Izvukli posljednje oruzje protiv korone-Mars na Drinu
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Izvukli posljednje oruzje protiv korone-Mars na Drinu
dzango wrote:Jebiga, neki poštuju ratnog hirurga a nekima je heroj turbo folk konobar i narikača sa plastičnim mačem, proizvodnje made in PRC i porcelanskim zubima. To ti sve zavisi od tipa ličnosti.Sovak wrote:tre wrote:Jedno četničko govno manje
Taj je već sad na roštiljadi do čiče na doljnjim levelima
Ha da ... samo ovim Sanchosima se to ne da objasniti.
On im je heroj.
Opet velim, sve 5! Selite u Srbiju ili RS.
Ma da ne bi ... oni bi ili vec jesu u Hrvatskoj.
Usporedba je za u picku materinu.
K'o da ja usporedim Hrvatski ratni sanitet s Bajom Knindzom.
Koji kurac?
Prije nesrece si bio koliko toliko lucidan.
Sad si malo ... ono.
Guest- Guest
ne smije kerova setati van dvorista...Sovak wrote:dzango wrote:Jebiga, neki poštuju ratnog hirurga a nekima je heroj turbo folk konobar i narikača sa plastičnim mačem, proizvodnje made in PRC i porcelanskim zubima. To ti sve zavisi od tipa ličnosti.Sovak wrote:tre wrote:Jedno četničko govno manje
On im je heroj.
Koji kurac?
Sad si malo ... ono.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nego ovako.
To sto ga srpcad stuje i voli meni je razumljivo i normalno.
Drugo, za nas svatko tko je bio na braniku srpstva na rijeci Kupi - prica gotova.
Kuzite?
Ne kuzite? Vas problem.
Vidite kak' sam pristojan. Milina.
Trece, postovani Sanchosi ... glupo mi je ovdje pricati o tom sto smo mi Kiflicari i Republika Kifla ucinila tijekom rata (i jos cini) za svoje sunarodnjake u Varti koji su bjezali prvo od cetnickog, a onda od balijskog noza. Za primjer, mislite da su vas Srbi iz humanosti pustali preko svojeg teritorija da dodjete do teritorija pod nadzorom HVO-a?
Aha.
Kako god vi sebi predstavljali Kiflu ... ne pase vam?
Sve pet.
Nitko vas ovdje nije okovao. Niti to hoce.
Vratite putovnicu Republike Kifle i vozite gdje god vam drago.
Je l' posteno? Naravno da je posteno.
To sto ga srpcad stuje i voli meni je razumljivo i normalno.
Drugo, za nas svatko tko je bio na braniku srpstva na rijeci Kupi - prica gotova.
Kuzite?
Ne kuzite? Vas problem.
Vidite kak' sam pristojan. Milina.
Trece, postovani Sanchosi ... glupo mi je ovdje pricati o tom sto smo mi Kiflicari i Republika Kifla ucinila tijekom rata (i jos cini) za svoje sunarodnjake u Varti koji su bjezali prvo od cetnickog, a onda od balijskog noza. Za primjer, mislite da su vas Srbi iz humanosti pustali preko svojeg teritorija da dodjete do teritorija pod nadzorom HVO-a?
Aha.
Kako god vi sebi predstavljali Kiflu ... ne pase vam?
Sve pet.
Nitko vas ovdje nije okovao. Niti to hoce.
Vratite putovnicu Republike Kifle i vozite gdje god vam drago.
Je l' posteno? Naravno da je posteno.
Guest- Guest
Niko ne poredi njih dvojicu. Čitaj sa razumevanjem. Poredi se odavanje poštovanja nekim ličnostima u skladu sa ličnim vrednostima. Bile te ličnosti glumci, folk pevači ili doktori. Ti si na primer u grupi čije su vrednosti najbliže gore navedenom folkeru.Sovak wrote:dzango wrote:Jebiga, neki poštuju ratnog hirurga a nekima je heroj turbo folk konobar i narikača sa plastičnim mačem, proizvodnje made in PRC i porcelanskim zubima. To ti sve zavisi od tipa ličnosti.Sovak wrote:tre wrote:Jedno četničko govno manje
On im je heroj.
