Milanović : Svatko tko se 1991. borio za Hrvatsku pod "Za dom spremni" borio se i za NDH
Page 10 of 16
Page 10 of 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Re: Milanović : Svatko tko se 1991. borio za Hrvatsku pod "Za dom spremni" borio se i za NDH
Meni se čini da će taj još dugo češati jaja, voziti se u limuzinama i jebati vas kako stigne. Onog drugog su pojeli crvi odavno.vuksadinare wrote:dok nekom ne pukne film pa onda moze cesat jaja...dzango wrote:Njenog sina pojeli crvi a ovaj u fotelji i skupom odelu pije viski, češe jaja i vlada državom uz sve počasti i privilegije. Ko je tu ispao budala i ko treba da se srami svoje gluposti?michaellcmacha wrote:https://kamenjar.com/pismo-majke-jean-michela-nicoliera-milanovicu-moj-sin-je-otisao-u-vukovar-kada-ste-vi-otisli-iz-hrvatske-sramite-se/
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Milanović : Svatko tko se 1991. borio za Hrvatsku pod "Za dom spremni" borio se i za NDH
tesko..uvrh glave jedan mandat...takav tip...necemo cekati nakon ovog bisera novi..nema on zivaca kao plenkovic naprimjer...taj se treba sa svima posvaditi...kao sto narkomanu treba droga...dzango wrote:Meni se čini da će taj još dugo češati jaja, voziti se u limuzinama i jebati vas kako stigne. Onog drugog su pojeli crvi odavno.vuksadinare wrote:dok nekom ne pukne film pa onda moze cesat jaja...dzango wrote:Njenog sina pojeli crvi a ovaj u fotelji i skupom odelu pije viski, češe jaja i vlada državom uz sve počasti i privilegije. Ko je tu ispao budala i ko treba da se srami svoje gluposti?michaellcmacha wrote:https://kamenjar.com/pismo-majke-jean-michela-nicoliera-milanovicu-moj-sin-je-otisao-u-vukovar-kada-ste-vi-otisli-iz-hrvatske-sramite-se/
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
ČEkam Soru da se javi ... jel me prepoznala na onoj slici
Ne javlja se
Sora nemoj da masturbiraš pod stare dane ... razumijem uspomene ali nije baš red u tim godinama
Ne javlja se
Sora nemoj da masturbiraš pod stare dane ... razumijem uspomene ali nije baš red u tim godinama
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
E da, zaboravio sam i koks na vaš račun. Taj zna da živi. I zna kada šta da kaže. Nije slučajna ova izjava. Isto tako zna kada treba da se pod šatorom pred braniteljima hvali svojim ustaškim poreklom.vuksadinare wrote:tesko..uvrh glave jedan mandat...takav tip...necemo cekati nakon ovog bisera novi..nema on zivaca kao plenkovic naprimjer...taj se treba sa svima posvaditi...kao sto narkomanu treba droga...dzango wrote:Meni se čini da će taj još dugo češati jaja, voziti se u limuzinama i jebati vas kako stigne. Onog drugog su pojeli crvi odavno.vuksadinare wrote:dok nekom ne pukne film pa onda moze cesat jaja...dzango wrote:Njenog sina pojeli crvi a ovaj u fotelji i skupom odelu pije viski, češe jaja i vlada državom uz sve počasti i privilegije. Ko je tu ispao budala i ko treba da se srami svoje gluposti?michaellcmacha wrote:https://kamenjar.com/pismo-majke-jean-michela-nicoliera-milanovicu-moj-sin-je-otisao-u-vukovar-kada-ste-vi-otisli-iz-hrvatske-sramite-se/
..sve je to ok...ali fali mu nesto....zivci...hoce previse u malo vremena pa se zajebedzango wrote:E da, zaboravio sam i koks na vaš račun. Taj zna da živi. I zna kada šta da kaže. Nije slučajna ova izjava. Isto tako zna kada treba da se pod šatorom pred braniteljima hvali svojim ustaškim poreklom.vuksadinare wrote:tesko..uvrh glave jedan mandat...takav tip...necemo cekati nakon ovog bisera novi..nema on zivaca kao plenkovic naprimjer...taj se treba sa svima posvaditi...kao sto narkomanu treba droga...dzango wrote:Meni se čini da će taj još dugo češati jaja, voziti se u limuzinama i jebati vas kako stigne. Onog drugog su pojeli crvi odavno.vuksadinare wrote:dok nekom ne pukne film pa onda moze cesat jaja...dzango wrote:
Njenog sina pojeli crvi a ovaj u fotelji i skupom odelu pije viski, češe jaja i vlada državom uz sve počasti i privilegije. Ko je tu ispao budala i ko treba da se srami svoje gluposti?
