Nova tema o Darku Pajčiću
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Nova tema o Darku Pajčiću
De ne serki i ne nabacuje se sa glupostima. Istina je da si napadao Vukovar sa Sotinske strane i da si preživio i jebo te onaj koji te pustio poslje u HV no ovo što pišeš nema veze s vezom a kamoli sa RH.stenjalica wrote:He he a šta je Markač radio na Kosovu 1988-90 ili Laušić šef mlaćenja BBB na 13.5tre911 wrote:Pa napiši ko je stradao još, što se stidiš. za fabera sam uvijek tvrdio da je smrad ne samo zbog sranja sa glavašem ( koji se usput budi rečeno pokazuje kao najveća ljiga). Laušić je vojni policajac a markač specijalna policija pa nigdje veze nema sa ovim što laprdaš.stenjalica wrote:Dok je drug Faber,Markač,Laušić mlatili Hrvate od 1985-90 onda su bili OK a i sada su OK Rvatine
Koliko je iza njih ostalo mrtvih i trajnih invalida,,
To je tabu tema jer su oni Vranjini pretorijanci
stotine Hrvata su prebijani od Hrvata mileka koji sada dolaze na hodočašća u Vukovar kao predstavnici BU,,
samo nečiji mozak je ko kikiriki
Guest- Guest
Tre, mozda i ne bi bilo drugog pada a mozda i bi ali je po snimkama i krvi i komi prvi daleko teži. Drugi je recimo cvrga koja je dokrajčila. Zato je bljutavo da ministar pokazuje drugu snimku pada koja ne dokazuje nista , kao dokaz da onaj prvi nije bio smrtonosan. Nakon teških ozljeda glavi ljudi od najmanjeg udarca znaju umrijeti.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
četnik stvarno si dosadan, ali stvarno i ne znam kako se ne gadiš samom sebi.Stanojko wrote:Uuuuuuu...E, a u kom zdrugu si bio? :)tre911 wrote:budi sretan da nisi naišao na puškomet a gdje sam bio manji je problem za tebe u ovom trenutku.Stanojko wrote:Zile, a u kojoj si ti bojni bio? :)
Guest- Guest
A bio je na onaj strani kojoj niste nista mogli par mjeseci iako vas je bilo 20 puta vise. Tre je, a stanojko odgovaram. A bezobradica je bio u tenku , on nije izašao iz JNA na vrijeme.
2015-08-15
E, Zile, Zile, a u kojoj si satniji bio? :)tre911 wrote:četnik stvarno si dosadan, ali stvarno i ne znam kako se ne gadiš samom sebi.Stanojko wrote:Uuuuuuu...E, a u kom zdrugu si bio? :)tre911 wrote:budi sretan da nisi naišao na puškomet a gdje sam bio manji je problem za tebe u ovom trenutku.Stanojko wrote:Zile, a u kojoj si ti bojni bio? :)
Ok, do tada nikada nije padao nigdje osim u logorima pod batinama-svjedočanstva kažu da su ga tri puta prebili da je padao u nesvjest od batina i to u mjesec dana. Bio je dečko poslje i u BiH na ratištu itd no nije nikada padao pa zato mislim da je ovaj pad u lokalu isključivo vezan za događaje pred policijskom postajom.kaja_333 wrote:Tre, mozda i ne bi bilo drugog pada a mozda i bi ali je po snimkama i krvi i komi prvi daleko teži. Drugi je recimo cvrga koja je dokrajčila. Zato je bljutavo da ministar pokazuje drugu snimku pada koja ne dokazuje nista , kao dokaz da onaj prvi nije bio smrtonosan. Nakon teških ozljeda glavi ljudi od najmanjeg udarca znaju umrijeti.
Guest- Guest
Ma jasno, on je imao teške ozljede glave od ranije. Njemu su nakon takvog udarca i udaraca od ranije svi centri poremećeni , pao bi on i doma a ne u lokalu.
2015-08-15
bezbradi je bio na pokolju u Ćelijama(prvo hrvatsko spaljeno selo u RH) zatim u tenku JNA operirao po slavoniji da bi sve završilo napadom na i padom Vukovara. Sam se sa tim hvalio i ne vjerujem da će to opovrći iako je totalka zbrkan, neke stvari ipak smatra časnim a među tim stvarima je njegov boravak u JNA i borbeno djelovanje u njoj. Ovag četnika stanojka bole šamari od jučer pa pokušava na ovakvoj temi provocirati i ne obraćaj pažnju na njega.kaja_333 wrote:A bio je na onaj strani kojoj niste nista mogli par mjeseci iako vas je bilo 20 puta vise. Tre je, a stanojko odgovaram. A bezobradica je bio u tenku , on nije izašao iz JNA na vrijeme.
