ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denkverbot

Page 43 of 50 Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50  Next

Go down

Denkverbot - Page 43 Empty Re: Denkverbot

Post by Noor Wed 27 May - 20:33

violator wrote:
Noor wrote:
violator wrote:
Noor wrote:
violator wrote:

E, ali vidjali su se... :) Kad pomislim na njegovo lisce, ocale i odjelce, ne mogu spojiti ta njegova pisma s njime. A opet... mogu. U njima se osvrtao na te njihove susrete i ispitivao granice njenog slobodnijeg sex. ponasanja. Pretpostavljam da ga je bilo suvise sram na licu mjesta predlagati joj neke stvarcice. Pisma su posluzila i njegovom i njezinom oslobadjanju. :) Ovo citirano jedno je od cednijih. Kasnije postaje gadljivo pa i nisam nastavila s citanjem.
Čitala sam...da, ima gadljivih :)

A vidi ih, tko bi rekao ;)

Denkverbot - Page 43 Joyce_10

Pa sad kad ih ovako gledam, vidim na licima svaku njihovu bestidnu misao. : S
bio je opsjednut njome,  a ona prikrivena mala bestidnica, koja je uzivala izvlaceci iz njega iskonske nagone :))

Jesi vidjela? :) Te izmet, te mokraca, te zvukovi straznjice nalik na kratke oluje.
Norini prdaci su ga izbezumljivali :^0

Noor

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest Wed 27 May - 20:35

venus wrote:
violator wrote:
Noor wrote:
violator wrote:
ebenica wrote:bolje da je šutio i drkao, napaljivanje na daljinu je samo jamac prerane ejakulacije kad se napokon vide, razočarat će norku :/

E, ali vidjali su se... :) Kad pomislim na njegovo lisce, ocale i odjelce, ne mogu spojiti ta njegova pisma s njime. A opet... mogu. U njima se osvrtao na te njihove susrete i ispitivao granice njenog slobodnijeg sex. ponasanja. Pretpostavljam da ga je bilo suvise sram na licu mjesta predlagati joj neke stvarcice. Pisma su posluzila i njegovom i njezinom oslobadjanju. :) Ovo citirano jedno je od cednijih. Kasnije postaje gadljivo pa i nisam nastavila s citanjem.
Čitala sam...da, ima gadljivih :)

A vidi ih, tko bi rekao ;)

Denkverbot - Page 43 Joyce_10

Pa sad kad ih ovako gledam, vidim na licima svaku njihovu bestidnu misao. : S

Teško je uopće ući u nečiju, biločiju glavu.

Ja se znam šalit pa kažem da su nam misli na čelu ko na displeju, malo bi tko imao prijateljske odnose...

Ma jasno, vecinom je rijec o nekim nasim projekcijsma.

Ali lijepo se podsjetiti koliko smo si svi nalik, odnosno slabasni u tim nekim nagonima pred "pravom" osobom. Ima nesto jako dirljivo u toj totalnoj, cak i gadljivoj, predaji.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 27 May - 20:40

Noor wrote:
violator wrote:
Gnječ wrote:
Gnječ wrote:
violator wrote:Htjela sam se osvrnuti na neke prethodne teme, ali uletjela su mi pisma Jamesa Joycea njegovoj (ne znam je li mu tada vec bila supruga) Nori.. Ocekivala sam vrelo sladunjavosti i prstece, romanticne trenutke zacinjene pokojim uzdahom zudnje. Docekali su me retci samog vraga pohote koji su me natjerali u nervozan smijeh. : D U jednom od pisama spominje i susret u Puli pa se moram upitati pretvara li taj grad svu finu gospodu u nesmotrene i razularene kocijase.

: )) Gnjec?

a u to je vrijeme je Pola (u Pula je prekrštena tek 1948 ili 1950 kad su došli druzi) bila Sodoma i Gomora jedan veliki bordel. bilo je prostitutki ženskih i muških kako pljeve za siromahe i za gospodu. svi su se svuda brusili seksali ćapivali kako da nema sutra i to je trajalo sve dok nisu došli druzi partizani a skoro svi građani Pule otišli u nepovrat egzodus a druzi su uveli čudoređe gore nego crkva.

e, u takav ambijent razvrata i pohote došli su James i Nora napaljeni ko sotone. no njih dva su imalli neke posebne potrebe fetiše sastajali su se u nekoj polumračnoj kafani ali na neki malo sjebani način kao da se ne poznaju ona bi glumila neku polu prostitutku on bi došao i glumio nekog napaljenog perverznog plemića ili manovala kako bi ga pukla mašta pa bi se drljali za stolom on bi joj skidao gaćice ispod stola i radio još  sto drugih stvari sad da ne ulazim u detalje khm...

p.s.

ma ustvari to sve nije ništa devijantno sve je to normalno imali su burne maštovite predigre koje su trajale i trajale...

A koliko su dugo ondje bili? Bas me zanima kako bi izgledala povijest svakog grada iz perspektive bordela... :)

Nego, vidjeh, da. Razmisljam o snazi te njegove pozude kad mu je i vonj zadnjice njegove drage bilo nesto napaljujuce.