2015-09-08
Milanović je porijeklom iz jednog čisto partizanskog sela pored Sinjadzango wrote:E da, zaboravio sam i koks na vaš račun. Taj zna da živi. I zna kada šta da kaže. Nije slučajna ova izjava. Isto tako zna kada treba da se pod šatorom pred braniteljima hvali svojim ustaškim poreklom.vuksadinare wrote:tesko..uvrh glave jedan mandat...takav tip...necemo cekati nakon ovog bisera novi..nema on zivaca kao plenkovic naprimjer...taj se treba sa svima posvaditi...kao sto narkomanu treba droga...dzango wrote:Meni se čini da će taj još dugo češati jaja, voziti se u limuzinama i jebati vas kako stigne. Onog drugog su pojeli crvi odavno.vuksadinare wrote:dok nekom ne pukne film pa onda moze cesat jaja...dzango wrote:
Njenog sina pojeli crvi a ovaj u fotelji i skupom odelu pije viski, češe jaja i vlada državom uz sve počasti i privilegije. Ko je tu ispao budala i ko treba da se srami svoje gluposti?
Njegov djed Ante je bio prvoborac i kasnije oficir OZNA
Oženio ženu čiji je otac bio u ustaškoj vojsci ali bio bezveznjaković kao i 98% tih ustaša
2015-09-24
Ništa. Odmori jedan mandat i onda opet nazad. Koji mu je ovo mandat na vlasti?vuksadinare wrote:..sve je to ok...ali fali mu nesto....zivci...hoce previse u malo vremena pa se zajebedzango wrote:E da, zaboravio sam i koks na vaš račun. Taj zna da živi. I zna kada šta da kaže. Nije slučajna ova izjava. Isto tako zna kada treba da se pod šatorom pred braniteljima hvali svojim ustaškim poreklom.vuksadinare wrote:tesko..uvrh glave jedan mandat...takav tip...necemo cekati nakon ovog bisera novi..nema on zivaca kao plenkovic naprimjer...taj se treba sa svima posvaditi...kao sto narkomanu treba droga...dzango wrote:Meni se čini da će taj još dugo češati jaja, voziti se u limuzinama i jebati vas kako stigne. Onog drugog su pojeli crvi odavno.vuksadinare wrote:
dok nekom ne pukne film pa onda moze cesat jaja...
vuksadinare wrote:..bili su napadaci...svako koji drzi pusku i u napadu je legitiman je cilj...ne moze snajperist znati ako ima pusku jel on ima dobre ili lose namjere njegovo je da neutralizira neprijatelja sa puskom u ruciSerbinho-3 wrote:vuksadinare wrote:pobio je četnika....a civili su bili na hrvatskoj strani u podrumima..Serbinho-3 wrote:Francuz bio snajperista...
Ko zna koliko je pobio ljudi.
Bila je tu i JNA...
To je svaka strana imala istu teoriju...
Bilo ih tu gomila frakcija.
Kada drzavno informativna bezbednost ne radi svoj posao, onda se tako zavrsi.
Falili su samo Budisti.
Serbinho-3- Posts : 27661
2014-08-25
drugi....ali razlicit po jednom premijer i predsjednik..ostao mu jos jedan onaj predsjednik sabora...dzango wrote:Ništa. Odmori jedan mandat i onda opet nazad. Koji mu je ovo mandat na vlasti?vuksadinare wrote:..sve je to ok...ali fali mu nesto....zivci...hoce previse u malo vremena pa se zajebedzango wrote:E da, zaboravio sam i koks na vaš račun. Taj zna da živi. I zna kada šta da kaže. Nije slučajna ova izjava. Isto tako zna kada treba da se pod šatorom pred braniteljima hvali svojim ustaškim poreklom.vuksadinare wrote:tesko..uvrh glave jedan mandat...takav tip...necemo cekati nakon ovog bisera novi..nema on zivaca kao plenkovic naprimjer...taj se treba sa svima posvaditi...kao sto narkomanu treba droga...dzango wrote:
Meni se čini da će taj još dugo češati jaja, voziti se u limuzinama i jebati vas kako stigne. Onog drugog su pojeli crvi odavno.