Koji kurac?
Sad si malo ... ono.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Odlično, a najbolje bi bilo da kad je u pitanju politika i politička scena BiH Hrvata vi Kiflari odjebete u troskocima jer od rata i Tuđmenove smrti pa do danas od vas ništa pozitivno za nas nije došlo osim izdrkavanja i šupljih pametovanja.Sovak wrote:
Nije problem to što vi imate različita iskustva i stavove od nas nego to što nam solite pamet i namećete nam svoja gledišta
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Postoji podatak na bosanski(ne i hercegovački) Hrvati više slušaju Baju nego Thompsona.dzango wrote:Niko ne poredi njih dvojicu. Čitaj sa razumevanjem. Poredi se odavanje poštovanja nekim ličnostima u skladu sa ličnim vrednostima. Bile te ličnosti glumci, folk pevači ili doktori. Ti si na primer u grupi čije su vrednosti najbliže gore navedenom folkeru.Sovak wrote:dzango wrote:Jebiga, neki poštuju ratnog hirurga a nekima je heroj turbo folk konobar i narikača sa plastičnim mačem, proizvodnje made in PRC i porcelanskim zubima. To ti sve zavisi od tipa ličnosti.Sovak wrote:tre wrote:Jedno četničko govno manje
On im je heroj.
Koji kurac?
Sad si malo ... ono.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ringo10 wrote:Odlično, a najbolje bi bilo da kad je u pitanju politika i politička scena BiH Hrvata vi Kiflari odjebete u troskocima jer od rata i Tuđmenove smrti pa do danas od vas ništa pozitivno za nas nije došlo osim izdrkavanja i šupljih pametovanja.Sovak wrote:
Nije problem to što vi imate različita iskustva i stavove od nas nego to što nam solite pamet i namećete nam svoja gledišta
Tko ti ista namece?
Ovakvi kao ti bi nametali nama ... npr. ovog "hirurga".
Dok si ti osobno hladio jaja po Tuzli ili gdje vec gubio sam kolege na Banovini dok je tamo na "braniku srpstva" operirao tvoj "hirurg".
Ma uopce ne zelim dalje raspravljati sto je Hrvatska cinila i cini za BIH Hrvate. Ispalo bi da se nakon svega trebam pravdati sabanima k'o sto si ti. Niti u ludilu.
Skratit cu - vrati "kiflarsku putovnicu" i vozi kamo ti volja.
Jednostavno, zar ne?
Vi's ... jos sam i pristojan.
Sam sebi se cudim.
Vozi Sabane.
Guest- Guest
jastreb wrote:Postoji podatak na bosanski(ne i hercegovački) Hrvati više slušaju Baju nego Thompsona.dzango wrote:Niko ne poredi njih dvojicu. Čitaj sa razumevanjem. Poredi se odavanje poštovanja nekim ličnostima u skladu sa ličnim vrednostima. Bile te ličnosti glumci, folk pevači ili doktori. Ti si na primer u grupi čije su vrednosti najbliže gore navedenom folkeru.Sovak wrote:dzango wrote:Jebiga, neki poštuju ratnog hirurga a nekima je heroj turbo folk konobar i narikača sa plastičnim mačem, proizvodnje made in PRC i porcelanskim zubima. To ti sve zavisi od tipa ličnosti.Sovak wrote:
On im je heroj.
Koji kurac?
Sad si malo ... ono.
A kaj ti kak' abolirani krajinas slusas?
Ton'sona?
Guest- Guest
“Spasio mi je život i natočio mi whiskey”- govori Lozančić, bivši zapovjednik HVO-a
https://poskok.info/on-nije-bio-srbin-bio-je-srbenda-spasio-mi-je-zivot-i-natocio-mi-whiskey-govori-lozancic-bivsi-zapovjednik-hvo-a/?fbclid=IwAR3eRO2vRnVKgj-LyoKM_eqpLAmHgVMD__WM6kZoKwIJpfN0dCZAJnbrof4
https://poskok.info/on-nije-bio-srbin-bio-je-srbenda-spasio-mi-je-zivot-i-natocio-mi-whiskey-govori-lozancic-bivsi-zapovjednik-hvo-a/?fbclid=IwAR3eRO2vRnVKgj-LyoKM_eqpLAmHgVMD__WM6kZoKwIJpfN0dCZAJnbrof4
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja sam nebitan.Sovak wrote:
Ton'sona?
