HEROJ JE IZAŠAO
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: HEROJ JE IZAŠAO
A ovi što pričaju protiv dr. ma takav miš ne bi smi stat isprid ćaće i u oči ga pogledat...ajde bjaži
Riplex- Posts : 1845
2015-07-27
U Istri ne mozes prdnuti da njihov adz nije ukljucen.
2014-04-14
Pa jebiga, branitelji, obrana, gardijske brigade itd. su uspješno ogadili ljudima. Jbg tad nije bilo neta u današnjem obujmu.kic wrote:pa meni ova sprdancija s 'cacom' nije ni smijesna vise, tuzno jebote kad citas hrvatsku povijest svako razdoblje je imalo svoje velikane, a mi slavimo kao suvremenika simbol sveg loseg u drustvu..
A za ćaću je stvar jednostavna. Koga bokte jebo vi farbate, nema šta se nije radilo i evo sad ćemo sjebat Sanadera i gotovo. E nećemo tako
Sanader je , manje-vise nebitan u cijeloj prici. Sustav je bitan i u totalnom kurcu.
2014-04-14
Upravo to. Ove godine što su potrošili i još što će potrošiti na farbanje budala s ćaćom. Mogu zabiti u dupeabraham wrote:Sanader je , manje-vise nebitan u cijeloj prici. Sustav je bitan i u totalnom kurcu.
Jeizc je u svici a pet milja eura koji su trebali biti uplaceni dva tjedna nakon presude su u ...... Toliko o regularnosti. Ja bih svjedocio i za deseti dio te sume. Natovario bih mu i da je bio strazar u njemackom konc logoru i da je silovao sa Vukojevicem i svrecao sa Karamarkom i de je bio ljubavnik Cobankovicu, bilo sto. Cijena sitnica sto deseti, stoti dio od pet milja. eura.
2014-04-14
ne znam, da je bar standard ljudima dobar pa da im puca k za pravosudne skandale kojih ima svugdi..
lokalna politička mafija nije u Hrvatskoj nigdje jača nego u Istri,a konkurencija strašna...zato bi oni malo regiju pa malo haha što dalje od da ih netko previše kontrolira i čeprka po njihovim poslovima.Znam dosta slučajeva iz prve ili druge ruke.abraham wrote:U Istri ne mozes prdnuti da njihov adz nije ukljucen.
vili40-
2015-08-02
Vecina "obicnih" ljudi se sa ovime bave onolkio koliko mediji drukaju i usmjeravaju. Jako je tesko razmisljati izvan kutije. Primjera radi, slucaj Zagorec je klasicno obavjestajnokriminalni slucaj. Prica je totalno nesuvisla a upetljani mafijasi do predsjednika drzave. Svugdje bi predsjednik odletio a u DNRH on ojacao jer se kao borio za interese zemlje. Toliko o pracenju obicnih ljudi. Danas je na redu sijeno. Yupppiiii. Sutra je na redu sijeno Yupppiiiiiii itd ilikic wrote:ne znam, da je bar standard ljudima dobar pa da im puca k za pravosudne skandale kojih ima svugdi..
2014-04-14
Vidi ovo bogtejeba, ovo može proći samo u 'rvata. Nitko da se nađe da ovom američkom govedu prosvira kolino.
U Americi bi sigurno bio prosviran malo poviše kolina....
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ero wrote:
Vidi ovo bogtejeba, ovo može proći samo u 'rvata. Nitko da se nađe da ovom američkom govedu prosvira kolino.
lik je Rus..jedan od najpopularnijih na svijetu.. i takve exzibicije izvodi diljem svijeta, pa čak i diljem amerike, često ga uhiti policija, napiše mu kaznu od par stotina $ , pusti ga, imaš na youtubu desetke njegovih pizdarija.. postao faca na račun toga, dobro živi, reklamira se,
Guest- Guest
i neka mu je vječna slava, udba forever and everdeda wrote:
propala je bivša država davno ali jugokomunizam i udbaški mentalitet je vama još u glavama
teče venama još nostalgija za onim režimom
Znači radi isto što i Sinčić ali naplati barem...Vitaly je moja partija!EmberSpirit wrote:Ero wrote:
lik je Rus..jedan od najpopularnijih na svijetu.. i takve exzibicije izvodi diljem svijeta, pa čak i diljem amerike, često ga uhiti policija, napiše mu kaznu od par stotina $ , pusti ga, imaš na youtubu desetke njegovih pizdarija.. postao faca na račun toga, dobro živi, reklamira se,
n_razbojnik-
2014-04-15
U Hrvatskoj ima puno ovakvih kriminalaca ali ovaj je najveći. Mozda mu jos samo Stipe Mesić moze parirati. On je iskoristio položaj za vlastitu korist a nezakonito stečena imovina se broji u miljunima eura. Iskoristio je rat i omogućio Hypo banci kamatarenje , visoku stopu kamata za građane u zemlji u ratu za miljonsku proviziju, nagradu ili mito. Profiter. Prodao je nacionalni interes , upravljačka prava u Ini Mađarima, ponovo za mito za nekoliko miljona. Deseci svjedoka su to potvrdili. Samo jedan mesar Fiolić mu je u kutiji odnio miljon eura od prodaje svoje nekretnine u čemu je ovaj posredovao. Barisic, miljone opet nosio u vrećicama. I tako dalje i tako dalje. Svako posredovanje je masno naplatio. Vladinim avionom letio je u Beč frak isprobati. U NY iznajmljivao apartmane od 30 000 dolara noc da su ovi mislili da šeik dolazi. Kćerci je kupio stan u elitnom dijelu NY za par miljona. Da Švicarci daju podatke o bankovnim računima smrznuli bi se od cifre. Pridonio je apatiji u društvu jer je to sve radio na mjestu premijera. A ovdje jos ima budala koje to brane i zadovoljni su puštanjem ovakvog da se brani sa slobode jer svjedoci lažu, ono .. 50 svjedoka lažu , svi lažu osim njega. Pa jebote, zbilja ste budale.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Austrijska UDBA nije bila fer šta ga je zatvorila među kurve i đeparoše i pustila da mu se tamo noga ucrvi. Kolege iz Austrije bi moralo da više misle o ljucka prava.
Similar topics
» Navaljani izašao iz kome
» IQ SDP-a iznenada porastao
» Svećenik izašao iz ormara-Ja sam gay.
» Hrvoje Runtić izašao iz ŽZ i prešao u MOST
» Novosti -izašao 1000-ti broj
» IQ SDP-a iznenada porastao
» Svećenik izašao iz ormara-Ja sam gay.
» Hrvoje Runtić izašao iz ŽZ i prešao u MOST
» Novosti -izašao 1000-ti broj
Page 3 of 3