2015-09-08
Koga boli kurac za to. To mu ne smeta da upotrebi kada treba. Prema potrebi. Malo je partizan, malo ustaša, i uglavnom u fotelji na vlasti.Ringo10 wrote:Milanović je porijeklom iz jednog čisto partizanskog sela pored Sinjadzango wrote:E da, zaboravio sam i koks na vaš račun. Taj zna da živi. I zna kada šta da kaže. Nije slučajna ova izjava. Isto tako zna kada treba da se pod šatorom pred braniteljima hvali svojim ustaškim poreklom.vuksadinare wrote:tesko..uvrh glave jedan mandat...takav tip...necemo cekati nakon ovog bisera novi..nema on zivaca kao plenkovic naprimjer...taj se treba sa svima posvaditi...kao sto narkomanu treba droga...dzango wrote:Meni se čini da će taj još dugo češati jaja, voziti se u limuzinama i jebati vas kako stigne. Onog drugog su pojeli crvi odavno.vuksadinare wrote:
Oženio ženu čiji je otac bio u ustaškoj vojsci ali bio bezveznjaković kao i 98% tih ustaša
Isto ko što Hrvate od 1990te zaboli kitoslav šta vi mislitedzango wrote:Koga boli kurac za to. To mu ne smeta da upotrebi kada treba. Prema potrebi. Malo je partizan, malo ustaša, i uglavnom u fotelji na vlasti.Ringo10 wrote:Milanović je porijeklom iz jednog čisto partizanskog sela pored Sinjadzango wrote:E da, zaboravio sam i koks na vaš račun. Taj zna da živi. I zna kada šta da kaže. Nije slučajna ova izjava. Isto tako zna kada treba da se pod šatorom pred braniteljima hvali svojim ustaškim poreklom.vuksadinare wrote:tesko..uvrh glave jedan mandat...takav tip...necemo cekati nakon ovog bisera novi..nema on zivaca kao plenkovic naprimjer...taj se treba sa svima posvaditi...kao sto narkomanu treba droga...dzango wrote:
Meni se čini da će taj još dugo češati jaja, voziti se u limuzinama i jebati vas kako stigne. Onog drugog su pojeli crvi odavno.
2015-09-24
Sora mi se ne javlja .. Boga mi je pala u trans
Uspomene jebi ga... zajebano
Uspomene jebi ga... zajebano
2015-09-24
..i djedov brat je bio ujac....i nije bilo cisto partizansko selo...nego su ga zvali 'mala moskva' iz samo jednog razloga sto je u sinjskom kraju iz tog sela bilo najvise clanova partije...ali isto tako je bilo u predratnovrijeme i puno hss-ovaca...Ringo10 wrote:Milanović je porijeklom iz jednog čisto partizanskog sela pored Sinjadzango wrote:E da, zaboravio sam i koks na vaš račun. Taj zna da živi. I zna kada šta da kaže. Nije slučajna ova izjava. Isto tako zna kada treba da se pod šatorom pred braniteljima hvali svojim ustaškim poreklom.vuksadinare wrote:tesko..uvrh glave jedan mandat...takav tip...necemo cekati nakon ovog bisera novi..nema on zivaca kao plenkovic naprimjer...taj se treba sa svima posvaditi...kao sto narkomanu treba droga...dzango wrote:Meni se čini da će taj još dugo češati jaja, voziti se u limuzinama i jebati vas kako stigne. Onog drugog su pojeli crvi odavno.vuksadinare wrote:
2015-09-08
Mi već znamo šta Hrvati misle pa onda nema problema i sve ide rutinski.Ringo10 wrote:Isto ko što Hrvate od 1990te zaboli kitoslav šta vi mislitedzango wrote:Koga boli kurac za to. To mu ne smeta da upotrebi kada treba. Prema potrebi. Malo je partizan, malo ustaša, i uglavnom u fotelji na vlasti.Ringo10 wrote:Milanović je porijeklom iz jednog čisto partizanskog sela pored Sinjadzango wrote:E da, zaboravio sam i koks na vaš račun. Taj zna da živi. I zna kada šta da kaže. Nije slučajna ova izjava. Isto tako zna kada treba da se pod šatorom pred braniteljima hvali svojim ustaškim poreklom.vuksadinare wrote:
tesko..uvrh glave jedan mandat...takav tip...necemo cekati nakon ovog bisera novi..nema on zivaca kao plenkovic naprimjer...taj se treba sa svima posvaditi...kao sto narkomanu treba droga...
