ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da remiziramo...

Page 50 of 50 Previous  1 ... 26 ... 48, 49, 50

Go down

Da remiziramo... - Page 50 Empty Re: Da remiziramo...

Post by veber 30/4/2020, 16:07

T. wrote:
Eroo wrote:
T. wrote:Sve je to super, samo što baratate nepouzdanim brojevima...
Odnosno neistinitim podacima...
O kojim se brojevima radi?
Gle ero, tvoji su podaci i grafovi vjerojatno točni u odnosu na službene brojeve zaraženih, umrlih i izliječenih kojima raspolažeš...
Ja pričam o pravim brojevima...
Dostupna je informacija kako npr. u NY postoji naputak zdravstvenih vlasti da se na umrlima ne vrši autopsija niti testiranje već da se u slučaju smrti pacijenta od nepoznatog uzroka navodi covid19 kao uzrok smrti...
Kad već pišete o NY je li...
safet je vidio njujork na fotkama
kod nas kao i u ostatku svijeta ekipa prestala umirati od korone, sada ih starost pohodi.
i kod mene susjed umro od starosti ne od korone.
da je umro prije mjesec dana garant bi bila korona.

veber

2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 30/4/2020, 16:15

vili40 wrote:
michaellcmacha wrote:vilijevi podaci su za kurac... klasična kvazi statistika... ko da ju je od veselina šljivančanina preuzeo... na prave se ugledate... :)))
eto da tebe i još neke smirim neću više prikazivati lažne podatke koji vas toliko nerviraju i podsjećaju na šljivančanina,pravu statistiku pišite si vi i čitajte si je sami,ja ću to preskakati pa me neće nervirati

da je situacija frkovita dokazuje i činjenica da lupež blentović želi prijevremene izbore jer zna da će mu na jesen bit van stroja i na grobljima skoro cijela glasačka mašinerija.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 30/4/2020, 16:27

Gnječ wrote:
vili40 wrote:
michaellcmacha wrote:vilijevi podaci su za kurac... klasična kvazi statistika... ko da ju je od veselina šljivančanina preuzeo... na prave se ugledate... :)))
eto da tebe i još neke smirim neću više prikazivati lažne podatke koji vas toliko nerviraju i podsjećaju na šljivančanina,pravu statistiku pišite si vi i čitajte si je sami,ja ću to preskakati pa me neće nervirati

da je situacija frkovita dokazuje i činjenica da lupež blentović želi prijevremene izbore jer zna da će mu na jesen bit van stroja i na grobljima skoro cijela glasačka mašinerija.
kradezej živi vječno
pogledaj safeta i marčela.
još ako si u partiji.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by T. 30/4/2020, 16:53

Eroo wrote:
T. wrote:
Eroo wrote:
Gle ero, tvoji su podaci i grafovi vjerojatno točni u odnosu na službene brojeve zaraženih, umrlih i izliječenih kojima raspolažeš...
Dostupna je informacija kako npr. u NY postoji naputak zdravstvenih vlasti da se na umrlima ne vrši autopsija niti testiranje već da se u slučaju smrti pacijenta od nepoznatog uzroka navodi covid19 kao uzrok smrti...

Prvo ti je izraz sumnje, a drugo poistovjećivanja nečega što se uopće ne da poistovijetiti, jer se radi
o dijametralno različitoj situaciji.
Moji su grafovi i brojevi sasvim točni, osim u onom dijelu - "skupno zaraženi, jer još ne znamo za one koji
su zaraženi, a da o tome ni sami nemaju pojma. Sve ostalo štima- ljudi od covid19 (ili s covidom19) umiru po bolnicama.

PS: I da, sad vidim, ima i kod mene jedna greška gore - piše "atualni" umjesto "aKtualni", jebiga...kontrole nikad dosta. :D
'Vjerojatno' jer se osobno ne bavim velikim računicama i grafovima, niti koristim te 'tvoje'programe,  pa ne mogu meritorno tvrditi...
Ali vjerujem da se ti u to kontaš...
Taj podatak koji ti nedostaje (skupno zaraženi) je ipak ključan, jer govori o virulentnosti i smrtnosti virusa...
Zaključno, vjerujem da su ti izračuni i grafovi sasvim točni s obzirom na službene podatke...
Što se tiče stvarnih podataka, promućkaj pa prolij...
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Eroo 30/4/2020, 18:44

T. wrote:
Eroo wrote:
T. wrote:
Eroo wrote:

Prvo ti je izraz sumnje, a drugo poistovjećivanja nečega što se uopće ne da poistovijetiti, jer se radi
Moji su grafovi i brojevi sasvim točni, osim u onom dijelu - "skupno zaraženi, jer još ne znamo za one koji
su zaraženi, a da o tome ni sami nemaju pojma. Sve ostalo štima- ljudi od covid19 (ili s covidom19) umiru po bolnicama.

