Potpuni sumrak humanosti u Švedskoj
Page 16 of 18
Page 16 of 18 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18
Re: Potpuni sumrak humanosti u Švedskoj
pazi ovo kaj sam ja ucrtal je doslovce lift za mačku a ni to ne stane (ne daju se ulazna vrata otvorit, na stubište ne možeš proć)
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
stavio sam ti nacrt.marcellus wrote:veber wrote:daj se prestani blamirat.marcellus wrote:ne stane ni pol metra na metar...
ako ne znaš čitati nacrte, reci. ima nas ovdje tehničke struke koji ćemo ti pročitati.
znači stane kabina 1500×2000mm unutarnjih gabarita,
ali ti nemreš priznat da si se zajebao pa gudiš i dalje.
od socijalnog osiguranja pa preko turizma i danas preko lifta. dao sam ti mjere, model, ali jok.
vi hadezejovci ste uvijek u pravu.
kreteni iz tyssena i končar dizala radili troškovnik, onako.
nisu tebe pozvali da im objasniš da tu nemre dizalo ići.
bogtejebo blesavog.
reci, zajebao sam se i sve pet.
ne vidim skicu i dalje
daj mi pojasni
evo objasni mi na mojoj reci koja dimenzija mi je promašena?
I daj mi objasni di izlaze vrata od lifta?
i kak se uđe u zgradu kad staviš lift u tu rupu?
uzmi bazu prizemlje tu se sve lepo vidi i da se procijenit dimenzije, kreni da je gazište štenge 30 cm
od tysena sam uzeo kabinu. ne znam kako si došap do dimenzije dvokrilnih vrata cca 100, s obzirom da su dvokrilna znači da je jedano krilo 50cm. ja imam ramena 68.
vrata ulazna su 180. vrata, dvokrila. kada već bulazniš usporedi dužinu stepenice i vrata. širina stubišta je 160. između svake prečke je po Z osi 30cm. na kraćoj strani.
i naravno ti znaš više od ljudi iz Tyssena i končar Dizala.
zovi marca ako šteka.
2014-12-30
pa ja već od sutra smanjujem dozu tipkanja... jbg mora se neš delat bez obzira na ovo sranje...abraham wrote:Smrtnih slucajeva u Kini nema, Svedska, Bjelorusija, Turkmenistan, i Sjeverna Koreja su tu negdje i???????? Salu na stranu. Moguce da grijesim ali tipkamo se negdje krajem kolovoza.michaellcmacha wrote:kamo sreće kad bi ta tvoja paušalna prognoza bila točna ali ja nisam toliki optimist i gledajući podatke i iščitavajući oficijelne reakcije koje se daju na kapaljku, kao i objave ljudi od struke...abraham wrote:Kolega, ponavljam nisam expert i pratim onako, li-la ali mislim da ce ovo zavrsiti negdje u kolovozu i mislim da ce iduca skolska godina ici kao normalna. Moje skromno misljenje. Vrhunac, sredina i druga polovina svibnja i dva mjeseca neke normalizacije. Nece potpuno nestati ali ce stvar biti pod nekom kontrolom. Bumo videli...michaellcmacha wrote:ja i gnječ danima tu pišemo da ovo sve što smo do sada doživjeli i proživjeli nije ni promil onoga što nas čeka, ali jebiga tko će zamjeriti optimistima da misle pozitivno... samo optimizam i realnost su u ovom slučaju jedno drugom dijametralni
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ja trenutno iskacem. Lijep pozdrav.michaellcmacha wrote:pa ja već od sutra smanjujem dozu tipkanja... jbg mora se neš delat bez obzira na ovo sranje...abraham wrote:Smrtnih slucajeva u Kini nema, Svedska, Bjelorusija, Turkmenistan, i Sjeverna Koreja su tu negdje i???????? Salu na stranu. Moguce da grijesim ali tipkamo se negdje krajem kolovoza.michaellcmacha wrote:kamo sreće kad bi ta tvoja paušalna prognoza bila točna ali ja nisam toliki optimist i gledajući podatke i iščitavajući oficijelne reakcije koje se daju na kapaljku, kao i objave ljudi od struke...abraham wrote:Kolega, ponavljam nisam expert i pratim onako, li-la ali mislim da ce ovo zavrsiti negdje u kolovozu i mislim da ce iduca skolska godina ici kao normalna. Moje skromno misljenje. Vrhunac, sredina i druga polovina svibnja i dva mjeseca neke normalizacije. Nece potpuno nestati ali ce stvar biti pod nekom kontrolom. Bumo videli...michaellcmacha wrote:ja i gnječ danima tu pišemo da ovo sve što smo do sada doživjeli i proživjeli nije ni promil onoga što nas čeka, ali jebiga tko će zamjeriti optimistima da misle pozitivno... samo optimizam i realnost su u ovom slučaju jedno drugom dijametralni
2014-04-14
konjino daj se skuliraj i prestani pisat gluposti.