“I did as you told me, you dirty little girl, and pulled myself off twice when I read your letter. I am delighted to see that you do like being fucked arseways. Yes, now I can remember that night when I fucked you for so long backwards. It was the dirtiest fucking I ever gave you, darling. My prick was stuck up in you for hours, fucking in and out under your upturned rump. I felt your fat sweaty buttocks under my belly and saw your flushed face and mad eyes. At every fuck I gave you your shameless tongue come bursting out through your lips and if I gave you a bigger stronger fuck than usual fat dirty farts came spluttering out of your backside. You had an arse full of farts that night, darling, and I fucked them out of you, big fat fellows, long windy ones, quick little merry cracks and a lot of tiny little naughty farties ending in a long gush from your hole. It is wonderful to fuck a farting woman when every fuck drives one out of her. I think I would know Nora’s fart anywhere. I think I could pick hers out in a roomful of farting women. It is a rather girlish noise not like the wet windy fart which I imagine fat wives have. It is sudden and dry and dirty like what a bold girl would let off in fun in a school dormitory at night. I hope Nora will let off no end of her farts in my face so that I may know their smell also.” (From the letter dated 8 December 1909)

Na srpskom je zabavnije. : D

Prick prevedu "đoko".
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Wed 27 May - 20:41

venus wrote:
kic wrote:
pisma nisu bila namijenjena svakom, pretpostavljam bar..  tako da necu ga osuđivat :^^

...zašto osuđivat ...?

Jasno. Tebe je donijela roda  :D

njanjanja ne čujem ništa
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest Wed 27 May - 20:42

ne volim tuđu intimu, odbojno mi je to iz nekog razloga. zato ne volim društvene mreže, kao da sam u kafiću pijem kavu i gledam za drugi stol, voajerizam na najjače ali mi je fascinantno koliko ljudi žele da ih drugi gledaju pa se pitam tko je u stvari sjeban onaj tko želi da ga se gleda ili onaj koji gleda.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 27 May - 20:45

Da, mozda ovo zvuci kao ismijavanje JJ-a, ali u tim nekim pismima osjetila sam koliko mu je zapravo bilo lijepo jer je s njome bio potpuno slobodan, odnosno, nije bilo osude s njene strane..

Evo, zakljucila bih s ovime.

Laku noc. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 27 May - 20:50

violator wrote: koliko mu je zapravo bilo lijepo jer je s njome bio potpuno slobodan, odnosno, nije bilo osude s njene strane..

ljubav je bezuvjetna.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 27 May - 20:56

violator wrote:
Gnječ wrote:
Gnječ wrote:
violator wrote:Htjela sam se osvrnuti na neke prethodne teme, ali uletjela su mi pisma Jamesa Joycea njegovoj (ne znam je li mu tada vec bila supruga) Nori.. Ocekivala sam vrelo sladunjavosti i prstece, romanticne trenutke zacinjene pokojim uzdahom zudnje. Docekali su me retci samog vraga pohote koji su me natjerali u nervozan smijeh. : D U jednom od pisama spominje i susret u Puli pa se moram upitati pretvara li taj grad svu finu gospodu u nesmotrene i razularene kocijase.

: )) Gnjec?

a u to je vrijeme je Pola (u Pula je prekrštena tek 1948 ili 1950 kad su došli druzi) bila Sodoma i Gomora jedan veliki bordel. bilo je prostitutki ženskih i muških kako pljeve za siromahe i za gospodu. svi su se svuda brusili seksali ćapivali kako da nema sutra i to je trajalo sve dok nisu došli druzi partizani a skoro svi građani Pule otišli u nepovrat egzodus a druzi su uveli čudoređe gore nego crkva.

e, u takav ambijent razvrata i pohote došli su James i Nora napaljeni ko sotone. no njih dva su imalli neke posebne potrebe fetiše sastajali su se u nekoj polumračnoj kafani ali na neki malo sjebani način kao da se ne poznaju ona bi glumila neku polu prostitutku on bi došao i glumio nekog napaljenog perverznog plemića ili manovala kako bi ga pukla mašta pa bi se drljali za stolom on bi joj skidao gaćice ispod stola i radio još  sto drugih stvari sad da ne ulazim u detalje khm...

p.s.

ma ustvari to sve nije ništa devijantno sve je to normalno imali su burne maštovite predigre koje su trajale i trajale...

