Tako je govorila Ruža
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Tako je govorila Ruža
http://www.dnevno.hr/vijesti/ruza-u-eu-parlamentu-oglusivali-ste-se-na-cinjenicu-da-se-medu-izbjeglicama-skrivaju-teroristi-video-861657
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
veber-
2014-12-30
Re: Tako je govorila Ruža
Pa Ruža obično govori kratko ali precizno. Nemam primjedbi na njezin rad u parlamentu.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Zar nisi na liniji s Ružom?Eva wrote:veber wrote:ero tebe samo milfače pale.
2014-04-23
Koji štos?Eva wrote:Ma jesam, ali štos je dobar:)
2014-04-23
Eva wrote:I tebi su neki forumaši na ignore? Oh, pardon my French
Ili ne kuži kaj je MILF. Možda voli gilfače.
Guest- Guest
Kuži Ero sve, samo se voli često pravit da ne kuži. No, ja sam skužila to njegovo "kuženje" davnih dana.
Guest- Guest
Ero je ok, a vidim da je počeo raditi otklon u političkim promišljanjima kao istinski mistik.
Guest- Guest
On je stari lisac, i puno toga pušta drugima na volju da si misle, ali nimalo ni naivan. Ne daj se zavarat janjećom kožom, vuk je.
Guest- Guest
A ti ne kužiš ništa, Tomice.Le Roi Soleil wrote:Eva wrote:I tebi su neki forumaši na ignore? Oh, pardon my French
A i da kužiš ne bi ti pomoglo, jer nemaš m*da...Izgleda da su vam ženske jedine koji ih imaju.
2014-04-23
Ero wrote:A ti ne kužiš ništa, Tomice.Le Roi Soleil wrote:Eva wrote:I tebi su neki forumaši na ignore? Oh, pardon my French
A i da kužiš ne bi ti pomoglo, jer nemaš m*da...Izgleda da su vam ženske jedine koji ih imaju.
Znači dirnuo sam u žicu, ne gomilaj grijeh na grijeh, jer na grešnike pada srdžba Njegova.
Guest- Guest
Dok sam bio dijete imali smo vuka umjesto psa. Krasna i umiljata životinja.Eva wrote:On je stari lisac, i puno toga pušta drugima na volju da si misle, ali nimalo ni naivan. Ne daj se zavarat janjećom kožom, vuk je.
2014-04-23
Policajka . Kao da bi i znala drugačijeLe Roi Soleil wrote:Pa Ruža obično govori kratko ali precizno. Nemam primjedbi na njezin rad u parlamentu.
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Jeste imali i Crvenkapicu ? Mislim vi Hercegovci toliko volite lagati, da se ne bi čudila ..da velis daEro wrote:Dok sam bio dijete imali smo vuka umjesto psa. Krasna i umiljata životinja.Eva wrote:On je stari lisac, i puno toga pušta drugima na volju da si misle, ali nimalo ni naivan. Ne daj se zavarat janjećom kožom, vuk je.
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
» Što je sve hrvatska pamet govorila o virusu
» ''O kakvom je to puču Kolinda danas govorila?''
» Sad siri kao 'mir,ljubav i toleranciju' a ovako je govorila i govori o Hrvatskoj i 'Oluji'.
» NIJEMAC LJUT 'Kćer su mi maltretirali jer je jedina u razredu govorila njemački
» Što je sve hrvatska pamet govorila o virusu
» ''O kakvom je to puču Kolinda danas govorila?''
» Sad siri kao 'mir,ljubav i toleranciju' a ovako je govorila i govori o Hrvatskoj i 'Oluji'.
» NIJEMAC LJUT 'Kćer su mi maltretirali jer je jedina u razredu govorila njemački
Page 1 of 2