazati hajduku kako se lomi istra sto blista
Guest- Guest
Jel' ima Nenek koju protiv Istre 5-0? Ima li uopće protiv bilo koga 5-0 taj maleni trenerčić?
Zeko-
2015-08-26
Peternac Mr. 100%.
Peternac > Mamić
Peternac > Mamić
Roland Deschain wrote:Peternac Mr. 100%.
Peternac > Mamić
by Roland Deschain on Tue 3 Nov - 18:38
Osim Zorana, pozitivan je još najmanje jedan igrač. Ionako će Zoran biti online s Krznarom, tak da ne vidim tu previše razloga za optimizam. Ni taj Krznar mi baš ne ulijeva povjerenje.
Jebiga sad, prije par dana si napisal da se ništ' ne bude promijenilo jer bude Zoki ionako na vezi s trenerom koji ga bude mijenjao ... Doduše, spominjal si Krznara jer se još nije znalo da ni njega ne bude ... Ili misliš da bi Zoki sa Krznarom bil na vezi, a sa Peternacom nije potrebno?
Zeko-
2015-08-26
Nekaj sam te pital, a to nije odgovor na moje pitanje. Jel' on ikada ikoga pobijedio sa Dinamom sa 5-0 ili 6-0? Jel' on sa 50% igrački jačim Dinamom imao 26 bodova od 30 mogućih? Kad na ta pitanja odgovoriš sa DA i napišeš koga i kada, onda tek možemo dalje, jer bez veze ti je to drkanje na prosječnog trenera a nule od čovjeka - Neneka...Dybala wrote:Zeko ne prosipaj sjeme, nije preljubnik vodio momcad
Zeko-
2015-08-26
NADVILO SE CRNILO NAD MAKSIMIR, OTIŠLA JE ZAUVIJEK JOŠ JEDNA DINAMOVA LEGENDA! PREMINUO KRASNODAR RORA
Dinamova zlatna generacija iz '67 polako odlazi u vječite legende ...
Počivaj u miru.
Zeko-
2015-08-26
Kakav je to igrač bio!
Krasnodar Rora.
Počivaj u miru.
Još jedna legenda za plavu Dinamovu vječnost.
Krasnodar Rora.
Počivaj u miru.
Još jedna legenda za plavu Dinamovu vječnost.
sitting_bull-
2015-09-28
Počivao u miru. Neki dan bio na komemoraciji Zambati, a sad mu se pridružio. Slaže se ekipa gore.
Pocivaj u miru Legendo plave boje.
Zaigraj gore uz Zambatu.
Dva cuvena igracanajveceg hrvatskog kluba dva dalmatinca.
Zaigraj gore uz Zambatu.
Dva cuvena igracanajveceg hrvatskog kluba dva dalmatinca.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Da, prava se ekipa skuplja gore: Zlatko Škorić, Rudi Cvek, Mirko Braun, Mladen Ramljak, Josip Gucmirtl, Slaven Zambata, Krasnodar Rora ... Vječna im slava i hvala za sve što su napravili za Dinamo ...
Zeko-
2015-08-26
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 50