Izvukli posljednje oruzje protiv korone-Mars na Drinu
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Izvukli posljednje oruzje protiv korone-Mars na Drinu
dzango wrote:Nije bio reprocitet da bude čovek prema neprijatelju, niti je reprocitet da ga forumski balvani vređaju samo zato što je Srbin iako pojma nemaju o tome ko je i kakav je bio.michaellcmacha wrote:pa dobro tu su bili reciprociteti u pitanju, mi vama gorivo, vi nama tehniku i logistiku... nije to bilo za džabe, u svakom slučaju on je bio operativac liječnik, zadužen za spašavanje života i to je vrlo vjerojatno odlično radio... meni lik, ako je istina da je bio u poziciji da se izmakne a on odlučio da ostane raditi i biti u velikoj opasnosti (vjerujem da je upravo tako, vi za vi ratnog mu puta) kod vas ima razloga da mu odate počast i ok je da ste mu je odali....dzango wrote:E jebiga. Šta ćemo sad? Forumska ekipa turbo folkera taman zaključila da je bolje da je jedan srbo-četnik manje a ono prc.epikur37 wrote:“Spasio mi je život i natočio mi whiskey”- govori Lozančić, bivši zapovjednik HVO-a
https://poskok.info/on-nije-bio-srbin-bio-je-srbenda-spasio-mi-je-zivot-i-natocio-mi-whiskey-govori-lozancic-bivsi-zapovjednik-hvo-a/?fbclid=IwAR3eRO2vRnVKgj-LyoKM_eqpLAmHgVMD__WM6kZoKwIJpfN0dCZAJnbrof4
Djubre jedno matoro paraplegicarsko, ne zato sto je Srbin, nego zato sto je bio na "braniku srpstva na rijeci Kupi".
Tocka. Nema vise. Crta podvucena.
Ku'is?
Jebote ... nekad si bio normalniji.
Guest- Guest
jastreb wrote:To su bili stari jarani. Svi se tamo znaju. Slunj je gravitiro Bihaću.Sovak wrote:epikur37 wrote:dzango wrote:E jebiga. Šta ćemo sad? Forumska ekipa turbo folkera taman zaključila da je bolje da je jedan srbo-četnik manje a ono prc.epikur37 wrote:“Spasio mi je život i natočio mi whiskey”- govori Lozančić, bivši zapovjednik HVO-a
https://poskok.info/on-nije-bio-srbin-bio-je-srbenda-spasio-mi-je-zivot-i-natocio-mi-whiskey-govori-lozancic-bivsi-zapovjednik-hvo-a/?fbclid=IwAR3eRO2vRnVKgj-LyoKM_eqpLAmHgVMD__WM6kZoKwIJpfN0dCZAJnbrof4
A ništa, neki gledaju iz mrtvog kuta. ima takvih sa svake strane...
Ali i čovječnosti također ima sa svake strane...
Covjecnost?
K'o da ja velim za bihacke balije da su 1991. spasavali Slunjske Hrvate zbog covjecnosti.
Znam ja i tebe "aboliranac". I ti si prije rata gravitirao ... znas dobro kamo. Pa opet nismo bili jarani.
Guest- Guest
ma realan treba biti kad god je to moguće... 100 puta sam rekao možemo se mi tu nadjebavati ali prvo i osnovno treba biti čovjek... moj stari kad je došao iz zarobljeništva i kad sam ga na razmjeni vidio prebijenog ko mačka a doma plavog od glave do pete, bio sam ljut u pičku materinu, a on mi veli tak dok smo sjedili "nemoj da ti padne na pamet da kakvu glupost napraviš, kad sve ovo završi i dalje se mora živjeti, prvo sa sobom, a onda i sa drugima... dobro i on je bio medicinar pa možda i od tud jedan dio empatije i nastojanja za opraštanjem i odbijanjem osvećivanja za učinjeno... uglavnom do kraja rata sam se držao tih njegovih postulata, ali nije bilo lako... slažem se, a i rekao sam negdje na početku teme liječio je moje smrtne neprijatelje i možda i nekog tko je najebao oko Gline od mog metka, i tu mi nije nešto posebno drag... ali nemam nikakvog poriva da omlovažavam ili vrijeđam dotičnog pokojnika ni kao čovjeka ni kao liječnika a na kraju krajeva ni kao za vas srpskog zaslužnika... ako sam mogao sjediti sa Đurom K. koji je u Stankovcu u voćaru popio pol okvira i jedva preživio (moguće ga je upravo taj doktor spasio) bez ikakve mržnje, zašto bi sad blatio ili omalovažavao tamo nekog liječnika koji je za vas vrijedan posmrtnog spomena....dzango wrote:Nije bio reprocitet da bude čovek prema neprijatelju, niti je reprocitet da ga forumski balvani vređaju samo zato što je Srbin iako pojma nemaju o tome ko je i kakav je bio.michaellcmacha wrote:pa dobro tu su bili reciprociteti u pitanju, mi vama gorivo, vi nama tehniku i logistiku... nije to bilo za džabe, u svakom slučaju on je bio operativac liječnik, zadužen za spašavanje života i to je vrlo vjerojatno odlično radio... meni lik, ako je istina da je bio u poziciji da se izmakne a on odlučio da ostane raditi i biti u velikoj opasnosti (vjerujem da je upravo tako, vi za vi ratnog mu puta) kod vas ima razloga da mu odate počast i ok je da ste mu je odali....dzango wrote:E jebiga. Šta ćemo sad? Forumska ekipa turbo folkera taman zaključila da je bolje da je jedan srbo-četnik manje a ono prc.epikur37 wrote:“Spasio mi je život i natočio mi whiskey”- govori Lozančić, bivši zapovjednik HVO-a
2015-08-08
Odlicno
Cetnicko govno krepalo.
