Denkverbot
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Denkverbot
Al uvijek zbog profita oni ožive :))aben wrote:zvuči ko kletva- ostani uvika isti- jebote, pa takovi prvi umirumativka wrote:Ma evo moje želje za rođendan s obzirom da je to samo podsjetnik.
Želim da Aben uvijek ostane takav kakav je. Želim da ovaj kutak ostane, uz svjetiljku obasjan.
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
možda, ali prvo se moraju preminitimativka wrote:Al uvijek zbog profita oni ožive :))aben wrote:zvuči ko kletva- ostani uvika isti- jebote, pa takovi prvi umirumativka wrote:Ma evo moje želje za rođendan s obzirom da je to samo podsjetnik.
Želim da Aben uvijek ostane takav kakav je. Želim da ovaj kutak ostane, uz svjetiljku obasjan.
2014-04-16
Bi li se volio promijeniti?aben wrote:
možda, ali prvo se moraju preminiti
pa minjun se, stalnomativka wrote:Bi li se volio promijeniti?aben wrote:
2014-04-16
aben wrote:kako misliš "svoju"? pa valjda svrhu?venus wrote:mativka wrote:
Zbog čega je Isus završio na križu?
Svrha njegovog života je da inspirira milijarde ljudi na ovoj planeti da spoznavanjem tog čina pronalaze svoju vlastitu svrhu.
ne moremo imati svak svoju svrhu iz istog inspirativnog izvora.
Namjeran izbor riječi.
Ča bi se tribalo dogoditi da biš ti ima istu razinu svjesnosti ka inspirativni izvor...nemoš, prama tome..lipo muči tote
Guest- Guest
venus wrote:aben wrote:kako misliš "svoju"? pa valjda svrhu?venus wrote:mativka wrote:
Svrha njegovog života je da inspirira milijarde ljudi na ovoj planeti da spoznavanjem tog čina pronalaze svoju vlastitu svrhu.
Namjeran izbor riječi.
Ča bi se tribalo dogoditi da biš ti ima istu razinu svjesnosti ka inspirativni izvor...nemoš, prama tome..lipo muči tote
ok, razina...li ako bismo svi slijedili isusovu žrtvu, to znoči da bismo svi naišli na rad ko svrhu, jer rad=žrtva. koliko bi ki to u intezitetu, ni bitno.
2014-04-16
aben wrote:venus wrote:aben wrote:kako misliš "svoju"? pa valjda svrhu?venus wrote:mativka wrote:
Namjeran izbor riječi.
ok, razina...li ako bismo svi slijedili isusovu žrtvu, to znoči da bismo svi naišli na rad ko svrhu, jer rad=žrtva. koliko bi ki to u intezitetu, ni bitno.
Rad je stavljanje svog kreativnog potencijala u akciju. Ako je rad žrtva, onda bolje sist i pričekat da ta mlaka volja za radom paso.
Guest- Guest
Hvala, hvala! :)venus wrote:mativka wrote:Dozvoljavam vam da mi čestitate rođendan :)
Sretan, sretan!!!
Imamo još blizanaca , Najtica, Aben...
mativka wrote:Hvala, hvala! :)venus wrote:mativka wrote:Dozvoljavam vam da mi čestitate rođendan :)
Sretan, sretan!!!
Imamo još blizanaca , Najtica, Aben...
Aben blizanac, zašto me to ne čudi
Guest- Guest
Nabolje ili?aben wrote:pa minjun se, stalnomativka wrote:Bi li se volio promijeniti?aben wrote:
Danas mi je baš dobar dan za pogledati unazad i napraviti plan poboljšanja .
a ki to more znati, to se tek posli vidi je li se isplotilo...mativka wrote:Nabolje ili?aben wrote:pa minjun se, stalnomativka wrote:Bi li se volio promijeniti?aben wrote:
je, a koliko ti je godin?
2014-04-16
venus wrote:
Koja bi bila njihova glavna karakteristika?
To kao i kg, nikome ne otkrivam :Daben wrote:a ki to more znati, to se tek posli vidi je li se isplotilo...mativka wrote:Nabolje ili?aben wrote:pa minjun se, stalnomativka wrote:Bi li se volio promijeniti?aben wrote:
a daj bar dekadumativka wrote:To kao i kg, nikome ne otkrivam :Daben wrote:a ki to more znati, to se tek posli vidi je li se isplotilo...mativka wrote:Nabolje ili?aben wrote:pa minjun se, stalnomativka wrote:
Bi li se volio promijeniti?
2014-04-16
dobar je mišak, odličan.
kai se tiče isusa, sranje. ne može se žrtvovat netko koga ne možeš ubit, niti može uskrsnut netko tko ne može umrijet.
ako slijedimo logiku te bajke, pretvarao je vodu u vino, hodao po vodi, liječio gubave, nije mogao umrijet jer je sin božji, zaspao je na dva dana jer je 40 dana hodao pustinjom, treći se probudio budale rekle: živ si, uskrsnuo si...sranje od priče, sranje od poruke, sranje.
kai se tiče isusa, sranje. ne može se žrtvovat netko koga ne možeš ubit, niti može uskrsnut netko tko ne može umrijet.
ako slijedimo logiku te bajke, pretvarao je vodu u vino, hodao po vodi, liječio gubave, nije mogao umrijet jer je sin božji, zaspao je na dva dana jer je 40 dana hodao pustinjom, treći se probudio budale rekle: živ si, uskrsnuo si...sranje od priče, sranje od poruke, sranje.
Guest- Guest
Ma barem mislim, što se tiče god. i kg, da imam viška :)aben wrote:a daj bar dekadumativka wrote:To kao i kg, nikome ne otkrivam :Daben wrote:a ki to more znati, to se tek posli vidi je li se isplotilo...mativka wrote:Nabolje ili?aben wrote:
pa minjun se, stalno
Nema šanse da ti kažem :)
ajde za kile, jer to donekle kontroliromo, ali sakrivati godine je totalno nepotribnomativka wrote:Ma barem mislim, što se tiče god. i kg, da imam viška :)aben wrote:a daj bar dekadumativka wrote:To kao i kg, nikome ne otkrivam :Daben wrote:a ki to more znati, to se tek posli vidi je li se isplotilo...mativka wrote:
Nabolje ili?
2014-04-16
kad kažeš nekome 70 kg nitko ti to u stvari ne može procijenit', nitko ne može zamisliti kilažu.mativka wrote: kg, da imam viška :)
ljudi mogu procijenit kilažu do eventualno 5 kg, stvari koje svakodnevno nose, 2 litre kole = 2 kg.
bez ikakve bojazni možeš reć' kile i nitko neće znat da si preteška, sve dok nije neki neuobičajeni broj 90 kg za ženu npr.
jedino da te vide mogu procijenit da li si debela ili nisi.
Guest- Guest
mativka wrote:venus wrote:
Koja bi bila njihova glavna karakteristika?
Nema jedne glavne, ta to su blizanci.
Ja bi izdvojila radoznalost i fleksibilnost.
Guest- Guest
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Page 37 of 50