Nova tema o Darku Pajčiću
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Nova tema o Darku Pajčiću
Što? da si idiot? pa to i sam znaš glupaneStanojko wrote:Hahahahahahahaha...To mi reci Zile!tre911 wrote:Meni su crveni i v_mutavi na ignore a vidim da bi se spisak mogao proširiti na ostatak četalja koji ne znaju ništa drugo napisati osim da sam ja srbin, idioti ekstra klase kao i svi četnici uostalom. jebote sjetim se 91 i šege kada smo se sa njima borili, jad i bijeda koje smo mogli praćkom rastjerati a kako se vidi takvi su i danas.michaellcmacha wrote:ma i nije baš da me čine ljutim, samo mi dođe žao.....šta god to značilo.... ;)maggie13 wrote:Vidi te..draga si ti njemu,samo ga drugi ljute B-)
Guest- Guest
ja to polako, kako koji naiđe tako ga liknem, i onda odaju okolo tražeći bilo kog ne bi li se ukazali makar i posredno... za sad su 2 domaća i dva prekodrinska riješena... ;)tre911 wrote:Meni su crveni i v_mutavi na ignore a vidim da bi se spisak mogao proširiti na ostatak četalja koji ne znaju ništa drugo napisati osim da sam ja srbin, idioti ekstra klase kao i svi četnici uostalom. jebote sjetim se 91 i šege kada smo se sa njima borili, jad i bijeda koje smo mogli praćkom rastjerati a kako se vidi takvi su i danas.michaellcmacha wrote:ma i nije baš da me čine ljutim, samo mi dođe žao.....šta god to značilo.... ;)maggie13 wrote:Vidi te..draga si ti njemu,samo ga drugi ljute B-)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Mene na ignor, a ja Hrvat, i to žestoki.
Suze mi trgoše na oči.
Za koji kurac sam ja Hrvat?
Suze mi trgoše na oči.
Za koji kurac sam ja Hrvat?
crvenkasti-
2014-04-17
Mene boli kurac za to smeće u braniteljskoj mirovini....stalno me se lovi ko zmija repa,ajd seronjo ispuni svoje neradne dane nečim drugim a mene se mani fašistu truli....the end
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» nova tema
» Košpice ospice koronice nova pošast i tema za antivaksere
» Pozlilo Darku Laziću
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
» Tema za Jugonostalgicare
» Košpice ospice koronice nova pošast i tema za antivaksere
» Pozlilo Darku Laziću
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
» Tema za Jugonostalgicare
Page 5 of 5