Epiju Hektoru i Jastrebu sucut na gubitku suborca.
Cetnicko govno krepalo.
Epiju Hektoru i Jastrebu sucut na gubitku suborca.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ne ku'im ništa. Čovek je bio sa svojim narodom kao što su vaši bili sa svojim i krpio ranjene. Krpio naše a i neke vaše i niko nema ružne reči za njega već mu odaju poslednju počast i jedni i drugi. Smeta samo forumskim kurajberima.Sovak wrote:dzango wrote:Nije bio reprocitet da bude čovek prema neprijatelju, niti je reprocitet da ga forumski balvani vređaju samo zato što je Srbin iako pojma nemaju o tome ko je i kakav je bio.michaellcmacha wrote:pa dobro tu su bili reciprociteti u pitanju, mi vama gorivo, vi nama tehniku i logistiku... nije to bilo za džabe, u svakom slučaju on je bio operativac liječnik, zadužen za spašavanje života i to je vrlo vjerojatno odlično radio... meni lik, ako je istina da je bio u poziciji da se izmakne a on odlučio da ostane raditi i biti u velikoj opasnosti (vjerujem da je upravo tako, vi za vi ratnog mu puta) kod vas ima razloga da mu odate počast i ok je da ste mu je odali....dzango wrote:E jebiga. Šta ćemo sad? Forumska ekipa turbo folkera taman zaključila da je bolje da je jedan srbo-četnik manje a ono prc.epikur37 wrote:“Spasio mi je život i natočio mi whiskey”- govori Lozančić, bivši zapovjednik HVO-a
Djubre jedno matoro paraplegicarsko, ne zato sto je Srbin, nego zato sto je bio na "braniku srpstva na rijeci Kupi".
Tocka. Nema vise. Crta podvucena.
Ku'is?
Jebote ... nekad si bio normalniji.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
"Ko je sad umro?
stalno netko umire...Maggie19 wrote:"Ko je sad umro?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Istina.michaellcmacha wrote:stalno netko umire...Maggie19 wrote:"Ko je sad umro?
do ovog trenutka ove godine u svijetu je umrlo odnosno izgubilo život 17 milijuna, 244 tisuće 500 osoba... što znači da svake sekunde umru dvije 2 osobeMaggie19 wrote:Istina.michaellcmacha wrote:stalno netko umire...Maggie19 wrote:"Ko je sad umro?
2015-08-08
epikur37 wrote:“Spasio mi je život i natočio mi whiskey”- govori Lozančić, bivši zapovjednik HVO-a
Niko je ne samo zapovjednik, nego jedan od heroja obrane Središnje Bosne. Kasnije predsjednik Federacije i Parlamenta BiH.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Sora wrote:a i taj doktor se nema čime ponositi
bar što se tiče tog otadžbinskog rata , kako kažu
Vuk i sora opet na istoj frekvenciji :)
2018-04-10
michaellcmacha wrote:pa dobro tu su bili reciprociteti u pitanju, mi vama gorivo, vi nama tehniku i logistiku... nije to bilo za džabe, u svakom slučaju on je bio operativac liječnik, zadužen za spašavanje života i to je vrlo vjerojatno odlično radio... meni lik, ako je istina da je bio u poziciji da se izmakne a on odlučio da ostane raditi i biti u velikoj opasnosti (vjerujem da je upravo tako, vi za vi ratnog mu puta) kod vas ima razloga da mu odate počast i ok je da ste mu je odali....dzango wrote:E jebiga. Šta ćemo sad? Forumska ekipa turbo folkera taman zaključila da je bolje da je jedan srbo-četnik manje a ono prc.epikur37 wrote:“Spasio mi je život i natočio mi whiskey”- govori Lozančić, bivši zapovjednik HVO-a
Ja sam odmah napisao, lik je osobno poprilično doprinjeo HVO-ovoj herojskoj obrani Središnje Bosne...
