Da se malo maknemo od liftova. Ionako idu samo gore dolle.
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Da se malo maknemo od liftova. Ionako idu samo gore dolle.
i josh detalj koji ste propustili..od petka sada 10.04. na snazi je Mandatory carantene za sVAKOG tko ulazi u svabiju..dakle,ne volunterska karantena,nego posebna izolacija organizirana od strane drzave...
Guest- Guest
Dalmacija ove godine može metak u čelo. Svu su industriju uništili i preorijentirali se samo na turizam. Ja ću spavat doma i jebe mi se. Ako zafali para užicat ću negdi. Ionako od početka iduće godine otplaćujem cijeli porez na stanove i kapa mi nekih 2500 kuna misečno i bmk.
Kakvi turizam. Spavajte doma. Karantena.
Kakvi turizam. Spavajte doma. Karantena.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ako zagusti,evo nas forumasha kod tebe Longi..gdis odbiti tvoje voljene Okužene plemenaše??? .
Guest- Guest
da jedemo i besplatno se kupamo..
Guest- Guest
Korana je. Izbjegavat društvene kontakte. Karantena. Kući i ne mrdaj.Legendovich wrote:Ako zagusti,evo nas forumasha kod tebe Longi..gdis odbiti tvoje voljene Okužene plemenaše??? .
Ne bavin ti se ja s apartmanima a svi su mi stanovi iznajmljeni.
2014-04-11
Ma mi ćemo đuture u tvoju malu bajtu..onako..stisnuti se ,kako to famiglija radi..blisko i brizno..ne treba nama puno prostora..rame uz rame..svaki dah ce nam biti zajednicki...e nemores tu bliskost i ljubav odbiti..RayMabus wrote:Korana je. Izbjegavat društvene kontakte. Karantena. Kući i ne mrdaj.Legendovich wrote:Ako zagusti,evo nas forumasha kod tebe Longi..gdis odbiti tvoje voljene Okužene plemenaše??? .
Ne bavin ti se ja s apartmanima a svi su mi stanovi iznajmljeni.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Dalmacija ove godine može metak u čelo.
:D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
I iduće isto jer se ovo neće tako brzo oporavit i onda ti dolaze kozojebi i ovo je ovdje fronta s kozojebima.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Dalmacija ove godine može metak u čelo.
:D
Zato ti se ja nisan tija bavit s turizmom. Znam ja dobro šta je to i šta slijedi. Piši propalo.
2014-04-11
Sad ti se najbolje bavit ničim. Šta ti je mene bi tribalo strpat u ludnicu jer stalno tvrdim da sam general GF s pet zvjezdica al jebiga ovi pajdo ima podatke.
Tko se zadnji smije najslađe se smije.
Aj Bog.
Turska , nema turizma , pad sistema , prevrat u državi , haos , novi imigranti.
Tko se zadnji smije najslađe se smije.
Aj Bog.
Turska , nema turizma , pad sistema , prevrat u državi , haos , novi imigranti.
2014-04-11
Život ide dalje. Sad ću se samo primistit iz sobe u dnevni boravak i gledat tv i još jednu divku skuvat.
Možda bi vi tribali u ludnicu ne ja.
Hajde da se smijemo.
Možda bi vi tribali u ludnicu ne ja.
Hajde da se smijemo.
Last edited by RayMabus on 13/4/2020, 23:44; edited 1 time in total
2014-04-11
mfff..dobra ideja..koffi..neurozan sam jer sutra moram hrpu stvari napraviti,preko telefuna i net-a,sto dosad sve uzivo sredjivao..Birkracija svih sorti se sakrila i zalokala,samo dezurni brojevi,a ja moram minjat osiguranje za ajuto,rok je 2 dana..probo netom,pa zapelo,sutra televun u ruke i bancin asistent da to sredim ,a to je samo jedna od jednostavnijih stvari...
Guest- Guest
Težak je život nas generala GF s pet zvjezdica.
Ajde šta vas brige. Pa nismo ni u ratu imali turizam. Ništa novo za nas. Sad još moš ić i radit u Njemačku tko oće. Dio si EU.
Zamisli da si Srbija il Bosna. Katastrofa.
Ajde šta vas brige. Pa nismo ni u ratu imali turizam. Ništa novo za nas. Sad još moš ić i radit u Njemačku tko oće. Dio si EU.
Zamisli da si Srbija il Bosna. Katastrofa.
2014-04-11
Pa,sada u ovom trenutku,cisto sumnjam da postoji bolje mjesto od svabije,mozda Đapan..nisam siguran,kako je kod njih rjesen taj zastoj industrije,i kako je placen nezeljeni urlaub..
ne bunim se,no ekonomski,sranje nije josh pocelo..ovo je prekvijem..dakle,ono sto predhodi sranju..ako se kasniej viruz nash i recesija poklope,bit ce stvarno veselo..
ne bunim se,no ekonomski,sranje nije josh pocelo..ovo je prekvijem..dakle,ono sto predhodi sranju..ako se kasniej viruz nash i recesija poklope,bit ce stvarno veselo..
Guest- Guest
Pa ionako nema radne snage a sad ne mogu ni trpat jer korona hara. Ima posla tko oće radit.Legendovich wrote:Pa,sada u ovom trenutku,cisto sumnjam da postoji bolje mjesto od svabije,mozda Đapan..nisam siguran,kako je kod njih rjesen taj zastoj industrije,i kako je placen nezeljeni urlaub..