Može posle opet da bude premijer i tako u krug. Taj zna posao i kako da živi na tuđoj grbači.vuksadinare wrote:drugi....ali razlicit po jednom premijer i predsjednik..ostao mu jos jedan onaj predsjednik sabora...dzango wrote:Ništa. Odmori jedan mandat i onda opet nazad. Koji mu je ovo mandat na vlasti?vuksadinare wrote:..sve je to ok...ali fali mu nesto....zivci...hoce previse u malo vremena pa se zajebedzango wrote:E da, zaboravio sam i koks na vaš račun. Taj zna da živi. I zna kada šta da kaže. Nije slučajna ova izjava. Isto tako zna kada treba da se pod šatorom pred braniteljima hvali svojim ustaškim poreklom.vuksadinare wrote:
tesko..uvrh glave jedan mandat...takav tip...necemo cekati nakon ovog bisera novi..nema on zivaca kao plenkovic naprimjer...taj se treba sa svima posvaditi...kao sto narkomanu treba droga...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Čisto partizansko selo Glavice ... ne znam da je bilo ijednog ustaše ... možda poneki mobilizirani domobranvuksadinare wrote:..i djedov brat je bio ujac....i nije bilo cisto partizansko selo...nego su ga zvali 'mala moskva' iz samo jednog razloga sto je u sinjskom kraju iz tog sela bilo najvise clanova partije...ali isto tako je bilo u predratnovrijeme i puno hss-ovaca...Ringo10 wrote:Milanović je porijeklom iz jednog čisto partizanskog sela pored Sinjadzango wrote:E da, zaboravio sam i koks na vaš račun. Taj zna da živi. I zna kada šta da kaže. Nije slučajna ova izjava. Isto tako zna kada treba da se pod šatorom pred braniteljima hvali svojim ustaškim poreklom.vuksadinare wrote:tesko..uvrh glave jedan mandat...takav tip...necemo cekati nakon ovog bisera novi..nema on zivaca kao plenkovic naprimjer...taj se treba sa svima posvaditi...kao sto narkomanu treba droga...dzango wrote:
Znam to, jedno vrijeme sam se zabavljao sa jednom curom iz tog sela
2015-09-24
Ringo10 wrote:Milanović je porijeklom iz jednog čisto partizanskog sela pored Sinjadzango wrote:E da, zaboravio sam i koks na vaš račun. Taj zna da živi. I zna kada šta da kaže. Nije slučajna ova izjava. Isto tako zna kada treba da se pod šatorom pred braniteljima hvali svojim ustaškim poreklom.vuksadinare wrote:tesko..uvrh glave jedan mandat...takav tip...necemo cekati nakon ovog bisera novi..nema on zivaca kao plenkovic naprimjer...taj se treba sa svima posvaditi...kao sto narkomanu treba droga...dzango wrote:Meni se čini da će taj još dugo češati jaja, voziti se u limuzinama i jebati vas kako stigne. Onog drugog su pojeli crvi odavno.vuksadinare wrote:
Milanović je porijeklom iz Rame. Prozor-Rama BiH.
