HEROJ JE IZAŠAO
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: HEROJ JE IZAŠAO
Jesi ti ikad bila na sudu? Ljudi znaju tvrditi svašata, samo na TVu ljudi pred sudom govore istinu i samo istinu.kaja_333 wrote:Je, teorija zavjere. Daj šuti pametniji si. Samo Barisic mu je doma odnio 2 miljona i to priznao na sudu. A gdje su ostali?
Npr. netko tko ti duguje novac će na sudu tvrditi da te nikad u životu nije vidio i da ne zna tko si.
Tako i Barišić u zamjenu za nižu kaznu može tvrditi kako on i njegova ljubavnica nisu organizatori, nego je kriv netko drugi.
Nečija tvrdnja nije dokaz.
Sličan scenarij je državno odvjetništvo nedavno pokušalo složiti i za Linića, prvo je krenula medijska hajka, otkrića neovisnih novinara...
Nije nužno da se politički nepoželjnu osobu uhvati u zločinu, dovoljno ju je ocrniti lažnim optužbama.
Guest- Guest
kaja_333 wrote:I ono koje je nadana vidisevica pustilo.
Taj lik je hodajući "extinction event"
Brain32-
2014-04-15
Ako su Talijani promjenili kurs i naglo skrenuli pred horvatinčićev gliser onda nije kriv za izazivanje nesreće sa smrtnim posljedicama.v_vlado wrote:
Pravdu mu kroji isto ono pravosuđe koje je oslobodilo tomu horvatinčića....pametnom dosta...
Kriv je za neke druge stvari, za dio kojih je i osuđen. Nije u potpunosti oslobođen.
No ako ga ti ne voliš jer je napravio šoping centar na zagrebačkom Cvijetnom trgu, onda to nema veze sa pravdom, nego tvojom željom da se njemu nešto loše dogodi jer to po tvom moralnom poimanju zaslužuje.
Guest- Guest
Kad Ustavni sud sruši opačićkin Obiteljski zakon, onda su heroji.
Kad isti taj Ustavni sud pusti Sanadera, onda su izdajice
jebiga dosljednost vam je nedosljedna
Kad isti taj Ustavni sud pusti Sanadera, onda su izdajice
jebiga dosljednost vam je nedosljedna
Guest- Guest
kaj nije izjavio u početku:Brain32 wrote:kaja_333 wrote:I ono koje je nadana vidisevica pustilo.
Taj lik je hodajući "extinction event"
"prevareni muž zadnji dozna"?
2014-12-30
A nisi baš upoznat sa slučajem....talijani su bili usidreni iliti stajali na mjestu a tomina koka mu pušila kurac i sad se on brani da je nakratko izgubio svijest a autopilot prepolovio i ubio talijance.....to ti je obrana kao da autom zgaziš kao vozač pješaka i kažeš nisam ja to je auto nspravio......deda wrote:Ako su Talijani promjenili kurs i naglo skrenuli pred horvatinčićev gliser onda nije kriv za izazivanje nesreće sa smrtnim posljedicama.v_vlado wrote:
Pravdu mu kroji isto ono pravosuđe koje je oslobodilo tomu horvatinčića....pametnom dosta...
Kriv je za neke druge stvari, za dio kojih je i osuđen. Nije u potpunosti oslobođen.
No ako ga ti ne voliš jer je napravio šoping centar na zagrebačkom Cvijetnom trgu, onda to nema veze sa pravdom, nego tvojom željom da se njemu nešto loše dogodi jer to po tvom moralnom poimanju zaslužuje.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
ti baš nisi upoznat sa slučajem.v_vlado wrote:
A nisi baš upoznat sa slučajem....talijani su bili usidreni iliti stajali na mjestu a tomina koka mu pušila kurac i sad se on brani da je nakratko izgubio svijest a autopilot prepolovio i ubio talijance.....to ti je obrana kao da autom zgaziš kao vozač pješaka i kažeš nisam ja to je auto nspravio......
talijani su jedrili, u biti bili na motorni pogon, nebitno.
dotični je stavio gliser na autopilot, otprilike kao tempomat kod auta.
dotičnu je odpeljao u kabinu dok je gliser išao sam.
s obzirom da autopilot nije povezan na radar ili ga brodica nema nije mogao zaustavit motore.
u normalnoj državi dobio bi cca 10g za ubojstvo iz nehata, ne pridržavanje pomorskih prava te unatoč autopilotu moraš biti za kormilom.
ne prčit ljubavnicu u potpaljublju.
2014-12-30
istina..ma koliko se to nekima ne sviđalo..deda wrote:nema veze što nije kriv, ili što je dobar dio suđenja bio protuzakonit zbog čega je presuda i pala, bitno je da ga ti ne volišdebotoijusto wrote:steta sto nisu izgubili kljuc
Nebitno zove li se Ivo,Jovo ili Samir.
2014-04-12
Mozda neki stvarno neovisni DORH, policija i mediji u buducnosti (nadam se bliskoj) odrade ovaj slucaj korektno. Dobro je sto je ovime pokazano da i svaki gradjanin sa mozgom od dvije marke i jos tanjim nofcanikom ima neku sansu za pravedno sudjenje. Znam da je prica za dvije marke ali svejedno dobro zvuci. Ljudi moraju shvatiti da su zakoni i ustav i procedure napisani za neki kurac. Ukoliko ne valjaju, mijenjajte ih. dok su na snazi postujte ih. Znam da ovo u ovome trenutku zvuci mozda glupo, u trenutku kada njemacka npr, suspendira odluke EU kako je picka zasvrbi, u trenutku kada posteni svabe kradu lovu od cijelog svijeta preko jebene potrosnje auta, u trenutku kada granice ne postoje a avioni se ruse zbog povrede granice u trenutku....... Bilo kako bilo veliki korak za Sanadera a mali za rvatsko pravosudje i sustav u cijelini.
