Da remiziramo...
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Da remiziramo...
mi smo takvi ljudi.Kad se stanje pogorša morat će opet uvoditi teške mjere.Sad ćemo vidjeti sa tim toplijim vremenom i najavama da će virus sam postepeno slabiti i prelaziti na sezonski.Ionak kako sad stvari stoje stvar se neće dovesti u red bez cjepiva ili da se dogodi neko čudo pa virus sam dovoljno mutiranjem oslabi.Ima tu puno toga u igri.vuksadinare wrote:pa vec je nagrnulo..penzici najluđi svagdje se grupiraju ne drze razmak...ono preslo se u fazu..'boli me kurac za koronu'....tesko ce to biti sve kontrolirati i vratiti opet mjere ne samo kod nas nego i drugdje...jedino pendrekom...vili40 wrote:bit će toga i kod nas kad to sve nagrne ko krdovuksadinare wrote:vili cujem da je opet povecan broj zarazenih u drzavama koje ublazavaju mjere i to dosta
vili40- Posts : 11077
2015-08-02
kinezi su rekli da virus nece slabiti dolaskom toplog vremena i da to ne utjece..isto su rekli i svicarski i francuski naucnicivili40 wrote:mi smo takvi ljudi.Kad se stanje pogorša morat će opet uvoditi teške mjere.Sad ćemo vidjeti sa tim toplijim vremenom i najavama da će virus sam postepeno slabiti i prelaziti na sezonski.Ionak kako sad stvari stoje stvar se neće dovesti u red bez cjepiva ili da se dogodi neko čudo pa virus sam dovoljno mutiranjem oslabi.Ima tu puno toga u igri.vuksadinare wrote:pa vec je nagrnulo..penzici najluđi svagdje se grupiraju ne drze razmak...ono preslo se u fazu..'boli me kurac za koronu'....tesko ce to biti sve kontrolirati i vratiti opet mjere ne samo kod nas nego i drugdje...jedino pendrekom...vili40 wrote:bit će toga i kod nas kad to sve nagrne ko krdovuksadinare wrote:vili cujem da je opet povecan broj zarazenih u drzavama koje ublazavaju mjere i to dosta
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
Last edited by Eroo on 29/4/2020, 14:39; edited 1 time in total
veber-
2014-12-30
i kinezi i ostali su rekli da će toplijem i vlažnijem vremenom doći do manjeg prijenosa,sa 2,5 na ispod 1.A virus može mutiranjem oslabiti ili se povući ko i mnogi drugi virusi pa se pojaviti recimo u 12.mjesecu i tako postati sezonski.Tko sad to zna,puno je mogućnosti.
vili40-
2015-08-02
Problem je faktor Ro (prijenos).Kod gripe je 1 ili ispod.vili40 wrote:i kinezi i ostali su rekli da će toplijem i vlažnijem vremenom doći do manjeg prijenosa,sa 2,5 na ispod 1.A virus može mutiranjem oslabiti ili se povući ko i mnogi drugi virusi pa se pojaviti recimo u 12.mjesecu i tako postati sezonski.Tko sad to zna,puno je mogućnosti.
PS: Na jednoj svjetskoj platformi se uz ostale podatke navodi i kumulativni broj zaraženih za
poskjednjih 7 dana, u odnosu na skupno potvrđeno zaražene.
Ima veze i s prosječnim danom inkubacije - 7 dana.
Za HR u datom trenutku taj postotak iznosi : 139/2062 -->5.4%
poskjednjih 7 dana, u odnosu na skupno potvrđeno zaražene.
Ima veze i s prosječnim danom inkubacije - 7 dana.
Za HR u datom trenutku taj postotak iznosi : 139/2062 -->5.4%
Nepismeni cigojneru, da znaš čitat dijagrame, i da bolje pamtiš, vidio bi da sam smirivanje pogodio u 1 dan (sredina travnja, 14.04!).veber wrote:bosanac, tvoja predviđanja kao i inače.
Nisi rekao smirivanje,nego KRAJ OVOG SRANJA..Eroo wrote:Nepismeni cigojneru, da znaš čitat dijagrame, i da bolje pamtiš, vidio bi da sam smirivanje pogodio u 1 dan (sredina travnja, 14.04!).veber wrote:bosanac, tvoja predviđanja kao i inače.
Guest- Guest
Dogovorite se s onim cigojnerom.Legendovich wrote:Nisi rekao smirivanje,nego KRAJ OVOG SRANJA..Eroo wrote:Nepismeni cigojneru, da znaš čitat dijagrame, i da bolje pamtiš, vidio bi da sam smirivanje pogodio u 1 dan (sredina travnja, 14.04!).veber wrote:bosanac, tvoja predviđanja kao i inače.
nemam sto..jasno kao dan..Optimisticno si najavio kraj svega(ove situacije) do 15.04.. drugi je par rukava sto ti nemas karakter priznati si zajeb..Eroo wrote:Dogovorite se s onim cigojnerom.Legendovich wrote:Nisi rekao smirivanje,nego KRAJ OVOG SRANJA..Eroo wrote:Nepismeni cigojneru, da znaš čitat dijagrame, i da bolje pamtiš, vidio bi da sam smirivanje pogodio u 1 dan (sredina travnja, 14.04!).veber wrote:bosanac, tvoja predviđanja kao i inače.
Guest- Guest
Solidno učinjeno.
Nedostaje mi samo onaj gore pod "b" (aktualno pozitivni), koji sam dodao.