Guest- Guest
Ma koje Rame šta lupetaš. Iz Glavica kod Sinja, koja crna RamaGnječ wrote:Ringo10 wrote:Milanović je porijeklom iz jednog čisto partizanskog sela pored Sinjadzango wrote:E da, zaboravio sam i koks na vaš račun. Taj zna da živi. I zna kada šta da kaže. Nije slučajna ova izjava. Isto tako zna kada treba da se pod šatorom pred braniteljima hvali svojim ustaškim poreklom.vuksadinare wrote:tesko..uvrh glave jedan mandat...takav tip...necemo cekati nakon ovog bisera novi..nema on zivaca kao plenkovic naprimjer...taj se treba sa svima posvaditi...kao sto narkomanu treba droga...dzango wrote:
A veliki broj je došao u te krajeve iz Rame i okoline Livna ali krajem 17 stoljeća u velikoj seobi pod franjevcima. Sinjska Gospa je u stvari Ramska gospa
2015-09-24
e sad jbg..i ja sam iz istog kraja...pa ti znas bolje kao da bi ja znao bolje od tebe kakvo je npr.stanje u vogošći...sam kazes da ne znas je'l bilo ustaša a brat od djeda mu bio ustaša ...bilo je..ali po broju stanovnika ako racuunamo bilo je u cetinskom kraju ispred glavica koja su dali vise partizana...mislim da ih je cak nekoliko...kazem u omjeru prema broju stanovnika...Ringo10 wrote:Čisto partizansko selo Glavice ... ne znam da je bilo ijednog ustaše ... možda poneki mobilizirani domobranvuksadinare wrote:..i djedov brat je bio ujac....i nije bilo cisto partizansko selo...nego su ga zvali 'mala moskva' iz samo jednog razloga sto je u sinjskom kraju iz tog sela bilo najvise clanova partije...ali isto tako je bilo u predratnovrijeme i puno hss-ovaca...Ringo10 wrote:Milanović je porijeklom iz jednog čisto partizanskog sela pored Sinjadzango wrote:E da, zaboravio sam i koks na vaš račun. Taj zna da živi. I zna kada šta da kaže. Nije slučajna ova izjava. Isto tako zna kada treba da se pod šatorom pred braniteljima hvali svojim ustaškim poreklom.vuksadinare wrote:
2015-09-08
e tu si u pravuRingo10 wrote:Ma koje Rame šta lupetaš. Iz Glavica kod Sinja, koja crna RamaGnječ wrote:Ringo10 wrote:Milanović je porijeklom iz jednog čisto partizanskog sela pored Sinjadzango wrote:E da, zaboravio sam i koks na vaš račun. Taj zna da živi. I zna kada šta da kaže. Nije slučajna ova izjava. Isto tako zna kada treba da se pod šatorom pred braniteljima hvali svojim ustaškim poreklom.vuksadinare wrote:
A veliki broj je došao u te krajeve iz Rame i okoline Livna ali krajem 17 stoljeća u velikoj seobi pod franjevcima. Sinjska Gospa je u stvari Ramska gospa
2015-09-08
..mislim na selavuksadinare wrote:e sad jbg..i ja sam iz istog kraja...pa ti znas bolje kao da bi ja znao bolje od tebe kakvo je npr.stanje u vogošći...sam kazes da ne znas je'l bilo ustaša a brat od djeda mu bio ustaša ...bilo je..ali po broju stanovnika ako racuunamo bilo je u cetinskom kraju ispred glavica koja su dali vise partizana...mislim da ih je cak nekoliko...kazem u omjeru prema broju stanovnika...Ringo10 wrote:Čisto partizansko selo Glavice ... ne znam da je bilo ijednog ustaše ... možda poneki mobilizirani domobranvuksadinare wrote:..i djedov brat je bio ujac....i nije bilo cisto partizansko selo...nego su ga zvali 'mala moskva' iz samo jednog razloga sto je u sinjskom kraju iz tog sela bilo najvise clanova partije...ali isto tako je bilo u predratnovrijeme i puno hss-ovaca...Ringo10 wrote:Milanović je porijeklom iz jednog čisto partizanskog sela pored Sinjadzango wrote:
E da, zaboravio sam i koks na vaš račun. Taj zna da živi. I zna kada šta da kaže. Nije slučajna ova izjava. Isto tako zna kada treba da se pod šatorom pred braniteljima hvali svojim ustaškim poreklom.
2015-09-08
Page 10 of 16 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16
Similar topics
» Paraga : Milanović laže , HOS se nije borio za obnovu NDH
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» Orlić: Nisam se borio za Hrvatsku u kojoj se domoljube proglašava fašistima
» 25. lipnja 1991. Za dom spremni! - Nasilje nad hrvatskom poviješću part two
» Dobročinitelj s Korzike:U Domovinskom ratu se borio za hrvatsku neovisnost,a sada je vatrogascima donirao vrijednu opremu
» Na danasnji dan 3.7.1991 pocela agresija Srbije na Hrvatsku ulaskom kamiona JNA punih cetnika i rezervista iz Srbije u Hrvatsku tj.Baranju
» Orlić: Nisam se borio za Hrvatsku u kojoj se domoljube proglašava fašistima
» 25. lipnja 1991. Za dom spremni! - Nasilje nad hrvatskom poviješću part two
» Dobročinitelj s Korzike:U Domovinskom ratu se borio za hrvatsku neovisnost,a sada je vatrogascima donirao vrijednu opremu
Page 10 of 16