NIJEMAC LJUT 'Kćer su mi maltretirali jer je jedina u razredu govorila njemački
Page 1 of 1
NIJEMAC LJUT 'Kćer su mi maltretirali jer je jedina u razredu govorila njemački
NIJEMAC LJUT 'Kćer su mi maltretirali jer je jedina u razredu govorila njemački'
Ilustracija (foto: Pixabay.com)
Autor: CroExpress
Djevojčica Yara (8) iz njemačkog grada Kassela jedina je u svom razredu govorila njemački jezik. U cijeloj njenoj generaciji bilo ih je samo dvoje.
Čak 95 posto učenika prvog razreda u školi Carl Anton Henschel u ovom gradu ima migrantske korijene.
Otac Mike F. požalio se da su Yaru, čija je majka Brazilka, maltretirali i marginalizirali. Opisao je nekoliko takvih situacija, a jedan ju je učenik u svibnju ozlijedio oštrim predmetom. Otac kaže kako joj je čak i njemački jezik postao lošiji zbog ovakvog okruženja.
Mike je stoga zatražio od Pokrajinskog obrazovnog ureda da Yaru prebace u drugu školu. Osim toga, napade na djevojčicu prijavio je policiji, no njegova je prijava odbačena jer su napadači djeca. A njega i suprugu je prijavila škola, jer je Yara bila odsutna 30 dana, prema njihovom mišljenju, bez opravdanja.
Kako piše HNA, djevojčica sad ide u novu školu, gdje je mnogo sretnija. Ima prijatelje i veseli se odlasku.
Ilustracija (foto: Pixabay.com)
Čak 95 posto učenika prvog razreda u školi Carl Anton Henschel u ovom gradu ima migrantske korijene.
Autor: CroExpress
Djevojčica Yara (8) iz njemačkog grada Kassela jedina je u svom razredu govorila njemački jezik. U cijeloj njenoj generaciji bilo ih je samo dvoje.
Otac Mike F. požalio se da su Yaru, čija je majka Brazilka, maltretirali i marginalizirali. Opisao je nekoliko takvih situacija, a jedan ju je učenik u svibnju ozlijedio oštrim predmetom. Otac kaže kako joj je čak i njemački jezik postao lošiji zbog ovakvog okruženja.
Mike je stoga zatražio od Pokrajinskog obrazovnog ureda da Yaru prebace u drugu školu. Osim toga, napade na djevojčicu prijavio je policiji, no njegova je prijava odbačena jer su napadači djeca. A njega i suprugu je prijavila škola, jer je Yara bila odsutna 30 dana, prema njihovom mišljenju, bez opravdanja.
Kako piše HNA, djevojčica sad ide u novu školu, gdje je mnogo sretnija. Ima prijatelje i veseli se odlasku.
Re: NIJEMAC LJUT 'Kćer su mi maltretirali jer je jedina u razredu govorila njemački
Ovome još nije stiglo do malog mozga.
Pa di će među Paštunima govorit njemački...svašta.
Pa di će među Paštunima govorit njemački...svašta.
Re: NIJEMAC LJUT 'Kćer su mi maltretirali jer je jedina u razredu govorila njemački
Jasno je da se radi o cistoj mrznji prema migrantima.
dijagram-
2015-08-09
"Ustav" otoka Sentinela je zakon.
gle male gamadi
2014-04-16
Zašto je ljut koju pičku materinu? Pa njemci su sami krivi za to, em su pustili mujage u zemlju em ne prave svoju djecu i sad im kao neko kriv i kao ljute se zato što na 25 mujaga dođe jedno švapsko dijete. Sami pali sami se ubiliEroo wrote:NIJEMAC LJUT 'Kćer su mi maltretirali jer je jedina u razredu govorila njemački'Čak 95 posto učenika prvog razreda u školi Carl Anton Henschel u ovom gradu ima migrantske korijene.
