Da remiziramo...
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Da remiziramo...
https://vaccineliberationarmy.com/wp-content/uploads/2020/05/video-1590719069.mp4?_=1
Guest- Guest
Kreten. Ništa se nije promijenilo. Broj nanovo zaraženi Je smanjio "lockdown" i izolacija.
Umrli i ozdravljeni se "delegiraju" iz broja oboljelih zadnjih 14-21 dana. Kreten
Pozitivnih će biti sve manje i manje, kao i umrlih. "Hammer" je učinio svoje.
Umrli i ozdravljeni se "delegiraju" iz broja oboljelih zadnjih 14-21 dana. Kreten
Pozitivnih će biti sve manje i manje, kao i umrlih. "Hammer" je učinio svoje.
Italija danas: novi pozitivni (%)/*umrli(%)
Danas:
Lo,bardia (18% ukupnog stanovništva IT) : 28% / 32%
Ostatak Italije : 72% / 68%
Kumulativno:
Lombardia: 38% / 48%
Ostatak Italije :62% / 52%
Virus se najprije pojavio, masovno i bez poduzimanja mjera, u Lombardiji i općenito na sjeveru Italije; Emilia Romagna, Venetto...
Jasno je da su tamo najprije započeli s karantenama i slično. Ostali dio Italije je u međuvremenu učio, a strah je učinio svoje i bez poduzetih mjera.
Omjer (udio u It.) pozitivni/umrlih je od 100% postupno padao, kao što je prikazano iznad. Nije virus "oslabio" već su mu poduzete mjere ograničavale i smanjivale prostor za širenje širenje. Onom kretenu ne bih povjerio ni 3 ovce na čuvanje.
Danas:
Lo,bardia (18% ukupnog stanovništva IT) : 28% / 32%
Ostatak Italije : 72% / 68%
Kumulativno:
Lombardia: 38% / 48%
Ostatak Italije :62% / 52%
Virus se najprije pojavio, masovno i bez poduzimanja mjera, u Lombardiji i općenito na sjeveru Italije; Emilia Romagna, Venetto...
Jasno je da su tamo najprije započeli s karantenama i slično. Ostali dio Italije je u međuvremenu učio, a strah je učinio svoje i bez poduzetih mjera.
Omjer (udio u It.) pozitivni/umrlih je od 100% postupno padao, kao što je prikazano iznad. Nije virus "oslabio" već su mu poduzete mjere ograničavale i smanjivale prostor za širenje širenje. Onom kretenu ne bih povjerio ni 3 ovce na čuvanje.
U Mariboru nakon mjesec dana novi slučaj: Zaražen učenik, cijeli razred u karanteni
SVIM učenicima trećeg razreda jedne osnovne škole u Mariboru određena je 14-dnevna karantena nakon što je jednom od njih dijagnosticirana zaraza koronavirusom.
"Moramo biti krajnje oprezni pa učenici tog razreda idućih 14 dana ostaju u karanteni, dok svi ostali učenici i zaposlenici i dalje mogu normalno dolaziti na nastavu, uz provođenje preventivnih mjera kao i do sada", izjavila je za mariborski dnevni list Večer Lidija Todorović, ravnateljica osnovne škole "Ludvik Pliberšek". Riječ je o prvom potvrđenom slučaju zaraze koronavirusom u drugom najvećem slovenskom gradu nakon mjesec dana.
U Mariboru je od početka epidemije bilo mnogo manje slučajeva infekcije covidom-19 u odnosu na Ljubljanu, a u odnosu na broj stanovnika manje i u odnosu na druge gradove pa je mariborski gradonačelnik Sašo Arsenovič taj grad prije dva tjedna već bio proglasio prvim corona-free urbanim središtem u državi.
Školu je o potvrdi zaraze koronavirusom kod učenika obavijestio u jutarnjim satima nacionalni Institut za javno zdravlje te odredio potrebne mjere prevencije širenja.
Kako neslužbeno prenose mediji, dječak je bio testiran nakon što je zaraza koronavirusom potvrđena kod njegove majke, ali sam nema simptome bolesti.
SVIM učenicima trećeg razreda jedne osnovne škole u Mariboru određena je 14-dnevna karantena nakon što je jednom od njih dijagnosticirana zaraza koronavirusom.
"Moramo biti krajnje oprezni pa učenici tog razreda idućih 14 dana ostaju u karanteni, dok svi ostali učenici i zaposlenici i dalje mogu normalno dolaziti na nastavu, uz provođenje preventivnih mjera kao i do sada", izjavila je za mariborski dnevni list Večer Lidija Todorović, ravnateljica osnovne škole "Ludvik Pliberšek". Riječ je o prvom potvrđenom slučaju zaraze koronavirusom u drugom najvećem slovenskom gradu nakon mjesec dana.
U Mariboru je od početka epidemije bilo mnogo manje slučajeva infekcije covidom-19 u odnosu na Ljubljanu, a u odnosu na broj stanovnika manje i u odnosu na druge gradove pa je mariborski gradonačelnik Sašo Arsenovič taj grad prije dva tjedna već bio proglasio prvim corona-free urbanim središtem u državi.
Školu je o potvrdi zaraze koronavirusom kod učenika obavijestio u jutarnjim satima nacionalni Institut za javno zdravlje te odredio potrebne mjere prevencije širenja.
Kako neslužbeno prenose mediji, dječak je bio testiran nakon što je zaraza koronavirusom potvrđena kod njegove majke, ali sam nema simptome bolesti.
vili40-
2015-08-02
Nije prošla.Leviathan2 wrote:ero
ti jos u borbi s koronom
to je prosla prica
Eno ti se u Rusiji tek zahuktava.