bogtejebo kradezejovski. zemi metar i dođi do mene.
i zemi sto ojra da platiš dokumentaciju od tyssena i končara.
bogtejebo kradezejovski. zemi metar i dođi do mene.
i zemi sto ojra da platiš dokumentaciju od tyssena i končara.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
jel taj tvoj lift vozi i dole ili samo gore ha
veber wrote:stavio sam ti nacrt.marcellus wrote:veber wrote:daj se prestani blamirat.marcellus wrote:ne stane ni pol metra na metar...
ako ne znaš čitati nacrte, reci. ima nas ovdje tehničke struke koji ćemo ti pročitati.
znači stane kabina 1500×2000mm unutarnjih gabarita,
ali ti nemreš priznat da si se zajebao pa gudiš i dalje.
od socijalnog osiguranja pa preko turizma i danas preko lifta. dao sam ti mjere, model, ali jok.
vi hadezejovci ste uvijek u pravu.
kreteni iz tyssena i končar dizala radili troškovnik, onako.
nisu tebe pozvali da im objasniš da tu nemre dizalo ići.
bogtejebo blesavog.
reci, zajebao sam se i sve pet.
ne vidim skicu i dalje
daj mi pojasni
evo objasni mi na mojoj reci koja dimenzija mi je promašena?
I daj mi objasni di izlaze vrata od lifta?
i kak se uđe u zgradu kad staviš lift u tu rupu?
uzmi bazu prizemlje tu se sve lepo vidi i da se procijenit dimenzije, kreni da je gazište štenge 30 cm
od tysena sam uzeo kabinu. ne znam kako si došap do dimenzije dvokrilnih vrata cca 100, s obzirom da su dvokrilna znači da je jedano krilo 50cm. ja imam ramena 68.
vrata ulazna su 180. vrata, dvokrila. kada već bulazniš usporedi dužinu stepenice i vrata. širina stubišta je 160. između svake prečke je po Z osi 30cm. na kraćoj strani.
i naravno ti znaš više od ljudi iz Tyssena i končar Dizala.
zovi marca ako šteka.
napisao sam kasnije da nisam skužio odma da su dvokrilna (u biti jedno i pol krilo kolko vidim, ima ono dodatno) i to je oko metar i dvajst
tu nema 180 uostalom čemu nagađat gazište stepenice ti je 30 i to je sto posto.
U biti 29 je standard, ali tu nema odstupanja osim za centimetar gore dole.
prečke ti idu dvije po stepenici to je razmaka cca 15 cm
standardna štenga ti je mislim 29 na 17
formula je da gazište plus dvije visine moraju dat 63 što je normalan korak
formula je da gazište plus dvije visine moraju dat 63 što je normalan korak
gle, tko sam ja da sudim. ti najbolje znaš o zgradi u kojoj živim.
stavio ti 3D i stavio ti dwg s izmerama.
zemi soma eura i dođi mjerit. dat ću ti mjeren lasere, mjernu opremu. imam i teodolit.
i zemi soma eura. nakon mjerenja ja ću ih uzet i dat starom, a isti iznos ću uplatiti u dobrotvorne svrhe.
znam da nemaš Autodesk ACAD, ja ću ti polkoniti licencu, ja koristim jednu, moja mala i treća čeka da ju netko aktivira.
imam i od catia-e ali tebi bi trebalo odokativno 5 godina da svladaš elementarno.
dži se ti novina, a izbjegavaj tehniku.
mogu sutra uzet teodolit i laser i premjerit cjelo stepeniše i pustiti kroz catiu neka odradi kompletni model.
mogu se napravit blesav i tražit od tysena i končara opet ponude.
