ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 14 of 50 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 14 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by Guest 17/7/2020, 08:18

ionako ste vecinom srbi, tako da mu dodje na isto... Basketball

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/7/2020, 09:53

FRANK wrote:
Ima i u toj Drzavi Hrvatskoj ratni zlocinac pod imenon Milorad Pupavac ima zagarantiranu vlast.
Zato jer u vukojebini kriminalnoj organizaciji nije bitno kako će doći na vlast i s kim će formirati vlast, može biti i najgori četnik, samo da njihovi mogu i dalje krasti.
A ovce im daju glas. Teška vukojebina...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/7/2020, 11:15

Hrvatska nije vukojebina...
Zašto vridjat vukove?
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 18/7/2020, 23:03

Ovako kak nas je Istra večeras nadigrala nije nas još nitko u povijesti HNL-a. Puka sreća nas je spasila da ne popijemo petardu. Ovi igrači Dinama trebali bi platiti da igraju u Dinamu, a ne da još zajebavaju oko smanjenja tih preogromnih ugovora koje imaju, a za ovakvo nogometno (ne)znanje. Ovo je sramotno.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Tominjo 18/7/2020, 23:12

Ti isti igrači su igrali odlično kad su imali trenera koji zna. Ako nekog treba potjerati onda su to svi debili koji su maknuli tog trenera po naredbi braće Dalton.

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest 19/7/2020, 06:06

Leteći cirkus Mamica Pythona...
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 19/7/2020, 10:25

Zeko zar nije zoki spasitelj ?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 19/7/2020, 12:08

Zoki je trener tjedan dana. Sada, ako netko može spasiti nešto što se 5 mjeseci neradom uništavalo taj je čudotvorac a ne spasitelj. A čuda su rijetkost. Da Zoki zna da ostaje i nadalje bila bi to druga pjesma.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Zeko 19/7/2020, 12:16

Roland Deschain wrote:Ti isti igrači su igrali odlično kad su imali trenera koji zna. Ako nekog treba potjerati onda su to svi debili koji su maknuli tog trenera po naredbi braće Dalton.
Ma igrali su kurac odlično. Imali su nekoliko dobrih utakmica u Europi, a ovo u HNL-u je više-manje bilo negledljivo. Igrali su dobro do utakmice sa Šahtarom u Zagrebu, nakon toga sve je bilo goli kurac. Istina da je bilo bolje od ovoga sada, ali gore od ovoga sada u 1. HNL-u igra jedino Zaprešić. I stvarno ne znam čemu to silno plakanje za Bjelicom. Čovjek se od gotovo 2 milje eura nije želio odreći 200-300 tisuća i priča svršena. Sretan mu put, a i vidimo kak se klubovi po Europi tuku za njega. Jebote, Fenerbahce ga nije htio platiti gotovo duplo manje nego je u Dinamu imao.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 19/7/2020, 14:14

Aj priznaj koliko te braca placaju
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 19/7/2020, 17:55

3000 eura tjedno i to bez bonusa, sa bonusima je to i dosta više.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Zeko 21/7/2020, 17:37

Sve vodi k tome da bude Zoki na kraju i ostal trener. I pošteno, nek se braća sad čupaju iz sranja koje su napravili postavljanjem Jovičevića.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Tominjo 21/7/2020, 17:57

Zeko wrote:Sve vodi k tome da bude Zoki na kraju i ostal trener. I pošteno, nek se braća sad čupaju iz sranja koje su napravili postavljanjem Jovičevića.
Sranje su napravili sa smjenom Bjelice, sve ovo poslije je nastavak tog sranja. U to ulazi i smjena Jovičevića 3 kola prije kraja.