2014-04-11
ima radne snage,samo to treba tjerati sa Arbajtzamta i sa skrbi jOB-centra(omiljeno odrediste Čamugai Kozojeba..)RayMabus wrote:Pa ionako nema radne snage a sad ne mogu ni trpat jer korona hara. Ima posla tko oće radit.Legendovich wrote:Pa,sada u ovom trenutku,cisto sumnjam da postoji bolje mjesto od svabije,mozda Đapan..nisam siguran,kako je kod njih rjesen taj zastoj industrije,i kako je placen nezeljeni urlaub..
Guest- Guest
Hoćete li angažirati liftboja?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ti si uvijek u pravu.marcellus wrote:turizma nema veli veber
a bauštela radi ono sve u 16 jebate
bauštela radi. da nije ona curica poginula mogli bi reći da je potres dobrodošao jer će građevinska operativa imat garantirani posao slijedećih 5 godina.
po procjeni struke oko 100 milijardi kuna će se ukucati u zagrebu. ti ne izlaziš iz stana i u elitnom si kvartu pa ne vidiš hrpu dizalica stranih tablica. kod tvoje debele kravetine u bauerovoj rade austrijanci.
psa, daimler, vw rade na veliko, znači da i dobavljači rade. svetoje bu slijedeći tjedan počeo raditi.
bmw grupacija ispod radara seli sve na kontinent. pretežno u njemačku.
i vezano uz građevinu, spremi se na trošak kondenzacijskog bojlera. ako nastaviš živjet u stanu imaš dvije opcije za dimnjak. nova cijev unutar cijevi postojećeg dimnjaka ili iz kupaonice na terasu. u tom slučaju ili mičeš viseće ormare ili ti ide posebni dimnjak kroz njih.
ja sam 2018e kod ex stavio kondenzacijski i onda je bio 9000kn, sada je 12000. bio je isti kakav ti imaš.
uz dimnjak računaj nekih 25 000kn. tako da ako kupuješ kuću ako nema kondenzacijski računaj na cca 35 000kn.
i ako nemaš atest plinara će ti iskopčat plin.
građevina će na području zg imat posla pun kiki.
ti slobodno nastavi filozofirat.
80% bdp turizam, neke eu zemlje.
of kors
2014-12-30
Pa u nas jedino bauštele i rade.marcellus wrote:turizma nema veli veber
Čak nema ni naznake da će stat.
Skladišta građ.materijala bez prekida primaju robu i nema nikakve naznake da će se išta promijenit.
Po ulicama se uglavnom mogu vidjeti kombiji sa bauštelcima,a kao što si za vrijeme rata vidio najviše maskirnih uniformi,sad po trgovinama viđaš najviše ljude ua radnim odijelima.
Ovoga ljeta na obali,ako ovako se nastavi neće biti ljetnog prekida radova.
2014-04-22
ne znam kako je u rijeci, ali u zagrebu sve radi.jastreb wrote:Pa u nas jedino bauštele i rade.marcellus wrote:turizma nema veli veber
Čak nema ni naznake da će stat.
Skladišta građ.materijala bez prekida primaju robu i nema nikakve naznake da će se išta promijenit.
Po ulicama se uglavnom mogu vidjeti kombiji sa bauštelcima,a kao što si za vrijeme rata vidio najviše maskirnih uniformi,sad po trgovinama viđaš najviše ljude ua radnim odijelima.
Ovoga ljeta na obali,ako ovako se nastavi neće biti ljetnog prekida radova.
masu ljudi sada si sanira zidove, farba, popravlja grijanje, mijenja pipe koje su htjeli promjeniti prije 5 godina.
samo naš kolega živi od turizma.
za razliku od dalmacije u zagrebu rade hoteli. i pridonose turizmu.
2014-12-30
U RI i oklici skoro da samo to i radi. Nitko zbog korone nije prekinuo radove,čak su i Bosanci ostali tu i nisu otišli doma jer znaju da ih u BIH čeka 15 dana karantene i problemi pri povratku u Hrvatsku.veber wrote:
ne znam kako je u rijeci,
Nitko od investitora nije tražio da se radovi prekinu. Skladišta uredno primaju materijal i on se odvozi na gradilišta.
Sve stiže:željezo,pijesak,vapno,cement,crijep,blok...
Ovdje nije bilo potresa,ali posla ima napretek. Čak se radi i tik do apartmana ,apartmanskih naselja i sl.
Znači,ako išta dela,radi građevina.
2014-04-22
u RH samo bauštela radi. ja sam kupio materijal i krećem u gletanje i farbanje.
sada samoborka ima više pola nego prije dvije godine. blizu mene se gradi neboder. svaka tri dana nikne kat. u mojoj zgradi pola stanara krenulo u sanaciju, renoviranje, farbanje.
sada samoborka ima više pola nego prije dvije godine. blizu mene se gradi neboder. svaka tri dana nikne kat. u mojoj zgradi pola stanara krenulo u sanaciju, renoviranje, farbanje.
2014-12-30
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Majka predsjednice KGK:"Rijeka ionako malo glasa za nju"
» Ostojić : U SD županiji možemo i u suradnju s Mostom samo da maknemo HDZ
» U Srbiji gore od Hrvata kotiraju samo Albanci
» "Samo sam vas malo zajebavao"
» Malo o ujkanima i antifama -- ZDS mogu koristiti samo HOSovci svima ostalima zabranjen, crvena zvijnezda legalna
» Ostojić : U SD županiji možemo i u suradnju s Mostom samo da maknemo HDZ
» U Srbiji gore od Hrvata kotiraju samo Albanci
» "Samo sam vas malo zajebavao"
» Malo o ujkanima i antifama -- ZDS mogu koristiti samo HOSovci svima ostalima zabranjen, crvena zvijnezda legalna
Page 2 of 3