Tako bismoi vidjeli gdje presječe krivulju oporavljenih.
Nietzsche reče: -Na svijetu postoje oni koji pišu i oni koji čitaju.Legendovich wrote:nemam sto..jasno kao dan..Optimisticno si najavio kraj svega(ove situacije) do 15.04.. drugi je par rukava sto ti nemas karakter priznati si zajeb..Eroo wrote:Dogovorite se s onim cigojnerom.Legendovich wrote:Nisi rekao smirivanje,nego KRAJ OVOG SRANJA..Eroo wrote:Nepismeni cigojneru, da znaš čitat dijagrame, i da bolje pamtiš, vidio bi da sam smirivanje pogodio u 1 dan (sredina travnja, 14.04!).veber wrote:bosanac, tvoja predviđanja kao i inače.
Čitaj, ili, ako si u stanju, napiši nešto sam, pa da drugi čitaju.
Najlakše je pročitat pa onda laprdati o sadržaju, koji, milo rečeno, i nisi razumio.
za razliku od tebe nisam čefur.Eroo wrote:Nepismeni cigojneru, da znaš čitat dijagrame, i da bolje pamtiš, vidio bi da sam smirivanje pogodio u 1 dan (sredina travnja, 14.04!).veber wrote:bosanac, tvoja predviđanja kao i inače.
niti ne stavljam dijagrame niti prognoziram kao što ti radiš.
ratipkao si oko 20. 04
nije uopće bitno.
2014-12-30
Samo ti čitaj,cigojneru. Ima tko pisati.veber wrote:za razliku od tebe nisam čefur.Eroo wrote:Nepismeni cigojneru, da znaš čitat dijagrame, i da bolje pamtiš, vidio bi da sam smirivanje pogodio u 1 dan (sredina travnja, 14.04!).veber wrote:bosanac, tvoja predviđanja kao i inače.
ratipkao si oko 20. 04
nije uopće bitno.
ti si nebitan.Eroo wrote:Samo ti čitaj.veber wrote:za razliku od tebe nisam čefur.Eroo wrote:Nepismeni cigojneru, da znaš čitat dijagrame, i da bolje pamtiš, vidio bi da sam smirivanje pogodio u 1 dan (sredina travnja, 14.04!).veber wrote:bosanac, tvoja predviđanja kao i inače.
ratipkao si oko 20. 04
nije uopće bitno.
slovencima uvijek čefur.
tvoji dijagrami za djecu.
ali kao što rekoh, nije bitno.
2014-12-30
ma gluposti pričaš ništa se nije smirilo, samo koristiš statističke metode koje ciljano umanjuju razmjere oboljevanja... pa to sam odmah u početku naglasio da će se radi ublažavanja štete, koristiti sve dostupne metode, pa između ostalih i statističke... evidentiranih od ukupnog broja oboljelih je 6-9%... što bi značilo da trenutno ima minimalno 30 milijuna oboljelih, ali to je računica za zapadnu hemisferu i zapadne države gdje je zdravstveni sustav svoje odradio u datoj mjeri... broj mrtvih je toliki koliki, ali trenutna smrtnost niti na svjetskoj niti pojedinačno po državama nije bitna jer nismo ni blizu vrha krivulje rasta smrtnosti... to će biti tek negdje u jesen iduće godine a do tada će virus ovladati, čitaj raširiti se i svim mnogoljudnim zemljama pa ćemo tek onda donekle imati pregled što i koliko.... ove spike koje ti prodaješ tipa hrvatska ili slovačka su petparačke, a i providan si ... namjerno tu lupaš s tim bezveznim grafom uz malo ili ništa riječi kako bi za slučaj da se trendovi drastično promijene (a hoće) mogao puhati u drugi mjeh... jebo ga ti pa ne znamo se od jučer.... oduvijek si bio zicermeraklija... ;)Eroo wrote:Nepismeni cigojneru, da znaš čitat dijagrame, i da bolje pamtiš, vidio bi da sam smirivanje pogodio u 1 dan (sredina travnja, 14.04!).veber wrote:bosanac, tvoja predviđanja kao i inače.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
na kraju krajeva opet imamo porast mrtvih a to je jedini bitan konačni rezultat ako se ne varam dva dana zaredom po 4-5 mrtvih...
2015-08-08
mi smo trenutno čisto malo ispod svjetskog prosjeka po pitanju mrtvih u odnosu na evidentirani broj oboljelih... svijet 3200 oboljelih 220 mrtvih, mi 2200 oboljelih 70 mrtvih.... ako uzmemo u obzir onu staru a istinitu "znam ja nas jebo ti nas" onda je to taman tu negdje...Eroo wrote:
Solidno učinjeno.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:mi smo trenutno čisto malo ispod svjetskog prosjeka po pitanju mrtvih u odnosu na evidentirani broj oboljelih... svijet 3200 oboljelih 220 mrtvih, mi 2200 oboljelih 70 mrtvih.... ako uzmemo u obzir onu staru a istinitu "znam ja nas jebo ti nas" onda je to taman tu negdje...Eroo wrote:
Solidno učinjeno.
Ne možeš govoriti o svjetskom prosjeku ito iz više razloga.
Virus nije stigao istovremeno u sve države svijeta (inkubacija je do 14 dana).
Mogu ti reć samo eu prosjeka, ako te zanima. Tu smo negdje po prvoj pojasvi virusa.
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Page 46 of 50