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Ozbiljno? Bezobradica je onda jos gori nego sto sam mislila. A tko ja zbilja onda primio u HV nakon toga jebo ga on. I jos mu dali penziju.
2015-08-15
Bez zajebancije za bezbradog,evo pitaj ga pa ćeš čuti što kaže. Inače je pisao pod raznim nickovima (normabel, bugadina, zelenko, branko kalanj,bezbradica,mišolovac....) i znao se svađati sam sa sobom danima. sjećam se kada mu je boleyn jednom polovila 5-6 nikova i sve trajno pobanirala. Poslje se pojavio kao bezbradica i tako ostao upamćen no uvijek i svugdje mu se povlačila ista priča oko služenja JNA u istočnoj slavoniji a kada sam ga zagrebao isplivali bi i detalji koje nebi mnogao znati neko ko nije zaista bio na tom mjestu.kaja_333 wrote:Ozbiljno? Bezobradica je onda jos gori nego sto sam mislila. A tko ja zbilja onda primio u HV nakon toga jebo ga on. I jos mu dali penziju.
Guest- Guest
on i mišo rašković beru po 7 i pol milja... jebiga zaslužili su obojica, kako i ne bi kad su služili u bratskim vojskama...kaja_333 wrote:Ozbiljno? Bezobradica je onda jos gori nego sto sam mislila. A tko ja zbilja onda primio u HV nakon toga jebo ga on. I jos mu dali penziju.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Vidi te..draga si ti njemu,samo ga drugi ljute B-)
2014-04-12
Ti si jedna glupača, koza, krava, svinja, kuja! Jesam ti sad i ja drag ko Tre?Eva wrote:Miha, jel me vidiš?
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Ne, ti si dalje seljačina kao što si bio i do sadamarcus-t wrote:Ti si jedna glupača, koza, krava, svinja, kuja! Jesam ti sad i ja drag ko Tre?Eva wrote:Miha, jel me vidiš?
Guest- Guest
ma i nije baš da me čine ljutim, samo mi dođe žao.....šta god to značilo.... ;)maggie13 wrote:Vidi te..draga si ti njemu,samo ga drugi ljute B-)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Meni su crveni i v_mutavi na ignore a vidim da bi se spisak mogao proširiti na ostatak četalja koji ne znaju ništa drugo napisati osim da sam ja srbin, idioti ekstra klase kao i svi četnici uostalom. jebote sjetim se 91 i šege kada smo se sa njima borili, jad i bijeda koje smo mogli praćkom rastjerati a kako se vidi takvi su i danas.michaellcmacha wrote:ma i nije baš da me čine ljutim, samo mi dođe žao.....šta god to značilo.... ;)maggie13 wrote:Vidi te..draga si ti njemu,samo ga drugi ljute B-)
Guest- Guest
Ma ja to kopiram Crvenog. Inače, idem vas sad sve zblokirat na dan dva, čist da vidim kak je to kad je cijeli forum samo moj.
Guest- Guest
Hahahahahahahaha...To mi reci Zile!tre911 wrote:Meni su crveni i v_mutavi na ignore a vidim da bi se spisak mogao proširiti na ostatak četalja koji ne znaju ništa drugo napisati osim da sam ja srbin, idioti ekstra klase kao i svi četnici uostalom. jebote sjetim se 91 i šege kada smo se sa njima borili, jad i bijeda koje smo mogli praćkom rastjerati a kako se vidi takvi su i danas.michaellcmacha wrote:ma i nije baš da me čine ljutim, samo mi dođe žao.....šta god to značilo.... ;)maggie13 wrote:Vidi te..draga si ti njemu,samo ga drugi ljute B-)
Što? da si idiot? pa to i sam znaš glupaneStanojko wrote:Hahahahahahahaha...To mi reci Zile!tre911 wrote:Meni su crveni i v_mutavi na ignore a vidim da bi se spisak mogao proširiti na ostatak četalja koji ne znaju ništa drugo napisati osim da sam ja srbin, idioti ekstra klase kao i svi četnici uostalom. jebote sjetim se 91 i šege kada smo se sa njima borili, jad i bijeda koje smo mogli praćkom rastjerati a kako se vidi takvi su i danas.michaellcmacha wrote:ma i nije baš da me čine ljutim, samo mi dođe žao.....šta god to značilo.... ;)maggie13 wrote:Vidi te..draga si ti njemu,samo ga drugi ljute B-)
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» nova tema
» Košpice ospice koronice nova pošast i tema za antivaksere
» Pozlilo Darku Laziću
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
» Tema za Jugonostalgicare
» Košpice ospice koronice nova pošast i tema za antivaksere
» Pozlilo Darku Laziću
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
» Tema za Jugonostalgicare
Page 4 of 5