Potpuni sumrak humanosti u Švedskoj
Page 1 of 18
Page 1 of 18 • 1, 2, 3 ... 9 ... 18
Potpuni sumrak humanosti u Švedskoj
20:44 - Švedski list Aftonbladet objavio je članak u kojem tvrde kako je Sveučilišna bolnica Karolinska liječnicima poslala naputak prema kojem, u slučaju nedostatka prostora zbog oboljelih od COVID-19, moraju odrediti tko će od pacijenata dobiti intenzivnu skrb, a tko neće. U dokumentu stoji da ljudima starijima od 80 godina, kao i mlađima u dobi od 60 do 70 godina kojima je zatajio neki od organa, ne treba intenzivna liječnička skrb. Također se navodi da bi pacijenti koji su već na intenzivnoj skrbi trebali biti u mogućnosti prekinuti intenzivnu njegu ako pripadaju nekoj od gore navedenih kategorija.
https://www.vecernji.hr/vijesti/u-sad-u-vise-od-2000-smrti-u-posljednja-24-sata-broj-oboljelih-veci-od-500-000-1393580 - www.vecernji.hr
https://www.vecernji.hr/vijesti/u-sad-u-vise-od-2000-smrti-u-posljednja-24-sata-broj-oboljelih-veci-od-500-000-1393580 - www.vecernji.hr
U sveckoj problemi, zdrao
2014-04-19
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Potpuni sumrak humanosti u Švedskoj
u francuskoj u narednih 14 dana je moguće očekivati da umre minimalno 8500 ljudi samo u dobnoj skupini 80+ tak da bi kod njih moglo biti ovako po novinama https://twitter.com/i/status/1238794673906421761
2015-08-08
Očito je netko vidio vapaj Longijevih demografskih piramida,pa odlučili malo olakšati onima koji su na dnu piramide.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Gore je zaocekivati prijedlog zakona o eutanaziranju 80+
Mujama se moraju osigurati njihova pripadajuca sredstva
Mujama se moraju osigurati njihova pripadajuca sredstva
dijagram-
2015-08-09
šveđani su odlučili napraviti pravu piramidu...סמאל wrote:Očito je netko vidio vapaj Longijevih demografskih piramida,pa odlučili malo olakšati onima koji su na dnu piramide.
jedini zajeb je to što su ovi iz fundamenta nešveđani...
Sad kad vide da su se zajebali...kemče da su im kinezi krivi za sve...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Samo 79 postelja za intezivnu njegu, što će reći isto toliko i respiratora.
U manjku su preko 3,000.
Nemaju izbora, liječnik se mora odlučit koga će pustit niz'vodu, a koga spasiti.
U manjku su preko 3,000.
Nemaju izbora, liječnik se mora odlučit koga će pustit niz'vodu, a koga spasiti.
Eroo wrote:Samo 79 postelja za intezivnu njegu, što će reći isto toliko i respiratora.
U manjku su preko 3,000.
In New York, 80 percent of the Covid 19-patients die connected to a respirator
ako mene uvati i kažu mi da će me prikopčavat ja ću reć da radje pozovu popa...
U vojnom smislu termin poznat kao TRIJAŽA,nounarima i inim dripcima ocito nepoznat..posto je vecina autisticna,ne vrijedi trositi vrijeme na objasnjavanje..
Guest- Guest
Usporedite podatke bogate Švedske i i siromašne Hrvatske.
Nemate pojma u kakvoj državi živite.
mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Samo 79 postelja za intezivnu njegu, što će reći isto toliko i respiratora.
U manjku su preko 3,000.
Nemaju izbora, liječnik se mora odlučit koga će pustit niz'vodu, a koga spasiti.In New York, 80 percent of the Covid 19-patients die connected to a respirator
Rad respiratora mora stalno kontrolirati liječnik.
Liječnik je taj koji diše umjesto tebe, sve u skladu sa općim stanjem....rad srca, mozga, količine kisika u krvi itd.