Pričamo o Hrvatima iz Bosne.
2014-04-22
vuksadinare wrote:ne smije kerova setati van dvorista...Sovak wrote:dzango wrote:Jebiga, neki poštuju ratnog hirurga a nekima je heroj turbo folk konobar i narikača sa plastičnim mačem, proizvodnje made in PRC i porcelanskim zubima. To ti sve zavisi od tipa ličnosti.Sovak wrote:tre wrote:Jedno četničko govno manje
On im je heroj.
Koji kurac?
Sad si malo ... ono.
"Simpa" je on.
Guest- Guest
jastreb wrote:Ja sam nebitan.Sovak wrote:
Ton'sona?
Pričamo o Hrvatima iz Bosne.
Kaj da? Kaj nije tema "hirurg"?
Vi's ti to!
Guest- Guest
E jebiga. Šta ćemo sad? Forumska ekipa turbo folkera taman zaključila da je bolje da je jedan srbo-četnik manje a ono prc.epikur37 wrote:“Spasio mi je život i natočio mi whiskey”- govori Lozančić, bivši zapovjednik HVO-a
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:E jebiga. Šta ćemo sad? Forumska ekipa turbo folkera taman zaključila da je bolje da je jedan srbo-četnik manje a ono prc.epikur37 wrote:“Spasio mi je život i natočio mi whiskey”- govori Lozančić, bivši zapovjednik HVO-a
A ništa, neki gledaju iz mrtvog kuta. ima takvih sa svake strane...
Ali i čovječnosti također ima sa svake strane...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:“Spasio mi je život i natočio mi whiskey”- govori Lozančić, bivši zapovjednik HVO-a
Je l' to onaj Lozancic koji je od "Kifle" ukesirao cca 600 000 kn pa se sada povlaci po sudovima?
Prokleta "Kifla" i "Kiflari".
Guest- Guest
pa dobro tu su bili reciprociteti u pitanju, mi vama gorivo, vi nama tehniku i logistiku... nije to bilo za džabe, u svakom slučaju on je bio operativac liječnik, zadužen za spašavanje života i to je vrlo vjerojatno odlično radio... meni lik, ako je istina da je bio u poziciji da se izmakne a on odlučio da ostane raditi i biti u velikoj opasnosti (vjerujem da je upravo tako, vi za vi ratnog mu puta) kod vas ima razloga da mu odate počast i ok je da ste mu je odali....dzango wrote:E jebiga. Šta ćemo sad? Forumska ekipa turbo folkera taman zaključila da je bolje da je jedan srbo-četnik manje a ono prc.epikur37 wrote:“Spasio mi je život i natočio mi whiskey”- govori Lozančić, bivši zapovjednik HVO-a
2015-08-08
epikur37 wrote:dzango wrote:E jebiga. Šta ćemo sad? Forumska ekipa turbo folkera taman zaključila da je bolje da je jedan srbo-četnik manje a ono prc.epikur37 wrote:“Spasio mi je život i natočio mi whiskey”- govori Lozančić, bivši zapovjednik HVO-a
Covjecnost?
K'o da ja velim za bihacke balije da su 1991. spasavali slunjske Hrvate zbog covjecnosti.
Aha.
Tozla i marke.
Vozi Misko.
Guest- Guest
To su bili stari jarani. Svi se tamo znaju. Slunj je gravitiro Bihaću.Sovak wrote:epikur37 wrote:dzango wrote:E jebiga. Šta ćemo sad? Forumska ekipa turbo folkera taman zaključila da je bolje da je jedan srbo-četnik manje a ono prc.epikur37 wrote:“Spasio mi je život i natočio mi whiskey”- govori Lozančić, bivši zapovjednik HVO-a
Covjecnost?
K'o da ja velim za bihacke balije da su 1991. spasavali Slunjske Hrvate zbog covjecnosti.
