srbi opet crtaju mape... stari srpski grad split
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: srbi opet crtaju mape... stari srpski grad split
inače gleda sam srpsku wikipediju, to je brutalna boleština i falscificiranje kakvo svijet nije vidio.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Wannabe nacisti, al jbg nema se ni tehnike ni sposobnosti, jedino mrznja i gledanje s visoka prema svima oko sebe postoji u istoj mjeri kao kod uzora.AssadNaPodmornici wrote:inače gleda sam srpsku wikipediju, to je brutalna boleština i falscificiranje kakvo svijet nije vidio.
Last edited by omni on 9/4/2020, 18:41; edited 1 time in total
omni-
2014-04-12
A mogu i ja pisat da sam najpametniji, najljepši i najjači na svijetu ...AssadNaPodmornici wrote:inače gleda sam srpsku wikipediju, to je brutalna boleština i falscificiranje kakvo svijet nije vidio.
Koga briga šta pišu
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
samo revno izvrsavaju zapovjedi i naputke velikog ideologa dobrise cosicaomni wrote:Wannabe nacisti, al jbg nema se ni tehnike ni sposobnosti, jedino mrznja prema svima oko sebe postoji u istoj mjeri kao kod uzora.AssadNaPodmornici wrote:inače gleda sam srpsku wikipediju, to je brutalna boleština i falscificiranje kakvo svijet nije vidio.
vrijedno svake pohvale
dijagram-
2015-08-09
Pa dobro,jeli to točno? Ima li istine u tome?
Po novim spoznajama mi smo tui Iliri i mi smo tu puno prije stoljeća sedmog.
Ja da sam profesionalni "povjesnik" sad bih sve to izučio i istražio i onda objavio rezultate istraživanja.
A ne vi.
Samo se smijete i sprdate. Što ako je to istina?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zašto onda na mapi nema Australije? Ili Chicagoa?pizzon wrote:ovo je prostor gde ima srba
PA daj link da vidimoAssadNaPodmornici wrote:inače gleda sam srpsku wikipediju, to je brutalna boleština i falscificiranje kakvo svijet nije vidio.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Uopće ne poznate historiju.Noor wrote:ma oni namjerno crtaju i plasiraju ovakve smijurije u koje nitko normalan ne vjeruje, čime god to oni dokazivali...
jednostavno, nedostaje im pažnje
Srpski vladar Nino Belov vladao je na prostoru od Indije do Atlantika.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Verbalno da, ostalo pusiona. No nema veze dok je mitova, siti su, a sad jos 100 evra u saku pa da ih Bog vidi.dijagram wrote:samo revno izvrsavaju zapovjedi i naputke velikog ideologa dobrise cosicaomni wrote:Wannabe nacisti, al jbg nema se ni tehnike ni sposobnosti, jedino mrznja prema svima oko sebe postoji u istoj mjeri kao kod uzora.AssadNaPodmornici wrote:inače gleda sam srpsku wikipediju, to je brutalna boleština i falscificiranje kakvo svijet nije vidio.
vrijedno svake pohvale
omni-
2014-04-12
Tebi je istina i to je dovoljno, sad da se malo sprdamo i s tobom?jastreb wrote:Pa dobro,jeli to točno? Ima li istine u tome?
Po novim spoznajama mi smo tui Iliri i mi smo tu puno prije stoljeća sedmog.
Ja da sam profesionalni "povjesnik" sad bih sve to izučio i istražio i onda objavio rezultate istraživanja.
A ne vi.
Samo se smijete i sprdate. Što ako je to istina?
omni-
2014-04-12
A ti začkomi! Koliko li si samo puta ovdje zažalio da nisi podanik karađorđevićevskog raskiseljenog smrdljivog opanka?!marcellus wrote:srbija do tokija i milvokija bre!
Jok od Indije do Atlantide. Eto vidis kako ne znas.jastreb wrote:Uopće ne poznate historiju.Noor wrote:ma oni namjerno crtaju i plasiraju ovakve smijurije u koje nitko normalan ne vjeruje, čime god to oni dokazivali...
omni-
2014-04-12
i srbi i rvatići podsvjesno vraćaju jugoslaviju u život
najdivniju državu na svijetu
kak atlantideomni wrote:Jok od Indije do Atlantide. Eto vidiš kako ne zna.jastreb wrote:Uopće ne poznate historiju.Noor wrote:ma oni namjerno crtaju i plasiraju ovakve smijurije u koje niko normalan ne vjeruje, koji bog da oni dokazivali ...