Respirator je samo stroj.
PS: Jučer kaže Capak da su 2 pacijenta skinili s respiratora. Sad diše samostojno!
i onda ti se ja pojavim s komadom odojka u desnoj ruci, a u lijevoj rolana plećka u kruhu.mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Samo 79 postelja za intezivnu njegu, što će reći isto toliko i respiratora.
U manjku su preko 3,000.
Nemaju izbora, liječnik se mora odlučit koga će pustit niz'vodu, a koga spasiti.In New York, 80 percent of the Covid 19-patients die connected to a respirator
i dam ti posljednu mast.
2014-12-30
još po litre plavca i to bi skoro diglo iz mrtvih mog pokojnog ćaću...veber wrote:i onda ti se ja pojavim s komadom odojka u desnoj ruci, a u lijevoj rolana plećka u kruhu.mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Samo 79 postelja za intezivnu njegu, što će reći isto toliko i respiratora.
U manjku su preko 3,000.
i dam ti posljednu mast.
ili bogate jamerike, italije, francuske i sromašne bjelorusije koja ima najviše bolničkih kreveta u evropi na broj stanovnikaEroo wrote:Usporedite podatke bogate Švedske i i siromašne Hrvatske.
https://ourworldindata.org/grapher/covid-confirmed-deaths-since-5th-death?time=73..81
nemrem crno da ga jebeš. nekaj mi u sastavu ne paše. mogu pol čaše bevande, ali da bi pio crno....
bljak, nekaj mi ne paše u tom sklopu.
bljak, nekaj mi ne paše u tom sklopu.
2014-12-30
u americi je velika smrtnost baš zbog zdravstvenog sustava.mutava baštarda wrote:ili bogate jamerike, italije, francuske i sromašne bjelorusije koja ima najviše bolničkih kreveta u evropi na broj stanovnikaEroo wrote:Usporedite podatke bogate Švedske i i siromašne Hrvatske.
https://ourworldindata.org/grapher/covid-confirmed-deaths-since-5th-death?time=73..81
ako nemaš para u truga pa za bronx.
(čekamo objavu našeg nouinara o prednostima zdravstva u jameriki)
2014-12-30
ja tek kad sam se oženio poče na crnjaka. ženin ćaća vinogradar, a ona i njene sestre mogu popit, teško je to uspoređvat s nečim. možda jedino s najezdom skakavaca koja sada hara po africi... sada pijem, čaša vina ručak, večera... kad uvatim kil dva viška smanjim ili pijem bevandu...
nznaš kaj?mutava baštarda wrote:ja tek kad sam se oženio poče na crnjaka. ženin ćaća vinogradar, a ona i njene sestre mogu popit, teško je to uspoređvat s nečim. možda jedino s najezdom skakavaca koja sada hara po africi... sada pijem, čaša vina ručak, večera... kad uvatim kil dva viška smanjim ili pijem bevandu...
jebote ufatimo višak kila bez problema, ono šeću se cestom i samo ih anektiramo.
jebeni srndać mi trčkara po zemljištu kod ex i ne bi se anektirao, jok. pištolj moram koristiti, ali kile me zaskoče dok odem do auta.
2014-12-30
Page 1 of 18 • 1, 2, 3 ... 9 ... 18
Similar topics
» sumrak zdravog razuma
» Nino Raspudić - Migranti u Hrvatskoj: ispit humanosti ili test gluposti?
» NINO RASPUDIĆ: Migranti u Hrvatskoj – ispit humanosti ili test gluposti?
» Angelina Merkel - sumrak kancelarke?
» Sumrak Grčke falage...
» Nino Raspudić - Migranti u Hrvatskoj: ispit humanosti ili test gluposti?
» NINO RASPUDIĆ: Migranti u Hrvatskoj – ispit humanosti ili test gluposti?
» Angelina Merkel - sumrak kancelarke?
» Sumrak Grčke falage...
Page 1 of 18