PS: I da, sad vidim, ima i kod mene jedna greška gore - piše "atualni" umjesto "aKtualni", jebiga...kontrole nikad dosta. :D
'Vjerojatno' jer se osobno ne bavim velikim računicama i grafovima, niti koristim te 'tvoje'programe,  pa ne mogu meritorno tvrditi...
Taj podatak koji ti nedostaje (skupno zaraženi) je ipak ključan, jer govori o virulentnosti i smrtnosti virusa...
Zaključno, vjerujem da su ti izračuni i grafovi sasvim točni s obzirom na službene podatke...
Za poređenje ovdje obično navedem primjer Lombardije i i New York state, iako ni ova
dva primjera nisu za dokaz stvarno moguće smrtnosti,
jer su i oni na kraju(sa zakašnjenjem, nažalost) bili prisiljeni uvesti karantenu.Što bi
za HR u konačnici značila "imunizacija krda" to nitko ne zna, ali znanost  može predpostaviti
na temelju poznatog postotka rizičnog dijela stanovništva. Znaš li koliki je taj postotak u HR
po raznim osnovama? Reci i piši: 90%.
S ovim se ne treba igrati, problem je veći nego šta se i zamislit može.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 30/4/2020, 19:32

Eroo wrote:
T. wrote:
Eroo wrote:
T. wrote:
Eroo wrote:

Za poređenje ovdje obično navedem primjer Lombardije i i New York state, iako ni ova
dva primjera nisu za dokaz stvarno moguće smrtnosti,
jer su i oni na kraju(sa zakašnjenjem, nažalost) bili prisiljeni uvesti karantenu.Što bi
za HR u konačnici značila "imunizacija krda" to nitko ne zna, ali znanost  može predpostaviti
na temelju poznatog postotka rizičnog dijela stanovništva. Znaš li koliki je taj postotak u HR
po raznim osnovama? Reci i piši: 90%.
S ovim se ne treba igrati, problem je veći nego šta se i zamislit može.

Doslo napokon iz šupka do glave...??..istina,dug,spor i trnovit put kod tebea,ali bitno je da je Put napokon zavrsen.. :rasta :rasta :rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vili40 1/5/2020, 12:11

Da remiziramo... - Page 50 60484_243674
Da remiziramo... - Page 50 814052_570481
Da remiziramo... - Page 50 452353_140863
Da remiziramo... - Page 50 586526_803644
Da remiziramo... - Page 50 25020_491303
Da remiziramo... - Page 50 327700_184748
Da remiziramo... - Page 50 641400_555379
Da remiziramo... - Page 50 877592_475461
Da remiziramo... - Page 50 826161_679962
Da remiziramo... - Page 50 375171_279466
Da remiziramo... - Page 50 597726_231316
Da remiziramo... - Page 50 180153_586737
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by veber 1/5/2020, 12:17

vidi se disciplina, kod nijemaca.
čisti, teoretski gauss

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by vili40 1/5/2020, 12:31

za sad danas splitska županija uvjerljiva:
Stanje po županijama na dan 1. 5. 2020.

• Bjelovarsko-bilogorska: 0 novih. Ukupno 10

• Šibensko-kninska: 0 novih. Ukupno 89

• Zadarska: 0 novih. Ukupno 85

• Krapinsko-zagorska: 0 novih. Ukupno 133

• Istarska: 0 novih. Ukupno 90

• Karlovačka: 0 novih. Ukupno 30

• Požeško-slavonska: 0 novih. Ukupno 3

• Primorsko-goranska: 0 novih. Ukupno 71 

• Ličko-senjska: 0 novih. Ukupno 22

• Vukovarsko-srijemska: 0 novih. Ukupno 40

• Virovitičko-podravska: 0 novih. Ukupno 7

• Osječko-baranjska: 0 novih. Ukupno 121

• Zagrebačka: 0 novih. Ukupno 129

• Varaždinska: 0 novih. Ukupno 46

• Splitsko-dalmatinska: 9 novih. 5 preminulih. Ukupno 497

vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 1/5/2020, 12:34

Yoda siri Viruz... lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 1/5/2020, 12:55

veber wrote:vidi se disciplina, kod nijemaca.
čisti, teoretski gauss
Nepismeni i lažljivi cigojneru, Hrvati su prepolovili broj aktivno pozitivnih za 16 dana a Njemci za 19 dana. :D

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Eroo 1/5/2020, 13:00

Legendovich wrote:Doslo napokon iz šupka do glave...??..istina,dug,spor i trnovit put kod tebea,ali bitno je da je Put napokon zavrsen.. :rasta :rasta :rasta
Tražite onaj cigojner, veli da te pod žurno treba za nekakvu filozofsku raspravu. :)

-------

https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.php?t=40470

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 50 of 50 Previous  1 ... 26 ... 48, 49, 50

Back to top

- Similar topics