Srpski vladar Nino Belov vladao je na prostoru od Indije do Atlantike.
pa ta je potonila pod more prije nego su braća srbi postali
Ringo10 wrote:PA daj link da vidimoAssadNaPodmornici wrote:inače gleda sam srpsku wikipediju, to je brutalna boleština i falscificiranje kakvo svijet nije vidio.
https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD_%D0%93%D1%83%D0%BD%D0%B4%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1%9B
Иван Џиво Гундулић (итал. Giovanni Francesco Gondola, надимак Мачица; 9. јануар 1589 — 8. децембар 1638) је био један од најзначајнијих српских[1][2][3] песника[
Ivan Gundulić Srpski pjesnik
https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D1%83%D0%B1%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%B0_%D1%80%D0%B5%D0%BF%D1%83%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0
Dubrovačka Republika - službeni jezik srpski
Службени језик латински, италијански[1] говорни: српски и далматски[2]
Evo Neretvani
https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%82%D1%99%D0%B0%D0%BD%D0%B8
Prva rečenica;
Неретљани су били једно од српских средњовековних племена
Ovo je što sam gledao 5minuta, od kada sam pročita tvoj poruku. dakle mogao bi vjerojatno cijelu knjigu napisati o njihovoj krađi povjesti .
Bit ce baba bit ce. Allah dz. s. je obecao. Nego sve ok? Korona i zemljotres ne mogu nista proleterima to je vec davno dokazano. Drz se.Sora wrote:i srbi i rvatići podsvjesno vraćaju jugoslaviju u život
omni-
2014-04-12
Ti ne samo da se ne razumijes u povijest nego ti ni biologija nije jaca strana. Ameba dolazi od reci Amobis koja se zavrsava slovom s a ime Srbi pocinje sa slovom S, u ovom slucaju velikim a ono je malo ali slovo s je slovo s znaci Srbi. Atlantidu su izgradili Srbi sa kapetanom Dragancetom na celu podmornice. Zil vern je to lepo opisao u svom delu Srpstvo Atlantide.Sora wrote:kak atlantideomni wrote:Jok od Indije do Atlantide. Eto vidiš kako ne zna.jastreb wrote:Uopće ne poznate historiju.Noor wrote:ma oni namjerno crtaju i plasiraju ovakve smijurije u koje niko normalan ne vjeruje, koji bog da oni dokazivali ...
Srpski vladar Nino Belov vladao je na prostoru od Indije do Atlantike.
pa ta je potonila pod more prije nego su braća srbi postali
omni-
2014-04-12
omni
jebote ćuk, pročita si me ko bibliju ili manifest
jedino nisam proleter nego grofica
Nek si ti nama ziva i zdrava kako god.Sora wrote:omni
omni-
2014-04-12
hvala tiomni wrote:Nek si ti nama ziva i zdrava kako god.Sora wrote:omni
jebote ću, pročitajte me ko bibliju ili manifest samo
nisam proleter nego grofica
cijenim taj tvoj gest
jastreb wrote:Uopće ne poznate historiju.Noor wrote:ma oni namjerno crtaju i plasiraju ovakve smijurije u koje nitko normalan ne vjeruje, čime god to oni dokazivali...
je da carstvo carice viktorije je spram toga bilo kurac
srbi su kontrolirali i sva svjetska mora, čuveni pomorci
Similar topics
» Zar je i to opet moguce?!Srpski propagandisti opet tvrde da su Hrvati sami sebe granatirali tj.Dubrovnik
» Duh Slobe opet kuca na vrata Srbije!DAN KADA SU SRBI OPET DOBILI VOĐU:Gazimestan šest vekova posle
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Vukovar srpski grad
» Split - glavni grad turbo-folka
» Duh Slobe opet kuca na vrata Srbije!DAN KADA SU SRBI OPET DOBILI VOĐU:Gazimestan šest vekova posle
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Vukovar srpski grad
» Split - glavni grad turbo-folka
Page 3 of 9