2014-04-22
Nije bio reprocitet da bude čovek prema neprijatelju, niti je reprocitet da ga forumski balvani vređaju samo zato što je Srbin iako pojma nemaju o tome ko je i kakav je bio.michaellcmacha wrote:pa dobro tu su bili reciprociteti u pitanju, mi vama gorivo, vi nama tehniku i logistiku... nije to bilo za džabe, u svakom slučaju on je bio operativac liječnik, zadužen za spašavanje života i to je vrlo vjerojatno odlično radio... meni lik, ako je istina da je bio u poziciji da se izmakne a on odlučio da ostane raditi i biti u velikoj opasnosti (vjerujem da je upravo tako, vi za vi ratnog mu puta) kod vas ima razloga da mu odate počast i ok je da ste mu je odali....dzango wrote:E jebiga. Šta ćemo sad? Forumska ekipa turbo folkera taman zaključila da je bolje da je jedan srbo-četnik manje a ono prc.epikur37 wrote:“Spasio mi je život i natočio mi whiskey”- govori Lozančić, bivši zapovjednik HVO-a
michaellcmacha wrote:pa dobro tu su bili reciprociteti u pitanju, mi vama gorivo, vi nama tehniku i logistiku... nije to bilo za džabe, u svakom slučaju on je bio operativac liječnik, zadužen za spašavanje života i to je vrlo vjerojatno odlično radio... meni lik, ako je istina da je bio u poziciji da se izmakne a on odlučio da ostane raditi i biti u velikoj opasnosti (vjerujem da je upravo tako, vi za vi ratnog mu puta) kod vas ima razloga da mu odate počast i ok je da ste mu je odali....dzango wrote:E jebiga. Šta ćemo sad? Forumska ekipa turbo folkera taman zaključila da je bolje da je jedan srbo-četnik manje a ono prc.epikur37 wrote:“Spasio mi je život i natočio mi whiskey”- govori Lozančić, bivši zapovjednik HVO-a
To sto ga oni hvale i slave imaju i zasto.
I to im nitko ne spori.
Ali to sto oni ocekuju da ga ja hvalim dok je on operirao na braniku srpstva na rijeci Kupi je vise nego bolesno.
Guest- Guest
dzango wrote:Nije bio reprocitet da bude čovek prema neprijatelju, niti je reprocitet da ga forumski balvani vređaju samo zato što je Srbin iako pojma nemaju o tome ko je i kakav je bio.michaellcmacha wrote:pa dobro tu su bili reciprociteti u pitanju, mi vama gorivo, vi nama tehniku i logistiku... nije to bilo za džabe, u svakom slučaju on je bio operativac liječnik, zadužen za spašavanje života i to je vrlo vjerojatno odlično radio... meni lik, ako je istina da je bio u poziciji da se izmakne a on odlučio da ostane raditi i biti u velikoj opasnosti (vjerujem da je upravo tako, vi za vi ratnog mu puta) kod vas ima razloga da mu odate počast i ok je da ste mu je odali....dzango wrote:E jebiga. Šta ćemo sad? Forumska ekipa turbo folkera taman zaključila da je bolje da je jedan srbo-četnik manje a ono prc.epikur37 wrote:“Spasio mi je život i natočio mi whiskey”- govori Lozančić, bivši zapovjednik HVO-a
Djubre jedno matoro paraplegicarsko, ne zato sto je Srbin, nego zato sto je bio na "braniku srpstva na rijeci Kupi".
Tocka. Nema vise. Crta podvucena.
Ku'is?
Jebote ... nekad si bio normalniji.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Uz "Marš na Drinu" defile u Banjoj Luci povodom proslave Dana RS-a
» mimohod u prištini. kosovari izvukli na ulice najjače oružje nato saveza
» antifašizmom protiv korone
» Aco: STIŽU dva leka protiv Korone
» Lijek protiv korone raste u Hercegovini?
» mimohod u prištini. kosovari izvukli na ulice najjače oružje nato saveza
» antifašizmom protiv korone
» Aco: STIŽU dva leka protiv Korone
» Lijek protiv korone raste u Hercegovini?
Page 3 of 4