A koliko su dugo ondje bili? Bas me zanima kako bi izgledala povijest svakog grada iz perspektive bordela... :)

Nego, vidjeh, da. Razmisljam o snazi te njegove pozude kad mu je i vonj zadnjice njegove drage bilo nesto napaljujuce.

godinu dana otprilike. došao je u kasnu jesen pa onda kužim da je bio nadrkan zbog zime a onih godina je baš bila sibirska zima napadalo je snijega preko 3 metra malo ledeno doba je bilo. tu u Puli mu je bio početak karijere pisca tu je izbrusio svoju tehniku pisanja, a i jebanja da budemo iskreni. ali sa 23 ili 24 godine koliko je onda imao tko ne bi a nije bio ni loš a još je imao odličnu curu. u Puli se na nagovor Nore preobrazio u dendija izmijenio frizuru koju je kasnije stalno imao počeo se oblačiti ko modni mačak. njurgao jer je imao malu plaću u školi a i škola mu je smetala za njegov književni rad pa se sjetio da svoja pisanja i natuknice podijeli sa studentima u školi tako se snašao. onda je u Puli našao i nekoliko mecena koji su ga financirali jer je stalno bio dekintiran pa su mu pomogli da uspije u svom naumu kao pisac. uglavnom iz Dublina drito u Pulu pa u Trst...pa dalje...

a to kako je izgledalo sa svim bordelima? odlično kako su mi rekli stari ljudi sad već odavno pokojni. kad sam bio mlađi slušao sam sve stare ljude svaku riječ o povijesti kojih nema u nikakvim knjigama jer sam znao da ih možda sutra više neće biti. prostitucija je u Austrougarskoj bila legalna bio je to posao kao svaki drugi. čini mi se da sam već pisao o tom razdoblju ovdje ali postovi su otišli u duboki svemir.

Denkverbot - Page 43 Revolutionary_Joyce_Better_Contrast

eto sa 23 godine u Puli i ima napaljenu curu kraj sebe. šta bi trebao radit? brati tratinčice po livadama i parkovima?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Thu 28 May - 7:07

Denkverbot - Page 43 Statue-of-irish-author-james-joyce-in-pula-the-istrian-peninsula-croatia-C41B0M

sve kao noga-preko-noge
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest Thu 28 May - 15:14

omg! wow! to bi trebalo meni jedna masaža macolom i čekićem. ovo je za ozbiljno još nisam vidio masažu sa upotrebom macole.

hell, man, is this for real???
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 28 May - 15:56

Air Force Active Woman had no luck through the VA as multiple doctors, physical therapists, and chiropractors were unable to help her. Her rib had been dislodged pinching nerves that go into her arm and making it weak so that she could not perform push ups any more and had difficulty breathing and feeling anxious. She found Dr beau hightower through youtube and decided that she was willing to pay out of pocket for care that she should be receiving as an active duty servicemember. She was skeptical before she found Dr Beau as many told her that she could not be helped or that her pain was all in her head. Neck pain and back pain can be caused by many things including herniated discs, strained muscles, ligaments, so get multiple opinions if the health care provider you are seeing is not getting you the results that you deserve.

ova žena ako nije rekla sto tisuća puta: Oh my Gosh! OMG, OMG i samo to over and over again u pizdu materinu te amerikanke neznaju psovat??? morala bi doć kod mene na tečaj psovanja.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Thu 28 May - 16:08

Denkverbot - Page 43 Kiropr10

ovako bi ja abenu načinija macolon kiropraktiku po prknu i jajima. natega bi mu jaja kako laštike od fjonde.

hahahah...jeboteled
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 29 May - 12:46

Gnječ wrote:Denkverbot - Page 43 Kiropr10

ovako bi ja abenu načinija macolon kiropraktiku po prknu i jajima. natega bi mu jaja kako laštike od fjonde.

hahahah...jeboteled
a čuj.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 29 May - 15:03

ebenica wrote:
Gnječ wrote:Denkverbot - Page 43 Kiropr10

hahahah...jeboteled
a čuj.

u filmu je prikazan libertarijanizam. show no mercy or die.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 29 May - 17:03

Gnječ wrote:omg! wow! to bi trebalo meni jedna masaža macolom i čekićem. ovo je za ozbiljno još nisam vidio masažu sa upotrebom macole.

hell, man, is this for real???

Logično, točno u ciljano misto..& praktično i pametno za intimne dijelove tijela, da ne bi kojoj budali poslije palo na pamet da ga optuži za sexual harassment.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 29 May - 17:26

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 29 May - 18:00

ebenica wrote:

Pa ti kupi stan u Prečkom. :O
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 29 May - 18:04

hodaš ulicom u govnima si do guše dekintiran i netko te zalije punom kantom govana. i ni to nije dosta nego preleti galeb i zasere te cijelog. life stinks!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by mativka Fri 29 May - 18:05

Koja je tema konkretno?
Seksualnost, skrivene misli, želje i porivi?
Odnos istih spram godina povijesti i načina življenja?

2018-08-07

Back to top Go down

Post by Guest Fri 29 May - 18:07

Gnječ wrote:hodaš ulicom u govnima si do guše dekintiran i netko te zalije punom kantom govana. i ni to nije dosta nego preleti galeb i zasere te cijelog. life stinks!

When life gives you shit..use it as fertilizer  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Fri 29 May - 18:07

mativka wrote:Koja je tema konkretno?
Seksualnost, skrivene misli, želje i porivi?
Odnos istih spram godina povijesti i načina življenja?

smisao života je tema.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 43 of 50 Previous  1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50  Next

Back to top