Nova tema o Darku Pajčiću
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Nova tema o Darku Pajčiću
Zašto ste zaključali staru temu? pustite četnike i ostale jugoslave iz grupe oninemrze@cetniks.com da se poseru i pojedu to do kraja, što ste ih prekinuli u po zalogaja?
Guest- Guest
Re: Nova tema o Darku Pajčiću
pa jebiga Asila je tražio od svog dobrog poznanika Hornija da zaključa temu i dobri poznanik je to odradio....
2015-08-08
Nitko ništa nije tražio, a temu sam zaključala ja.
Trinity-
2014-04-17
eh pa dobro to samo znači da ste se udružili u zao poduhvat... na traženje Asile... ;)
2015-08-08
Mislim da nije to u pitanju nego je triniti htjela da prestane sranje po mrtvom čovjeku, ja sam više za opciju da se pusti da se poseru do kraja i da se valjaju u svojim g*nima dok ih jedu, zašto sakrivati njihovu mržnju kada je ispoljavaju ionako u svakom postu koji napišu.michaellcmacha wrote:pa jebiga Asila je tražio od svog dobrog poznanika Hornija da zaključa temu i dobri poznanik je to odradio....
Guest- Guest
naime dotični je u nekoliko navrata tražio od hornija da zaključa temu tokom jučerašnjih rasprava...
2015-08-08
a dobro ako je i tako, ja i dalje tvrdim da nisu problem te pobjeglice... nego ovi naši domaći pljuvači...pogotovo ovi "pravno" potkovani...
2015-08-08
Istina ali molba sa te strane mu nije uslišana ako dobro poznajem kica ili hornija.michaellcmacha wrote:naime dotični je u nekoliko navrata tražio od hornija da zaključa temu tokom jučerašnjih rasprava...
Nego ko nije pogledao može ovdje vidjeti autentična svjedočenja izravnih aktera događaja plus slike sa lica mjesta
Dakle kada se pogleda jasno je da se radi o debelom prekoračenju ovlasti i čistoj mržnji sa kojom je saša sabadoš skoro ubio pok. Darka Pajčića. Ko ima vremna neka pogleda.
Guest- Guest
U svakom slučaju bi im valjalo malo pogani jezik oprljiti kojim banom.michaellcmacha wrote:a dobro ako je i tako, ja i dalje tvrdim da nisu problem te pobjeglice... nego ovi naši domaći pljuvači...pogotovo ovi "pravno" potkovani...
Guest- Guest
Ako vam je do sranja, nađite si drugu temu, a mrtvog čovjeka pustite na miru.
Trinity-
2014-04-17
To je istina, no nismo mi sa desne strane pišali i srali po ubijenom branitelju nego sa lijeve i četničke tako da se ovo upozoronje ne bi trebalo odnositi na sve. Mi smo iznosili fakte kada se priključila bratija iz srbije na temu i krenulo je kako je a ja jednostavno ne mogu to istrpjeti pa sam i sam napravio doprinos takvom stanju no početke svega jasno treba razlučiti u svakom slučaju.Trinity wrote:Ako vam je do sranja, nađite si drugu temu, a mrtvog čovjeka pustite na miru.
Guest- Guest
koji vrlo dobro znaju da kazneno djelo ima svoj procesni tijek. što bi značilo da je fraktura zatiljne kosti i hematom na lijevoj strani glave koju je prouzročio policijski službenik tijekom vršenja policijske primjene sredstava prinude uzrok koji je s obzirom na onemogućavanje pružanja pomoći ozlijeđenom od strane istog PS mogao i trebao biti definiran kao kazneno djelo... i to kvalificirano kazneno djelo... a pad u lokalu nakon 20 dana bi svaki kriminalist, ali i državni tužitelj slijedom kriminalističe metodologije doveo u vezu sa navedenim kaznenim djelom, kao i krajnju posljedicu koja je u konačnici iz kaqznenog djela proizašla i nastupila... e ali s obzirom da se radi o likovima koji po potrebi kao i rošavi malo jesu pa malo nisu, malo im je bilo teško kad je grmilo, a malo se zajebu pa kažu da nisu ni bili ovdje nego kod rodbine gdje nije grmilo... i tako to...
2015-08-08
U dve riječi? evo da probam...Darko je..e sad ti skužila ili ne :D Pogledaj video, ne moraš cijeli, samo uvodni dio i biće ti sve jasno.Eva wrote:Pa kaj mi nemreš reć u dve riječi?
Guest- Guest
Ma skužila sam, ti i Miha ste objasnili premda vam to ni bila namjera
Guest- Guest
I ne odnosi se na sve, jasno. Ali otvaranjem nove teme nastavit će se di ste stali.tre911 wrote:To je istina, no nismo mi sa desne strane pišali i srali po ubijenom branitelju nego sa lijeve i četničke tako da se ovo upozoronje ne bi trebalo odnositi na sve. Mi smo iznosili fakte kada se priključila bratija iz srbije na temu i krenulo je kako je a ja jednostavno ne mogu to istrpjeti pa sam i sam napravio doprinos takvom stanju no početke svega jasno treba razlučiti u svakom slučaju.Trinity wrote:Ako vam je do sranja, nađite si drugu temu, a mrtvog čovjeka pustite na miru.
Trinity-
2014-04-17
Upravo tako, zakucavanje njegove glave u zid i lomljenje tim činom njegove nosne kosti te nakon toga njegov pad i udar u rubnik jasno da su prouzročili posljedice od kojih je na kraju čovjek i umro. E sad zašto se brani milicajca četnika kojeg je pok. Darko napao okrenut leđima i ugrozio mu valjda život treba vidjeti kod drugova ostoje i milanovića i kod drugova iz DORHamichaellcmacha wrote:koji vrlo dobro znaju da kazneno djelo ima svoj procesni tijek. što bi značilo da je fraktura zatiljne kosti i hematom na lijevoj strani glave koju je prouzročio policijski službenik tijekom vršenja policijske primjene sredstava prinude uzrok koji je s obzirom na onemogućavanje pružanja pomoći ozlijeđenom od strane istog PS mogao i trebao biti definiran kao kazneno djelo... i to kvalificirano kazneno djelo... a pad u lokalu nakon 20 dana bi svaki kriminalist, ali i državni tužitelj slijedom kriminalističe metodologije doveo u vezu sa navedenim kaznenim djelom, kao i krajnju posljedicu koja je u konačnici iz kaqznenog djela proizašla i nastupila... e ali s obzirom da se radi o likovima koji po potrebi kao i rošavi malo jesu pa malo nisu, malo im je bilo teško kad je grmilo, a malo se zajebu pa kažu da nisu ni bili ovdje nego kod rodbine gdje nije grmilo... i tako to...
Guest- Guest
Ja badava pišem, i kod mihe i kod trea sam na ignoru.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» nova tema
» Košpice ospice koronice nova pošast i tema za antivaksere
» Pozlilo Darku Laziću
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
» Tema za Jugonostalgicare
» Košpice ospice koronice nova pošast i tema za antivaksere
» Pozlilo Darku Laziću
» Juče je počela nova Amerika, danas počinje NOVA EVROPA!
» Tema za Jugonostalgicare
Page 1 of 5