Majka predsjednice KGK:"Rijeka ionako malo glasa za nju"
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Majka predsjednice KGK:"Rijeka ionako malo glasa za nju"
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Majka-predsjednice-o-izjavi-svoje-kceri-Rijeka-ionako-malo-glasa-za-nju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Majka predsjednice KGK:"Rijeka ionako malo glasa za nju"
...pa dobro..opet svejedno trebala se suzdrzati nekih komentara mada je istinu zborila...sada zbog ovog onog...treba suzdrzati ljutnju,emociju....
2015-09-08
..mogla je jednostavno reci ne navijam za rijeku i tocka...svatko iam pravo izbora za koga navijati...prije rijeke jastreb je navijao za partizan..sto ga sad treba razapeti...
2015-09-08
ali u isto vrime navijala za dinamo i hajduk. koja jeftina fora
AssadNaPodmornici wrote:ali u isto vrime navijala za dinamo i hajduk. koja jeftina fora
Onda joj Hajduk nije bio orjunaški?
catabbath-
2015-08-22
Vidjet ćemo kokoš,hoće li se pojaviti na Rujevici ,na utakmici protiv Slovačke.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
i rijeku za zuntuAssadNaPodmornici wrote:ali u isto vrime navijala za dinamo i hajduk. koja jeftina fora
"Krepat' ma ne molat" je i moje životno geslo i danas i budite uvjereni kako ću prije krepat' nego se odreći svoje Rijeke! To sam geslo spomenula i preksinoć u govoru, zahvaljujući svojoj obitelji i voljenoj Domovini, posvećujući im Fulbrightovu nagradu za životno djelo!", stoji u Kolindinom priopćenju.
smijesne li zenice
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Na kakvim je ona drogama???
neki dan bila neka svečana akademija posvećena Hajdukovoj lčegendi Ivanu Gudelju(za kojeg sam siguran da nikad nije čula),a ona umjesto da se malo informira o čovjeku,o njegovim uspjesima i mjestu koje je imao u nogometu,počne trabunjati o hrvatskom zajedništvu sjevera i juga???
Zar smo imali građanski rat? Oni prije su forsirali bratstvo i jedinstvo,a ova promiče nekakvo zajedništvo.
neki dan bila neka svečana akademija posvećena Hajdukovoj lčegendi Ivanu Gudelju(za kojeg sam siguran da nikad nije čula),a ona umjesto da se malo informira o čovjeku,o njegovim uspjesima i mjestu koje je imao u nogometu,počne trabunjati o hrvatskom zajedništvu sjevera i juga???
Zar smo imali građanski rat? Oni prije su forsirali bratstvo i jedinstvo,a ova promiče nekakvo zajedništvo.
2014-04-22
jastreb wrote:Vidjet ćemo kokoš,hoće li se pojaviti na Rujevici ,na utakmici protiv Slovačke.
Za tebe je mjesto na Golom rezerviSano.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Bogte ero
Jel ti to u Gostilni pises komentare
Ono .bas kavanski nivo ..
Jel ti to u Gostilni pises komentare
Ono .bas kavanski nivo ..
Pa ja bih i 1948. tamo završio,mogu i sad.Eroo wrote:jastreb wrote:Vidjet ćemo kokoš,hoće li se pojaviti na Rujevici ,na utakmici protiv Slovačke.
Za tebe je mjesto na Golom rezerviSano.
Mislim da će na Rujevici(ako se ondje usudi doći,naravno) biti osramoćena kao nikad.
2014-04-22
Evo poslala je neko pokajničko pismo u kojem piše još veće gluposti.
Zamisli,njen susjed Šestan je sjedio na klupi,a u 1.timu igrali su politički podobni igrači???
Ma koji su to igrači u Rijeci bili tada podobni???
Pa taj Šestan nije pokazao ništa i sad bi on trebao igrati umjesto Desnice , Fegica,Malbaše,Gračana, Juričića,Hrstića, Mladenovića, Sredojevića, Ružića...
Na kojim je ona drogama da mi je znat.
Zamisli,njen susjed Šestan je sjedio na klupi,a u 1.timu igrali su politički podobni igrači???
Ma koji su to igrači u Rijeci bili tada podobni???
Pa taj Šestan nije pokazao ništa i sad bi on trebao igrati umjesto Desnice , Fegica,Malbaše,Gračana, Juričića,Hrstića, Mladenovića, Sredojevića, Ružića...
Na kojim je ona drogama da mi je znat.
2014-04-22
Danas se opravdala riječima da je rijeka klub, bila srpska pa da nije navijala za nju ali za navijačku skupinu armada je, ona nije bila srpska. Još da se skine u potkošulju s rupicom i skandira neku navijačku fali...ili bar ubi srbina...
Strava.
Strava.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Aha evo i mama iza željezne zavjese.vuksadinare wrote:http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Majka-predsjednice-o-izjavi-svoje-kceri-Rijeka-ionako-malo-glasa-za-nju
Sad znamo na koga je pametna.
Kao baš me briga u rijeci su srbi koji ne glasaju za moju koli
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
epikur37 wrote:
sidis na dvi stolice , po zanatu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:epikur37 wrote:
sidis na dvi stolice , po zanatu
ma ne nego zezam škorine fanove...
Koli kraljica!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kraljica ne bi trebala brbljati bedastoće sto na sat,još malo pa će se posvađati sa svima,sa sobom najviše.
vili40-
2015-08-02
jedan malo veći sdp-ovac mi veli ovako:ma ona je za nas super,vjerojatno će pobijediti i nama je ona prihvatljivija od milanovića kojega mi guramo sa figom u džepu(stari dogovori,obećanja,dugovi blabla...)Ovako ćemo se riješiti mamlaza i dobiti bezopasnu i za nas korisnu predsjednicu.A to što milanović brblja to su njegovi računi sa plenkijem i jebe se nas.Pitam ga nije li ona most mogućoj velikoj koaliciji veli da se ovakav hdz ne razlikuje puno od njih samo da ne skrene udesno i da u politici nikad ne reci nikad.
vili40-
2015-08-02
KGK u KBC.vuksadinare wrote:..mogla je jednostavno reci ne navijam za rijeku i tocka...svatko iam pravo izbora za koga navijati...prije rijeke jastreb je navijao za partizan..sto ga sad treba razapeti...
2014-04-22
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Da se malo maknemo od liftova. Ionako idu samo gore dolle.
» Koristio AI za kloniranje glasa djevojčice u SAD-u, njezina majka mislila da je oteta
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Majka Terezija:'Ako majka može ubiti svoje dijete,što nam je ostalo nego da poubijamo jedni druge'!
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
» Koristio AI za kloniranje glasa djevojčice u SAD-u, njezina majka mislila da je oteta
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Majka Terezija:'Ako majka može ubiti svoje dijete,što nam je ostalo nego da poubijamo jedni druge'!
» Kad je u pitanju srpska politička kultura, srpska mitološka kultura, stvari su malo kompleksnije, malo dublje i malo je to više ideologizirana, pervertirana svijest nego što mi znamo i pretpostavljamo
Page 1 of 3