prvi je*eni chat...
Page 9 of 38
Page 9 of 38 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 38
Re: prvi je*eni chat...
Koji mu je pseudo? Pero Ždero?kolerik wrote:Nego, je li adriatic.net preuzela nekadasnja ekipa iz EPH? Vidim da je Telegram njihov, cak i Butkovic navodno pise pod pseudonimom. Na niske grane su spali...
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Kazna odrađena,i što je novog ,imali kakvih novosti???
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Barem sam izvadio krumpir,kic budeš frend i stavio me na ban u rujnu....moram pobrat kuruzu,ako ništa drugo.napast ću opet onog seronju.....
2015-07-28
Aj nek te stavi sada....ja uređujem studio. postavljam stiropor fi 50 mm, --unutarnja toplinsko-zvučna izolacija.--treba mi netko da mi umiješa ljepilo...ako ne znaš, ja ću te naučiti koji omjer...vode i ljepila..imam profesionalni mikser, a i posao znam...U dvoje triput brže ide nego kad to sve radim sam---v_vlado wrote:Barem sam izvadio krumpir,kic budeš frend i stavio me na ban u rujnu....moram pobrat kuruzu,ako ništa drugo.napast ću opet onog seronju.....
bugati_2- Posts : 313
2014-11-16
bugati_2 wrote:Aj nek te stavi sada....ja uređujem studio. postavljam stiropor fi 50 mm, --unutarnja toplinsko-zvučna izolacija.--treba mi netko da mi umiješa ljepilo...ako ne znaš, ja ću te naučiti koji omjer...vode i ljepila..imam profesionalni mikser, a i posao znam...U dvoje triput brže ide nego kad to sve radim sam---v_vlado wrote:Barem sam izvadio krumpir,kic budeš frend i stavio me na ban u rujnu....moram pobrat kuruzu,ako ništa drugo.napast ću opet onog seronju.....
ooo Buđi
immortal-
2014-04-16
Joj baš mi žao da mogu pomoći uvijek rado ali danas sam pobrao 1 hektar buča za ulje,evo u sušari ,suše se,tak da mi je jesen uvijek vruća,,,bugati_2 wrote:Aj nek te stavi sada....ja uređujem studio. postavljam stiropor fi 50 mm, --unutarnja toplinsko-zvučna izolacija.--treba mi netko da mi umiješa ljepilo...ako ne znaš, ja ću te naučiti koji omjer...vode i ljepila..imam profesionalni mikser, a i posao znam...U dvoje triput brže ide nego kad to sve radim sam---v_vlado wrote:Barem sam izvadio krumpir,kic budeš frend i stavio me na ban u rujnu....moram pobrat kuruzu,ako ništa drugo.napast ću opet onog seronju.....
2015-07-28
Mogao si poslat ulja :D
2014-04-12
svi bi nešto ovdi zabadava dalmoški mentalitet ajde rintajte malo ima ovdi forumaša i forumašica koji se ne libe raditi pa ni pomoći na daljinu... savjetima...barem...Evo. ja prekjučer prihvatio izvanredno pametan savjet od jedne forumašice....SAVRŠENO...Jedino mi krivo što se ja toga sitija nisan....maggie13 wrote:Mogao si poslat ulja :D
2014-11-16
Rekoh, pomaže neimenovana kolegica...savršeno ili je inžinjer građevine..i u to se razumije,,znam po sebi ili arhitektica za unutarnje uređnje...ili nešto slično...ne znam...ali znam da se u sve kuži i da joj je svaka na mistu...Evo na na brzinu.....trik pitanje <<< koliko je teška betonska bloketa ---40 cm x 25 x 20....cm...Ona je to isprve znala.....ja sam gradio cili život s njima a ja to nisam znao......koliko kilograma ???v_vlado wrote:Joj baš mi žao da mogu pomoći uvijek rado ali danas sam pobrao 1 hektar buča za ulje,evo u sušari ,suše se,tak da mi je jesen uvijek vruća,,,bugati_2 wrote:Aj nek te stavi sada....ja uređujem studio. postavljam stiropor fi 50 mm, --unutarnja toplinsko-zvučna izolacija.--treba mi netko da mi umiješa ljepilo...ako ne znaš, ja ću te naučiti koji omjer...vode i ljepila..imam profesionalni mikser, a i posao znam...U dvoje triput brže ide nego kad to sve radim sam---v_vlado wrote:Barem sam izvadio krumpir,kic budeš frend i stavio me na ban u rujnu....moram pobrat kuruzu,ako ništa drugo.napast ću opet onog seronju.....