Pusti čovika, da ne ispadne iz štosa...Leviathan2 wrote:ero
ti jos u borbi s koronom
to je prosla prica
Brzo će drugi val, valja pripremit grafove...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
Samo ti drži distancu, nosi masku i peri ruke...i dobro slušaj Beroša.T. wrote:Pusti čovika, da ne ispadne iz štosa...Leviathan2 wrote:ero
ti jos u borbi s koronom
to je prosla prica
Primjer "drugoga vala"
Žao mi je Makedonaca, jer su bilu blizu da se riješe epidemije.
Ne smije se pogriješiti jer se greške se skupo plaćaju.
Žao mi je Makedonaca, jer su bilu blizu da se riješe epidemije.
Ne smije se pogriješiti jer se greške se skupo plaćaju.
Eno u Americi, nema distance, vjerojatno ne peru ruke, samo nose maske :)Eroo wrote:Samo ti drži distancu, nosi masku i peri ruke...i dobro slušaj Beroša.T. wrote:Pusti čovika, da ne ispadne iz štosa...Leviathan2 wrote:ero
ti jos u borbi s koronom
to je prosla prica
Pa pere ih policija itekako.mutava baštarda wrote:Eno u Americi, nema distance, vjerojatno ne peru ruke, samo nose maske :)Eroo wrote:Samo ti drži distancu, nosi masku i peri ruke...i dobro slušaj Beroša.T. wrote:Pusti čovika, da ne ispadne iz štosa...Leviathan2 wrote:ero
ti jos u borbi s koronom
to je prosla prica
tako su trebali i ove naše demokrate, proprati šmrkom i poslati na posa...Eroo wrote:Pa pere ih policija itekako.mutava baštarda wrote:Eno u Americi, nema distance, vjerojatno ne peru ruke, samo nose maske :)Eroo wrote:Samo ti drži distancu, nosi masku i peri ruke...i dobro slušaj Beroša.T. wrote:Pusti čovika, da ne ispadne iz štosa...Leviathan2 wrote:ero
ti jos u borbi s koronom
to je prosla prica
STOKHOLM - Glavni državni epidemiolog u Švedskoj Anders Tegnel;
Na pitanje novinara Radija Švedske da li je previše ljudi umrlo u ovoj zemlji, Tegnel se jutros složio.
"Ako bismo naišli na istu bolest, a da znamo o njoj tačno ono što znamo danas, mislim da bismo bili na sredini između onoga što je uradila Švedska i onoga što je uradio ostatak svijeta", rekao je potom epidemiolog
Na pitanje novinara Radija Švedske da li je previše ljudi umrlo u ovoj zemlji, Tegnel se jutros složio.
"Ako bismo naišli na istu bolest, a da znamo o njoj tačno ono što znamo danas, mislim da bismo bili na sredini između onoga što je uradila Švedska i onoga što je uradio ostatak svijeta", rekao je potom epidemiolog
Andrej Kenwood Kenon:
Uvela se rasprava između javnog i privatnog. Mislim da je jako važna poruka u ovoj krizi da je država funkcionirala. Da su institucije funkcionirale. Nije privatni sektor spasio Hrvate od covida-19 nego je spasio zdravstveni sustav, civilna zaštita, socijalne službe, oni su odigrali ključnu ulogu.
Uvela se rasprava između javnog i privatnog. Mislim da je jako važna poruka u ovoj krizi da je država funkcionirala. Da su institucije funkcionirale. Nije privatni sektor spasio Hrvate od covida-19 nego je spasio zdravstveni sustav, civilna zaštita, socijalne službe, oni su odigrali ključnu ulogu.
Ovo ni ja ne bih znao riješit. Mislim da bi i za Beroša bio prevelik zalogaj.
Smijem se s gorčinom u grlu. Ne vidim im izlaza iz ove situacije.
Smijem se s gorčinom u grlu. Ne vidim im izlaza iz ove situacije.
4.-ti dan zaredom 0 novozaraženih, 0 umrlih. Još samo 48 na liječenju.
Ako bi još 3 dana bila 0 novozaraženih, onda bih ja rekao da je kraj epidemije.
Bilo bi to u 16 dana 3 novozaražena i u zadnjih 7 dana 0.
Uz oprez : distanca, maske u zatvorenim prostorima i pranje ruku.
Eroo wrote:4.-ti dan zaredom 0 novozaraženih, 0 umrlih. Još samo 48 na liječenju.
Nisam zaboravio.
Odnos kumulativnog broja pozitivnih od zadnjih 14 i prethodnih 14 dana je : -92%.
Još -8% i vani ste.
CG je na -100%. i jedina je ispred HR u eu regionu po ovom faktoru.
Sreća da si se sjetio...
Ne znam kako bi noćas zaspali bez te (dez)informacije...
U Makedoniji opet uveli policijski sat.
Došlo je naglog povećanja zaraženih. Sad se više ne zna odakle dolaze zaraženi...
Do porasta dolazi samo tjedan dana nakon što je Sjeverna Makedonija ukinula
policijski sat i dopustila otvaranje kafića, restorana i barova.
Došlo je naglog povećanja zaraženih. Sad se više ne zna odakle dolaze zaraženi...
Do porasta dolazi samo tjedan dana nakon što je Sjeverna Makedonija ukinula
policijski sat i dopustila otvaranje kafića, restorana i barova.
Šta si nervozan? Opusti se, čovječe.T. wrote:Sreća da si se sjetio...
Živjet ćeš s ovim i dalje, tija-ne-tija.
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Page 34 of 50