tre nije baš tako
da kod nas dovedu iste, isto bi se dogodilo
nisu svi švabe krivi što su ljevičarske vlasti dovele korov u državu
tko njih može nadmašiti u natalitetu
2014-04-16
Čekaj malo, zar su mujage krive što smo mi odbacili Božju zapovjed; plodite se i množite i napučite kuglu zemaljsku? Ne može mi niko reći da su vremena poslje ww2 bila lakša nego sada ali su tada ljudi imali po 5,6,7..10 djece a danas ne žele imati ni dvoje. E jebiga, ko nas jebe kad ne želimo prokreaciju nego udobnost, što ne želimo više napraviti nikakvu žrtvu nego isključivo raspolažemo pohlepom i komoditetom. I za nas isto važi kao i za sve narode ovoga svijeta koji ubijaju vlastitu djecu još u utrobama majki, sami pali sami se ubilimortal wrote:tre nije baš tako
?? braniš mujage ? daj si miratre wrote:Čekaj malo, zar su mujage krive što smo mi odbacili Božju zapovjed; plodite se i množite i napučite kuglu zemaljsku? Ne može mi niko reći da su vremena poslje ww2 bila lakša nego sada ali su tada ljudi imali po 5,6,7..10 djece a danas ne žele imati ni dvoje. E jebiga, ko nas jebe kad ne želimo prokreaciju nego udobnost, što ne želimo više napraviti nikakvu žrtvu nego isključivo raspolažemo pohlepom i komoditetom. I za nas isto važi kao i za sve narode ovoga svijeta koji ubijaju vlastitu djecu još u utrobama majki, sami pali sami se ubilimortal wrote:tre nije baš tako
nek smrde tamo gdje im je mjesto
nemaju što raditi na našem terenu
ako koji zaluta ima da poštuje zakone kršćanskih zemalja
ne širiti islam i natalitetom osvajati teren
immortal-
2014-04-16
Ne branim mujage nego osuđujem nas i cijelu zapadnu civilizaciju koja je potpala pod utjecaj feminizma i sto drugih ljevičarskih perverzija i gluposti.mortal wrote:?? braniš mujage ? daj si miratre wrote:Čekaj malo, zar su mujage krive što smo mi odbacili Božju zapovjed; plodite se i množite i napučite kuglu zemaljsku? Ne može mi niko reći da su vremena poslje ww2 bila lakša nego sada ali su tada ljudi imali po 5,6,7..10 djece a danas ne žele imati ni dvoje. E jebiga, ko nas jebe kad ne želimo prokreaciju nego udobnost, što ne želimo više napraviti nikakvu žrtvu nego isključivo raspolažemo pohlepom i komoditetom. I za nas isto važi kao i za sve narode ovoga svijeta koji ubijaju vlastitu djecu još u utrobama majki, sami pali sami se ubilimortal wrote:tre nije baš tako
Inače jedan sam od rijetkih koji je zagovarao žicu na samom početku krize ali jebiga, svi drugi su pametniji, svi drugi imaju bolja riješenja...stoljećima smo branili evropu od najezde islama a sada je evropa sama skinula gaće i dopustila da ih islamisti guze. I naka nas guze, bolje nismo ni zaslužili dok se opet ne saberemo i ne potamanimo sav korov koji raste među nama i guši svako dobro bilo etike bilo morala
Mene bas boli kitomir sto migranti guze kilave Europljane.
I premalo je to. Trebaju ih guziti jos vise, dok im oci ne poispadaju.
I premalo je to. Trebaju ih guziti jos vise, dok im oci ne poispadaju.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Karma je kurva.
Prijatelj mi radi u osnovnoj skoli u Malmö. Mislim da je 420 ucenika i niti jedan etnicki svedjanin. Nesta Poljaka, nesta Balkan i ostatak MENA.
2014-04-14
tre wrote:Zašto je ljut koju pičku materinu? Pa njemci su sami krivi za to, em su pustili mujage u zemlju em ne prave svoju djecu i sad im kao neko kriv i kao ljute se zato što na 25 mujaga dođe jedno švapsko dijete. Sami pali sami se ubiliEroo wrote:NIJEMAC LJUT 'Kćer su mi maltretirali jer je jedina u razredu govorila njemački'Čak 95 posto učenika prvog razreda u školi Carl Anton Henschel u ovom gradu ima migrantske korijene.
To je to.
podrska mujagama
Ko joj je kriv kad ne zna pašto jezik. Neka ga nauči, pobogu...
da, u ucenju je spasEroo wrote:Ko joj je kriv kad ne zna pašto jezik. Neka ga nauči, pobogu...
tre wrote:Ne branim mujage nego osuđujem nas i cijelu zapadnu civilizaciju koja je potpala pod utjecaj feminizma i sto drugih ljevičarskih perverzija i gluposti.mortal wrote:?? braniš mujage ? daj si miratre wrote:Čekaj malo, zar su mujage krive što smo mi odbacili Božju zapovjed; plodite se i množite i napučite kuglu zemaljsku? Ne može mi niko reći da su vremena poslje ww2 bila lakša nego sada ali su tada ljudi imali po 5,6,7..10 djece a danas ne žele imati ni dvoje. E jebiga, ko nas jebe kad ne želimo prokreaciju nego udobnost, što ne želimo više napraviti nikakvu žrtvu nego isključivo raspolažemo pohlepom i komoditetom. I za nas isto važi kao i za sve narode ovoga svijeta koji ubijaju vlastitu djecu još u utrobama majki, sami pali sami se ubilimortal wrote:tre nije baš tako
Inače jedan sam od rijetkih koji je zagovarao žicu na samom početku krize ali jebiga, svi drugi su pametniji, svi drugi imaju bolja riješenja...stoljećima smo branili evropu od najezde islama a sada je evropa sama skinula gaće i dopustila da ih islamisti guze. I naka nas guze, bolje nismo ni zaslužili dok se opet ne saberemo i ne potamanimo sav korov koji raste među nama i guši svako dobro bilo etike bilo morala
Treja za Premijera.. ..ne mogu reci da je ista krivo receno..
Guest- Guest
Similar topics
» Nije Bosanac vec Nijemac!Nijemac na Pagu strojevima unistio obalu,opravdanja su mu nevjerojatna
» Njemačka tone u ludilo: njemački predsjednik napao njemački narod
» Tako je govorila Ruža
» Crnca u Bostonu maltretirali zato što je hodao.
» Što je sve hrvatska pamet govorila o virusu
» Njemačka tone u ludilo: njemački predsjednik napao njemački narod
» Tako je govorila Ruža
» Crnca u Bostonu maltretirali zato što je hodao.
» Što je sve hrvatska pamet govorila o virusu
Page 1 of 1