HEROJ JE IZAŠAO
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
HEROJ JE IZAŠAO
Slava mu...to je politićar i ćaća a sad nek mu sisaju kitu od KGK do Kosorice a može i Karamrle da se naguzi
stenjalica-
2015-10-18
Re: HEROJ JE IZAŠAO
nema veze što nije kriv, ili što je dobar dio suđenja bio protuzakonit zbog čega je presuda i pala, bitno je da ga ti ne volišdebotoijusto wrote:steta sto nisu izgubili kljuc
Guest- Guest
Užas, ovakvog izdajnika i lopova pustiti. Nacionalna katastrofa. Trebali su ga streljati pa nek sere o pravima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a unda dobrodeda wrote:nema veze što nije kriv, ili što je dobar dio suđenja bio protuzakonit zbog čega je presuda i pala, bitno je da ga ti ne volišdebotoijusto wrote:steta sto nisu izgubili kljuc
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
kaja_333 wrote:Užas, ovakvog izdajnika i lopova pustiti. Nacionalna katastrofa. Trebali su ga streljati pa nek sere o pravima.
jedini u Hrvatskoj koji je optužen i osuđen za ratno profiterstvo, to nešto govori
prodao INAu mađarima, zlatne poluge iz državne rezerve lihvarima a i potrošio ostalo nacionalno blago, nije ništa čak ostavio ni obitelji
Guest- Guest
on nije optužen za nikakvu krađu 90 milijuna eura, o čemu ti?kaja_333 wrote:Jok , nije kriv. Ja sam ukrala 90 miljona eura.
pročitaj optužnice pa vidi čime se one bave
Guest- Guest
Heroj obrane Hrvacke i Vukovara 1997Brain32 wrote:Ćaća se vrača!
stenjalica-
2015-10-18
Ruga se svima nama,stoko sitnog zuba........čedo obranio hrvata,...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ne trebaju mi nikakve optužnice, javna je tajna da toliko negdje maznuo.
2015-08-15
a što dobro, pa vidi se tko je tu malouman i tko zagovara provođenje pravde mimo zakona i mimo pravadebotoijusto wrote:a unda dobrodeda wrote:nema veze što nije kriv, ili što je dobar dio suđenja bio protuzakonit zbog čega je presuda i pala, bitno je da ga ti ne volišdebotoijusto wrote:steta sto nisu izgubili kljuc
propala je bivša država davno ali jugokomunizam i udbaški mentalitet je vama još u glavama
teče venama još nostalgija za onim režimom gdje za "izdajnike" nije bilo suda
kao za recimo Hebranga, ili još uvijek aktualnog Đurekovića
Guest- Guest
kaja_333 wrote:Ne trebaju mi nikakve optužnice, javna je tajna da toliko negdje maznuo.
što bi puk bez javnih tajni i teorija zavjere
Guest- Guest
Je, teorija zavjere. Daj šuti pametniji si. Samo Barisic mu je doma odnio 2 miljona i to priznao na sudu. A gdje su ostali?
2015-08-15
utvaras si svasta iz humornog upisa mraka moje sobe , ivo je prozvakana prica i tu je sve jasnodeda wrote:a što dobro, pa vidi se tko je tu malouman i tko zagovara provođenje pravde mimo zakona i mimo pravadebotoijusto wrote:a unda dobrodeda wrote:nema veze što nije kriv, ili što je dobar dio suđenja bio protuzakonit zbog čega je presuda i pala, bitno je da ga ti ne volišdebotoijusto wrote:steta sto nisu izgubili kljuc
propala je bivša država davno ali jugokomunizam i udbaški mentalitet je vama još u glavama
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Pravdu mu kroji isto ono pravosuđe koje je oslobodilo tomu horvatinčića....pametnom dosta...deda wrote:a što dobro, pa vidi se tko je tu malouman i tko zagovara provođenje pravde mimo zakona i mimo pravadebotoijusto wrote:a unda dobrodeda wrote:nema veze što nije kriv, ili što je dobar dio suđenja bio protuzakonit zbog čega je presuda i pala, bitno je da ga ti ne volišdebotoijusto wrote:steta sto nisu izgubili kljuc
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Jesi ti ikad bila na sudu? Ljudi znaju tvrditi svašata, samo na TVu ljudi pred sudom govore istinu i samo istinu.kaja_333 wrote:Je, teorija zavjere. Daj šuti pametniji si. Samo Barisic mu je doma odnio 2 miljona i to priznao na sudu. A gdje su ostali?
Npr. netko tko ti duguje novac će na sudu tvrditi da te nikad u životu nije vidio i da ne zna tko si.
Tako i Barišić u zamjenu za nižu kaznu može tvrditi kako on i njegova ljubavnica nisu organizatori, nego je kriv netko drugi.
Nečija tvrdnja nije dokaz.
Sličan scenarij je državno odvjetništvo nedavno pokušalo složiti i za Linića, prvo je krenula medijska hajka, otkrića neovisnih novinara...
Nije nužno da se politički nepoželjnu osobu uhvati u zločinu, dovoljno ju je ocrniti lažnim optužbama.
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Navaljani izašao iz kome
» IQ SDP-a iznenada porastao
» Svećenik izašao iz ormara-Ja sam gay.
» Hrvoje Runtić izašao iz ŽZ i prešao u MOST
» Novosti -izašao 1000-ti broj
» IQ SDP-a iznenada porastao
» Svećenik izašao iz ormara-Ja sam gay.
» Hrvoje Runtić izašao iz ŽZ i prešao u MOST
» Novosti -izašao 1000-ti broj