(da li si igdje vidio dvokrilna ulazna vrata širine 100. bicikl mi ima guvernal 85 i bez pol frke prođe kroz samo jedno krilo.
zemi soma eura i dođi do mene pa ćemo mjeriti.
ako želiš s qadro-copterom snimimo. ima 5K kameru i fotić 20Mpix i 32 ssd disk u sebi.
možemo se u doba korone igrati.
stavio ti 3D i stavio ti dwg s izmerama.
zemi soma eura i dođi mjerit. dat ću ti mjeren lasere, mjernu opremu. imam i teodolit.
i zemi soma eura. nakon mjerenja ja ću ih uzet i dat starom, a isti iznos ću uplatiti u dobrotvorne svrhe.
znam da nemaš Autodesk ACAD, ja ću ti polkoniti licencu, ja koristim jednu, moja mala i treća čeka da ju netko aktivira.
imam i od catia-e ali tebi bi trebalo odokativno 5 godina da svladaš elementarno.
dži se ti novina, a izbjegavaj tehniku.
mogu sutra uzet teodolit i laser i premjerit cjelo stepeniše i pustiti kroz catiu neka odradi kompletni model.
mogu se napravit blesav i tražit od tysena i končara opet ponude.
(da li si igdje vidio dvokrilna ulazna vrata širine 100. bicikl mi ima guvernal 85 i bez pol frke prođe kroz samo jedno krilo.
zemi soma eura i dođi do mene pa ćemo mjeriti.
ako želiš s qadro-copterom snimimo. ima 5K kameru i fotić 20Mpix i 32 ssd disk u sebi.
možemo se u doba korone igrati.
2014-12-30
zemi metar ako ne vjeruješ mojima i dođi mjerit. upad u zgradu je soma ojra.
visina gazištšta je 13,85. prosječno. ovisno o kuliru.
od prvog kata ide 7+9+7 gazišta što daje visinu od 360cm od poda do poda.
prestani se blamirat i pisat gluposti.
nisi u pravu i do sutra možeš bulaznit. ili uzet metar i doći mjerit.
jednostavno.
jednostavno.
2014-12-30
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
I ovdje je po novome.abraham wrote:Koliko znam propisi idu prema prilogaodjavanju hendikepiranim i osobama a teskocama u kretanju. Javne zgrade u privatnim mozes kako hoces. Bilo kako bilo ali ideja je da bi ljudi u kolicima mogli uci u dizalo. Ne znam za DNRH ali u na zapadu je to uglavnom tako.marcellus wrote:michaellcmacha wrote:ikea, u elementima i moš kak hoćeš nositi...marcellus wrote:zakaj 120? To je standardna mjera da se dva čovjeka mogu mimoić
i usput na užem od toga je nemoguće manevrirat veći komad namještaja
propisi nisu prema ikei nego prema krevetu i ormaru...
dobar arhic ovdi lijepo smjesti lift, teretni lift, bazencic za djecu i stol za stolni tenis(opcionalno biljar)Noor wrote:još projektirate?
dijagram-
2015-08-09
veber wrote:zemi metar ako ne vjeruješ mojima i dođi mjerit. upad u zgradu je soma ojra.
jednostavno.
bmk za visinu, kolko je gazište? Jel je 30? Može bit od 28 do 30, sve drugo bi bilo jako čudno.
Similar topics
» sumrak zdravog razuma
» Nino Raspudić - Migranti u Hrvatskoj: ispit humanosti ili test gluposti?
» NINO RASPUDIĆ: Migranti u Hrvatskoj – ispit humanosti ili test gluposti?
» Angelina Merkel - sumrak kancelarke?
» Sumrak Grčke falage...
» Nino Raspudić - Migranti u Hrvatskoj: ispit humanosti ili test gluposti?
» NINO RASPUDIĆ: Migranti u Hrvatskoj – ispit humanosti ili test gluposti?
» Angelina Merkel - sumrak kancelarke?
» Sumrak Grčke falage...
Page 16 of 18