Šok u Srbiji: Tonino Picula opleo po Vuciću
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Šok u Srbiji: Tonino Picula opleo po Vuciću
kaya wrote:Nikakvo neprijateljstvo ne bi trebalo postojati, pa i to neprijateljstvo je lažno, time suljo kupuje glasove svojih krezubaca.vuksadinare wrote:cuj neprijatelsjtva kao i neprijateljstva moraju postojati...tako je od covjekova postojanja.....gore od neprijateljstva je hibridno prijateljstvo..ono kad sam sebe samozavaravas.....dzmrdz wrote:Iskreno, ne izlaze iz im iz usta ustase i di ih ima i di ih nema.pizzon wrote:ne mogu ni da zamislim
da neko od nasih politicara
bilo koje stranke
pise seminare o hr.politicarima
Evo ja to ko Srbin koji se nikad nisam odrekao svojeg nacionalnog identiteta kazem.
I ovima u hr po potrebi se ukazuju cetnici i ratni zločinci koji setaju po gradu a svi znamo da je to deo igre. Al, eto pravimo se blesavi..do nestanka
Tako je.
Totalno bolestan covek sa svitom bolesnika oko sebe upravlja zemljom koja je vec decenijama talac njima slicnih.
Eto meni je neshvatljivo da je on predsednik Srbije ali jeste...
Guest- Guest
ne znam kako u srbiji.dzmrdz wrote:kaya wrote:Nikakvo neprijateljstvo ne bi trebalo postojati, pa i to neprijateljstvo je lažno, time suljo kupuje glasove svojih krezubaca.vuksadinare wrote:cuj neprijatelsjtva kao i neprijateljstva moraju postojati...tako je od covjekova postojanja.....gore od neprijateljstva je hibridno prijateljstvo..ono kad sam sebe samozavaravas.....dzmrdz wrote:Iskreno, ne izlaze iz im iz usta ustase i di ih ima i di ih nema.pizzon wrote:ne mogu ni da zamislim
da neko od nasih politicara
bilo koje stranke
pise seminare o hr.politicarima
Evo ja to ko Srbin koji se nikad nisam odrekao svojeg nacionalnog identiteta kazem.
I ovima u hr po potrebi se ukazuju cetnici i ratni zločinci koji setaju po gradu a svi znamo da je to deo igre. Al, eto pravimo se blesavi..do nestanka
Tako je.
Totalno bolestan covek sa svitom bolesnika oko sebe upravlja zemljom koja je vec decenijama talac njima slicnih.
u zagrebu svi laju protiv bandića a lik eto već dvadesetu kako legitimno vlada.
2014-12-30
veber wrote:ne znam kako u srbiji.dzmrdz wrote:kaya wrote:Nikakvo neprijateljstvo ne bi trebalo postojati, pa i to neprijateljstvo je lažno, time suljo kupuje glasove svojih krezubaca.vuksadinare wrote:cuj neprijatelsjtva kao i neprijateljstva moraju postojati...tako je od covjekova postojanja.....gore od neprijateljstva je hibridno prijateljstvo..ono kad sam sebe samozavaravas.....dzmrdz wrote:
Iskreno, ne izlaze iz im iz usta ustase i di ih ima i di ih nema.
Tako je.
u zagrebu svi laju protiv bandića a lik eto već dvadesetu kako legitimno vlada.
ne znam ni ja posto ne zivim tamo ali znam njih puno koji zive i iskreno ovi maldji od 60 godina su uglavnom normalni, ali jbg demografija je Vucicev kec iz rukava. Ima brdo penzionera koji nakon 3 decenije gledanja RTS-a samo sto nisu poceli sisat palac koliko su regresivni i zatupljeni, jedan deo prosto je ucenjen (njih bi tek mlatio), ono sto je ostalo niko ne pita..verovatno
Uglavnom, sto veca nadmorska visina to su tvrdji za iskoreniti s vlasti...
Guest- Guest
Tonino, nisam citao clanak ali vjerujem da ti je svaka ko u Njegosa.
Za Vucica sam cijelo vrijeme mislio da su mu mediji najjaci as u rukavu ali zapravo nisu, vec su to srpski opoziconari koji se nude kao alternativa a njih ne bi ni pas sa masnim pojeo. Naspram njih cak i jebeni Suljo djeluje ko drzavnik.
Naravno osim Raduleta ali nazalost on jos nema dovoljno snage da odvede u pobjedu ali svakako vjerujem da ce dobiti priliku da zasija, samo da se Srbi dozovu pameti.
Za Vucica sam cijelo vrijeme mislio da su mu mediji najjaci as u rukavu ali zapravo nisu, vec su to srpski opoziconari koji se nude kao alternativa a njih ne bi ni pas sa masnim pojeo. Naspram njih cak i jebeni Suljo djeluje ko drzavnik.
Naravno osim Raduleta ali nazalost on jos nema dovoljno snage da odvede u pobjedu ali svakako vjerujem da ce dobiti priliku da zasija, samo da se Srbi dozovu pameti.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
to je ono najgore za srbiju i za sve države oko nje, u srbiji glavna opozicija nosi isti kaput kao i suljo i iz istog su četničkog legla ispali, prosto je nevjerojatno da se samo Đinđić uspio ubaciti u to kolo vlasti i expresno su ga mrknuli dok si reko srbijaPirate wrote:Tonino, nisam citao clanak ali vjerujem da ti je svaka ko u Njegosa.
tre wrote:to je ono najgore za srbiju i za sve države oko nje, u srbiji glavna opozicija nosi isti kaput kao i suljo i iz istog su četničkog legla ispali, prosto je nevjerojatno da se samo Đinđić uspio ubaciti u to kolo vlasti i expresno su ga mrknuli dok si reko srbijaPirate wrote:Tonino, nisam citao clanak ali vjerujem da ti je svaka ko u Njegosa.
Ma cetnici moj kurac, cetnika vec dugo nema na sceni, mozda naleti neko kad se narolja ali uglavnom su otisli u povijest.
Opozicija je cisto izdajnicka i tu gamad se uglavnom kupi za saku dukata i pohvala, oni to ni ne kriju.
Za Djindjaru se varas, on je bio prava moderna Srbenda, koji je razumio tokove i zato je na kraju ostao bez glave. Radule je po stavu i karakteru slican Djindjari i zato se nadam da ce doci za kormilo drzave, samo se bojim da mu prskanje po Svabama i opcenito kolonijalistima visestruko otezava uspon.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
nisam mislio reći da je đinđić u istom odjelu kao i ostatak ekipe, kao što rekoh zato su ga expresno mrknuli, da je bio u istom habitusu sa suljom ili obradovićem ili šekijem i danas bi vjerojatno rulao kao što rula slobin mali od palube ivica dačićPirate wrote:tre wrote:to je ono najgore za srbiju i za sve države oko nje, u srbiji glavna opozicija nosi isti kaput kao i suljo i iz istog su četničkog legla ispali, prosto je nevjerojatno da se samo Đinđić uspio ubaciti u to kolo vlasti i expresno su ga mrknuli dok si reko srbijaPirate wrote:Tonino, nisam citao clanak ali vjerujem da ti je svaka ko u Njegosa.
Ma cetnici moj kurac, cetnika vec dugo nema na sceni, mozda naleti neko kad se narolja ali uglavnom su otisli u povijest.
Opozicija je cisto izdajnicka i tu gamad se uglavnom kupi za saku dukata i pohvala, oni to ni ne kriju.
Za Djindjaru se varas, on je bio prava moderna Srbenda, koji je razumio tokove i zato je na kraju ostao bez glave. Radule je po stavu i karakteru slican Djindjari i zato se nadam da ce doci za kormilo drzave, samo se bojim da mu prskanje po Svabama i opcenito kolonijalistima visestruko otezava uspon.
meni se čini da je potpuno svejedno tko vlada ili bude vladao u Srbiji... ne u smislu nacionalizma ili propagiranja velikosrpskih ideja... problem je što srbija nije u smislu državne opstojnosti samodostatna, ona nema niti dovoljno kvalitativnog ljudskog potencijala niti mogućnosti da aktivno eksploatira to malo postojećih kapaciteta... narodni korpus je disperziran u 5 država i tu Srbija gubi poprilično energije na nerealne, s jedne strane planove domicilnog establišmenta, a s druge strane nerealna očekivanja raseljenih srba, od Hrvatske, preko BiH i Vojvodine pa do Kosova... a ako ćemo realno okruženje joj i nije baš prijateljski nastrojeno, ajmo reći da se radi o trpljenju... dok opet na zapeva "Pukni zoro"... evo za naše prekodrinjane jedne njihove tj od "hrvata" iz Bačke inače dotepenca po dedi iz Plaškog koji je malo srameći ali ok.. :))), al nek ju pozorno odslušaju...Pirate wrote:tre wrote:to je ono najgore za srbiju i za sve države oko nje, u srbiji glavna opozicija nosi isti kaput kao i suljo i iz istog su četničkog legla ispali, prosto je nevjerojatno da se samo Đinđić uspio ubaciti u to kolo vlasti i expresno su ga mrknuli dok si reko srbijaPirate wrote:Tonino, nisam citao clanak ali vjerujem da ti je svaka ko u Njegosa.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:meni se čini da je potpuno svejedno tko vlada ili bude vladao u Srbiji... ne u smislu nacionalizma ili propagiranja velikosrpskih ideja... problem je što srbija nije u smislu državne opstojnosti samodostatna, ona nema niti dovoljno kvalitativnog ljudskog potencijala niti mogućnosti da aktivno eksploatira to malo postojećih kapaciteta... narodni korpus je disperziran u 5 država i tu Srbija gubi poprilično energije na nerealne, s jedne strane planove domicilnog establišmenta, a s druge strane nerealna očekivanja raseljenih srba, od Hrvatske, preko BiH i Vojvodine pa do Kosova... a ako ćemo realno okruženje joj i nije baš prijateljski nastrojeno, ajmo reći da se radi o trpljenju... dok opet na zapeva "Pukni zoro"... evo za naše prekodrinjane jedne njihove tj od "hrvata" iz Bačke inače dotepenca po dedi iz Plaškog koji je malo srameći ali ok.. :))), al nek ju pozorno odslušaju...Pirate wrote:tre wrote:to je ono najgore za srbiju i za sve države oko nje, u srbiji glavna opozicija nosi isti kaput kao i suljo i iz istog su četničkog legla ispali, prosto je nevjerojatno da se samo Đinđić uspio ubaciti u to kolo vlasti i expresno su ga mrknuli dok si reko srbijaPirate wrote:Tonino, nisam citao clanak ali vjerujem da ti je svaka ko u Njegosa.
Kako stvari stoje, izgizgleda da i nema nikoga kvalitetnog ko bi seo na čelo drzavdržave i poveo ka boljem. Ne znam di je hrvatska u tom pogledu, ali samim tim što je u EU je u neku ruku sigurnija jer ipak ne ovisi sve od 'lokalne pameti'...
Kosovo, to je rasipanje energije, ovo sve ostalo je nebitno. Vojvodina je tu gde jeste i tu će i ostati ma koliko se oko toga spekulisalo u medijima, bar taj kraj poznajem dovoljno. Da bi neki volili da budeneke frke tu, bi ali veruj mi trenutno nula bodova;)
Nisam pobornik vatikansko-masonskih zavera, ali ovu vlast i svaku u zadnjih 30 god na ovaj ili onaj način 'biraju' stranci. Jbg, Srbija je dobila zivotnu ulogu da bude takva kakva jeste ine bez razloga...
Ja se kao Srbin nadam boljem u budućnosti a isto tako i za Hrvatsku mozda i vise jer tu sam ponikao
Guest- Guest
dzmrdz wrote:
Ja se kao Srbin nadam boljem u budućnosti a isto tako i za Hrvatsku mozda i vise jer tu sam ponikao
Pa zašto se ne vratiš u Hrvatsku? Mi Hrvati smo tolerantni prema Srbima.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenko kmeci i kmeci i...
nikad nista novog
nikad nista novog
dijagram-
2015-08-09
Ti si pizda da znas...da si odrzao obecanje koje si mi dao kako cemo zajedno postati Hrvati i podrzavati jedan drugoga na tom put, pri tome bodriti jedan drugoga mozda bi danas i ja kao ti mogao..biti Hrvat konacno!crvenkasti wrote:dzmrdz wrote:
Ne, ti si radio iza mojih ledja i nnoću i danju i ...ma..uff
Ovako..em si pizda, em jedan Hrvat manje...
Guest- Guest
to mu je u opisu posladijagram wrote:crvenko kmeci i kmeci i...
nikad nista novog
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
dzmrdz wrote:Ti si pizda da znas...da si odrzao obecanje koje si mi dao kako cemo zajedno postati Hrvati i podrzavati jedan drugoga na tom put, pri tome bodriti jedan drugoga mozda bi danas i ja kao ti mogao..biti Hrvat konacno!crvenkasti wrote:dzmrdz wrote:
Moraš u sebi poticati pizdunstvo, biti veća pizda nego što jesi.
Nije teško, samo treba biti uporan. Nije kasno.
crvenkasti-
2014-04-17
dao si odgovor na svoje pitanje, a ja upravo stoga nisam hrvatsku ni htio stavljati u paralelu...dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:meni se čini da je potpuno svejedno tko vlada ili bude vladao u Srbiji... ne u smislu nacionalizma ili propagiranja velikosrpskih ideja... problem je što srbija nije u smislu državne opstojnosti samodostatna, ona nema niti dovoljno kvalitativnog ljudskog potencijala niti mogućnosti da aktivno eksploatira to malo postojećih kapaciteta... narodni korpus je disperziran u 5 država i tu Srbija gubi poprilično energije na nerealne, s jedne strane planove domicilnog establišmenta, a s druge strane nerealna očekivanja raseljenih srba, od Hrvatske, preko BiH i Vojvodine pa do Kosova... a ako ćemo realno okruženje joj i nije baš prijateljski nastrojeno, ajmo reći da se radi o trpljenju... dok opet na zapeva "Pukni zoro"... evo za naše prekodrinjane jedne njihove tj od "hrvata" iz Bačke inače dotepenca po dedi iz Plaškog koji je malo srameći ali ok.. :))), al nek ju pozorno odslušaju...Pirate wrote:tre wrote:to je ono najgore za srbiju i za sve države oko nje, u srbiji glavna opozicija nosi isti kaput kao i suljo i iz istog su četničkog legla ispali, prosto je nevjerojatno da se samo Đinđić uspio ubaciti u to kolo vlasti i expresno su ga mrknuli dok si reko srbijaPirate wrote:Tonino, nisam citao clanak ali vjerujem da ti je svaka ko u Njegosa.
Kako stvari stoje, izgizgleda da i nema nikoga kvalitetnog ko bi seo na čelo drzavdržave i poveo ka boljem. Ne znam di je hrvatska u tom pogledu, ali samim tim što je u EU je u neku ruku sigurnija jer ipak ne ovisi sve od 'lokalne pameti'...
Kosovo, to je rasipanje energije, ovo sve ostalo je nebitno. Vojvodina je tu gde jeste i tu će i ostati ma koliko se oko toga spekulisalo u medijima, bar taj kraj poznajem dovoljno. Da bi neki volili da budeneke frke tu, bi ali veruj mi trenutno nula bodova;)
Nisam pobornik vatikansko-masonskih zavera, ali ovu vlast i svaku u zadnjih 30 god na ovaj ili onaj način 'biraju' stranci. Jbg, Srbija je dobila zivotnu ulogu da bude takva kakva jeste ine bez razloga...
što se tiče Vojvodine s vremena na vrijeme ja se zajebavam da će Srbija izgubiti Vojvodinu, ali u stvarnosti Srbija ne može izgubiti nešto što niti nije njeno, iako je administrativno to stavljeno u okvir Srbije... Vojvodina je oduvijek bila jedan mikroprostor na koji su se kroz vrijeme ljudi naseljavali jedno vrijeme u istoj boravili pa onda spletom okolnosti istu napuštali... to vrijedi još od Severa pa na ovamo...
zavjerenici kao poticatelji ili sprovoditelji zavjera su tkđ od pamtivjeka postojali i njihova uloga je nekad (ovisno o njihovoj sposobnosti) ostala nerasvijetljena a nekad do u detalj se sve znalo tko i što, s kim i zašto....
ti si rijetko pozitivan tip kojeg uvijek rado pozdravim i kojem u svakom smislu želim svako dobro... gdje god bio i što god radio...
a pro po podjebavanja od strane kompleksaša crvenkastog... u hrvatsku si uvijek dobrodošao...
2015-08-08
ukratko ući ćete u EU 2030. ili kasnije, kako vam je marčelo govorio još od 2003. otkad ovdje piše... i ništa od razmjene teritorija s kosovom, i traži se puno prizanje kosova prije zaključenja pregovora.
eto.
eto.
crvenkasti wrote:dzmrdz wrote:Ti si pizda da znas...da si odrzao obecanje koje si mi dao kako cemo zajedno postati Hrvati i podrzavati jedan drugoga na tom put, pri tome bodriti jedan drugoga mozda bi danas i ja kao ti mogao..biti Hrvat konacno!crvenkasti wrote:dzmrdz wrote:
Moraš u sebi poticati pizdunstvo, biti veća pizda nego što jesi.
Nije teško, samo treba biti uporan. Nije kasno
Sad mi to kazes....
Guest- Guest
odnosno u intervjuu vam je rekao da možete zaboravit ladno 2025. kao rok jer ste, kao prvo, propali slučaj a kao drugo oni sad imaju druge prioritete, eu se raspada a planeta je u kurcu, i nemaju vremena ni volje zajebavat se s vama
marcellus wrote:odnosno u intervjuu vam je rekao da možete zaboravit ladno 2025. kao rok jer ste, kao prvo, propali slučaj a kao drugo oni sad imaju druge prioritete, eu se raspada a planeta je u kurcu, i nemaju vremena ni volje zajebavat se s vama
Eu se raspada.
Srbi idu s Kinom, Rusijom i Bangladešom, kakva Europa
A kud ćemo mi?
crvenkasti-
2014-04-17
A za koji to prostor ne vredi?michaellcmacha wrote:dao si odgovor na svoje pitanje, a ja upravo stoga nisam hrvatsku ni htio stavljati u paralelu...dzmrdz wrote:michaellcmacha wrote:meni se čini da je potpuno svejedno tko vlada ili bude vladao u Srbiji... ne u smislu nacionalizma ili propagiranja velikosrpskih ideja... problem je što srbija nije u smislu državne opstojnosti samodostatna, ona nema niti dovoljno kvalitativnog ljudskog potencijala niti mogućnosti da aktivno eksploatira to malo postojećih kapaciteta... narodni korpus je disperziran u 5 država i tu Srbija gubi poprilično energije na nerealne, s jedne strane planove domicilnog establišmenta, a s druge strane nerealna očekivanja raseljenih srba, od Hrvatske, preko BiH i Vojvodine pa do Kosova... a ako ćemo realno okruženje joj i nije baš prijateljski nastrojeno, ajmo reći da se radi o trpljenju... dok opet na zapeva "Pukni zoro"... evo za naše prekodrinjane jedne njihove tj od "hrvata" iz Bačke inače dotepenca po dedi iz Plaškog koji je malo srameći ali ok.. :))), al nek ju pozorno odslušaju...Pirate wrote:tre wrote:
to je ono najgore za srbiju i za sve države oko nje, u srbiji glavna opozicija nosi isti kaput kao i suljo i iz istog su četničkog legla ispali, prosto je nevjerojatno da se samo Đinđić uspio ubaciti u to kolo vlasti i expresno su ga mrknuli dok si reko srbija
što se tiče Vojvodine s vremena na vrijeme ja se zajebavam da će Srbija izgubiti Vojvodinu, ali u stvarnosti Srbija ne može izgubiti nešto što niti nije njeno, iako je administrativno to stavljeno u okvir Srbije... Vojvodina je oduvijek bila jedan mikroprostor na koji su se kroz vrijeme ljudi naseljavali jedno vrijeme u istoj boravili pa onda spletom okolnosti istu napuštali... to vrijedi još od Severa pa na ovamo...
zavjerenici kao poticatelji ili sprovoditelji zavjera su tkđ od pamtivjeka postojali i njihova uloga je nekad (ovisno o njihovoj sposobnosti) ostala nerasvijetljena a nekad do u detalj se sve znalo tko i što, s kim i zašto....
ti si rijetko pozitivan tip kojeg uvijek rado pozdravim i kojem u svakom smislu želim svako dobro... gdje god bio i što god radio...
a pro po podjebavanja od strane kompleksaša crvenkastog... u hrvatsku si uvijek dobrodošao...
Mi volimo dati prprostoru i vremevremenu u kojem mi zizivimo posebnu uulogu, unikatnu i istorijski vrlo vaznu. To je u stvari nas pokusaj kao individualaca da damo smisao svojim zivotima koji cesto nemaju smisla pa se onda pokusavamo putem raznih identiteta naci u najudobnijoj kozi, koja je ipak samo koza...
Cija je Vojvodina? Onog ko zivi u njoj, kao i sve ostaostalo....
Ti i Crvenkovski...ne mismislim da si mislite uvek.ono sto kazete...
Moji su u HrvatsHrvatskoj u ovakvom ili onakonakvom obliku dovoljno dugo i zivotima i radom da je to i moja kuca, a sto se sada ovako postavilo...jbg
Moglo se drugacije, tu smo dismo a ja di sam bobolje da sse uhvatim cetke i rolera
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:
I u slijedećem ratu, da bih pokazao da sam Hrvat, ja ću ga.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Tonino Picula:'Dok je na celu Njemacke bila Merkel,Srbiji se gledalo kroz prste.Ta su vremena prosla.'
» Titula turbo.ustase od Suljinih medija dobio je nitko drugi do li Tonino Picula.Covjek lomi kicmu Srbiji
» Tonino Picula : Milorad Dodik je četnik
» Srpski radikali iz Crne Gore : Tonino Picula je ustaša
» Rusi ozbiljno zakuhavaju u Srbiji, otvoreno prijete Vučiću
» Titula turbo.ustase od Suljinih medija dobio je nitko drugi do li Tonino Picula.Covjek lomi kicmu Srbiji
» Tonino Picula : Milorad Dodik je četnik
» Srpski radikali iz Crne Gore : Tonino Picula je ustaša
» Rusi ozbiljno zakuhavaju u Srbiji, otvoreno prijete Vučiću
Page 3 of 4