Tako je govorila Ruža
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Tako je govorila Ruža
Jeste imali i Crvenkapicu ? Mislim vi Hercegovci toliko volite lagati, da se ne bi čudila ..da velis daEro wrote:Dok sam bio dijete imali smo vuka umjesto psa. Krasna i umiljata životinja.Eva wrote:On je stari lisac, i puno toga pušta drugima na volju da si misle, ali nimalo ni naivan. Ne daj se zavarat janjećom kožom, vuk je.
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Sora wrote:
Policajka . Kao da bi i znala drugačije
Jesi slušala koji njezin govor? Neloša je, članica euroskeptične grupacije u EU parlamentu, mislim da čine 10% zastupnika.
Guest- Guest
S vukovima vam je tako: ako misli da si ti vođa čopora, on to poštuje, a ako misli da je on vođa, onda očekuje da i vi to poštujete. Ajme čoporu(narodu) bez vođe čopora.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Šta ti je to?Sora wrote:Jeste imali i Crvenkapicu ?Ero wrote:Dok sam bio dijete imali smo vuka umjesto psa. Krasna i umiljata životinja.Eva wrote:On je stari lisac, i puno toga pušta drugima na volju da si misle, ali nimalo ni naivan. Ne daj se zavarat janjećom kožom, vuk je.
2014-04-23
Lijevi pas ti je za preticanje, pa ti samo tako nastavi...Sora wrote:Policajka .Le Roi Soleil wrote:Pa Ruža obično govori kratko ali precizno. Nemam primjedbi na njezin rad u parlamentu.
2014-04-23
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
» Što je sve hrvatska pamet govorila o virusu
» ''O kakvom je to puču Kolinda danas govorila?''
» Sad siri kao 'mir,ljubav i toleranciju' a ovako je govorila i govori o Hrvatskoj i 'Oluji'.
» NIJEMAC LJUT 'Kćer su mi maltretirali jer je jedina u razredu govorila njemački
» Što je sve hrvatska pamet govorila o virusu
» ''O kakvom je to puču Kolinda danas govorila?''
» Sad siri kao 'mir,ljubav i toleranciju' a ovako je govorila i govori o Hrvatskoj i 'Oluji'.
» NIJEMAC LJUT 'Kćer su mi maltretirali jer je jedina u razredu govorila njemački
Page 2 of 2