2014-11-16
hhehh sutra je prva faza gotova bez ijedne moje kune samo krvav rad koga se nitko ni za masu eura nije tija prihvatiti.....udbaš ga završava...SAM !!!Neću da mi itko ugradi prislušne uređaje---- a sve znam sam delati
2014-11-16
Svaka čast....čovjeka rad čini sretnim,kad nešto stvoriš svojim rukama i glavom....bugati_2 wrote:hhehh sutra je prva faza gotova bez ijedne moje kune samo krvav rad koga se nitko ni za masu eura nije tija prihvatiti.....udbaš ga završava...SAM !!!Neću da mi itko ugradi prislušne uređaje---- a sve znam sam delati
2015-07-28
Ma ne neki su sretni kad pljuju neargumentirano i ad hominem po političkim oponentima.....v_vlado wrote:Svaka čast....čovjeka rad čini sretnim,kad nešto stvoriš svojim rukama i glavom....bugati_2 wrote:hhehh sutra je prva faza gotova bez ijedne moje kune samo krvav rad koga se nitko ni za masu eura nije tija prihvatiti.....udbaš ga završava...SAM !!!Neću da mi itko ugradi prislušne uređaje---- a sve znam sam delati
Zato je i uništen bivši forum...jer se pretvorio u zmijsko leglo, leglo i produkciju zla i mržnje..........
2014-11-16
A ajme meni-----a koju sam glupost napravija... vani je bura a ja stavija izolaciju 5 cm iznutra.. ne čujem svoju omiljenu buru, jedino da ponistru ostavin apertu...
A još kad ovi radnici stave 10 cm debeli stiropor izvana....na jesen.....a jebat ga zid betonski 25 cm plus 15 cm stiropora......ajme meni....biće to "gluva soba"---apartman, zapravo... to ni Kolinda u Splitu nije imala........
A još kad ovi radnici stave 10 cm debeli stiropor izvana....na jesen.....a jebat ga zid betonski 25 cm plus 15 cm stiropora......ajme meni....biće to "gluva soba"---apartman, zapravo... to ni Kolinda u Splitu nije imala........
2014-11-16
Fala lipo......ne bi......mortal-joint wrote:bugati_2 wrote:Aj nek te stavi sada....ja uređujem studio. postavljam stiropor fi 50 mm, --unutarnja toplinsko-zvučna izolacija.--treba mi netko da mi umiješa ljepilo...ako ne znaš, ja ću te naučiti koji omjer...vode i ljepila..imam profesionalni mikser, a i posao znam...U dvoje triput brže ide nego kad to sve radim sam---v_vlado wrote:Barem sam izvadio krumpir,kic budeš frend i stavio me na ban u rujnu....moram pobrat kuruzu,ako ništa drugo.napast ću opet onog seronju.....
ooo B...uđi
2014-11-16
bugi, može par slika prije i poslije radova?bugati_2 wrote:hhehh sutra je prva faza gotova bez ijedne moje kune samo krvav rad koga se nitko ni za masu eura nije tija prihvatiti.....udbaš ga završava...SAM !!!Neću da mi itko ugradi prislušne uređaje---- a sve znam sam delati
Stavim ja onda par slika makeovera mog stana, sve sama odradila...
Jest da sam jedan zid krečila pet puta, ali isplatilo se.
Trinity-
2014-04-17
Može, nema problema. Samo mi reci kako se ovdje slike stavljaju na forumTrinity wrote:bugi, može par slika prije i poslije radova?bugati_2 wrote:hhehh sutra je prva faza gotova bez ijedne moje kune samo krvav rad koga se nitko ni za masu eura nije tija prihvatiti.....udbaš ga završava...SAM !!!Neću da mi itko ugradi prislušne uređaje---- a sve znam sam delati
2014-11-16
Samo nastavi krečiti-- to ti je dobra referenca da postaneš predsjednica :christmasdancebugati_2 wrote:Može, nema problema. Samo mi reci kako se ovdje slike stavljaju na forumTrinity wrote:bugi, može par slika prije i poslije radova?bugati_2 wrote:hhehh sutra je prva faza gotova bez ijedne moje kune samo krvav rad koga se nitko ni za masu eura nije tija prihvatiti.....udbaš ga završava...SAM !!!Neću da mi itko ugradi prislušne uređaje---- a sve znam sam delati
2014-11-16
Evo, trini---to ti je jedna oveća prostorija ispod moga apartmana koju sam odlučio preurediti u studio...Tu i spavam, apartman je previše luksuzan za mene, a osim toga, i gosti su u njemu, Ovohttps://i.imgur.com/c2xSbHF.jpg su dijelovi zida kako je prije izgledala...bugati_2 wrote:https://i.imgur.com/3SIecUM.jpg
2014-11-16
Page 9 of 38 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 23 ... 38
Similar topics
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat.net.hr
» Žele nove izbore,nisu složni a prepucavaju se ko mala djeca:'Mi smo bili prvi.Ne,mi smo bili prvi.'
» Ban Jelačić prvi je povezao Hrvatsku sa svijetom ... 15.IX.1850. Ban Jelačić poslao prvi brzojav u Zagreb
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat.net.hr
Page 9 of 38