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Zeko 21/7/2020, 18:08

Bjelica se sam smijenio i to isključivo zbog love. I sad kad traži posao vani želje su mu da dobije otprilike bar toliko kol'ko je u Dinamu imao. Kak' to ide, vidimo. Fenerbahce ga nije želio platiti ni upola manje nego je u Dinamu zarađivao. Pametnome dosta.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Zeko 22/7/2020, 18:00

Čestitke Zoranu Mamiću na imenovanju za novog menadžera Dinama.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 22/7/2020, 23:07

Jebo mu pas mater
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 22/7/2020, 23:28

To je sad već druga stvar i nema nikakve veze sa njegovim postavljanjem za menadžera Dinama.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Zeko 23/7/2020, 22:20

Kad su BBB u pitanju, ne želim se s time previše opterečivati. BBB mene ne trebaju voljeti, ali trebaju pokazati ljubav prema klubu i momčadi, bodriti momčad. Ne mogu prihvatiti da ti dečki ne navijaju za Dinamo. Kad čujete repertoar njihovih pjesama, onda oni uglavnom pjevaju o sebi, oni ne reagiraju kad Dinamo postigne pogodak, oni ne tuguju kad Dinamo primi pogodak, kod njih ne vidite reakciju kad je momčadi teško kao što je bilo protiv Hajduka kad smo imali igrača manje. To sam im rekao na sastanku, na to su se jako uvrijedili. Siguran sam da većina te grupe ne poznaje igrače. Pitao sam ih zašto ne skandiraju igračima, u deset godina možda se na prste jedne ruke može nabrojiti igrače kojima su skandirali. Kad sam ih pitao zašto je to tako, kazali su da igrači to nisu zaslužili. Rekli su mi da će ukoliko ja ostanem trener, urinirati po momčadi i po klubu. To budi želju da im se pokaže da napravimo pravi rezultat. Kad počnu navijati za momčad ja ću ih zvati navijačima, ovako su za mene samo aktivisti. Jednom se bore protiv Tuđmana, Canjuge, Šoića, Mamića... Uvijek nađu nekoga. Navijaj za momčad, dečki su to zaslužili.

Bravo Zoki  :tu :tu :tu
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Zeko 30/7/2020, 21:31

Zanimljivo, Modri su nakon korone, iako se, stalno to spominjemo, tržište tek budi, uspjeli zaraditi već 2,5 milijun eura na igračima na koje, objektivno, nisu dugoročno računali.
Prvo je talijanski Chievo otkupio Adriana Šempera za 1,5 milijun, potom je Baturina otišao u Ferencvaros za milijun. Svote koje su nekim drugim našim klubovima nedostižne i za najbolje igrače.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 30/7/2020, 22:07

Zeko wrote:Kad su BBB u pitanju, ne želim se s time previše opterečivati. BBB mene ne trebaju voljeti, ali trebaju pokazati ljubav prema klubu i momčadi, bodriti momčad. Ne mogu prihvatiti da ti dečki ne navijaju za Dinamo. Kad čujete repertoar njihovih pjesama, onda oni uglavnom pjevaju o sebi, oni ne reagiraju kad Dinamo postigne pogodak, oni ne tuguju kad Dinamo primi pogodak, kod njih ne vidite reakciju kad je momčadi teško kao što je bilo protiv Hajduka kad smo imali igrača manje. To sam im rekao na sastanku, na to su se jako uvrijedili. Siguran sam da većina te grupe ne poznaje igrače. Pitao sam ih zašto ne skandiraju igračima, u deset godina možda se na prste jedne ruke može nabrojiti igrače kojima su skandirali. Kad sam ih pitao zašto je to tako, kazali su da igrači to nisu zaslužili. Rekli su mi da će ukoliko ja ostanem trener, urinirati po momčadi i po klubu. To budi želju da im se pokaže da napravimo pravi rezultat. Kad počnu navijati za momčad ja ću ih zvati navijačima, ovako su za mene samo aktivisti. Jednom se bore protiv Tuđmana, Canjuge, Šoića, Mamića... Uvijek nađu nekoga. Navijaj za momčad, dečki su to zaslužili.

Bravo Zoki  :tu :tu :tu

Zeko prestani pusiti kurac tatti ,kurcopusaci mogu biti samo gospoda poput nichea
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 30/7/2020, 23:19

Pa za 3000 eura tjedno + bonusi, moraš tu i tamo prenijeti koju dobru riječ o tattinom brattu. Nemreš tu plaću dobiti u Hrvatskoj a da ništa ne radiš. Jedino, ak' te Kolinda zaposli preko svojih veza, onda dobiš i više. Tak je bar rekla, ali nije joj pomoglo.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 14 of 50 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics