Izvukli posljednje oruzje protiv korone-Mars na Drinu
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Izvukli posljednje oruzje protiv korone-Mars na Drinu
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3447315/srbi-odali-pocast-hrabrom-doktoru-lazicu-sa-balkona-grmeo-mars-na-drinu-njegova-poslednja-zelja-video
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Izvukli posljednje oruzje protiv korone-Mars na Drinu
Ana 'cetri revolvera' u ocaju place pred Suljom a on je tjesi..
https://www.srbijadanas.com/vesti/drustvo/zvala-me-je-ana-15-puta-plakala-Suljo-otkrio-sta-premijerka-nije-dobro-podnela-2020-04-14
https://www.srbijadanas.com/vesti/drustvo/zvala-me-je-ana-15-puta-plakala-Suljo-otkrio-sta-premijerka-nije-dobro-podnela-2020-04-14
2015-09-08
Dobro kako te nije sramota izrugivati se smrti jednog humanog čovjeka?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ja sam spomenuo dr ding donga i dr.vorosilova..a da si pomnije pratio na ove teme da sam bio zagovornik da se pouzdaju u srpske lekare nego u kineze i ruse..ovaj doktor je direktno zrtva suljine politike i 'borbe' protiv korone..davajuci paznju cirkusantima poput nestorovicajastreb wrote:Dobro kako te nije sramota izrugivati se smrti jednog humanog čovjeka?
2015-09-08
jastreb wrote:Dobro kako te nije sramota izrugivati se smrti jednog humanog čovjeka?
Je l' to onaj koji je bio dragovoljac u "RSK"?
Jeb'o ga ti u usta krepana.
Guest- Guest
pa zato mu i je human..ak je ovaj tetrijeb 'bodul' ja sam makedonacSovak wrote:jastreb wrote:Dobro kako te nije sramota izrugivati se smrti jednog humanog čovjeka?
2015-09-08
To prvi put čuje.Sovak wrote:jastreb wrote:Dobro kako te nije sramota izrugivati se smrti jednog humanog čovjeka?
Sad sam malo guglao.
Bio je u Bosni. Na Palama.
Pa bio je kirurg. Operirao je i liječio.
Nije bio nišandžija na puškomitroljezu.
2014-04-22
Koga je liječio na palama?jastreb wrote:To prvi put čuje.Sovak wrote:jastreb wrote:Dobro kako te nije sramota izrugivati se smrti jednog humanog čovjeka?
Sad sam malo guglao.
Ah da, četnike...
Bilo kako bilo, za nas nebitna figura da bi sada trebalo liti suze jer je otegao papke...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Liječio je svakoga. Ako ikoga u ratu ne možeš i ne bi smio optuživati onda su to liječnici.T. wrote:Koga je liječio na palama?jastreb wrote:To prvi put čuje.Sovak wrote:jastreb wrote:Dobro kako te nije sramota izrugivati se smrti jednog humanog čovjeka?
Sad sam malo guglao.
Ah da, četnike...
Bilo kako bilo, za nas nebitna figura da bi sada trebalo liti suze jer je otegao papke...
Naravno ukoliko savjesno obavljaju svoj posao.
Ako jedan dr Stanimirović može biti saborski zastupnik,onda ne vidim čemu napadat ovoga koji je otišao u rat da liječi i krpi ljude.
Pošto je Srbin,mislim da je normalno da je otišao pomagati svoje.
2014-04-22
Ko ga napada?jastreb wrote:Liječio je svakoga. Ako ikoga u ratu ne možeš i ne bi smio optuživati onda su to liječnici.T. wrote:Koga je liječio na palama?jastreb wrote:To prvi put čuje.Sovak wrote:jastreb wrote:Dobro kako te nije sramota izrugivati se smrti jednog humanog čovjeka?
Sad sam malo guglao.
Ah da, četnike...
Ako jedan dr Stanimirović može biti saborski zastupnik,onda ne vidim čemu napadat ovoga koji je otišao u rat da liječi i krpi ljude.
Nikad čuo za lika...
A ovo s 'maršem na drinu' je fakt da je komično ...
Kao da kod nas u čast preminulom liječniku od corona virusa ljudi s balkona puštaju 'čavoglave'...
Nema veze s vezom...
2014-04-14
Ma nisam ni ja čuo za njega. Nego sam samo odgovorio Vuku vezano uz njegovu opsjednutost sa Srbima.T. wrote:Ko ga napada?jastreb wrote:Liječio je svakoga. Ako ikoga u ratu ne možeš i ne bi smio optuživati onda su to liječnici.T. wrote:Koga je liječio na palama?jastreb wrote:To prvi put čuje.Sovak wrote:
Sad sam malo guglao.
Ah da, četnike...
Nikad čuo za lika...
A ovo s 'maršem na drinu' je fakt da je komično ...
Kao da kod nas u čast preminulom liječniku od corona virusa ljudi s balkona puštaju 'čavoglave'...
Nema veze s vezom...
2014-04-22
Ovaj lekar se ponudio na prvu liniju da krene protiv Korone,
svesno rizikujuci.
Valjda mu je ostalo mesec dana do penzije.
Postirao sam clanak, kako valjda u CG izbegavaju ici na posao,
sami sebi potpisuju opravdanje.
Mnogi sada nece da rizikuju, puste druge i isti stradaju.
svesno rizikujuci.
Valjda mu je ostalo mesec dana do penzije.
Postirao sam clanak, kako valjda u CG izbegavaju ici na posao,
sami sebi potpisuju opravdanje.
Mnogi sada nece da rizikuju, puste druge i isti stradaju.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Nevjerojatno koliko je ludjak opsjednut Srbimajastreb wrote:
Ma nisam ni ja čuo za njega. Nego sam samo odgovorio Vuku vezano uz njegovu opsjednutost sa Srbima.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Da, zamisli, srpski kirurg išao operirati Srbejastreb wrote:
Valjda je trebao ići operirati mudžahedine
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Da, zamisli, srpski kirurg išao operirati Srbejastreb wrote:
x
Ovaj je izgleda bio dobar organizator, pa im je uspostavio kakav-takav sanitet u onom kaosu i rasulu 92.
Opština Istočna Ilidža Republici Srpskoj saopštila je danas da će jednu ulicu nazvati po imenu velikog čoveka i rodoljuba, doktora Miodraga Lazića, u želji da i naredne generacije znaju i pamte ta je ovaj dobrovoljac uradio za narod tog kraja.
"Umro je naš doktor Miodrag Lazić. Umro je na ratni ilidanski saborac, saborac koji je svoje bitke vodio na najtežem mestu, u ilidanskoj bolnici ", saopšteno je iz te opštine.
U saopštenju se navodi da je umro heroj svoga poziva i heroj naroda ovoga kraja koji je lečio ranjene, oplakivao mrtve, tešio ucveljene.
Čuveni srpski hirurg Miodrag Lazić, koji je tokom ratova devedesetih godina prošlog veka spasavao živote u Republici Srpskoj i Krajini, preminuo je jutros u Nišu od posledica virusa korona".
Povodom smrti doktora Lazića, srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik u saučešću porodici poručio je da je otišao čovek i patriota, čijim je odlaskom srpski narod izgubio portvovanog lekara i hirura.
Mi u Republici Srpskoj nikada nećemo i ne smemo zaboraviti doktora Lazića, kao ni činjenicu s kojom doktorskom veštinom, znanjem, hrabrošću i humanošću je spasavao brojne živote srpskih boraca u najtežim trenucima odbrambeno-otadžbinskog rata, poručio je, između ostalog, Dodik.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
...Hektorović wrote:Ringo10 wrote:jastreb wrote:nikada nećemo i ne smemo zaboraviti doktora Lazića, kao ni činjenicu s kojom doktorskom veštinom, znanjem, hrabrošću i humanošću je spasavao brojne živote srpskih boraca u najtežim trenucima odbrambeno-otadžbinskog rata, poručio je, između ostalog, Dodik.
2014-04-14
ma dobro to se dodik zajebavaT. wrote:...Hektorović wrote:Ringo10 wrote:jastreb wrote:nikada nećemo i ne smemo zaboraviti doktora Lazića, kao ni činjenicu s kojom doktorskom veštinom, znanjem, hrabrošću i humanošću je spasavao brojne živote srpskih boraca u najtežim trenucima odbrambeno-otadžbinskog rata, poručio je, između ostalog, Dodik.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ja opsjednut...ja im pomazemRingo10 wrote:Nevjerojatno koliko je ludjak opsjednut Srbimajastreb wrote:
Ma nisam ni ja čuo za njega. Nego sam samo odgovorio Vuku vezano uz njegovu opsjednutost sa Srbima.
2015-09-08
Hektorović wrote:Ringo10 wrote:Da, zamisli, srpski kirurg išao operirati Srbejastreb wrote:
x
Ovaj je izgleda bio dobar organizator, pa im je uspostavio kakav-takav sanitet u onom kaosu i rasulu 92.
Ne serite vas dvojica, trojica ... koliko god vas ima. Tip je bio na Banovini kao srbocetnicki dragovoljac.
Sad bih ja trebao biti "tolerantan" prema srbadiji koja je masakrirala moje kolege po Banovini jer je vama on jebeni "humanist". Preselite se u RS ili Srbiju i tamo si ga slavite i sve 5.
Evo vam odlomak iz njegovog dnevnika pa svrsavajte na svojeg doktora.
[size=67]Јуни 1992.[/size]
[size=67]Сећам се младе жене, мајке петогодишњег дечака. [/size]
[size=67]Звала се Радојка Булат-Сврзикапа, двадесет пет година, песникиња и борац. [/size]
[size=67]Никад се није раздвајала од свеске са песмама, а у десној руци руски добошар. [/size]
На бранику Српства, на Купи, негде између Глине и Петриње.
Пала је као борац, пресечена усташким рафалом преко груди.
[size=67]Био сам на сахрани, негде високо на врху Кордунашке планине, под небом. Нас неколико - отац јој, мајка и син, дечачић ћутљив и озбиљан. Киша је лила као да Бог плаче за душом. Плакали смо сви, изузев сина. Можда је и он. Не знам зашто мислим да није, јер киша је лила низ дечје образе. Небо је плакало и за нас. Сахрана српских бораца погинулих изнад Двора на Сувој међи. Гроб, опет, неприступачан, на врху планине. Више људи, и опет силна киша и грмљавина.[/size]
Guest- Guest
Jedno četničko govno manje
Taj je već sad na roštiljadi do čiče na doljnjim levelima
Taj je već sad na roštiljadi do čiče na doljnjim levelima
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Uz "Marš na Drinu" defile u Banjoj Luci povodom proslave Dana RS-a
» mimohod u prištini. kosovari izvukli na ulice najjače oružje nato saveza
» antifašizmom protiv korone
» Aco: STIŽU dva leka protiv Korone
» Lijek protiv korone raste u Hercegovini?
» mimohod u prištini. kosovari izvukli na ulice najjače oružje nato saveza
» antifašizmom protiv korone
» Aco: STIŽU dva leka protiv Korone
» Lijek protiv korone raste u Hercegovini?
Page 1 of 4