Puno je bolji moral kad znaš da nešto ozbiljnije ranjavanje ne znači nužno kraj. Da ćeš imat solidnu skrb. A bio je jedini pravi specjalist koji je ostao u regiji.
Lakši su se mogli u Kiseljaku, no sve teže se moralo hitno slati u Blažuj, kasnije Mostar i HR na oporavak.
2018-04-10
dzango wrote:Nije bio reprocitet da bude čovek prema neprijatelju, niti je reprocitet da ga forumski balvani vređaju samo zato što je Srbin iako pojma nemaju o tome ko je i kakav je bio.
Fora je da u Središnjoj Bosni i nismo bili totalni neprijatelji.
Preko RS-a su se održale i enklave, od Kiseljaka, Viteza, Novog Travnika, Žepća, pa područja oko Konjica i Vareša.
Naravno u samoj Hrvatskoj je doživljaj i forma rata bila sasvim drugačija.
2018-04-10
ali je u hrvatskoj mrknuo 600 000 kuna i kao sto rece sovak vucara se po sudovima..djaba sve kad na kraju ispadnes arsen lupiga..Hektorović wrote:epikur37 wrote:“Spasio mi je život i natočio mi whiskey”- govori Lozančić, bivši zapovjednik HVO-a
Niko je ne samo zapovjednik, nego jedan od heroja obrane Središnje Bosne. Kasnije predsjednik Federacije i Parlamenta BiH.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:ali je u hrvatskoj mrknuo 600 000 kuna i kao sto rece sovak vucara se po sudovima..djaba sve kad na kraju ispadnes arsen lupiga..Hektorović wrote:Niko je ne samo zapovjednik, nego jedan od heroja obrane Središnje Bosne. Kasnije predsjednik Federacije i Parlamenta BiH.
A jest 600.000 kuna neka lova...
Pa za to u predgrađu ZG-u ne mreš kupit ni prostojnu šupu.
Ovo je iz vremena kad je Jaca trenirala strogoću po BiH Hrvatima i HVO kako bi se ulizala Briselu. Najlakše raspalit po herojima i braniteljima.
Istvoremeno pobjegulje kradu i sišu milijarde iz proračuna.
2018-04-10
jaca ili ne...i da se mazne nezakonito 100 kuna to je lopovluk...to je razmisljanje ja sam drzao lojtre nisam krao...kazem lopovluk nas je doveo do svega ovoga i muktarenje...pocinje se sa 100 kuna a zavrsi se na milijunimaHektorović wrote:vuksadinare wrote:ali je u hrvatskoj mrknuo 600 000 kuna i kao sto rece sovak vucara se po sudovima..djaba sve kad na kraju ispadnes arsen lupiga..Hektorović wrote:Niko je ne samo zapovjednik, nego jedan od heroja obrane Središnje Bosne. Kasnije predsjednik Federacije i Parlamenta BiH.
Ovo je iz vremena kad je Jaca trenirala strogoću po BiH Hrvatima i HVO kako bi se ulizala Briselu. Najlakše raspalit po herojima i braniteljima.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
to ti je mit ko i kad vele da se preko trave dolazi do horsa i kokaina...vuksadinare wrote:jaca ili ne...i da se mazne nezakonito 100 kuna to je lopovluk...to je razmisljanje ja sam drzao lojtre nisam krao...kazem lopovluk nas je doveo do svega ovoga i muktarenje...pocinje se sa 100 kuna a zavrsi se na milijunimaHektorović wrote:vuksadinare wrote:ali je u hrvatskoj mrknuo 600 000 kuna i kao sto rece sovak vucara se po sudovima..djaba sve kad na kraju ispadnes arsen lupiga..Hektorović wrote:Niko je ne samo zapovjednik, nego jedan od heroja obrane Središnje Bosne. Kasnije predsjednik Federacije i Parlamenta BiH.
2015-08-08
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Uz "Marš na Drinu" defile u Banjoj Luci povodom proslave Dana RS-a
» mimohod u prištini. kosovari izvukli na ulice najjače oružje nato saveza
» antifašizmom protiv korone
» Aco: STIŽU dva leka protiv Korone
» Lijek protiv korone raste u Hercegovini?
» mimohod u prištini. kosovari izvukli na ulice najjače oružje nato saveza
» antifašizmom protiv korone
» Aco: STIŽU dva leka protiv Korone
» Lijek protiv korone raste u Hercegovini?
Page 4 of 4