2014-04-14
i što bi sad sa njime trebali?Tri im je godine u istražnom zatvoru a oni su na početku.Toliko o pravosuđu i ostalim nenadjebivim institucijama.Za sitnicu si u zatvoru odmah ili te izbace zajedno sa bosom djecom iz kuće,a ovakve stvari ne mogu,pardon,ne žele riješiti.Cirkus...
vili40-
2015-08-02
hdz dobio izbore.vili40 wrote:i što bi sad sa njime trebali?Tri im je godine u istražnom zatvoru a oni su na početku.Toliko o pravosuđu i ostalim nenadjebivim institucijama.Za sitnicu si u zatvoru odmah ili te izbace zajedno sa bosom djecom iz kuće,a ovakve stvari ne mogu,pardon,ne žele riješiti.Cirkus...
sada će ivo donirat sa strane.
i sve pet.
2014-12-30
Bilokako bilo i nevezano za temu ali pogledah na telki neki program popodne o modi u rvata i nekom skupu modnih dizajnerai sl. Koja nakupina ljudi, da ti se krv sledi. Bilo kako bilo medju okupljenima vidjeh i gdina Z. Hodak-a. Muhahahahahahaaaa Odavno nisam vidio izgubljeniju facu, Gdin Z koluta ocima medju masom napirlitanih , seksualno neodrdjenih likova kojim sa lica sjaje kao majmunovo dupe. Zagrcnuosam se od smijeha. Sto covjek nece prezivjeti ako voli zivotnu druzicu. Muhahahahahahahaaa Kao da se upis´o i sada gleda oce li tko skuziti. Muhahahahahaaaa
2014-04-14
General, cuj "general" Zagorec lezi za dijamante koje nitko nije vido, nitko nije trazio, nitko ne zna vrijednost, koje je pod stolom i u uredu imalo par osoba itd. Sina mu otima drugi "general". Mesic preko Perkovica jr pokusava izvuci dio plijena.... Molim, sto, haloooo, halooooo . Tomica tuzi ljude koje pobio za 250 000 eura odstete....... Cure ubijene autom u Rijeci, zna se registracija, postoje svjedoci i nitko nije odgovarao..... Gdje je probem??? U Sanaderu ili DORH-u ili sire????
2014-04-14
Ovo sta sam iznio je samo kap u moru. To ja sa strane vidim. Trulez. Zasto strani investitori ne ulazu. Osim financijske je i pravna nesigurnost. Koliko sam citao u Istri je sve pokriveno. Tko je istrazio?? Tko je osudjen??? Novinari, politicari(oporbeni) laju i sto?? Nista.
2014-04-14
Napokon je izašao, strahujte izdajce i lažovi. Jebi imadre
Najlakse je svaliiti na Sanadera. Jedan jedini jebeni kriminalac u cijelij drzavi. Nije jedini ali skoro da jest. Da i imaginarni nositelji bijelih carapa sa kucnog broja BB u dalmatinskoj zabiti. Muhahahahahahaaa
2014-04-14
što je u Istri pokriveno?Nisam to razumio.abraham wrote:Ovo sta sam iznio je samo kap u moru. To ja sa strane vidim. Trulez. Zasto strani investitori ne ulazu. Osim financijske je i pravna nesigurnost. Koliko sam citao u Istri je sve pokriveno. Tko je istrazio?? Tko je osudjen??? Novinari, politicari(oporbeni) laju i sto?? Nista.
vili40-
2015-08-02
pa meni ova sprdancija s 'cacom' nije ni smijesna vise, tuzno jebote kad citas hrvatsku povijest svako razdoblje je imalo svoje velikane, a mi slavimo kao suvremenika simbol sveg loseg u drustvu..
Kriminal. Naime nitko nije odgovarao sto daje utisak da nema kriminala.vili40 wrote:što je u Istri pokriveno?Nisam to razumio.abraham wrote:Ovo sta sam iznio je samo kap u moru. To ja sa strane vidim. Trulez. Zasto strani investitori ne ulazu. Osim financijske je i pravna nesigurnost. Koliko sam citao u Istri je sve pokriveno. Tko je istrazio?? Tko je osudjen??? Novinari, politicari(oporbeni) laju i sto?? Nista.
abraham-
2014-04-14
A ovi što pričaju protiv dr. ma takav miš ne bi smi stat isprid ćaće i u oči ga pogledat...ajde bjaži
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Navaljani izašao iz kome
» IQ SDP-a iznenada porastao
» Svećenik izašao iz ormara-Ja sam gay.
» Hrvoje Runtić izašao iz ŽZ i prešao u MOST
» Novosti -izašao 1000-ti broj
» IQ SDP-a iznenada porastao
» Svećenik izašao iz ormara-Ja sam gay.
» Hrvoje Runtić izašao iz ŽZ i prešao u MOST
» Novosti -izašao 1000-ti broj
Page 2 of 3