Porez na nekretnine
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Porez na nekretnine
da druge ne vrijeđaš i ne omalovažavaš ne bi ni osjetio da si nešto iznadveber wrote:kravo bedasta!
neka te muž lupa jer si blesava.
ja se zauzimam da baš mene oporezuju, ne vas stoku sitnog zuba.
kravo tupa ja imam jebeni stan sa 14 prostorija i pun kurac stakala. kada čistačica opere zadnji krene na prvi.
i ti si klasični primjer da sitnozubu stoku treba ostaviti u toru.
jebeš zauzimanje za neka prava kada stoka to ne razumije.
jedino ti tvoj prljav umišljaj daje taj lažni osjećaj vvrijednosti
nula si i smeće si
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
nema kod moje Morty milosti..sto narucis to te slijedi...mortal wrote:da druge ne vrijeđaš i ne omalovažavaš ne bi ni osjetio da si nešto iznadveber wrote:kravo bedasta!
kravo tupa ja imam jebeni stan sa 14 prostorija i pun kurac stakala. kada čistačica opere zadnji krene na prvi.
nula si i smeće si
Guest- Guest
kad te cipiraju samo ti skinu sa racunaLegendovich wrote:bude tako,tebi slijedi kugla u glavu..pa ..nakon toga cu se na neki nacin kompenzirati od tvojih nekretnina..jel moze?RayMabus wrote:Nije moj problem šta si ti vanka. Zemlja ti je neobrađena. Porez.Legendovich wrote:ne bitno..ne mlati tudjim kurtzem gloginje..vratit ce ti se..
Vidim ja kud ovo ide..oporezovati nekretnine 500000 RH drzavljana ,koji rade vanka..rasprodaja drzavnog zlata(Slavonije),otimanje nekretnina...
E pa kad to dojde,i ti ne budes mogao placati porez za svoje nekretnine,onda ces se dozvati pameti...
kao stoji neobradjeno,a poljoprivreda i stocarstvo do korjena sjebani..
Zasto ovaj polušvabo pokrenuo temu..jer je jalan sto su mu partizani pokupili nekretnine,pa pizdi,jer hrvatki gradjani imaju svatko svoju,steceno u Titino doba..
ne cese se pseto radi sela,nego radi sebea...
zar to nije super
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
..moze..nemam nish protiv..dobijem i neonsko plavu blutut narukvicuprckov wrote:kad te cipiraju samo ti skinu sa racunaLegendovich wrote:bude tako,tebi slijedi kugla u glavu..pa ..nakon toga cu se na neki nacin kompenzirati od tvojih nekretnina..jel moze?RayMabus wrote:Nije moj problem šta si ti vanka. Zemlja ti je neobrađena. Porez.Legendovich wrote:ne bitno..ne mlati tudjim kurtzem gloginje..vratit ce ti se..
Vidim ja kud ovo ide..oporezovati nekretnine 500000 RH drzavljana ,koji rade vanka..rasprodaja drzavnog zlata(Slavonije),otimanje nekretnina...
E pa kad to dojde,i ti ne budes mogao placati porez za svoje nekretnine,onda ces se dozvati pameti...
kao stoji neobradjeno,a poljoprivreda i stocarstvo do korjena sjebani..
Zasto ovaj polušvabo pokrenuo temu..jer je jalan sto su mu partizani pokupili nekretnine,pa pizdi,jer hrvatki gradjani imaju svatko svoju,steceno u Titino doba..
ne cese se pseto radi sela,nego radi sebea...
zar to nije super
Guest- Guest
Legendovich wrote:nema kod moje Morty milosti..sto narucis to te slijedi...mortal wrote:da druge ne vrijeđaš i ne omalovažavaš ne bi ni osjetio da si nešto iznadveber wrote:kravo bedasta!
nula si i smeće si
2014-12-30
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Porez na nekretnine je prevara birača!
» Budimo iskreni, porez na nekretnine je krađa
» Porez na nekretnine: jedino Crkva izuzeta
» Linić:O čemu priča SDP?Porez na nekretnine bio je u Planu 21!
» Porez na nekretnine kao genocidni udar katoličke uljudbe
» Budimo iskreni, porez na nekretnine je krađa
» Porez na nekretnine: jedino Crkva izuzeta
» Linić:O čemu priča SDP?Porez na nekretnine bio je u Planu 21!
» Porez na nekretnine kao genocidni udar katoličke uljudbe
Page 9 of 9